Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на депилатори
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на серия ADENOSIL на козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на серия ABCDerm на козметика BIODERMA
  Поръчай сега
 • До 30% ОТСТЪПКА на води за уста
  Поръчай сега
 • ФЛЕКСИД ТАБЛ. 500 мг.х 7

  • ФЛЕКСИД ТАБЛ. 500 мг.х 7 15,76 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Флексид 500 mg филмирани таблетки
  Левофлоксацин (Levofloxaein)

  Прочетете внимателно цялата листовк, преди да започнете да приемате това лекарство, защото тя съдържа важна информация за Вас.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако проявите някаква нежелана лекарствена реакция, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички вероятни нежелани реакции, включително неописаните в тази листовка.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Флексид и за какво се използва
  2. Какво трябва да знате, преди да приемете Флексид
  3. Как да приемате Флексид
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Флексид
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ФЛЕКСИД И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Името на Вашето лекарство е Флексид. Флексид филмирани таблетки съдържа лекарство, наречено левофлоксацин. То принадлежи към група лекарствени продукти, наречени антибактериални средства. Левофлоксацин е антибактериално средство от класа на хинолоните.Той потиска растежа на бактериите, които са причинили инфекция във Вашето тяло.
  Левофлоксацин може да се прилага за лечение на инфекции на: Синусите
  Белите дробове, при хора с продължителни дихателни проблеми или пневмония Уринарния тракт, включително бъбреците и пикочния мехур Простатната жлеза, при продължителна инфекция
  Кожата и подлежащите тъкани, (включително мускулите), наричани понякога „меки тъкани"
  В някои особени ситуации, Флексид филмирани таблетки може бъде използван, за да се намали риска за развитие на белодробно заболяване, наречено антракс или за влошаване на заболяване в случай на експозиция на бактерии, причиняващ антракс.

  2. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАТЕ, ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ФЛЕКСИД
  Не приемайте това лекарство и уведомете Вашня лекар, ако:
  сте алергични (свръхчувствителни) към левофлоксацин, други антибактериални средства от класа на хинолоните, като моксифлоксацин, ципрофлоксацин или офлоксацин или някоя от останалите съставки на лекарството (посочени в точка 6) Признаците на алергична реакция включват: обрив, проблеми с преглъщането или дишането, подуване на устните, лицето, врата или езика.
  имали сте епилепсия
  ако сте имали проблеми със сухожилията след приложение на хинолонови антибактериални средства. Сухожилието е връзката между мускулите и скелета, сте дете или юноша в периода на растеж сте бременна, забременеете или мислите, че сте бременна кърмите
  Не приемайте това лекарство, ако някое от изброените по-горе се отнася за Вас. Ако не сте сигурни, се консултирайте с Ващия лекар или фармацевт, преди да приемете Флексид.

  Предупреждения и предпазни мерки
  Консултирайте се с Вашия лекар или фармцевт преди да приемете това лекарство, ако:
  - сте на 60 или повече години
  - приемате кортикостероиди, наричани понякога стероиди (вижте точка 'Прием на други лекарства и Флексид1)
  - имали сте припадъци (гърчове)
  - имали сте увреждане на мозъка, дължащо се на удар или друго нараняване
  - имате проблеми с бъбреците
  - страдате от липса на глюкозо-б-фосфатдехидрогеназа. При прием на лекарството е по-вероятно да имате сериозни проблеми с кръвта.
  - имали сте ментални здравословни проблеми
  - имали сте сърдечно заболяване. Необходимо е повишено внимание при употреба на този вид лекарство, ако по рождение имате или в семейството Ви има случаи на удължен QT-интервал (вижда се на ЕКГ, електрически запис на сърцето), имате нарушен солеви баланс на кръвта (по-специално понижени нива на калий или магнезий в кръвта), имате много бавен сърдечен ритъм (нарича се "брадикардия"), имате сърдечна слабост (сърдечна недостатъчност), прекарали сте сърдечен удар (инфаркт на миокарда), ако сте жена или в старческа възраст или ако взимате други лекарства, които водят до необичайни ЕКГ промени (вижте точка „Прием на други лекарства и Флексид").
  - имате диабет
  - имали сте чернодробни проблеми
  - имате миастения гравис
  Ако не сте сигурни, че някое от по-горе изброените се отнася за Вас, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете Флексид.

