Сайтът използва бисквитки.

 • До 30% ОТСТЪПКА на продукти за грижа за краката против мазоли и неприятен мирис
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • До 30% ОТСТЪПКА на козметика AVENE
  Поръчай сега
 • 20% OТСТЪПКА на козметика за бебета и деца BIODERMA ABCDerm
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ Спрей 1.5 мг. / 5 мг. / мл. 30 мл. Septolete total spray 30 ml.

  Кат. №: 61331
  СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ Спрей 1.5 мг. / 5 мг. / мл. 30 мл. 7,20 лв. от Apteka.puls.bg
  7.20 лв. При покупка получавате: 0.5 бонус точки
  Купи само за
  0.72 лв. + 64.8 бонус точки.
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 100.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Описание на СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ Спрей 1.5 мг. / 5 мг. / мл. 30 мл.

  СЕПТОЛЕТЕ / SEPTLETE TOTAL СПРЕЙ 1.5/5мг/мл.30мл. показания: 

  Спреят за устна лигавица, разтвор Септолете тотал е лекарство с противовъзпалително, обезболяващо и антисептично действие за локално перорално приложение. Спреят за устна лигавица дезинфекцира устата и гърлото и намалява признаците на възпаление на гърлото, като болка, зачервяване, оток, парене и увредена функция. Септолете тотал се използва за противовъзпалително, обезболяващо и антисептично лечение: - на дразнене в гърлото, устата и венците - при гингивит, фарингит и ларингит - преди и след екстракции на зъби. Трябва да говорите с Вашия лекар, ако след 3 дни не се чувствате по-добре или се чувствате по-зле. 

  СЕПТОЛЕТЕ / SEPTLETE TOTAL СПРЕЙ 1.5/5мг/мл.30мл. дозировка и приложение: 

  Ако сте алергични към бензидаминов хидрохлорид, цетилпиридиниев хлорид или към някоя от останалите съставки на това лекарство.

  Това лекарство не трябва да се използва при деца на възраст под 6 години, тъй като фармацевтичната форма не е подходяща при тази възрастова група. Предупреждения и предпазни мерки: Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате Септолете тотал. Не използвайте Септолете тотал повече от 7 дни. Ако симптомите се влошат или не почувствате облекчение след 3 дни, или ако се появят други симптоми, като повишена температура, трябва да се консултирайте с лекар. Използването на препарати за локално приложение, особено за продължителен период от време, може да доведе до сенсибилизиране, като в този случай, лечението трябва да се преустанови. Септолете тотал не трябва да се използва в комбинация с анионни съединения, като тези, присъстващи в пастите за зъби, поради което не се препоръчва използването на продукта непосредствено преди или след почистване на зъбите. Трябва да се избягва директен контакт с очите на Септолете тотал оромукозен спрей, разтвор. Продуктът не трябва да се инхалира. Деца и юноши: Септолете тотал не трябва да се прилага при деца под 6-годишна възраст, тъй като спрей за устна лигавица, разтвор не е подходящ за употреба в тази възрастова група. 

  Други лекарства и Септолете тотал: Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемате други лекарства. Не използвайте други антисептици когато употребявате Септолете тотал. 

  Бременност и кърмене: Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство. Септолете тотал не се препоръчва по време на бременност. Трябва да обсъдите кърменето с Вашия лекар и той/тя ще решат дали Вие трябва да спрете да кърмите или да спрете терапията със Септолете тотал. 

  Шофиране и работа с машини: Септолете тотал не влияе върху способността за шофиране и работа с машини. Септолете тотал съдържа eтанол. Този лекарствен продукт съдържа малки количества етанол (алкохол), по-малко от 100 mg на доза. 

  Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт. 

  Възрастни: За еднократна доза, натиснете главата на спрея веднъж до два пъти. Можете да повтаряте това на всеки 2 часа, 3-5 пъти дневно. 

  Употреба при деца: 

  Деца над 12-годишна възраст За еднократна доза, натиснете главата на спрея веднъж до два пъти. Можете да повтаряте това на всеки 2 часа, 3-5 пъти дневно. 

  Деца от 6 до 12-годишна възраст: За еднократна доза, натиснете главата на спрея веднъж. Можете да повтаряте това на всеки 2 часа, 3-5 пъти дневно.

  Деца, по-малки от 6-годишна възраст: Септолете тотал не трябва да се използва от деца под 6-годишна възраст. 

  Да не се превишава дозата. За оптимален ефект, не се препоръчва да използвате продукта, непосредствено преди или след почистване на зъбите. Продължителност на лечението: Не използвайте това лекарство повече от 7 дни. Ако симптомите се влошат или не настъпи подобрение след 3 дни, или ако се появят други симптоми, като повишена температура, трябва да се консултирате с лекар. Консултирайте се с Вашия лекар, ако състоянието рецидивира (повтори, възобнови), или ако забележите други, наскоро настъпили промени в неговите характеристики. Ако сте използвали повече от необходимата доза Септолете тотал Ако сте използвали прекалено много или случайно погълнете големи количества от лекарството, незабавно се свържете с Вашия лекар или се посъветвайте с Вашия фармацевт. Ако сте пропуснали да използвате Септолете тотал Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.

  СЕПТОЛЕТЕ / SEPTLETE TOTAL СПРЕЙ 1.5/5мг/мл.30мл. съставки: 

  Активните вещества са бензидаминов хидрохлорид и цетилпиридиниев хлорид. Всеки ml от спрей за устна лигавица, разтвор съдържа 1,5 mg бензидаминов хидрохлорид и 5 mg цeтилпиридиниев хлорид. Всяко впръскване освобождава 0,1 ml спрей за устна лигавица, разтвор, който съдържа 0,15 mg бензидаминов хидрохлорид и 0,5 mg цетилпиридиниев хлорид. Другите съставки са етанол (96 на сто), глицерол (E422), макроголглицерол хидроксистеарат, захарин натрий (E954), масло от лютива мента, пречистена вода.

  СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ Спрей 1.5 мг. / 5 мг. / мл. 30 мл. се предлага в apteka.puls.bg на цена от 7,20 лв. Както всички други продукти от Грип и настинка, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.
  СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ Спрей 1.5 мг. / 5 мг. / мл. 30 мл. се произвежда от Krka d.d. и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,72 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  подобни продукти