Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти за подобряване на паметта и тонуса
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на серия против акне SEBOGARD от DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на серия ЕМУТОПИК от DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на хранителни добавки FORTEX
  Поръчай сега
 • АРИЛИН ТАБЛ 500МГ Х 10

  • АРИЛИН ТАБЛ 500МГ Х 10 17,80 лв. от Apteka.puls.bg
  • ARILEN 500 MG X 10
   • Категория

    Лекарства /

    Антимикотици
   • Производител Dr.Wolff
   • Статус не е в наличност
   • Код 26130
   • РецептаПродуктът се предлага само с рецепта.
    Не може да се закупи онлайн.
  • Купи с безплатна доставка
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Arilin 500 mg film-coated tablets
  Metronidazole

  Арилин 500 mg филмирани таблетки
  Метронвдазол

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора.
  То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получете някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.

  Какво съдържа тази листовка:
  1. Какво представлява Арилин 500 mg и за какво се използва
  2. Преди да приемете Арилин 500 mg
  3. Как да приемате Арилин 500 mg
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Арилин 500 mg
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АРИЛИН 500 MG И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  За лечение на инфекции, за които е доказано или се предполага, че са анаеробни бактерии, особено Bacteroides fragilis и други видове Bacteroides-Fusobacteria, Eubacteria, Ciostrida, както и чувствителните анаеробни коки.
  Към тях спадат:
  • Инфекции в тазовата област и корема, напр. след операции на стомашно-чревния тракт перитонит, абсцеси;
  • Инфекции на женските полови органи;
  • Инфекции на дихателните пътища;
  • Инфекции на ставите и костите;
  • Инфекции на кожата и на меките тъкани;
  • Инфекции на централната нервна система (вкл. мозъчен абсцес и менингит), причинени по специално от видовете Bacteroides;
  • Сепсис;
  • Ендокардит;
  Метронидазолът е ефективен и при лечение на бактериални вагинози (амино колпити), причинени от Gardnerella vaginalis, както и при Trichomonas vaginalis и Lamblia intestinalis.
  Разяснения:
  Трихомониазата е болест, която се причинява от микроорганизъм, наречен Trichomonas vaginalis -камшичест паразит. Той води главно до възпаление на вагината и мъжката уретра. Предава се почти изключително по полов път. За диагностициране на инфекцията се взема проба от течението от засегнатите места.
  При бактериална вагиноза настъпва промяна на състава на естествената бактериална флора във вагината. В резултат на това се получава течение с наподобяващ риба мирис. Неспецифичен вагинит и gardnerella вагинит са други названия на бактериалната вагиноза.
  Амебмазата (амебна дизентерия) е болест, която се причинява от микроорганизъм ризоподен (буквално "кореноног") протозоон, известен като Entamoeba histolytica. При повечето пациенти се наблюдава коремна болка и тежка диария поради инфекция в гастроинтестиналния тракт. Инфекцията може да засегне и други органи; в такъв случай болестта често е фатална, ако се остави без лечение. За диагностициране на амебната дизентерия се изследват изпражнения.
  Ламблиазата (жиардиазата) е болест, която се причинява от микроорганизма Giardia lamblia -камшичест паразит. В повечето случаи се появява водниста диария поради инфекцията в гастроинтестиналния тракт. В изпражненията се търси наличието на Giardia lamblia.

  2. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АРИЛИН 500 MG
  Не приемайте Арилии 500 mg
  - ако сте алергични (свръхчувствителни) към метронидазол, други 5-нитроимидазоли, монохидратна лактоза или към някоя от останалите съставки на Арилин 500 mg. Изключение се допуска единствено при наличие на животозастрашаваща инфекция, при която други лекарства нямат ефект.
  Обърнете специално внимание при употребата на Арилии 500 mg
  ако имате тежко чернодробно увреждане, проблеми, засягащи кръвообразуването, някакво нарушение в главния и гръбначния мозък или нервно разстройство. В такива случаи лечението трябва да бъде преценено много внимателно от Вашия лекар.
  - Както при други лекарства, съдържащи нитроимидазол, лечението с Арилин 500 mg по правило не трябва да продължава повече от 10 дни освен в отделни случаи, където има конкретни показания. Пациентите трябва да бъдат подходящо наблюдавани (клинично наблюдение и лабораторни изследвания). Лечението трябва да се повтаря само в отделни случаи по индивидуална преценка. Вж. също точка 3 "Как да приемате Арилин 500 mg".
  При трихомониаза често сексуалният партньор също е носител на трихомони дори все още да няма изявени признаци на болестта. По тази причина при пациенти с трихомониаза се изисква също лечение с Арилин 500 mg на техния сексуален партньор; ако това изискване не бъде спазено, може да настъпи реинфекция. От това следва, че по време на лечението трябва да се избягва извършването на полови сношения.

