Bioderma Pigmentbio дневен крем SPF50+, 50 мл | Биодерма, Пигментбио

Bioderma Pigmentbio дневен крем SPF50+, 50 мл | Биодерма, Пигментбио

Срок на годност: 1.3.2026 г.

Моля, първо изберете разновидност.
50,75 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Мигновено озарява и защитава, изравнява и изсветлява тена дълготрайно.

Доказана ефикасност 96% ефикасност срещу тъмните петна. 

ДНЕВНА ГРИЖА

ХИПЕРПИГМЕНТИРАНА КОЖА

LumiReveal™ технология

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН? Възрастни

ПОЛЗИ:

  • Коригира съществуващите тъмни петна и предпазва от поява на нови
  • Много висока слънцезащита UVA / UVB
  • SPF 50+
  • Дълготрайно изравнява тена
  • Предотвратява видимите признаци на преждевременно стареене
  • Осигурява дълготрайна хидратация
Осигурява моментален блясък благодарение на перлената си текстура
  • Много добра кожна толерантност - Некомедоногенен - Отлична основа за грим

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Тъмните петна върху кожата са отражение на начина ни на живот: замърсяване, прекомерно излагане на слънце, възраст, бременност, раздразнение… Те са предизвикани от свръхпроизводство на меланин, което променя естествения ни тен. Поради тази причина е необходима много висока слънцезащита, която да предотврати появата на петна.

Pigmentbio Daily care SPF 50+ съдържа ТЕХНОЛОГИЯ LUMIREVEAL™, вдъхновена от водещите терапии, използвани от дерматолозите, за ефективно коригиране на тъмните петна. Тя помага за намаляване на производството на меланин и подпомага обновяването на клетките, като допринася за елиминирането на съществуващите тъмни петна и изравняването на тена.

ТЕХНОЛОГИЯ LUMIREVEAL™ е обогатена с коктейл от ВИТАМИНИ C, E и PP, които подпомагат изсветляването и предпазват кожната бариера:

ВИТАМИНИТЕ C и E защитават кожата от замърсяване, UVA/UVB лъчи и оксидативен стрес, които предизвикват преждевременно стареене на кожата, първите признаци за което са тъмните петна.
ВИТАМИН PP подсилва кожната бариера и осигурява дълготрайна хидратация на кожата.

Съвети за употреба:

Ежедневно - сутрин

  • СТЪПКА 1Нанасяйте върху лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming крем.
  • СТЪПКА 2Отлична основа за грим.

Ефективност

Петната по кожата са отражение на нашия живот: замърсяване, излишно излагане на слънце, възраст, бременност, дразнене и пр. Зад тези нарушения в пигментацията стои необичайното свръхпроизводство на меланин.
Заличаването на тези пигментни дефекти и връщането към равномерен, сияен тен изисква време и старание, но въпреки това жените искат незабавни резултати.

Известно е, че основно UVB и UVA лъчите са отговорни за нарушения в пигментацията. Следователно е необходима много висока фотозащита, за да не се образуват.

Тестван под дерматологичен контрол.

Коригира съществуващите тъмни петна и предпазва от поява на нови*
Eфикасност срещу тъмни петна: 96%
Предотвратява повторната им поява: 96%

Коригира и изравнява тена*
Изсветлен и изравнен тен: 91%

В случай на продължително излагане на слънце, нанасяйте отново на всеки два часа.

Състав

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

LumiReveal™ технология

Меланинът е естествен пигмент, който придава цвета на кожата. Нередовното и прекомерно производство на меланин е отговорно за тъмните петна и неравномерния тен. Тази технология регулира производството на меланин и оптимизира обновяването на клетките, за да елиминира излишния меланин.

AQUA/WATER/EAUDICAPRYLYL CARBONATEOCTOCRYLENEMETHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]GLYCERINBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEDIPROPYLENE GLYCOLBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEDIMETHICONEASCORBYL GLUCOSIDEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OILNIACINAMIDESILICAPOLYMETHYLSILSESQUIOXANEJOJOBA ESTERSHDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMERDECYL GLUCOSIDEC20-22 ALKYL PHOSPHATEC20-22 ALCOHOLSXANTHAN GUMHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAXDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERPENTYLENE GLYCOLTOCOPHERYL ACETATESODIUM HYDROXIDEHYDROGENATED CASTOR OILSALICYLIC ACIDSODIUM CITRATELYSINEAZELAIC ACIDMANNITOLPOLYGLYCERIN-3XYLITOLANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACTRHAMNOSEPROPYLENE GLYCOLACACIA DECURRENS FLOWER WAXSACCHARIDE ISOMERATEGLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACTTOCOPHEROLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDELAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACTFRAGRANCE (PARFUM). [BI 747]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формулировка на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението му на пазара, моля, вижте списъка със съставки на опаковката.


Bioderma Pigmentbio дневен крем SPF50+, 50 мл | Биодерма, Пигментбио

Bioderma Pigmentbio дневен крем SPF50+, 50 мл | Биодерма, Пигментбио

50,75 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.