Eucerin Aquaphor защитаващ мехлем за увредена кожа, 45 мл | Еусерин

Eucerin Aquaphor защитаващ мехлем за увредена кожа, 45 мл | Еусерин

Моля, първо изберете разновидност.
25,50 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Извести ме при наличност

Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа осигурява на сухата до много суха, напукана и раздразнена кожа, SOS грижата, от която се нуждае. Безводният мехлем образува нежна полуоклузивна защитна бариера върху кожата, която подпомага естествения пренос на водни пари и кислород към и от кожата, като позволява на кожата да „диша“ и да укрепи естествената си бариерна функция. Мехлемът е обогатен с Глицерин и Пантенол. Глицеринът е ефективен овлажнител, който привлича водата и помага тя да се задържи в кожата. Той действа заедно с Пантенола, който спомага за ускоряване на регенерирането и възстановяването на кожата, като същевременно я овлажнява.

Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа е без аромати и консерванти и е клинично и дерматологично доказано, че възстановява много суха, напукана или раздразнена кожа.

Успокояващият, прозрачен мехлем е лесен за нанасяне и се втрива нежно в проблемни зони като кожата по коленете и лактите, напуканите кокалчета на ръцете, кожичките и напуканите пети. Съдържащ само няколко съставки, той се понася добре от чувствителната кожа и е подходящ за употреба при бебета и деца, както и при леки изгаряния и след повърхностни дерматологични процедури като лазерна терапия и химически пилинг*. Кожата е регенерирана, защитена и възстановена.

*Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа трябва да се използва само върху реепителизирана кожа (т.е. след като се е образувала нова тъкан), а не върху отворени, мокри или кървящи рани. Посъветвайте се с вашия дерматолог колко дълго трябва да изчакате след лечението, преди да използвате продукта.

Съставки: Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

  • Нанасяйте върху почистена кожа. Може да се използва веднъж или два пъти дневно или толкова често, колкото е необходимо. Можете да използвате Eucerin AtopiControl INTENSIVE Крем за ръце през деня, вечерта или през нощта.
  • За максимален ефект, използвайте в комбинация с лек, овлажняващ измиващ продукт като Eucerin® AtopiControl Измиващо олио.
  • Забележка за хората с алергии. Кремът за ръце съдържа екстракт от зърната на овес. Овесът е извесен със своите успокояващи свойства и се препоръчва за раздразнена кожа. Въпреки това, в някои случаи може да предизвика алергична реакция.
  • Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо върху засегнатите участъци.
  • Количество от продукта на върха на пръста обикновено е достатъчно за всяка ръка. Същото количество е достатъчно за лицето и врата на бебето.
  • Втривайте с масажни движения в кожата си с върховете на пръстите. Мехлемът се затопля и се разнася лесно по кожата.
  • Не нанасяйте върху отворени, кървящи или мокри рани. Изчакайте, докато кожата се реепителизира, преди да използвате продукта.

Eucerin Aquaphor защитаващ мехлем за увредена кожа, 45 мл | Еусерин

Eucerin Aquaphor защитаващ мехлем за увредена кожа, 45 мл | Еусерин

25,50 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.