  Прием на други лекарства и Флексид
  Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е вероятно да приемате някакви други лекарства. Това се налага, защото Флексид може да повлияе действието на някои лекарства. Както и, някои лекарства могат да повлияете действието на Флексид.
  Конкретно» консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате някое от следните лекарства. Това се налага, тъй като приемането им заедно с Флексид може да повиши риска от появи на нежелани реакции.
  • Кортикостероиди, наричани понякога стероиди (използвани при възпаление). По-вероятно е да получите възпаление и/или скъсване на сухожилия
  • Варфарин, използван за разреждане на кръвта. По-вероятно е да получите кървене. Необходимо е Вашият лекар да извършва редовни кръвни тестове, за да се установи способността на кръвта Ви да се съсирва..
  • Теофилин (за лечение на проблеми с дишането). По-вероятно е да получите припадък (гърч), ако го приемате заедно с Флексид
  • Нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), използвани против болка и възпаление, като аспирин, ибупрофен, фенбуфен, кетопрофен и индометацин. По-вероятно е да получите припадък (гърч), ако ги приемате заедно с Флексид
  • Циклоспорин, използван след трансплантации. По-вероятно е да проявите нежелани реакции от циклоспорина.
  • Лекарства, за които е известно, че повлияват сърдечната честота. Това включва лекарства, използвани при нарушен сърдечен ритъм (антиаритмични средства, като хинидин, хидрохинидин, дизопирамид, амиодарон, соталол, дофетилид и ибутилид), при депресия (трициклични антидепресанти, като амитриптилин и имипрамин), при психични нарушения (антипсихотици), при бактериални инфекции (макролидни антибиотици, като еритромицин, азитромицин и кларитромицин)
  • Пробенецид (за лечение на метаболитни нарушения) или циметидин (за лечение на язви или киселини).
  При използването на някое от следните лекарства заедно с Флексид трябва да се обърне специално внимание. Ако имате проблеми с бъбреците, Вашият лекар може да Ви препоръча да приемате по-ниска доза.
  Не приемайте Флексид филмирани таблетки едновременно със следните лекарства, тъй като това може да повлияе на действието на Флексид:
  • Железни препарати (при анемия), добавки, съдържащи цинк, антиациди, съдържащи магнезий или алуминий (при киселини), диданосин или сукралфат (за лечение на стомашна язва). Вижте точка 3 «Ако вече приемате таблетки, съдържащи желязо, добавки, съдържащи цинк, антиациди, диданосин или сукралфат» по-долу.
  Тестове за опиати в урината
  Уринните тестове може да покажат фалшиво-положителен резултат за силни болкоуспокояващи, наречени опиати, при хора, приемащи Флексид. Ако Ващият лекар Ви предпише уринен тест, уведомете го за приема на Флексид.
  Тестове за туберколоза
  Това лекарство може да покаже фалшиво-негативен резултат при някои лабораторни тестове за откриване на бактерията, причиняваща туберкулоза.

  Бременност и кърмене
  Не приемайте това лекарство, ако:
  сте бременна, може да забременеете или мислите, че може да сте бременна; - кърмите или възнамерявате да кърмите.

  Шофиране и работа с машинн
  Вероятно е да проявите нежелани реакции след приема на това лекарство, които могат да бъдат замаяност, световъртеж, сънливост или зрителни нарушения. Някои от тези нежелани реакции могат да повлияят способността Ви за концентрация и бързината на Вашите реакции. Ако това се случи, не карайте и не извършвайте никакви дейности, изискващи повишено внимание.
  Важна информация относно някои от съставките на Флексид
  Това лекарство съдържа лактоза. Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, свържете се с Вашия лекар преди да приемете този лекарствен продукт.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ФЛЕКСИД
  Приемайте винаги лекарството точно, както Ви е препоръчал Вашия лекар. Консултирайте се Вашия лекар или фармацевт, ако не сте сигурни.
  Приемане на лекарството
  • приемайте лекарството през устата
  • поглъщайте таблетките цели с достатъчно количество течност
  • таблетките могат да се приемат по време на хранене или между храненията
  Предпазвайте Вашата кожа от слънцето
  Избягвайте излагането на директна слънчева светлина, докато приемате лекарството и до 2 дни след прекратяване на приема му. Това се налага, тъй като Вашата кожа може да стане по-чувствителна към слънцето и може да настъпят изгаряния, изтръпвания или тежки мехури, ако не предприемете следните предпазни мерки:
  • Уверете се, че използвате слънцезащитен крем с висок фактор
  • Винаги носете шапка и дрехи, които покриват ръцете и краката Ви
  • Избягвайте слънчеви бани
  Ако вече приемате таблетки, съдържащи желязо, добавки, съдържащи цинк, антиацнди,диданосин или сукралфат
  • Не приемайте тези лекарства едновременно с Флексид. Приемете необходимата доза от тези лекарства поне 2 часа преди или след приема на Флексид таблетки.
  Какво количество да приемате
  • Вашият лекар ще реши колко таблетки трябва да приемате
  • Дозата зависи от типа инфекция, която имате, и от мястото в организма, засегнато от инфекцията
  • Продължителността на лечението Ви зависи от сериозността на инфекцията Ви
  • Ако усетите, че ефектът на лекарството е твърде слаб или твърде силен, не променяйте сами дозата си, а се консултирайте с Вашия лекар.

  Възрастни и пациенти в старческа възраст
  Инфекция на синусите 1 таблетка Флексид 500 mg веднъж дневно
  Белодробна инфекция при хора с хронични дихателни проблеми 1 таблетка Флексид 500 mg веднъж дневно
  Пневмония 1 таблетка Флексид 500 mg веднъж или два пъти дневно
  Инфекции на пикочните пътища, включително на бъбреците и пикочния мехур Vi или 1 таблетка Флексид 500 mg веднъж дневно
  Инфекция на простатата 1 таблетка Флексид 500 mg веднъж дневно
  Инфекции на кожата и меките тъкани 1 таблетка Флексид 500 mg веднъж или два пъти дневно

  Възрастни и пациенти в старческа възраст с бъбречни проблеми:
  Вероятно е Ващият лекар да Ви препоръча по-ниска доза.

  Деца и юноши:
  Флексид не трябва да се прилага при деца и юноши в етапа на растежа. Ако сте приели повече от необходимата доза Флексид
  Ако случайно приемете повече таблекти, отколкото е необходимо, незабавно се консултирайте с Вашия лекар. Вземете опаковката в себе си, за да знае лекаря какво лекарство сте приели. Възможно е да се прояват следните симптоми: конвулсивни припадъци (гърчове),обърканост, замаяност, нарушено съзнание, тремор, сърдечни проблеми- нерегулярен сърдечен ритъм, както и гадене или стомашни киселини.
  Ако сте пропуснали да приемете Флексид
  Ако сте пропуснали да приемете една доза трябва да я приемете веднага щом си спомните освен ако не е време да приемете следващата си доза. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Ако сте спрели приема иа Флексид таблетки
  Не спирайте приемането на Флексид таблетки, само защото се чувствате по-добре. Важно е да завършите курса на лечение, предписан от Вашия лекар. Ако спрете приема на таблетките преждевременно, инфекцията може да се появи отново, Вашето състояние може да се влоши или бактерията да стане резистентна към лекарството.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарствени продукти, този също може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Тези реакции обикновено са леки до умерени и често изчезват за кратко време.
  Спрете приема на Флексид и се консултирайте с лекар незабавно или веднага отидете в болнично заведение, ако забележите някоя от следните нежелани лекарствени реакции:
  Много редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 10 000 пациента)
  • Имате алергична реакция. Признаците могат да са: обрив, проблеми с преглъщането или дишането, подуване на устните, лицето, гърлото или езика
  Спрете приема на Флексид и се консултирайте с лекар незабавно, ако забележите някоя от следните тежки нежелани лекарствени реакции- може да се нуждаете от спешно лечение:
  Редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 1000 пациента):
  • Водниста диария, в която може да има и кръв, която може да е придружена от стомашни болки и висока температура. Това може да бъде симптом за тежко възпаление на червата.
  • Болка и възпаление на сухожилие или мускулни връзки, което може да доведе до разкъсване. Най-често бива засегнато ахилесовото сухожилие.
  • Припадъци (конвулсии).
  Много редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 10 000 пациента)
  • Парене, усещане за мравучкане, болка или изтръпване. Това може да са симптоми на заболяване, наречено 'невропатия'.

  Други:
  • тежък обрив от страна на кожата, с образуване на мехури и белене на кожата около устните, очите, устата, носа и гениталиите.
  • липса на апетит, пожълтяване на кожата и очите, потъмняване на урината, сърбеж, и стомашно неразположение (в коремната област). Това може да са симптоми на чернодробни проблеми, които могат да включват животозастрашаващо състояне, свързано с черния дроб.
  Ако зрението Ви бъде засегнато или имате други очни проблеми, докато приемате Флексид таблетки, незабавно се консултирайте с офталмолог.
  Уведомете Вашия лекар, ако някоя от следните реакции стане сериозна или
  продължи повече от няколко дни:
  Чести нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 10 пациенти):
  • проблеми със съня;
  • главоболие, световъртеж;
  • общо неразположение (гадене, повръщане) и диария;
  • повишаване кръвните нива на чернодробните ензими.
  Нечести нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 100 пациенти):
  • промени в броя на други бактерии или гъбички, гъбични инфекции, наречени кандида, които може да се наложи да бъдат лекувани
  • повишаване или намаляване на броя на белите кръвни клетки (левкопения, еозинофилия)
  • чувство на стресираност (безпокойство), обърканост, нервност, сънливост, тремор, замаяност (световъртеж);
  • диспнея
  • промени във вкуса, липса на апетит, стомашно неразположение и лошо храносмилане (диспепсия), болка в областта на корема; чувство на подуване (газове) или запек
  • сърбеж, обрив, уртикария, прекомерно потене (хиперхидроза);
  • болка в мускулите, болка в ставите;
  • промени в кръвните изследвания, които се дължат на чернодробни (повишени билирубин) или бъбречни (повишен креатинин) проблеми;
  • обща слабост
  Редкн нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 1000 пациента):
  • намаляване на броя на тромбоцитите (тромбоцитопения), водещо до тенденция към лесно нараняване и кървене;
  • намаляване на броя на белите кръвни клетки (неутропения);
  • силно изразен отговор от страна на имунната система (свръхчувствителност);
  • понижаване на стойностите на кръвната захар до ниски нива (хипогликемия), което може да бъде от особена важност при пациентите, провеждащи лечение за диабет;
  • смущаващи мисли или настроения (напр. халюцинации, параноя), депресия, вълнение, необичайни мисли (психотични реакции) с риск от мисли и действия за самоубийство;
  • депресираност, ментални проблеми, нервност (тревожност), странни сънища или кошмари
  • чувство, подобно на мравучкане, например в ръцете (парестезия);
  • шумове (например 'звънтене') в ушите или проблеми със зрението (замъглено зрение);
  • необичайно ускорен сърдечен ритъм (тахикардия), необичайно ниско кръвно налягане (хилотония);
  • мускулна слабост, която може да бъде от особена важност за пациентите с миастения гравис (рядко заболяване на нервната система).
  • промени в начина на функциониране на бъбреците и рядко бъбречна недостатъчност, която може да бъде резултат от алергична реакция от страна на бъбреците, което се нарича интерстициален нефрит;
  • висока температура.
  Други нежелани реакции:
  • намаляване на броя на червените кръвни клетки (анемия): това може да се прояви с бледост или пожълтяване на кожата, дължащи се на разпад на червени кръвни клетки; намаляване на броя на всички кръвни клетки (панцитопения)
  • много изразено намаляване в броя на белите кръвни клетки (агранулоцитоза), водещо до симптоми като повтаряща се или персистираща висока температура, възпалено гърло или повтарящо се чувство на общо неразположение
  • нарушение на циркулацията (анафилатичноподобен шок)
  • повишени нива на кръвна захар (хипергликемия) или намалени нива на кръвна захар, водещи до кома (хипогликемична кома). Това е важно за хора с диабет
  • нарушения на мириса, липса на мирис и вкус (паросмия, аносмия, агеузия)
  • двигателни проблеми и проблеми с ходенето (дискинезия, екстрапирамидни нарушения)
  • скованост на крайниците, треперещи ръце и други нарушения на мускулната координация
  • временна загуба на съзнание (синкоп)
  • преходна загуба на зрение
  • намаляване или загуба на слуха
  • необичайно ускорен сърдечен ритъм, животозастрашаващ неправилен сърдечен ритъм, изменения в сърдечния ритъм (наричат се "удължаване на QT - интервала" на ЕКГ, електрическа активност на сърцето)
  • алергично възпаление на белите дробове
  • панкреатит
  • възпаление на черния дроб (хепатит)
  • повишена чувствителност на кожата към слънце и ултравиолетови лъчи (фоточувствителност)
  • алергично възпаление на малките кръвоносни съдове (васкулит)
  • възпаление на устната лигавица (стоматит)
  • мускулни скъсвания и увреждане на мускулите (рабдомиолиза)
  • подуване и зачервяване на ставите (артрит)
  • болка (включително в гърба, гърдите и крайниците)
  • това лекарство може да отключи порфиричен пристъп при пациенти с порфирия (много рядко метаболитно заболяване)
  • персистиращо главоболие с или без замъглено зрение (доброкачествена интракраниална хипертензия)

  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване към Изпълнителната агенция по лекарствата, София 1303, ул. Дамян Груев 8 тел.: +35928903555; факс: +35928903434; e-mail:bda@bda.bg. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5.КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ФЛЕКСИД
  Съхранявайте на място, далеч от погледа и досега на деца.
  Този лекарствен продукт не изисква особени условия на съхранение.
  Не използвайте Флексид след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка и блистера след надписа EXP. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6.СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Флексид
  Активното вещество е левофлоксацин. Всяка таблетка съдържа 500 mg левофлоксацин (под формата на хемихидрат).
  Другите съставки са:
  Сърцевина на таблетката:
  Лактоза монохидрат Повидон К30
  Натриев нишестен гликолат (тип А) Талк
  Силициев диоксид, колоиден, безводен Кроскармелоза натрий Глицеролов дибехенат
  Обвивка на таблетката: Хипромелоза
  Хидроксипропилцелулоза Макрогол 6000 Титанов диОксид (Е 171) Железен оксид, жълт (Е 172) Железен оксид, червен (Е 172) Талк

  Как изглежда Флексид и какво съдържа опаковката
  Таблетките са оранжево-розови, осмоъгълни, двойноизпъкнали и имат делителна черта от едната страна.
  PVC/TE/PVDC//A1 блистери съдържащи 1, 3,4, 5, 7, 8,10,14,20,28, 30, 50, 60, 90,100,200 и 500 филмирани таблетки.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател на разрешението за употреба Sandoz d.d.
  Verovskova 57,1000 Ljubljana, Словения
  Производители
  Lek Pharmaceuticals d.d.
  Verovskova 57,1526 Ljublj ana, Словения
  Salutas Pharma GmbH
  Otto-von-Guericke-Allee 1,39179 Barleben, Германия
  Място на производство:
  Dieselstrasse 5, 70839 Gerlingen, Германия
  Salutas Pharma GmbH
  Otto-von-Guericke-Allee 1, 39179 Barleben, Германия

  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните-членки на ЕИО под следните имена:
  Австрия: Levofloxacin Sandoz 500 mg - Filmtabletten
  Белгия: Levofloxacine Sandoz 500 mg - filmomhulde tabletten
  България: FLEXID
  Финландия: Levofloxacin Sandoz 500 mg tabletti, kalvopäällysteinen
  Франция: Levofloxacine Sandoz 500 mg, comprimé pelliculé sécable
  Германия: Levofloxacin Sandoz 500 mg Filmtabletten
  Унгария: Levofloxacin Sandoz 500 mg filmtabletta
  Италия: Levofloacina Sandoz 500 mg compresse rivestite con film
  Малта: Levofloxacin 500 mg Film-coated Tablets
  Холацдия: Levofloxacine Sandoz 500 mg - filmomhulde tabletten
  Португалия: Levofloxacine Sandoz
  Словакия: Levofloxacin Sandoz 500 mg filmom obalené tablety
  Словения: Levofloksacin Lek 500 mg filmsko obložene tablete
  Испания: Levofloxacino Sandoz 500 mg comprimidos recubiertos соцpellicula EFG
  Великобритания: Levofloxacin 500 mg Film-coated Tablets

  Дата на последно одобрение на листовката
  мм/гггг

  Описание на ФЛЕКСИД ТАБЛ. 500 мг.х 7

  ФЛЕКСИД ТАБЛ./ FLEXID TABL. 500 мг.х 7 показания:

  Подходящ при:

  - остър максиларен синузит, причинен от Moraxella catarrhalis, Str. pneumoniae, H.influencae;

  - екзацербирал хроничен бронхит (Str. pneumoniae, Staph. aureus, H. influencae);

  - комунално придобити пневмонии (Str. pneumoniae, Staph.aureus, K.pneumoniae, Chlamidia pneumoniae, Legionella pneumophila, Mycoplasma pneumoniae и др);

  - кожни инфекции, включително и усложнени, предизвикани от метицилин резистентни стафилококи;

  - остри пиелонефрити и инфекции на пикочните пътища (E.coli, Enterococcus foecalis, Proteus mirabilis и др).

  - инфекции на кожата и меките тъкани.

  ФЛЕКСИД ТАБЛ./ FLEXID TABL. 500 мг.х 7 дозировка и приложение:

  Приема се орално в доза за възрастни 500мг дневно, веднъж или на два приема.

  ФЛЕКСИД ТАБЛ./ FLEXID TABL. 500 мг.х 7 състав:

  Levofloxacin. Синтетично пртивомикробно средство - хинолон.

  ФЛЕКСИД ТАБЛ. 500 мг.х 7 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 15,76 лв.
  ФЛЕКСИД ТАБЛ. 500 мг.х 7 се произвежда от Sandoz d.d и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 1,58 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа