Сайтът използва бисквитки.

 • До 25% ОТСТЪПКА на овлажняващи капки за очи
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 40% ОТСТЪПКА на серия срещу акне SEBOGARD
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на продукти за суха и атопична кожа DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  За нас

  AptekaPuls.bg е онлайн аптека, функционираща на територията на България със складова база в гр. София. Аптеката се ръководи от маг.-фармацевт Маргарита Василева Чернева.

  Защо да изберете нас:

  1. Доволните клиенти са нашата цел. Превъзходното съотношение между цени и компетентни консултации определя позицията ни на пазара.

  2. При нас работят квалифицирани магистър-фармацевти и помощник-фармацевти.

  3. В нашата организация от изключителна важност са честността и респекта в подхода към клиенти, служители и партньори. Защото само заедно можем да постигнем целите си!

  4. Точност и коректност

  5. Бързи решения и ясен начин на работа осигуряват нашия успех.

  Все по-широкото приложение на Интернет ни подтикна да създадем онлайн аптека и удовлетворим Вашите потребности за бърза и точна доставка на необходимите Ви продукти.

  Целта на Apteka Puls.bg е да осигури качествени продукти на изгодна цена и да ги достави до посочен от Вас адрес.

  Като потребители на Apteka Puls.bg Вие ще имате възможност  да се възползвате от значителни намаления от цената на добре познати продукти.

  Apteka Puls.bg предлага разнообразие от продукти: лекарства продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, продукти за сексуално благополучие и семейно планиране, парфюми и козметични продукти, тоалетни принадлежности, електрически уреди и продукти за грижата на вашето бебе. Услугата се контролира от напълно квалифицирани фармацевти, които са на разположение, за да обсъдят симптомите и въпросите по даден медицински проблем в пълна поверителност, чрез имейл или телефон разговор.

  AptekaPuls.bg е вписана в списък на лица, които извършват търговия по интернет с хомеопатични продукти, хранителни добавки, козметика, билки, диетични храни, лекарственипродукти без лекарско предписание Р № 1960-2 от 07.03.2016г. към Изпълнителната агенция по лекарствата. 

  Apteka Puls.bg е изцяло регламентирана и одобрена от регулаторните органи на България онлайн аптека и напълно се придържа към стандартите, определени от Добрата фармацевтична практика.  

  Екипът на AptekaPuls.bg е разработил уникален начин, който позволява на фармацевтите да проверят годността на лекарство при поръчка, като гарантират за валидността й при доставка. Всяка поръчка се проверява. Нашите фармацевти имат задължението да Ви потърсят и уточнят детайли на поръчката или при ако са поръчани големи количества медикаменти. Нашите фармацевти си запазват правото да откажат изпълнение на поръчка, ако преценят, че с продуктите може да се злоупотреби или ако има риск за безопасността на пациента. Ние спазваме насоките от Добрата фармацевтична практика за начина на действие при такива ситуации.

  Корпоративна информация

  Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са оригинални и качествени. Посочените цени са крайни, с включено ДДС и не включват доставка.

  Желаем Ви бързо оздравяване!

  Екипът на Apteka Puls.bg.