  Използване при деца
  Лекарствени форми като филмирани таблетки, капсули и обвити таблетки, които трябва да се поглъщат без сдъвкване, са неподходящи за деца на възраст под 6 г. Трябва да бъдат съблюдавани специалните препоръки за дозировката при деца (вж. точка 3: "Как да приемате Арилин 500 mg").

  Прием на други лекарства
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.
  Кои други лекарства оказват влияние върху действието на Арилин 500 mg?
  Приложението на дисулфирам (който се използва за лечение на алкохолната абстиненция) може да причини обърканост и някои психични разстройства (психози).
  Ефектът на продукта Арилин 500 mg намалява при прием на барбитурати (лекарства, съдържащи активни вещества като хексобарбитал или фенобарбитал, които се използват при разстройство на съня.
  и припадъци или за анестезия), или при прием на лекарства, съдържащи фенитоин (използващ се за лечение на припадъци).
  В изолирани случаи лекарства, съдържащи циметидин (използва се за лечение на възпаление на стомашната лигавица [гастрит] и на гастроинтестинални язви), могат да се отразят на елиминирането на Арилин 500 mg от организма в смисъл на засилване на неговия ефект.
  Други лекарства, чието действие се влияе от Аршин 500 mg
  При пациенти, които се лекуват с определени лекарства, предотвратяващи съсирването на кръвта Гантикоагуланти от типа на варфарин) може да се наложи преценка на дозировката понеже ефектът на подтискане на кръвосъсирването се усилва от Арилин 500 mg.
  При прилагането на лекарства заедно с литий (продукта, който се дава при определени форми на еуфория или депресия [маниакално депресивни състояния]) се изисква внимание понеже се наблюдава покачване на неговата концентрация в кръвта (риск от отравяне с литий с тремор и гърчове).
  Други възможни взаимодействия
  Метронидазол може да доведе до намаляване на стойностите при някои лабораторни тестове, използващи се за изследване на чернодробната функция (определяне на ГОТ =АСАТ в серума).
  Употреба на Арилин 500 mg с храни и напитки
  Да се избягва консумацията на алкохол, защото могат да се появят признаци на непоносимост, като например зачервяване на кожата в областта на главата и шията, както и гадене, повръщане, главоболие и световъртеж.

  Бременност, фертилитет и кърмене
  Няма достатъчно данни за безопасността на употребата на Арилин 500 mg по време на бременност. Затова Арилин 500 mg не трябва да се използва по време на бременност, особено през нейните първи три месеца, освен ако не са налице конкретни показания и други възможни лечения не са дали резултат. Вашият лекар трябва да реши дали да приемете продукта или не.
  Активното вещество на продукта Арилин 500 mg преминава в човешката кърма. Затова, ако по време на лечението трябва да кърмите, трябва или да спрете кърменето или да преустановите приема на лекарството, ако продължите да кърмите. Ако през кърмаческия период се приложи лечение с еднократна доза, кърменето трябва да се преустанови за 24 часа и кърмата, натрупала се за този период от време трябва да се изтегли с помпа и да се изхвърли.

  Шофиране и работа с машини
  Арилин 500 mg може да промени способността Ви за ответна реакция, особено в началото на лечението. В този случай можете вече да не сте способни да реагирате достатъчно бързо или достатъчно подходящо на неочаквани или внезапни събития. Не шофирайте автомобил или някакво друго превозно средство. Не използвайте никакви електрически инструменти или машини. Не изпълнявайте опасни дейности. По-конкретно, моля имайте предвид, че алкохолът допълнително ще наруши Вашата способност да шофирате.
  Важна информация относно някои от съставките на Арилин 500 mg
  Този лекарствен продукт съдържа лактоза. По тази причина, ако Ви е било казано, че имате непоносимост към някои захари, моля не приемайте Арилин 500 mg без първо да се консултирайте с Вашия лекар.

