Eucerin AQUAporin Active крем за нормална кожа с SPF25, 50 мл | Еусерин

Eucerin AQUAporin Active крем за нормална кожа с SPF25, 50 мл | Еусерин

Моля, първо изберете разновидност.
43,70 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Извести ме при наличност

Eucerin AQUAporin ACTIVE със SPF 25 и UVA защита е иновативен хидратиращ крем за лице, който подсилва собствената хидратираща система на кожата и оставя кожата мека, гладка и блестяща. Същевременно предпазва кожата от уврежданията, причинявани от UVB и UVA лъчите.

Кожата се нуждае от вода, за да функционира ефикасно и ефективно. Добре хидратираната кожа е гладка и мека и има красив блясък. Когато естествената ѝ защитна бариера е нарушена, кожата губи влажността си и става дехидратирана. Дехидратираната кожа няма блясък, опъната е и не може да се предпазва от външни дразнители. В резултат на това става чувствителна. Необходима е интензивна и дълготрайна хидратация, за да може кожата да изглежда и да се чувства по най-добрия възможен начин.

Повечето хидратиращи продукти подобряват хидратацията на кожата, като ограничават изпаряването на вода от нея и/или задържат влагата в горните й слоеве с хумектанти като глицерин. Кожата има своя собствена хидратираща система, аквапорините. Те пренасят вода между клетките на кожата и поддържат хидратацията отвътре. Eucerin AQUAporin ACTIVE увеличава естествената им сила. Формулата съдържа глюкоглицерол, изключителна хидратираща съставка, която доказано увеличава броя на аквапорините в кожата. Това означава, че в допълнение към ограничаването на изпаряването и задържането на вода във външните слоеве на кожата, Eucerin AQUAporin ACTIVE подсилва собствената хидратираща система на кожата.

Кадифената текстура на Eucerin AQUAporin ACTIVE със SPF 25 и UVA защита за всички типове кожа осигурява интензивна 24-часова хидратация, която бързо попива в кожата. Облекчава чувството на опънатост и оставя кожата гладка и мека. SPF 25 и UVA защитата също така ефективно предотвратяват увреждане, причинено от UV лъчението. Eucerin AQUAporin ACTIVE е с клинично и дерматологично доказана съвместимост с чувствителна кожа и не съдържа аромати или парабени.

Съставки: Aqua, Глицерин, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat, Glyceryl Glucoside, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopherol, Tapioca Starch, Ethylhexyl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol

За външна употреба. Нанасяйте сутрин и вечер с памучен тампон върху лицето и очите. Нанасяйте сутрин и вечер с нежни масажни движения върху лицето, шията и деколтето. Избягвайте контакт с очите.


Eucerin AQUAporin Active крем за нормална кожа с SPF25, 50 мл | Еусерин

Eucerin AQUAporin Active крем за нормална кожа с SPF25, 50 мл | Еусерин

43,70 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.