Bioderma Hydrabio богат хидратиращ крем за суха кожа, 50 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Hydrabio богат хидратиращ крем за суха кожа, 50 мл | Биодерма, Хидрабио

Срок на годност: 31.3.2025 г.

Моля, първо изберете разновидност.
40,15 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Богата хидратираща грижа, осигуряваща интензивна хидратация и блясък.

Доказана ефикасност

Хидратиращ ефект: 8 часа.

Ползи:

  • Хидратира интензивно и дълготрайно
  • Изглажда кожната структура и възвръща нейния сияен вид
  • Придава усещане за мекота и комфорт

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Отлична основа за грим - Свеж и лек аромат.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Патентованият биологичен комплекс Aquagenium™ активира естествения процес на хидратация на кожата, незабавно и дълготрайно:

Vitamin PP засилва устойчивостта и непропускливостта на кожната бариера;

Екстрактът от семена на ябълка стимулира дейността на аквапорините и подобрява циркулацията на вода в епидермиса.

Богатата кремообразна текатура на Hydrabio Crème интензивно хидратира кожата. Благодарение на емулсията, вдъхновена от структурата на епидермиса, активните съставки на патентната Aquagénium™ проникват дълбоко в кожата. По този начин кожата възвръща своя блясък и естествената си способност да се хидратира. Дълготрайно.

Богатата кремообразна текстура на Hydrabio Crème интензивно хидратира кожата.

Салициловата киселина спомага за премахване на мъртвите клетки, за намаляване дебелината на роговия слой, за изравняване и изглаждане кожата и за дълготраен сияен тен.

Витамин Е защитава от оксидативен стрес на кожата и се бори с преждевременното кожно стареене.

Съвети за употреба:

Сутрин и/или вечер

  • СТЪПКА 1 Нанасяйте Hydrabio Crème върху лицето и шията.
  • СТЪПКА 2 Нежно масажирайте, докато попие

Ефективност:

Всеки ден кожата на лицето губи вода и това засяга всички мъже и жени по света, независимо от тяхната възраст или тип кожа. Кожата е интелигентна и динамична екосистема в постоянно взаимодействие със заобикалящата я среда. При нормални условия кожата може да бъде рехидратирана по естествен начин, но някои външни фактори като замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене, алкохол, умора, стрес и климатични промени, увеличават дехидратацията на кожата чрез промяна на тези естествени механизми. Кожата вече не е в състояние да генерира правилно естествената си хидратация и се дехидратира. Епидермисът може да се разпадне, да образува микро бръчки и да се стегне. В резултат тенът губи естествения си цвят и става сивкав.

Тестван под дерматологичен контрол

Хидратира

Кожата е хидратирана: 91% 

Подхранва 

Кожата е подхранена: 78%

Хидратира

Хидратираща ефикасност: 8 часа 

Разкрива блясъка на кожата

Повече блясък: 74%

Състав

AQUA/WATER/EAUGLYCERINISODODECANECYCLOPENTASILOXANEPROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATEDIMETHICONEPROPANEDIOLXYLITOLCETYL PALMITATEHYDROGENATED POLYDECENENIACINAMIDETRIDECYL TRIMELLITATEARACHIDYL ALCOHOLPOLYMETHYLSILSESQUIOXANEGLYCERYL DIBEHENATEBEHENYL ALCOHOLHDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMERTRIBEHENINDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERPENTYLENE GLYCOLTOCOPHERYL ACETATEARACHIDYL GLUCOSIDEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERGLYCERYL BEHENATEDISODIUM EDTASQUALANESALICYLIC ACIDSODIUM HYDROXIDEMANNITOLSODIUM HYALURONATEHEXYLDECANOLTOCOPHEROLPOLYSORBATE 60RHAMNOSEHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILPYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACTBRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLSFRAGRANCE (PARFUM). [BI 715]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формулировка на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението му на пазара, моля, вижте списъка със съставки на опаковката.


Bioderma Hydrabio богат хидратиращ крем за суха кожа, 50 мл | Биодерма, Хидрабио

Bioderma Hydrabio богат хидратиращ крем за суха кожа, 50 мл | Биодерма, Хидрабио

40,15 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.