  3. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АРИЛИН 500 MG
  Винаги приемайте Арилин 500 mg точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Дозировка:
  Освен, ако не е било предписано друго от Вашият лекар, обичайната доза е: Дневната доза при възрастни и деца на възраст над 12 години, може да бъде от Vi до максимално 4 филмирани таблетки Арилин 500 (= 0,25g до 2 g метронидазол). Обикновено таблетките се приемат два до три пъти дневно.
  При неусложнени инфекции (които при повечето пациенти са бързо излекувани без никакви усложнения) са достатъчни няколко дни лечение (5 до 7 дни), ако се приема ниска дневна доза от 1 филмтаблетка Арилин 500 mg (= 0,5 g метронидазол).
  При по-висока доза от 2 до 4 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 1 g до 2 g метронидазол) дневно може да бъде достатъчен кратък курс на лечение (1-3 дни).
  Също така при възрастни бактериалната вагиноза и трихомониазата могат да бъдат лекувани с еднократна доза от 4 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 2 g метронидазол).
  При усложнени инфекции (които често са трудни да се лекуват дори и след внимателна преценка на терапията) напр.
  ендометрит (възпаление на лигавицата на матката),
  - аднексит (възпаление на фалопиевите тръби или яйчниците),
  - възпаление в оромаксилофациалната (зъби/уста/горна челюст) област,
  - възпаление на областта на ушите, носа и гърлото,
  перитонит (възпаление на мембраната, покриваща коремната стена), и
  - абдоминални абсцеси,
  дневната доза в началото възлиза на 3 до 4 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 1,5 g до 2 g метронидазол), а през следващите дни по 2 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 1 g метронидазол) за 5-7 дни.
  По изключение дозата може да бъде повишена до 3 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 1,5 g метронидазол) дневно.
  Профилактичната терапия трябва да се провежда с еднократна доза от 1 до макс. 4 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 0,5 g до 2 g метронидазол).
  При деца дневната доза е 1/2 филмирана таблетка Арилин 500 mg (= 0,25 g метронидазол) до приблизително 10 кг. (20 до 30 mg/кг.) телесно тегло (напр. 1 1/2 филмирани таблетки Арилин 500 mg (= 0,75 g метронидазол) при деца с тегло около 30 кг.).
  Забележка:
  Лекарствени форми като филмирани таблетки, капсули и обвити таблетки, които трябва да се поглъщат без сдъвкване, са неподходящи за деца на възраст под 6 години.

  Начин на приложение
  Продуктът Арилин 500 mg филмирани таблетки е за перорално приложение.
  Таблетки се поглъщат цели (без сдъвкване) с достатъчно течност по време на или след ядене.

  Продължителност на приложение
  Вашият лекар ще вземе решение каква да бъде продължителността на курса на лечение.

  Предупреждение
  Както при други лекарства, съдържащи нитроимидазол, лечението с Арилин 500 mg по правило не трябва да продължава повече от 10 дни. Вж. също точка 2 „Обърнете специално внимание при употребата на Арилин 500 mg".
  Арилин 500 mg е лекарство, чиято доза би следвало да бъде определяна на нива, които се различават значително при всеки отделен пациент в зависимост от естеството и степента на тежест на заболяването. Вашият лекар следва да вземе решение какъв брой таблетки да вземате дневно и колко дълго. Не трябва да променяте назначението в двата му елемента без нейно/негово знание.
  - Ако сте приели повече от необходимата доза Арилин 500 mg
  - Ако погрешка сте повторили еднократната доза Арилин 500 mg, това не следва да окаже влияние върху последващия начин на приемане, т.е. можете да продължите с поредната доза Арилин 500 mg.
  - Ако са били приети много високи дози могат да се появят гадене, повръщане, повишени рефлекси, атаксия (проблеми с координацията на движенията), сърцебиене, недостиг на въздух и дезориентация (липса на съзнание за време и място).
  Специфичен антидот не е известен. След консервативно лечение на симптоматиката може да се очаква пълно възстановяване след няколко дни.
  - Ако сте пропуснали да приемете Арилин 500 mg
  - Ако забележите пропуска още същия ден можете допълнително да приемете пропуснатата доза.
  - Ако пропускът се установи на следващия ден, може да се наложи лечението да се удължи с един ден. Моля, разговаряйте с Вашият лекар в този случай.
  - Ако сте спрели приема на Арилин 500 mg

  NB: Ако прекъснете преждевременно или прекратите за известно време лечението, Вие излагате на риск неговия успех.
  - Ако получите някакви неприятни нежелани реакции Вашият лекар ще обсъди с Вас какви противомерки има на разположение и дали съществуват други лекарства, подходящи за Вашия случай.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитате Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Арилин 500 mg може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  При оценяване честотата на нежеланите лекарствени реакции е използвана следната таблица.
  Много чести: при повече от 1 на 10 лекувани пациенти
  Чести: при J до J 0 лепвани пациенти от 100
  Нечести: при 1 до 10 лекувани пациенти от 1000
  Редки: при 1 до 10 лекувани пациенти от 10 000
  Мoro редки: при по-малко от 1 на 10 000 лекувани пациенти
  c неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена оценка)
  Важни нежелани реакции или симптоми и какво да направим ако ги забележим:
  Ако забележите някоя от следните нежелани реакции, спрете употребата на Арилин 500 mg и информирайте Вашия лекар колкото е възможно по-скоро.
  При системно приложение (орално, ректално, интравенозно) са възможни следните нежелани лекарствени реакции:
  Стомашно-чревни нарушения
  Чести: метален вкус, регургитация с горчив вкус, обложен език, възпаление на устната кухина (глосити, стоматити), тежест в стомаха, повдигане, повръщане, безапетитие, диария, възпаление на панкреаса.
  Много редки: тежки, продължителни диарии по време или в първите няколко седмици след лечението; възможно е това да бъде псевдомембранозен ентероколит (тежко чревно заболяване), което в повечето случаи се дължи на Clostridium difficile. Тази чревна болест, която е причинена от антибиотичното лечение, може да бъде жнвото-застрашаваща и изисква незабавна медицинска помощ. В зависимост от показанието, лекарят трябва да направи преценка за спиране на лечението с Арилин 500 mg и започване на незабавна подходяща терапия, както се изисква (т.е. специални антибиотици/хемотерапевтични агенти с клинично доказана ефективност). Лекарствени продукта, които подтискат чревната перисталтика не трябва да се взимат.
  Нарушения на бъбреците и пикочните пътища
  Чести: Потъмняване на урината (причинено от метаболит на метронидазола и няма болестно значение)
  Нечести: болезнено уриниране (дизурия), възпаление на пикочния мехур (цистигг) и неволно изпускане на урина (уринарна инконтиненция).
  Нарушения на нервната система
  Нечести: главоболие, световъртеж, сънливост, безсъние, проблеми с координацията (атаксия), неврологични разстройства (периферни невропатии) и конвулсии. Симптомите на периферната невропатия се изразяват с чувство на скованост, изтръпване, усещане за боцкане и мравучкане в крайниците). Дори ако тези симптоми са леки, трябва да информирате Вашия лекар веднага. Много редки: астения (безсилие, обща слабост)
  С неизвестна честота: неестествена промяна на мозъка, церебрален синдром (напр. с нарушение на говора, разстройство в походката, неволеви движения на очите, мускулни потрепвалия)
  Психични нарушения
  Нечести: състояния на обърканост, раздразнителност, депресивно състояние
  Нарушения на кожата и подкожната тъкан
  Нечести: кожни реакции като сърбеж и копривна треска
  С неизвестна честота: тежки кожни реакции (напр. мултиформена еритема; възпалително заболяване на кожата със зачервяване).
  Нарушения на кръвта и лимфната система
  Нечести: намаляване на белите кръвни телца (левкопения и гранулоцитопения). При по-продължително приложение трябва редовно да се проследява кръвната картина
  Много редки: намаление на кръвните телца (тромбоцитопения), отсъствие на някои бели кръвни клетки (агранулоцитоза). Агранулоцитозата може да се развие за няколко часа. Оплакванията включват треска, тонзилнти и възпаление на вътрешността на устата. В такива случаи трябва да бъде направена бързо кръвна картина и да се потърси най-близкия лекар.
  Хепато-билиарни нарушения
  Нечести: функционални смущения на черния дроб (напр.увеличение на серумните трансаминази и на билирубина)
  С неизвестна честота: възпаление на черния дроб; понякога с жълтеница.
  Нарушения на очите Нечести: зрителни смущения
  Нарушения на имунната система
  Нечести: бързо развитие на реакции на свръхчувствителност (анафилактични реакции). В тези случаи се появяват зачервявания и възпаления на кожата, обриви по кожата, алергичен ринит (възпалени носови ходове) и алергични конюнктивити на очите. Лекарствена треска. Много редки: анафилактичен шок (остро понижаване на кръвното налягане дължащо се на свръхчувствителност). В остри, но много редки случаи на свръхчувствителност (напр. анафилактичен шок) могат да се появят затруднено дишане, виене на свят и повръщане. Ако тези симптоми са придружени от нарушения в циркулацията на кръвта със загуба на съзнание, студена пот, бледа кожа и студени крайници, незабавно трябва да се потърси лекарска помощ. Докато тя пристигне, горната част на тялото трябва да се държи хоризонтално с повдигнати крака. За да се избегне загуба на телесна топлина, пациента трябва да се завие с одеало. Трябва да се предприемат съответните стандартни спешни мерки (напр. лечение с антихистамини, кортикостероиди, симпатомиметици и ако е необходимо вентилация), както и веднага да се спре лечението с Арилин 500 mg.
  Нарушения на възпроизводителната система и гърдата
  Нечести: инфекции с дрожди (Candida albicans) на кожата в гениталната област
  - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ АРИЛИН 500 MG
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Арилин 500 mg след срока на годност отбелязан върху външната и блистерната опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.

