Bioderma Cicabio Помада изолиращ успокояващ и възстановяващ мехлем, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Cicabio Помада изолиращ успокояващ и възстановяващ мехлем, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

Срок на годност: 1.9.2025 г.

Моля, първо изберете разновидност.
21,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Успокояващ и възстановяващ подхранващ мехлем.

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване След 14 дни на прилагане Cicabio Pommade допринася за нормален към напреднал етап на възстановяване на кожата при 93% от пациентите и добро до отлично възстановяване на кожата. *

ТАРГЕТИРАНА ГРИЖА

ОТСЛАБЕНА КОЖА, ДЕХИДРАТИРАНА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Antalgicine™ технология

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Ползи:

  • Възстановява епидермиса
  • Облекчава дискомфорта и намалява желанието за чесане
  • Подхранва
  • Пречиства
  • Образува защитен филм

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без аромат.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Цинкът предотвратява разпространението на бактериите.

Активна съставка Antalgicine™ бързо облекчава усещането за дискомфорт и намалява желанието за чесане.

Подхранващата и възстановяваща липидите текстура, в комбинация с хиалуроновата киселина и хидратиращи активни съставки, образуват нов дълготраен защитен филм, който физически възстановява биологичната функция на кожната бариера и гарантира оптимален комфорт. Кожата е успокоена и възстановена.

Съвети за употреба:

Два пъти дневно докато кожата е напълно възстановена.

  • СТЪПКА 1 Почистете кожата и я подсушете добре.
  • СТЪПКА 2 Нанесете върху раздразнената зона.

Ако кожното раздразнение продължава, консултирайте се със здравен специалист. Нанасяйте само върху здрава кожа. Този продукт не е лекарство.

Ефективност и състав:

По-големите увреждания на кожата и състоянията на много суха кожа са по-дълбоки и се характеризират със загуба на бариерната функция на кожата. Тези видове кожни проблеми изискват използване на оклузивни, подхранващи и защитни продукти, за да се създаде благоприятна среда за оптимално заздравяване.

Резултати, доказани от клинични проучвания.

Възстановява епидермиса

Кожата е възстановена: 100%

След 14 дни на прилагане, Cicabio Pommade допринася за нормален към напреднал етап на възстановяване на кожата при 93% от пациентите и добро до отлично възстановяване на кожата

Antalgicine™ технология

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

D.A.F. Патент

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Вижте съставките:

AQUA/WATER/EAUGLYCERINPARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALECAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESPOLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATEPROPANEDIOLXYLITOLZINC STEARATESODIUM CITRATEBUTYLENE GLYCOLCAPRYLOYL GLYCINECOPPER SULFATESODIUM HYDROXIDESODIUM HYALURONATEZINC SULFATEVITIS VINIFERA (GRAPE) VINE EXTRACTLAURETH-3ASIATICOSIDEMADECASSIC ACIDASIATIC ACIDLAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACTHYDROXYETHYLCELLULOSEACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTERMANNITOLPOTASSIUM SORBATERHAMNOSE. [BI 631]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формулировка на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението му на пазара, моля, вижте списъка със съставки на опаковката.


Bioderma Cicabio Помада изолиращ успокояващ и възстановяващ мехлем, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Cicabio Помада изолиращ успокояващ и възстановяващ мехлем, 40 мл | Биодерма, Хидрабио

21,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.