Bioderma Hydrabio мицеларна почистваща вода, 250 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Hydrabio мицеларна почистваща вода, 250 мл | Биодерма, Хидрабио

Моля, първо изберете разновидност.
23,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Извести ме при наличност

Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата.

Доказана ефикасност

95% кожата е почистена.*

ПОЛЗИ

  • Почиства кожата от замърсявания
  • Премахва грима от лицето и очите
  • Хидратира
  • Успокоява
  • Оставя кожата мека и сияйна

Добра толерантност - Некомедоногенен - Без отмиване.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Hydrabio H2O е първата почистваща и хидратираща мицеларна вода с AQUAGENIUM™*. Иновация от BIODERMA, този патентован комплекс активира естествения процес на хидратиране на кожата и запазва необходимото за нейния баланс количество вода. Мицелите, съдържащи се във формулата, почистват кожата и отстраняват грима от лицето и очите. Патентованият естествен комплекс D.A.F.** повишава прага на поносимост на кожата. Hydrabio H2O прави кожата мека, възвръща комфорта и блясъка ѝ. Отлична поносимост на кожата и околоочния контур.

Ефективност

Дехидратацията на кожата води до състояния на дискомфорт: опънатост, люспи, боцкане. Без вода повърхностните слоеве на кожата не могат да изпълняват своята бариерна функция. В резултат кожата губи своята еластичност и блясъка си.

Тестван под дерматологичен контрол.

Почиства

Кожата е почистена: 95%

92% от фините частици са премахнати

Оставя кожата мека

Кожата е по-мека: 85%

Хидратира

+25% повече хидратация след 8 часа

Състав

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Aquagenium™ патент

Водата и липидите са основни компоненти на кожата, които й позволяват да остане хидратирана. В случай на дисбаланс, кожата се дехидратира и вече не работи правилно. Този патентован комплекс стимулира синтеза на кожни липиди и експресията на аквапорини. Тези "водни канали", естествено налични в кожата, транспортират водата до епидермалните клетки.

Micellar технология

NAOS Research изобрети мицеларна вода без изплакване, която премахва грима. Мицелите, чийто състав е вдъхновен от липидите на кожата, са невидими почистващи микрокапчици. Те имат способността да улавят замърсяванията, като същевременно запазват естествения защитен филм на кожата.

D.A.F. Патент

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

AQUA/WATER/EAUGLYCERINPEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDESDISODIUM EDTAMANNITOLXYLITOLCETRIMONIUM BROMIDERHAMNOSENIACINAMIDEHEXYLDECANOLSODIUM HYDROXIDEPYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACTBRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLSTOCOPHEROLFRAGRANCE (PARFUM). [BI 546]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формулировка на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението му на пазара, моля, вижте списъка със съставки на опаковката.


Bioderma Hydrabio мицеларна почистваща вода, 250 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Hydrabio мицеларна почистваща вода, 250 мл | Биодерма, Хидрабио

23,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.