Klorane Junior душ гел 2в1 малина, 200 мл | Клоран

Klorane Junior душ гел 2в1 малина, 200 мл | Клоран

Моля, първо изберете разновидност.
15,20 лв.
Стара цена: 19,00 лв.
Спестяваш: 3,80 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
Извести ме при наличност

Наименование: Klorane Junior Душ-гел 2в1 за коса и тяло с овес и аромат на малина за детска грижа

Душ-гел 2в1 за коса и тяло с овес и аромат на малина

Аромат: Oat/Овес

Приложение: Детска грижа

Душ-гелът 2 в 1 с органичен овес нежно почиства деликатната детска кожа и коса.

Душ-гелът 2 в 1 с 87% натурални съставки и аромат на малина е идеален за ежедневна хигиена на деца над тригодишна възраст. Този нежен почистващ продукт с успокояващ овес от органично земеделие и богати на хранителни вещества съставки почиства кожата, без да нарушава естествения ѝ баланс, и измива косата, без да щипе на очите. Биоразградимата формула 2 в 1* е с висока толерантност към нежните кожа и скалп на децата. Душ-гелът 2 в 1 с приятно топяща се текстура, образуваща лека пяна, съчетава забавно къпане с вкусен аромат. Кожата с деликатен плодов аромат на малина е мека на допир, успокоена и подхранена**, а косата е блестяща и еластична.

*В съответствие със стандарт OECD 301В. **100% са съгласни, че кожата е мека на допир, чиста, успокоена и подхранена – тест, проведен под педиатричен контрол при 33 деца в продължение на 22 дни.

Описание: Klorane разработи душ-гел 2 в 1 с органичен овес и аромат на малина за нежно почистване на деликатната кожа и коса на деца над тригодишна възраст, който не щипе на очите. Биоразградимата формула* с висока педиатрична толерантност съдържа 87% съставки с натурален произход, включително органичен овес. Тази активна съставка е известна със своите успокояващи свойства и в комбинация с богати на хранителни вещества съставки омекотява кожата и косата, без да променя деликатния им баланс. Разтапящата се текстура на душ гела 2 в 1 образува лека пяна с вкусен аромат на малина. Кожата е успокоена и подхранена**, а косата е блестяща и еластична. Практичната бутилка е цветна и забавна и може да се носи навсякъде за игриво изживяване в банята.

*В съответствие със стандарт OECD 301В.

**100% са съгласни, че кожата е мека на допир, чиста, успокоена и подхранена – тест, проведен под педиатричен контрол при 33 деца в продължение на 22 дни.

Вид на продукта: Душ-гел/гел за измиване

Държава на произход: Франция

Изследвания: 100% са съгласни, че кожата е мека на допир, чиста, успокоена и подхранена¹

90% са съгласни, че косата е чиста и деликатно ароматизирана¹

70% са съгласни, че косата се разресва по-лесно и е лъскава и еластична¹

¹Тестът е проведен под педиатричен контрол при 33 деца в продължение на 22 дни.

----

*В съответствие със стандарт OECD 301В.

**100% са съгласни, че кожата е мека на допир, чиста, успокоена и подхранена – тест, проведен под педиатричен контрол при 33 деца в продължение на 22 дни.

Ползи:

  • 2 в 1: този продукт предлага душ гел и шампоан в едно, който нежно почиства детската кожа и коса в една стъпка.
  • Успокоява: богатият на успокояващ органичен овес продукт, обогатен с подхранващи съставки, хидратира и успокоява кожата и косата.
  • Нежен към косата: биоразградима формула, щадяща кожата, косата и природата.

Подходящ за: За деца

Консистенция: Гел

Опаковка: Туба

Натурални съставки: 87% съставки с натурален произход.

Биоразградима формула*.

*В съответствие със стандарт OECD 301В .

Изключително деликатна процедура с овес от биологично производство, за да направи косата на цялото Ви семейство от 3-годишна възраст мека, лека и еластична.

Отглеждаме овес в земите си в Югозападна Франция, като използваме методите на биологичното земеделие и зачитаме заобикалящата ни екосистема. От зърната му се извлича мляко с хидратиращи, омекотяващи и защитни свойства. За да направите косата на семейството си блестяща, еластична и изключително мека.

Предназначен за: Универсална грижа - за жени и за мъже

Състав: CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. COCO-GLUCOSIDE. ZINC COCETH SULFATE. SODIUM COCOAMPHOACETATE. POLYSORBATE 20. CITRIC ACID. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT (AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT). DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL OLEATE. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. LAURETH-3. MALEIC ACID. PROPYLENE GLYCOL. RED 33 (CI 17200). RED 4 (CI 14700). SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SULFATE. TOCOPHEROL. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. WATER (AQUA)

Честота на ползване: Ежедневно

Приложение: Нанесете върху мокра коса и тяло. Разпенете и изплакнете. Не щипе на очите!

Съхранение: Няма специални условия за съхранение


Klorane Junior душ гел 2в1 малина, 200 мл | Клоран

Klorane Junior душ гел 2в1 малина, 200 мл | Клоран

15,20 лв.
Стара цена: 19,00 лв.
Спестяваш: 3,80 лв.
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.