  6. СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Арилин 500 mg
  - Активното вещество е: метронидазол.
  1 филмирана таблетка съдържа 500 mg метронидазол.
  - Другите съставки са: картофено нишесте, лактоза монохидрат, царевично нишесте, магнезиев стеарат (растителен произход), макрогол 6000, основен бутилметакрилатен съполимер, повидон, високо дисперсен силициев диоксид, π режел ат и низ и рано нишесте (от царевица), стеаринова киселина, талк, титанов диоксид.
  Как изглезвда Арилин 500 mg и какво съдържа опаковката:
  Бели, кръгли, двойно-изпъкнали филмирани таблетки с разделителна линия, които са опаковани в блистерни опаковки, поставени във външна опаковка.
  Арилин 500 mg се предлага в опаковки по 10 и 20 филмирани таблетки за перорална употреба. Опаковки по 20 филмирани таблетки не се маркетират в България.

  Притежател на разрешението за употреба и производител:
  Dr. August Wolff GmbH & Co. KG Arzneimittel Sudbrackstrasse 56, D-33611 Bielefeld, Германия
  тел.:+ 49 (0)521 8808-05 факс:+ 49 (0)521 8808-334 e-mail: info@wolff-ar2neimittel.de
  Вносител:
  „Химтрейд-Комет" ООД
  Бул. "Цар Борис III" № 12, бл.59-лартер, 1612 София Тел:/Факс: 02/953 13 10 E-mail: chimtrd@vahoo.com

  Дата на последно преразглеждане на листовката октомври 2012

  Описание на АРИЛИН ТАБЛ 500МГ Х 10 Кратка характеристика

  СЪСТАВ: Metronidasole ПОКАЗАНИЯ: Трихомонаден вагинит, трихомонаден уретрит, ламблиоза, амебна дизентерия, анаеробни инфекции, ерадикация на хеликобактер пилори, комбинирана терапия при смесени аеробно-анаеробни инфекции. Външно се прилага при розацея, улцерозни гингивити, трофични язви на подбедриците и трудно заздравяващи рани. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: При урогенитална трихомониаза се предписва орално с следните схеми: а/ едноседмично лечение - по 500мг/24ч 1 или 2 приема /жените прилагат per vaginam още по 500 мг вечер под формата на вагинални свещички или таблетки./; б/ краткосрочно лечение- три еднократни дози от 1000мг през интервали от 12 часа; в/ еднократно лечение - по 2г в един прием едновременно от двата партньора. При бактериална вагиноза- 500мг/12ч за 7 дни. При ламблиоза 3 пъти дневно по 250мг за 5 дни. За амебиаза по 500-750мг три пъти дневно за 10 дни. При тежки анаеробни инфекции се прилага под формата на венозни инфузии. Външно под формата на гел се нанася върху засегнатите участъци на кожата 2 пъти дневно. Пациенти без органични увреждания, при които е желателно да се проведе интезивно лечение, се препоръчва краткия курс на лечение (2 дни).

  АРИЛИН ТАБЛ 500МГ Х 10 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 17,80 лв.
  АРИЛИН ТАБЛ 500МГ Х 10 се произвежда от Dr.Wolff и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 1,78 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Безплатна доставка над 50.00 лева на територията на цялата страна!
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от магистър фармацевт на Ваш въпрос.
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа