Bioderma Cicabio крем за увредена кожа, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Cicabio крем за увредена кожа, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

Срок на годност: 1.6.2026 г.

Моля, първо изберете разновидност.
21,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Възстановяващ и успокояващ крем.

Доказана ефикасност

Успокоена кожа: 95%.*

Ползи

  • Възстановява епидермиса
  • Успокоява дискомфорта и намалява желанието за чесане
  • Хидратира
  • Пречиства
  • Защитава увредената кожа: покривната текстура образува изолиращ "дишащ филм", който осигурява оптимална защита на кожата

Много добра толерантност - Некомедоногенен - изолираща дишаща текстура - Без аромат

Цветът на продукта се дължи на естествените активни съставки.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Cicabio Crème въздейства върху всеки етап от възстановяването на епидермиса и води до пълното му заздравяване.

Синергичната комбинация от ресвератрол и мед подпомага качественото регенериране на кожата.

Активната съставка Antalgicine™, иновация на BIODERMA, бързо успокоява чувството на дискомфорт и намалява сърбежа.

Покривната текстура в комбинация с хиалуроновата киселина и хидратиращите съставки образуват "дишащ филм", който осигурява оптимален комфорт на кожата.

Съвети за употреба

Веднъж или два пъти дневно до пълното възстановяване.

  • СТЪПКА 1 Почистете кожата и я подсушете добре.
  • СТЪПКА 2 Нанесете върху раздразнената зона.

Избягвайте зоната на околоочния контур. Ако кожното раздразнение продължава, консултирайте се със здравен специалист. Прилагайте върху устните след 6-месечна възраст. Прилага се само върху външни зони при възрастни. Използвайте Cicabio Pommade за памперс зоната при бебета и малки деца.

Ефективност

Леките/повърхностните увреждания на кожата и състоянията на суха кожа се характеризират с промяната в бариерната функция на кожата. Важно е да поддържате кожата хидратирана, за да създадете благоприятна среда за оптимално заздравяване.

Тестван под дерматологичен контрол.

Възстановява епидермиса

Кожата е възстановена: 80%

При модел на повърхностна абразия прилагането на продукта в продължение на 8 дни позволява постепенно възстановяване на кожата (измерване на трансепидермалната загуба на вода)

Облекчава дискомфорта

Успокоена кожа: 95%

Усещане за комфорт: 90%

Състав

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Antalgicine™ технология

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

D.A.F. Патент

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

AQUA/WATER/EAUGLYCERINETHYLHEXYL PALMITATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESZINC OXIDE [NANO]SORBITAN STEARATEPEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATEBUTYLENE GLYCOLPOLYACRYLAMIDEC13-14 ISOPARAFFINLAURETH-7COPPER SULFATEMANNITOLSODIUM HYALURONATEXYLITOLZINC SULFATEVITIS VINIFERA (GRAPE) VINE EXTRACTRHAMNOSELAURETH-3ASIATICOSIDEMADECASSIC ACIDASIATIC ACIDHYDROXYETHYLCELLULOSEACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTERPOTASSIUM SORBATECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDELAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI561]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формулировка на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението му на пазара, моля, вижте списъка със съставки на опаковката.


Bioderma Cicabio крем за увредена кожа, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Cicabio крем за увредена кожа, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

21,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.