Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти при оток, разширени вени и хемодоиди
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на серия SEBOGARD козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на продукти ALKALOID
  Поръчай сега
 • ДОКСИЦИКЛИН капсули 100мг Х 6

  • ДОКСИЦИКЛИН капсули 100мг Х 6 2,20 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 50.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: информация за потребителя

  Доксициклин Актавис 100 mg капсули, твърди
  Doxycyclin Actavis 100 mg саpsiles, hard
  доксициклин (doxy eye line)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.

  Какво съдържа тази листовка:
  1. Какво представлява Доксициклин Актавис и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете преди да използвате Доксициклин Актавис
  3. Как да използвате Доксициклин Актавис
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Доксициклин Актавис
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Доксициклин Актавис и за какво се използва
  Доксициклин Актавис принадлежи към група лекарства, наречени тетрациклинови антибиотици. Те се използват за лечение на много и различни видове инфекции, вкл.:
  • Инфекции на дихателните пътища — пневмонии, бронхити, синузити;
  • Инфекции на пикочните пътища - възпаления на пикочния мехур и уретрата;
  • Полово предавани болести - сифилис, гонорея, хламидийна инфекция;
  • Инфекции на кожата - акне;
  • Очни инфекции;
  • Трески, свързани с ухапвания от въшки или кърлежи (вкл. Лаймска болест);
  • Малария, когато не се поддава на лечение с други противомаларийни лекарства;
  Доксицилин Актавис може да се използва за профилактика на някои инфекции като тиф (тежко заболяване, причинено от R. tsutsugamushi- вид малки насекоми), холера, „пътническа" диария, малария, лептоспироза (бактериална инфекция), антракс, газова гангрена, тетанус и др. Доксициклин Актавис може да се използва за лечение на други инфекции, които не са посочени по-горе, а също може да комбинира и с други продукти за лечението на Вашата инфекция. Ако имате въпроси, Моля обърнете се към Вашия лекар.

  2. Какво трябва да знаете преди да използвате Доксициклин Актавис
  Не използвайте Доксициклин Актавис:
  • Ако сте алергични към доксициклин, към някой друг тетрацюслинов антибиотик, ики към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6)
  • Ако сте бременна или правите опити за забременяване;
  • Ако кърмите в момента;
  • Ако продуктът е предписан на дете под 8 години;
  • При заболявания на хранопровода със затруднено преглъщане;
  Доксициклин Актавис, както и другите продукти от тетрациклиновата група не трябва да се използват по време на периода на зъбно развитие (втората половина на бременността, кърмаческа възраст и при деца под 12 години), тъй като могат да доведат до трайна промяна в цвета на развиващите се зъби (жълто-сиво-кафяв).

  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Доксициклин Актавис:
  • ако има вероятност да бъдете изложени на силна слънчева или ултравиолетова светлина (плаж, солариум). Докато се приема това лекарство трябва да се избягва излагането на силна слънчева светлина, тъй като кожата може да стане по-чувствителна от обичайното към слънчево изгаряне;
  • ако имате чернодробни или бъбречни увреждания;
  • ако получите силно главоболие по време на лечението с доксициклин, тъй като е възможно да са се повишили стойностите на кръвното Ви налягане. Състоянието бързо отзвучава при прекратяване на лечението.
  • ако страдате от киселинен рефлукс. Доксициклин може да влоши състоянието Ви и може да не е подходящото за Вас лекарство. Ако докато приемате доксициклин почувстате проблеми с храносмилането (дискомфорт в гърлото или стомаха, затрудено и болезнено преглъщане или болка зад гръдната кост,) незабавно уведомете лекаря си. Вашият лекар ще Ви посъветва да преустановите лечението с доксициклин.
  • се появи възпаление на влагалището, причинено от гъбички, което се проявява със сърбеж и евентуално бяло течение (вагинална кандидоза). По време на лечението с антимикробни средства, вкл. доксициклин, може да се наблюдава развитие на микроорганизми, нечувствителни към антибиотика (най-често гъбички), което налага спиране на лечението и назначаване на подходящо лекарство.
  • ако имате диария или обикновено по време на лечение с антибиотици получавате диария или ако страдате от проблеми със стомаха и червата. Ако по време на лечението с доксициклин или след това се появи тежка или продължителна или кървава диария незабавно уведомете лекуващия си лекар, тъй като вероятно ще трябва да прекратите лечението. Това може да бъде признак за възпаление на дебелото черво (псевдомембранозен колит), който се наблюдава след лечение с антибиотици.
  • ако има съмнение за съпътстващ сифилис по време на лечение с доксициклин Вашият лекар ще продължи да Ви наблюдава и след прекратяване на лечението.
  • ако се налага да Ви се правят изследвания на кръвта и урината, трябва да уведомите, че приемате доксициклин, тъй като той може да промени някои от резултатите.
  Когато се използва за продължителен период от време доксициклин може да предизвика инфекции, които не се лекуват с този антибиотик. Вашия лекар ще Ви обясни признаците и симптомите на тези инфекции.
  При инфекция с бета-хемолитични стрептококи Вашият лекар ще Ви лекува не по-малко от 10 дни.
  Други лекарства и Доксициклин Актавис
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства.
  Някои лекарства могат да намалят ефективността на Доксициклин Актавис и те са:
  • антиацидни средства (употребяват се при киселини в стомаха), продукти, съдържащи желязо, калций, цинк и бисмут. Те не трябва да се приемат по едно и също време с доксициклин. Препоръчва се употребата им да става 1 час преди или 2 часа след приема на доксициклин.
  • Карбамазепин, фенитоин (лекарства, използвани за лечение на епилепсия) и (използвани за лечение на епилепсия или като успокоителни).
  Доксициклин Актавис може да окаже влияние върху действието на някои лекарства:
  • Усилва действието на варфарин и кумарииовите противосъсирващи средства (за предотвратяване образуването на кръвни съсиреци);
  • Намалява ефективността на противозачатъчните средства, които се приемат през устата;
  • Намалява ефективността на антибиотиците от групата на пеницилина (използвани за лечение на инфекции);
  • Метоксифлуран (вид анестетик). Ако Ви предстои операция с обща анестезия или стоматологична манипулация с приемане на упойка трябва да уведомите анестезиолога или зъболекаря, че приемате доксициклин, тъй като може да получите повече нежелани лекарствени реакции
  Ако Ви предстои изследване на кръв или урина трябва да уведомите в лабораторията, че приемате доксициклин, тъй като той оказва влияние върху някои резултати.
  Доксициклин Актавис с храни, напитки и алкохол
  Алкохолът може да намали действието на Доксициклин Актавис. Поради това трябва да се избягва употребата на алкохол по време на лечението.

  Бременност, кърмене и фертилитет
  Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.
  Бременност
  Доксициклин Актавис е противопоказан по време на бременност. Рисковете, свързани с употребата му по време на бременността се свързват предимно с ефектите му върху зъбното и костно-скелетното развитие на плода. Кърмене
  Доксициклин Актавис преминава в кърмата и е противопоказан за употреба по време на кърмене.

  Шофиране и работа с машини
  Ефектът на Доксициклин Актавис върху способността за шофиране или работа с машини не е изследван. Няма налични данни, които да подсказват, че продуктът може да окаже влияние върху тези способности.
  Доксициклин Актавис съдържа лактоза (млечна захар)
  Ако сте предупреден от Вашия лекар, че имате непоносимост към някои захари, свържете се с него преди да започнете да приемате този лекарствен продукт.

  3. Как да приемате Доксицнклин Актавис
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  • Капсулите трябва да се приемат с голямо количество течности, в седнало или в изправено положение на тялото и доста време преди сън за да се намали риска от дразнене или появата на язви по хранопровода.
  • Най-добре е доксициклин да се приема по едно и също време на деня
  • При стомашно дразнене се препоръчва лекарството да се приема с храна или с мляко.

  Възрастни:
  Обичайната доза Доксициклин Актавис за лечение на остри инфекции при възрастни с 200 mg през първия ден (2 капсули), приети заедно или по отделно, с интервал 12 часа между последвана от поддържаща доза от 100 mg (1 капсула) дневно. При лечеие на по-тежки инфекции (особено хронични инфекции на пикочните пътища) през целия период на лечение трябва да се прилагат 200 mg (по 2 капсули) дневно.
  Лечението трябва да продължи най-малко 24 - 48 часа след спадане на температурата и отзвучаване на симптомите на болестта.
  При стрептококови инфекции лекарят ще Ви лекува не по-малко от 10 дни, за да предотврати появата на характерните усложнения.
  Вашият лекар може да назначи различни дози, в зависимост от типа на инфекцията, която лекува и състоянието Ви.
  Специфични инфекции:
  • Акне (инфекция на кожата): до 100 mg/дневно (1 капсула), приемани с храна или течността в продължение на 6-12 седмици.
  • Инфекции, предавани по полов път: 100 mg (1 капсула) 2 пъти дневно в продължение на 7 дни.
  • При остър епидидимо-орхит, причинен от хламидия или вследствие на гонорея: по 100 mg (1 капсула) 2 пъти дневно в продължение на 10 дни;
  • Първичен и вторичен сифилис: по 200 mg (2 капсули) 2 пъти дневно за най-малко 10 дни. Вашият лекар ще продължи да Ви наблюдава след спиране на лечението.
  • При латентен и третичен сифилис - ако е известно, че инфекцията е с давност до 1 година по 100 mg (1 капсула) 2 пъти дневно в продължение на 2 седмици; в противен случай лечението продължава 4 седмици.
  • Треска, пренасяна от въшки и кърлежи: единична доза от 1 или 2 капсули, в зависимост от тежестта на инфекцията.
  • Лаймска болест I и II стадий - по 100 mg (1 капсула) 2 пъти дневно в продължение на 10-30 дни в зависимост от клиничните симптоми и отговора към лечението.
  • Инхалаторна форма на антракс (след вдишване): при възрастни - по 100 mg (1 капсула) 2 пъти дневно в продължение на 60 дни; при деца над 8 годишна възраст с тегло под 45 kg се прилага перорална доза от 2,2 mg/kg телесно тегло 2 пъти дневно в продължение на 60 дни; при деца с тегло 45 kg и повече се прилага дозата за възрастни.
  • Лечение и селективна профилактика на холера при възрастни: 300 mg (3 капсули) като еднократна доза.
  • Лечение на малария, когато други противомаларийни средства (хлороквин) не са ефективни: по 2 капсули дневно в продължение на най-малко 7 дни заедно с хинин.
  • Профилактика на малария: по 1 капсула дневно 1-2 дни преди заминаването за маларийния район, продължава по време на престоя и до 4 седмици след завръщането;
  • Профилактика на тиф, причинен от R. tsutsugamushi (вид малки насекоми): 2 капсули като единична доза.
  • Профилактика на „пътническа" диария при възрастни: 2 капсули през първия ден от пътуването (приложени като единична доза или по 1 капсула през 12 часа), последвани от 1 капсула дневно по време на целия престой в определения район. Ако планирате да останете повече от 21 дена и да приемате лекарството, моля консултирайте се с лекар.
  • Профилактика на лептоспироза (вид бактериална инфекция): 2 капсули веднъж седмично за целия престой в засегнатия район и 2 капсули след напускане на района. Ако планирате да останете повече от 21 дена и да приемате лекарството, моля консултирайте се с лекар.

  Деца:
  Не се препоръчва употребата при деца под 8 годишна възраст.
  При деца над 8 годишна възраст с тегло 45 kg или по-малко се препоръчва доза от 4,4 mg/kg телесно тегло (приети еднократно дневно или на два приема в първия ден от лечението), след което през следващите дни се прилагат по 2,2 mg/kg телесно тегло (приети еднократно дневно или на два приема). При по-тежки инфекции могат да се използват дози до 4,4 mg/kg. При деца с тегло над 45 kg се използват дозите за възрастни.

  Пациенти в старческа възраст:
  Доксициклин Актавис може да се предписва в обичайните дози.

  Пациенти с бъбречно увреждане:
  Прилагат се обичайните дози.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Доксициклин Актавнс
  Свържете се незабавно с Вашия лекар или с най-близката болница. Ако е възможно вземете опаковката със себе си, за да знае лекарят точно какво сте приели.
  Ако сте пропуснали да приемете Доксициклин Актавнс
  Вземете дозата, веднага щом се сетите, но ако е наближило време за следващата, вземете следващата, както Ви е предписано. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Ако сте спрели приема на Доксициклин Актавис
  Не спирайте приема на Доксициклин Актавис през целия курс на лечение, дори да се почувствате по-добре. Ако спрете да приемате Доксициклин Актавис твърде рано, инфекцията може да се възобнови.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Ако не сте сигурни, какво представляват изброените по-долу нежелани реакции, попитайте Вашия лекар, за да Ви ги обясни.
  Уведомете незабавно Вашия лекар, ако получите някой от следните симптоми на алергична реакция след приема на това лекарство, които могат да бъдат тежки:
  • внезапни хрипове, затруднено дишане, стягане в гърдите, треска, подуване на клепачите, лицето или устните, обрив или сърбеж (особено засягащи цялото тяло).
  • стомашно разстройство, загуба на апетит, силна, упорита или кървава диария (дори ако са се появили два или три месеца след приемане на последната доза, които могат да бъдат съпроводени с болки в корема или висока температура). Наблюдават се след лечение с антибиотици и могат да бъдат признаци на сериозно възпаление на червата.
  Свържете се с Вашия лекар възможно най-скоро, ако получите някоя от нежеланите лекарствени реакции, изброени по-долу:
  • Кожен обрив, излющване или белене на кожата
  • Тежки кожни реакции, от които се чувствате много зле
  • Кожа, която е по-чувствителна към слънчева светлина от нормалното. Може да получите кожен обрив, сърбеж, зачервяване или тежко слънчево изгаряне. Ако това се случи, спрете приема на лекарството и уведомете Вашия лекар.
  • Повишена температура, подути лимфни възли или кожен обрив. Това може да са симптоми на състояние, известно като DRESS (лекарствен обрив с еозинофилия и системни симптоми), което може да бъде тежко и животозастрашаващо.
  • Главоболие, което, ако е много силно, може да бъде свързано със зрителни нарушения, като замъглено зрение или загуба на зрението.
  • Възпаление и/или язви на хранопровода (протичат със затруднено и болезнено преглъщане, болки зад гръдната кост и нарушено храносмилане).
  • Нарушения на кръвта, което се дължи на промени в броя на някои видове клетки в кръвта. Симптомите могат да включват умора, лесно нараняване или инфекции:
  • Ниско кръвно налягане.
  • Повишена сърдечна честота.
  • Болки в ставите или мускулите.
  • Болки в стомаха или диария.
  Честотата на нежеланите лекарствени реакции, наблюдавани след употреба на доксициклин е следната:
  Много чести (могат да засегнат повече от 1 на 10 пациенти): реакции на фоточувствителност (повишена чувствителност към светлина)
  Чести (могат да засегнат до 1 на 10 пациенти): алергични реакции, вкл. реакции на свръхчувствителност, анафилактоидна пурпура (точковидни кръвоизливи, най-често подкожни), серумна болест (протича с обрив, сърбеж, общо неразположение, понижено кръвно налягане, подути и болезнени лимфни възли, болезненост в ставите, възпаление на бъбреците), ангионевротичен оток (тежка алергична реакция с подуване на лицето или гърлото), ниски стойности на кръвното налягане, възпаление на обвивката на сърцето, обостряне на симптомите на системен лупус еритематодес (нарушение на имунната система с болки в ставите, кожни обриви и треска), задух, отоци по крайниците, ускорена сърдечна дейност и уртикария; главоболие; гадене/повръщане
  Нечести (могат да засегнат до 1 на 100 пациенти): лошо храносмилане (киселини/ възпаление на стомаха); кожни обриви (вкл. макулопапуларни и еритематозни).
  Редки (могат да засегнат до 1 на 1 000 пациенти): хемолитична анемия (намаляване на броя на червените кръвни клетки, което може да доведе до бледност или пожълтяване на кожата, слабост или задух), тромбоцитопения (намален брой на тромбоцитите, което повишава риска от кървене или образуване на синини), неутропения (намален брой на белите кръвни клетки) и еозинофилия (повишен брой на еозинофилите - вид кръвни клетки); лекарствен обрив с повишаване на броя на еозинофилните клетки в кръвта (DRESS); кафяво-черно оцветяване на щитовидната жлеза, което се установява под микроскоп, без увреждане на функцията на щитовидната жлеза; загуба на апетит; повишаване на кръвното налягане (протича със замъглено зрение, тъмни петна пред очите, двойно виждане; има съобщения и за постоянна загуба на зрение; при кърмачета се наблюдава „бомбиране" на фонтанелата); шум в ушите; пристьпно зачервяване на лицето; диария, причинена от размножаване на клостридии, която може да стане много тежка и животозастрашаваща (псевдомембранозен колит); възпаление и язви на хранопровода (протичат с болезнено и затруднено преглъщане, болки зад гръдната кост); чревно възпаление, възпаление около ануса и половите органи (най-често причинено от гъбички), протичащо със сърбеж; болка в областта на корема, диария, затруднено преглъщане, възпаление на езика; чернодробни увреждания с преходно повишаване на функционалните чернодробни тестове, възпаление на черния дроб и жълтеница, отклонени стойности на чернодробните функционални тестове; тежки кожни реакции, като ексфолиативен дерматит, еритема мултиформе, синдром на Стивънс-Джонсън, токсична епидермална некролиза (последните две са съпроводени с образуване на мехури по кожата, устата, очите и половите органи и могат да бъдат животозастрашаващи); болки в ставите и мускулите; повишаване на уреята в кръвта (тест за оценка на бъбречната функция); възпаление на влагалището, възпаление на правото черво
  С неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена оценка на честотата): фотоонихолиза (отделяне и разхлабваме на нокътя от нокътното ложе след излагане на слънце, понякога съпроводено с промяна на цвета на нокътя).

  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез: Изпълнителна агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев" № 8 1303 София Тел.: 02 8903417 уебсайт: www.bda.bg
  Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате Доксициклин Актавис
  При температура под 25°С.
  Да се съхранява в оригиналната опаковка.
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа Доксициклин Актавис:
  Активното вещество е доксициклин хиклат (doxycycline hyclate), екв. на доксициклин (doxycycline) 100 mg.
  Другите съставки са: царевично нишесте, алгинова киселина, натриев лаурилсулфат, лактоза монохидрат, магнезиев стеарат; Състав на твърдата желатинова капсула: индиго KapMHH-FD&C син 2 (Е 132), квинолин жълт (Е 104); титанов диоксид (Е 171), желатин

  Как изглежда Доксициклин Актавис и какво съдържа опаковката:
  Твърди цилиндрични желатинови капсули, със зелен цвят (тяло и капаче).
  По 6 капсули в блистер от PVC/A1 фолио. По 1 блистер в картонена кутия.

  Притежател на разрешението за употреба
  Актавис ЕАД
  ул. "Атанас Дуков" № 29
  1407 София,
  България
  Производител
  Балканфарма-Разград АД
  бул. «Априлско въстание» № 68
  Разград, България

  За допълнителна информация относно този лекарствен продукт, моля свържете се с локалния представител на притежателя на разрешението за употреба: "Актавис" ЕАД ул. "Атанас Дуков" № 29 1407 София, България Тел. 02 9321771

  Дата на последно преразглеждане на листовката - март 2014 г.

  Описание на ДОКСИЦИКЛИН капсули 100мг Х 6 Кратка характеристика

  ДОКСИЦИКЛИН КАПС./ DOXYCYCLIN CAPS. 100МГ Х 6 АК показания:

  За лечение на инфекции, причинени от чувствителни към него микроорганизми, включващи остър и хроничен бронхит, бронхопневмония, белодробен абсцес, инфекции на носа, очите и гърлото, заболявания на жлъчните пътища , интестинални инфекции, заболявания на пикочната система и на простатата, инфекции на кожата и меките тъкани, акне и други инфекции - остеомиелит и др. Тетрациклините са средство на избор при холера, чума, туларемия, бруцелоза, трахома, пeтнист и възвратен тиф. Най -активни са по отношение на инфекции, причинени от E. coli, H.influencae, Bacteroides, Chlamydia, Mycoplasma и др.

  ДОКСИЦИКЛИН КАПС./ DOXYCYCLIN CAPS. 100МГ Х 6 АК дозировка и приложение:

  На възрастни се прилага орално в доза 200 мг на 12 часа първия ден и по 100 мг на 24 часа през следващите дни. При хронични уроинфекции се прилага в доза 200 мг на ден през целия лечебен курс. При деца над 8 години се прилага орално в дневни дози от 4 мг/кг телесно тегло през първия ден и и 2мг/кг през следващите дни. 

  ДОКСИЦИКЛИН КАПС./ DOXYCYCLIN CAPS. 100МГ Х 6 АК състав:

  Doxycycline 100 g. Антибактериален препарат от групата на тетрациклините.

  ДОКСИЦИКЛИН капсули 100мг Х 6 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 2,20 лв.
  ДОКСИЦИКЛИН капсули 100мг Х 6 се произвежда от Actavis group и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,22 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Безплатна доставка над 50.00 лева на територията на цялата страна!
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от магистър фармацевт на Ваш въпрос.
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа