Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти при алергия
  Поръчай сега
 • До 30% ОТСТЪПКА на козметика Difa Cooper серия ADENOSIL
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на продукти при грип и настинка ERBOZETA
  Поръчай сега
 • ЦИПРИНОЛ ТАБЛ. 500 мг.х 10 КРКА

  • ЦИПРИНОЛ ТАБЛ. 500 мг.х 10 КРКА 4,90 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Ципробай 500 mg филмирани таблетки
  ципрофлоксацин

  Ciprobay 500 mg film-coated tablets
  ciprofloxacin

  Прочетете внимателно листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  • Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново
  • Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  • Това лекарство с предписано лично на Вас. Нс го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  • Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, нсописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Ципробай и за какво се използва
  2. Преди да приемете Ципробай таблетки
  3. Как да приемате Ципробай
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Ципробай
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЦИПРОБАЙ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Ципробай е антибиотик от групата на флуорохинолопите. Активното вещество е ципрофлоксацин. Ципрофлоксацин действа като убива бактериите, които са причинили инфекциите. Действа само на определени видове бактерии.

  Възрастни
  Ципробай сеизползва при възрасти за лечение на следните бактериални инфекции: инфекции на дихателните пътища
  продължителни или повтарящи се инфекции на ушите или синусите инфекции на пикочните пътища инфекции на гениталния тракт при мъже и жени инфекции на стомашно-чревния тракт- и коремни инфекции инфекции на кожата и меките тъкани инфекции на костите и ставите
  профилактика па инфекции е Neisseria meningitidis вдишване на антраксни спори
  Ципрофлоксацин може да се използва при пациенти с нисък брой на белите кръвни клетки (неутропсиия), които имат повишена температура, за която се подозира, че е причинена от бактериална инфекция.
  Ако страдате от тежка инфекция или от такава, причинена от повече от един вид бактерии може да Ви бъде дадено допълнително антибиотично лечение освен Ципробай.

  Деца и юноши
  Ципробай се използва при деца и юноши под медицинското наблюдение на специалист за лечение на следните бактериални инфекции:
  • белодробни и бронхиални инфекции при деца и юноши, страдащи от кистозна фиброза
  • усложнени инфекции на пикочните пътища, включително инфекции, които са достигнали до бъбреците (пиелонефрит)
  • вдишване на антраксни спори
  Ципробай може да се използва също за лечение на други специфични тежки инфекции при деца и юноши, когато Вашият лекар счете това за необходимо.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ЦИПРОБАЙ Не приемайте Ципробай ако:
  • сте алергични (свръхчувствителни) към активното вещество, към други хинолонови лекарства или към някоя от останалите съставки на I {ипробай (вижге точка 6)
  • приемате тизанидин (вижге точка 2: Прием на други лекарства).

  Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай Преди да приемете Ципробай
  Информирайте Вашия лекар ако:
  • някога сте имали проблеми с бъбреците, защото Вашето лечение може да сс наложи да бъде коригирано
  • страдате от епилепсия или други неврологични заболявания
  • имате анамнеза за проблеми със сухожилията по време па предходно лечение с антибиотици като Ципробай
  • имате миастения гравис (вид мускулна слабост)
  • имате сърдечни проблеми. Необходимо е повишено внимание при употребата на I |,ипробай, ако сте родени с или имате фамилна анамнеза за удължен ОТ интервал (видим на ЕК1 . електрически запис на сърцето), имате солеви диебаланс в кръвта (особено ниски нива на калий или магнезий в кръвта), имате много бавен сърдечен ритъм (наричан „брадикардия"), имате слабо сърце (сърдечна недостатъчност), имате анамнеза за сърдечен удар (миокарден инфаркт), ако сте от женски пол или сте в старческа възраст, или приемате други лекарства, които предизвикват абнормни ЕКГ промени (вижге точка Прием на други лекарства).
  За лечението на някои инфекции на гениталния тракт Вашият лекар може да Ви предпише друг антибиотик в допълнение към ципрофлоксацин. Ако няма подобрение на симптомите след 3 дни лечение, моля обърнете се към Вашия лекар.

  Докато приемате Ципробай
  Информирайте незабавно Вашия лекар, ако при Вас сс прояви някой от следните симптоми по време па приема на Ципробай. Вашият лекар ще реши дали лечението с Ципробай трябва да бъде преустановено. _
  Тежка, внезапна алергична реакция (апафилактична реакция/шок, ангиодем). Още с приема на първата доза има малка вероятност при Вас да се развие тежка алергична реакция със следпите симптоми: стягане в гърдите, усещане за замаяност, прилошаване или
  припадане или ако получавате замайвате, когато се изправяте. Ако това се случи, спрете приема на Ципробай и незабавно уведомете Вашия лекар.
  Болки и отоци по ставите и възпаление на сухожилието могат да се проявят рядко, особено ако сте в старческа възраст и сте на лечение също с кортикостсроиди. Възпаление и разкъсвания на сухожилието могат да се проявят дори в рамките на 48 часа от началото на лечението или до няколко месеца след преустановяването на терапията с Ципробай. При първите признаци на болка или възпаление, спрете приема на Ципробай и оставете болезнената област в покой. Избягвайте ненужно натоварване, понеже това може да повиши риска за разкъсване на сухожилието.
  Ако страдате от епилепсия или други неврологични заболявания като церебрална иехемия или инсулт, е възможно да получите нежелани реакции, свързани с централната нервна система. Ако това се случи, спрете приема на I (ипробай и незабавно уведомете Вашия лекар.
  Първият път, когато приемате Ципробай, е възможно да получите психични реакции. Ако страдате от депресия или психоза, възможно е Вашите симптоми да се влошат по време на лечението с Ципробай. В редки случаи депресията или психозата могат да прогресират до мисли за самоубийство, опити за самоубийство или извършване на самоубийство. Ако това се случи, спрете приема на I (ипробай и незабавно уведомете с Вашия лекар.
  Могат да се появят симптоми на невропатия. като болка, парене, изтръпване, вкочаменост и/или слабост. Ако това се случи, спрете приема на I (ипробай и незабавно уведомете Вашия лекар.
  Възможно е да се развие диария но време на прием на антибиотици, включително Ципробай, или дори няколко седмиции след като сте спрели приема им. Ако тя стане тежка или много продължителна или ако забележите, че изпражненията Ви съдържа! кръв или слуз, веднага спрете приема на I (ипробай, понеже това състояние може да е животозастрашаващо. Пс приемайте лекарства, които спират или забавят перисталтиката, и се свържете с Вашия лекар.
  Информирайте лекаря или лаборантите, че приемате Ципробай, ако ще Ви вземат проби от кръв или урина.
  Ако страдате от проблеми е бъбреците, говорете е Вашия лекар, тъй като може да е необходимо дозата Ви да се коригира.
  Ципробай може да причини увреждане на черния дроб. Ако забележите симптоми като загуба на апетит, жълтеница (кожата добива жълтеникав отенък), потъмняване на урината, сърбеж или болезненост на корема, спрете приема на Ципробай и се свържете незабавно е Вашия лекар.
  Ципрофлоксацин може да причини намаляване броя на белите кръвни клетки и защитата на Вашия организъм може да отслабне. Ако имате инфекция със симптоми като повишена температура и сериозно влошаване на Вашето общо състояние, или повишена температура със симптоми на локална инфекция, като възпалено гьрло/фарингс/уста или проблеми е пикочните пътища, трябва веднага да посетите Вашия лекар. Изследването на кръвната картина ще провери възможното намаляване на броя на белите кръвни клетки (агранулоцитоза). Важно е да информирате Вашия лекар за лекарството.
  Уведомете Вашия лекар, ако Вие или член на Вашето семейство има дефицит на глюкосо-6-фосфат дехидрогеназа (G6PG). тъй като Вие може да имате риск от анемия с ципрофлоксацин.
  Когато приемате Ципробай, кожата Ви става по чувствителна на слънчева светлина или на ултравиолетови лъчи. Избягвайте да се излагате на прекалено силно слънце или изкуствени източници на УВ светлина, като солариуми.

  Прием на други лекарства
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.
  Не приемайте Ципробай заедно с гизанидин, понеже това може да доведе до нежелани реакции като ниско кръвно налягане и сънливост (вижте "Не приемате Ципробай").
  Известно е. че слелите лекарства взаимодействат е I Ципробай в тялото Ви. Ако приемате Ципробай едновременно с тези лекарства, е възможно той да промени терапевтичните им ефекти. Също така той може да увеличи вероятноста от проява на нежеланите им ефекти.

  Информиран те Вашия лекар, ако приемате:
  • витамин К антагонисти (напр. варфарин) или други перорални антикоагуланти (за разреждане на кръвта)
  • пробеницид (за подагра)
  • метотрексат (за някои видове рак. нсориазис. ревмаюиден apipm )
  • теофилин (за дихателни проблеми)
  • тизанидин (за мускулна еластичност при множествена склероза)
  • оланзапин (антипсихотик)
  • клозалин (антипсихотик)
  • ропинирол (за болест на 11аркинсон)
  • фенитоин (за епилепсия)
  • метоклопрамид (за гадене и повръщане)
  • циклоспорин (за кожни състояния, ревматоиден aртирит или при органна трансилантация)
  • глибенкламид (за диабет)
  • други лекарства, които могат да променя! Вашия сърдечен ритъм; лекарства, които принадлежат към групата на антиаритмичните средства (напр. хинидин, хидрохиниднн, дизопирамид, амиодарон, соталол, дофетилид, ибутилид), трициклични антидепресанти, някои антимикробни средства (които принадлежат към групата на макролидите), някои ан I ипсихотици.

  Ципробай може да повиши нивата на следните лекарства в кръвта Ви:
  • пентоксифилин (за циркулаторни нарушения)
  • кофеин
  • дулокестин (за депресия, диабетно увреждане на нервите или инконтиненция)
  • лидокаин (за сърдечни състояния или анестетична употреба)
  • силденафил (напр. за еректилна дисфункция)

  Някои лекарства намаляват ефекта на Ципробай.
  Информирайте Вашия лекар ако приемате или искате да приемате:
  • антиацидни средства
  • омеиразол
  • минерални добавки
  • сукралфат
  • фосфат-свързващ полимер (напр. севеламер)
  • лекарства или добавки, съдържащи калций, магнезий, алуминий или желязо
  Ако тези продукти са важни за Вас, приемайте Ципробай около 2 часа преди или след тях.

  Прием на Ципробай е храни и напитки
  Ако приемате Ципробай по време на редовното хранене, не яжте и не пийте никакви млечни продукти (като прясно или кисело мляко) или напитки с добавка на калций, когато приемате таблетките, понеже те могат да повлияят абсорбцията на активната съставка.

  Бременност и кърмене
  За предпочитане е да се избягва използването на Ципробай по време на бременност. Кажете на Вашия лекар, ако планирате да забременеете.
  Да не се приема Ципробай по време на кърмене, защото ципрофлоксацин се екскретира в кърмата и може да навреди на Вашето дете.

  Шофиране и работа с машини
  Ципробай може да намали вниманието Ви. Някои неврологични нежелани реакции могат да сс проявят. Затова проверете как реагирате на Ципробай преди да шофирате превозни средства или да работите с машини. При съмнение сс консултирайте с Вашия лекар.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ЦИПРОБАЙ
  Вашият лекар ще Ви обясни колко точно Ципробай трябва да приемате, колко често и за колко време. Това ще зависи от вида на инфекцията и от тежестта й.
  Информирайте Вашия лекар, ако страдате от бъбречни проблеми, понеже те могат да наложат корекция на дозата.
  Обикновено лечението продължава от 5 до 21 дни, но може и да е по-дълго при тежки инфекции. Приемайте таблетките точно, както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни по колко таблетки приемате и как да ги приемате, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  а. Поглъщайте таблетките с много течност. Не ги дъвчете, понеже вкусът им не е приятен.
  б. Опитайте се да приемате таблетките по едно и също време всеки ден.
  в. Можете да приемате таблетките при редовните приеми на храна или помежду им. Калцият, който е нормална част от храната, няма да повлияе сериозно приема им. Не приемайте таблетките Ципробай с млечни продукти като прясно или кисело мляко или с обогатени плодови сокове (папр. обогатен па калций портокалов сок).
  Не забравяйте да пиете много течности при приема на Ципробай.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Ципробай
  > Ако сте приели повече от предписаната Ви доза, потърсете незабавно медицинска помощ. Ако възможно вземете таблетките или опаковката им с Вас, за да я покажете на лекаря.

  Ако сте пропуснали да приемете Ципробай
  > Приемете нормалната доза веднага щом е възможно и след това продължете по предписаната схема. Ако обаче почти е станало време за приемане на следващата доза, не приемайте пропуснатата доза и продължете по схемата. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Завършете целия курс на лечение.

  Ако сте спрели приема на Ципробай
  > Важно е да завършите куреа на лечение, дори ако след няколо дена вече сте се почувствали по-добре. Ако престанете да приемате лекарството прекалено рано, е възможно инфекцията Ви да не е напълно излекувана и симптомите й да се появят отново или да се влошат. Възможно е да развиете резистент ност към антибиотика.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Ципробай може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  Чести нежелани реакции (между I и 10 на всеки 100 пациенти могат да ги получат):
  гадене, диария болки в ставите при деца
  Нечести нежелани реакции (между I и 10 на всеки 1000 пациенти могат да ги получат):
  гъбични суперинфекции
  високи стойности на еозинофили (вид бели кръвни клетки) загуба на апетит (анорексия) свръхактивност или възбуда
  главоболие, замаяност, проблеми със съня или нарушения на вкусовите усещания повръщане, болки в стомаха, проблеми с храносмилането, като стомашно разстройство (нарушено храносмилане/киселини в стомаха) или чревни газове повишено ниво на някои вещества в кръвта (трансаминази и/или билирубин) обрив, сърбеж или уртикария болки в ставите при възрастни увредена бъбречна функция
  болки в мускулите и костите, неразположение (астения) или повишена температура повишаване на алкалната фосфатаза в кръвта (вещество в кръвта)

  Редки нежелани реакции (между 1 и 10 на всеки 10 000 пациенти могат да ги получат):
  възпаление на дебелото черво (колит), свързано с използването на антибиотик (в много редки случаи може да е фатално) (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай)
  промени в кръвната картина (левкопения, левкоцитоза, неутронеиия, анемия), повишен или понижен брой на тромбоцитите (отговарят за кръвосъсирването)
  алергични реакции, оток (едем), или бързо отичане на кожата и лигавиците (ангиоедем) повишена кръвна захар (хипергликемия)
  обърканост, дезориентация, реакции на безпокойство, странни сънища, депресия
  иглички и изтръпване, необичайна чувствителност на сетивата към стимулиули, понижена чувствителност на кожата, тремор, гърчове (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай) или световъртеж
  проблеми със зрението, вкл. двойно виждане
  шум в ушите, загуба на слуха, увреждане на слуха
  ускорен пулс (тахикардия)
  разширяване на кръвоносните съдове (вазодилатация), ниско кръвно налягане или припадъци задух, включително астматични симптоми
  чернодробни нарушения, жълтеница (холестатичен иктер) или хепатит
  чувствителост към светлина (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай)
  болки в мускулите, възпаление на ставите, повишен мускулен тонус или крампи
  бъбречна недостатъчност, кръв или кристали в урината (вижте точка 2: Обърнете специално
  внимание при употребата на Ципробай), възпаление на пикочните пътища
  задръжка на течности или прекомерно потене
  повишени нива на ензима амилаза

  Много редки нежелани реакции (по-малко от 1 на всеки 10 000 пациенти могат да ги получат):
  определен тип намаляване на броя на червените кръвни клетки (хемолитична анемия); опасно спадане на броя на един вид бели кръвни клетки (агранулоцитоза); спадане на броя на червените и белите кръвни клетки и на тромбоцитите (папцитопения), която може да е фатална; и потискане на костния мозък, което също може да бъде фатално (вижге точка 2: Обърнете специално внимание при употребата па Ципробай)
  тежки алергични реакции (анафилактична реакция или анафилактичен шок, които могат да са фатални - серумна болест) (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай)
  умствени разстойства (психотични реакции, потенциално водещи до миели за самоубийство, опити за самоубийство или извършване на самоубийство) (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай)
  мигрена, нарушения на координацията, нестабилна походка (нарушение на походката), нарушение на обонянието (нарушения на обонятелния нерв), повишено налягане в мозъка (интракраниално налягане) промени в усещането за цветове
  възпаление па стената на кръвоносните съдове (васкулит) панкреатит
  загиване на чернодробни клетки (чернодробна пекроза), което много рядко може да доведе до животозастрашаваща чернодробна недостатъчност
  малки точковидни кръвоизливи под кожата (петехии); различни кожни обриви (например, потенциално фаталния синдром на Стивънс-Джонсън или токсична епидермална некролиза) мускулна слабост, възпаление на сухожилията, разкъсване на сухожилията - особено на голямото сухожилие на задната страна на глезена (Ахилесово сухожилие) (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай); влошаване на симптомите на миастения гравис (вижте точка 2: Обърнете специално внимание при употребата на Ципробай).

  С неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена оценка)
  проблеми, свързани е нервната система като болка, парене, мравучкане, изтръпване и/или слабост на крайниците
  абнормно ускорен сърдечен ритъм, животозастрашаващ неправилен сърдечен ритъм, изменение на сърдечния ритъм (наричано "удължаване на QT интервала", видимо на ЕКГ, електрическа активност на сърцето) пустуларен обрив
  повлияване па кръвосъсирвапето (при пациенти, лекувани с витамин К антагонисти)

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ТАБЛЕТКИТЕ
  Не използвайте Ципробай след срока на годност, отбелязан върху блистера и картонената опаковка след "Годен до:". Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Това лекарство не изисква специални условия на съхранение.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или с домашните отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Какво съдържа Ципробай
  Активното вещество е ципрофлоксацин.
  Всяка филмирана таблетка съдържа 500 nig ципрофлоксацин (като хидрохлорид). Останалите съставки са:

  Сърцевина на таблетката: микрокристална целулоза, кросповидон, магнезиев стеарат, царевично нишесте, силициев диоксид, колоиден безводен.

  Обвивка на таблетката: хинромелоза, макрогол 4000, титанов диоксид (В 171). Как изглежда Ципробай и какво съдържа опаковката

  Ципробай 500 mg таблетки: кръгли, филмирани таблетки с почти бял до бледо жълтеникав цвят, с отпечатано "CIP score 500'* от едната страна и логото на "BAYER" (кръста) на другата страна.

  Таблетките могат да бъдат разделяни на две равни половини.

  Големина на опаковката:
  6, 8, 10, 12, 14, 16, 20, 28, 50, 100, 160 или 500 филмирани таблетки в опаковка. Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател па разрешението за употреба и производител
  Притежател иа разрешението за употреба:
  Bayer Pharma AG 13342 Berlin, Германия

  Производители:
  Bayer Pharma AG 51368 Leverkusen, Германия  Препоръка / Медицинска информации
  Антибиотиците се използват за лечение на бактериални инфекции. Те не са ефективни срещу вирусни инфекции. Ако Вашият лекар Ви е предписал антибиотици. Вие се нуждаете опях само за настоящото заболяване. Въпреки антибиотиците, някои бактерии могат да продължат да живеят или да сс размножават. Това явление се нарича резистентност: някое антибиотично лечение става неефективно.
  Неправилната употреба на антибиотиците повишава резистентноспа. Вие може дори да помогнете на бактериите да станат резистентни и следователно да забавите Вашето оздравяване или да понижите антибиотичната ефикасност, ако не спазвате следното:
  дозировка
  схема на лечение
  продължителност на лечението

  Затова, за да се запази ефикасността на това лекарство:
  1 - Използвайте антибиотици само, когато са Ви предписани.
  2 - Стриктно спазвайте предписанието.
  3 - Не използвайте повторно антибиотик без лекарско предписание, дори когато искате да лекувате подобно заболяване.
  4 - Никога не давайте Вашия антибиотик на друг човек; може би гой не е подходящ за нейното/неговото заболяване.
  5 - След завършване на лечението, върнете всички неизползвани лекарства в аптеката, за да бъдат унищожени правилно.

  Описание на ЦИПРИНОЛ ТАБЛ. 500 мг.х 10 КРКА Кратка характеристика

  ЦИПРИНОЛ ТАБЛ./ CIPRINOL TABL. 500 мг.х 10 показания:

  Ципрофлоксацинът действа бактерицидно върху гентамицин-резитентните щамове на E. coli и ко-тримоксазола и гентамицин-резистентните щамове на Pseudomonas aeruginosa, метицилин-резистентните щамове на Staph. aureus, бета-лактамазо продуциращите щамове на H. influencae, N. gonorrhoea. Повлиява също Chlamydia trahomatis, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum.

  Ципрофлоксацинът е ефективен при урогенитални, дихателни, дермато- и др. инфекции.

  ЦИПРИНОЛ ТАБЛ./ CIPRINOL TABL. 500 мг.х 10 дозировка и приложение:

  Орално на възрастни се прилага в доза от 500 до 750мг/12ч в продължение на 7-14 дни.

  ЦИПРИНОЛ ТАБЛ./ CIPRINOL TABL. 500 мг.х 10 състав:

  Ciprofloxacin. Антибактериален препарат от групата на хинолоните

  ЦИПРИНОЛ ТАБЛ. 500 мг.х 10 КРКА се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 4,90 лв.
  ЦИПРИНОЛ ТАБЛ. 500 мг.х 10 КРКА се произвежда от Krka d.d. и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,49 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Безплатна доставка над 50.00 лева на територията на цялата страна!
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от магистър фармацевт на Ваш въпрос.
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа