Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА продукти при кашлица
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на витамини и минерали SUPRAVIT
  Поръчай сега
 • ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ. 600МГ Х 20

  • ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ. 600МГ Х 20 9,29 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: Информация за потребителя
  FLEXISTAD 600 mg
  film-coated tablets
  ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  филмирани таблетки

  Ибупрофен/Ibuprofen
  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт

  В тази листовка ще намерите:
  1. Какво представлява ФЛЕКСИСТАД 600 mg и за какво се използва
  2. Преди да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  3. Как да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  6. Допълнителна информация

  1. Какво представлява ФЛЕКСИСТАД 600 mg и за какво се използва
  ФЛЕКСИСТАД 600 mg представлява противовъзпалително и болкоуспокояващо лекарство (нестероидно противовъзпалително средство), което се използва за: Симптоматично лечение на болката и възпалението при:
  - остър артрит /включително пристъпи на подагра/
  - хроничен артрит, особено ревматоиден артрит /хроничен полиартрит/
  - анкилозиращ спондилит (болест на Бехтерев) и други възпалително-ревматоидни заболявания на гръбнака
  - иритативни състояния при дегенеративни ставни и гръбначни заболявания /остеоартрози и спондилартрози/
  - възпалителни ревматични заболявания на меките тъкани, болезнени отоци и възпаления след травми и наранявания

  2.Преди да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Не приемайте ФЛЕКСИСТАД 600 mg, ако:
  сте свръхчувствителни към активното вещество ибупрофен или към някое от помощните вещества на това лекарств
  ако страдате от неизяснени смущения на хемопоезата /кръвообразуването/ ако страдате от стомашно-чревни язви - ако страдате от стомашно-чревни, цереброваскуларни (мозъчно-съдови или други активни хеморагии /кървене/
  при тежка сърдечна недостатъчност
  - в последното тримесечие на бременността
  - при деца и юноши под 15 години
  Кога може да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg само след консултация с Вашия лекар
  ФЛЕКСИСТАД 600 mg трябва да се използва с особена предпазливост и повишено внимание при по-долу изброените състояния. Обсъдете с лекуващия Ви лекар, ако някои от тези състояния са се появявали по-рано при Вас.
  Вие трябва да прилагате ФЛЕКСИСТАД 600 mg с особена предпазливост (използвайки по-дълъг интервал между отделните дози или намалени дози) и при медицински контрол при следните състояния:
  вродени нарушения в кръвното формиране (остра интермитентна порфирия) някои автоимунни смущения (системен лупус еритематодес и смесена форма на колагеноза)
  стомашно-чревни заболявания или при съмнения за стомашно-чревни язви или при хронични възпаления на червата (язвен колит, болест на Крон)
  - артериална хипертония (повишено кръвно налягане) и/или сърдечна недостатъчност
  налична бъбречна недостатъчност
  - тежко увреждане на чернодробната функция наскоро след големи хирургични интервенции
  Какво трябва да имате предвид по време на бременност и кърмене
  Ако забременеете по време на продължително приемане на ФЛЕКСИСТАД 600 mg, свържете се с лекуващия Ви лекар. Вие може да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg през първите две тримесечия на бременността само след консултация с лекуващия Ви лекар. ФЛЕКСИСТАД 600 mg не трябва да се използва в последното тримесечие на бременността поради риск от усложнения за майката и детето по време на раждане.
  Малки количества от лекарственото вещество ибупрофен и неговите метаболити се екскретират с майчиното мляко. Тъй като до момента не са известни негативни последици за кърмачетата, за кратковременно приемане на лекарството не е необходимо прекъсване на кърменето. При дълговременен прием обаче, както и/или при високо дозиране на лекарствения продукт, е необходимо кърменето да се преустанови.
  Какво трябва да се има предвид при деца и юноши и при хора в старческа възраст
  Деца и младежи под 15 години не трябва да използват ФЛЕКСИСТАД 600 mg, тъй като съдържанието на лекарственото вещество е твърде високо за тази възрастова група. За тази възрастова група са подходящи други форми с намалена концентрация на лекарственото вещество.
  При деца под 6 години лекарственото вещество на ФЛЕКСИСТАД 600 mg не трябва да се прилага, тъй като при тази възрастова група липсва достатъчен клиничен опит. При пациенти в старческа възраст е необходимо внимателно лекарско наблюдение. Обърнете специално внимание при употребата на ФЛЕКСИСТАД 600 mg Какви предпазни мерки трябва да имате предвид

  Лекарства като ФЛЕКСИСТАД 600 mg могат да бъдат свързани с леко повишен риск от сърдечен инцидент („миокарден инфаркт") или инсулт. Всеки риск е по-вероятен при високики дози и продължително лечение. Не превишавайте препоръчаните дози продължителността на лечението.
  Ако имате проблеми със сърцето, прекаран инсулт или мислите, че за Вас може да има риск от появата им (например, ако имате високо кръвно налягане, диабет, повишени стойности на холестерол или сте пушач) трябва да обсъдите лечението с Вашия лекар или фармацевт. Пациенти, страдащи от сенна хрема, хроничен оток на носната лигавица (носни полипи), хронични обструктивни заболявания на дихателните пътища (астма), както и пациенти със свръхчувствителност към други противоревматични и аналгетични средства от групата на нестероидните противовъзпалителни средства, могат да прилагат ФЛЕКСИСТАД 600 mg само при определени предпазни мерки и при непосредствен лекарски контрол. За тези пациенти, използващи ФЛЕКСИСТАД 600 mg, е налице висок риск за получаване на реакции на свръхчувствителност (алергични реакции). Те могат да се изразят като астматични пристъпи (така наречената аналгетична астма), оток на кожата и лигавиците (ангиоедем) или уртикария.
  Особено внимателно трябва да се подхожда при пациенти, показали алергични реакции (кожен обрив и сърбеж) към други вещества, тъй като при тези пациенти има повишен риск от развиване на реакции на свръхчувствителност при използване на ФЛЕКСИСТАД 600 mg. Ибупрофенът, лекарственото вещество на ФЛЕКСИСТАД 600 mg, може да намали кръвната тромбоцитна агрегация (кръвосъсирването). Пациенти със смущения в кръвосъсирването трябва да бъдат внимателно наблюдавани.
  Ако Вие приемате едновременно с ФЛЕКСИСТАД 600 mg и антикоагуланти (лекарства, намаляващи кръвосъсирването) или перорални противодиабетни лекарства, Вашият лекар трябва да контролира редовно показателите на кръвосъсирване и концентрацията на кръвната захар, за да се избегне потенциален проблем.
  Едновременното приемане на ФЛЕКСИСТАД 600 mg с литиеви продукти (лекарства за лечение на маниакални нарушения) или някои обезводняващи лекарства (калий-съхраняващи диуретици) изискват контролиране на концентрацията на литий или калий в кръвта (виж "Прием на други лекарства").
  Продължителното лечение с ФЛЕКСИСТАД 600 mg изисква регулярен контрол на чернодробната и бъбречни функции, както и на кръвната картина.
  Консултирайте се с лекуващия Ви лекар или дентален лекар, ако сте приемали ФЛЕКСИСТАД 600 mg преди хирургична или стоматологична интервенция.

  Шофиране и работа с машини
  Прилагането на ФЛЕКСИСТАД 600 mg във високи дози може да доведе до смущения в централната нервна система като умора и световъртеж, и по този начин да повлияе способността Ви за шофиране на моторни превозни средства и/или способността Ви за работа с машини.
  В резултат на това Вие няма да можете да реагирате на неочаквани или внезапни инциденти достатъчно бързо и внимателно. Вие не трябва да управлявате кола или друго моторно превозно средство. Не трябва да работите с електрически уреди или машини. Не трябва да работите без сигурна опора.
  Единична доза или кратковременно използване на ФЛЕКСИСТАД 600 mg като болкоуспокояващо не изисква никакви специфични предпазни мерки. Какво още трябва да знаете
  Продължителното приемане на високи дози от болкоуспокояващия лекарствен продукт може да предизвика главоболие, което не трябва да се лекува с увеличени дози на това лекарство. Редовното използване на болкоуспокояващи, особено, когато се приемат няколко аналитика в комбинация, може да доведе до трайно увреждане на бъбреците с риск от бъбречна недостатъчност (нефропатия, индуцирана от аналгетици).
  Приемането на ибупрофен, като всяко лекарство, потискащо простагландиновата синтеза, може да затрудни настъпването на бременност. В случай на подобия проблеми или йко планирате бременност, информирайте Вашия лекар.

  Прием на други лекарства
  За кои други лекарствени продукти е известно, че повлияват ефекта на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и как ФЛЕКСИСТАД 600 mg възпрепятства ефекта на други лекарства. Какво трябва да имате, предвид когато използвате други лекарства едновременно с ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Моля, имайте предвид, че тези предпазни мерки важат и за лекарства, спрени малко преди началото на терапията с ФЛЕКСИСТАД 600 mg.
  Едновременният прием на ФЛЕКСИСТАД 600 mg с дигоксин (лекарство, използвано за засилване на сърцето), фенитоин (антиконвулсивно лекарство) или литиеви продукти (лекарства за лечение на маниакални умствени разстройства) може да доведе до повишаване на серумната концентрация на тези лекарства.
  ФЛЕКСИСТАД 600 mg може да намали действието на диуретици и антихипертензивни лекарства (обезводняващи таблетки и понижаващи кръвното налягане лекарства). ФЛЕКСИСТАД 600 mg може да намали ефекта на ACE инхибитори (лекарства за лечение на сърдечна недостатъчност и високо кръвно налягане). Едновременното прилагане на тези лекарства може да увеличи риска от увреждане на бъбречната функция. Едновременното прилагане на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и калий-съхраняващи обезводняващи таблетки (някои диуретици) може да доведе до хиперкалиемия (увеличаване концентрацията на калий в кръвта).
  Едновременното прилагане на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и други нестероидни противовъзпалителни средства или глюкокортикоиди увеличава риска от стомашно-чревни нежелани лекарствени реакции (виж "Възможни нежелани реакции").
  Прилагането на ФЛЕКСИСТАД 600 mg в рамките на 24 часа преди и след прием на метотрексат може да доведе до увеличаване на концентрацията на метотрексат и по тази причина до увеличаване на токсичния ефект на метотрексата.
  Едновременното използване на някои нестероидни противовъзпалителни лекарства увеличава риска от увреждане на бъбреците от циклоспорин (лекарство използвано за предпазване от отхвърляне на трансплантат, както и за лечение на ревматични състояния). Този ефект важи също и за комбинацията на циклоспорин с ибупрофен. Продукти, съдържащи пробенецид или сулфинпиразон (лекарства, използвани при подагра), могат да забавят излъчването на ибупрофен. Това може да доведе до акумулиране на ибупрофен в кръвта и изостряне на неговите нежелани реакции.
  Съществуват единични съобщения за взаимодействия между ФЛЕКСИСТАД 600 mg и антикоагуланти. Кръвосъсирването трябва да се контролира, когато приемате едновременно с ибупрофен и антикоагуланти.
  Клинични проучвания показват взаимодействие между нестероидни противовъзпалителни лекарства и сулфонилурейни продукти (перорални противодиабетни продукти). Въпреки, че няма връзка между ибупрофен и сулфонилурейни продукти, е съобщавано, че пациенти, приемащи едновременно двата продукта, трябва да контролират концентрацията на глюкозата в кръвта, за да избегнат потенциални усложнения.
  Какви храни и напитки трябва да избягвате
  Изключете алкохола по време на лечение с ФЛЕКСИСТАД 600 mg.

  3. Как да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Дозиране и начин на приложение, продължителност на терапията
  Тези инструкции важат само ако Вашият лекар не е предписал друго по отношение нa лекарството ФЛЕКСИСТАД 600 mg. Моля, спазвайте тези инструкции за приложение или, указанията на лекуващия Ви лекар за ефективно и безопасно лечение с; ФЛЕКСИСТАД 600; mg.

  Какво количество филмирани таблетки ФЛЕКСИСТАД 600 mg трябва да приемате и колко често
  За лечение на ревматични заболявания:
  Ибупрофенът се дозира в зависимост от възрастта и телесното тегло.
  Препоръчителното дозиране за възрастни и младежи над 15 години е между 1200 mg и 2400 mg ибупрофен на ден. Максималната еднократна доза възлиза на 800 mg ибупрофен.
  Възраст Единична доза Обща дневна доза
  Младежи над 15 години и възрастни 0,5-1 филмирани таблетки ФЛЕКСИСТАД 600 mg (съответстваща на 300 mg-600 mg ибупрофен) 2-4 филмирани таблетки ФЛЕКСИСТАД 600 mg (съответстваща на 1200 mg -2400 mg ибупрофен)

  Как и кога трябва да прилагате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Филмираните таблетки ФЛЕКСИСТАД 600 mg се приемат цели с достатъчно количество течност и не на празен стомах. Препоръчва се таблетките ФЛЕКСИСТАД 600 mg да се приемат по време на хранене.
  Колко дълго можете да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Продължителността на лечението, ако лекарят не е предписал друго, при фебрилни състояния (треска) е до 3 дни или болки - до 8 дни в зависимост от симптомите. Лечението с ФЛЕКСИСТАД 600 mg обаче не трябва да продължава повече от посочения период. Ако оплакванията продължават и след това, е необходима преоценка на състоянието и лечението. При ревматични заболявания лечението с ФЛЕКСИСТАД 600 mg може да продължи по-дълъг период от време. За продължителността на лечението ще реши лекуващият лекар. Приемайте ФЛЕКСИСТАД 600 mg както е предписано от Вашия лекар и/или спазвайте указанието на тази листовка. Ако облекчението на болката е неадекватно, Вие не трябва да увеличавате дозата по свое усмотрение, а да се консултирате с Вашия лекар. Ако сте приели повече от необходимата доза ФЛЕКСИСТАД 600 mg (нарочно или случайно предозиране на продукта)
  Симптоми на предозиране могат да включват смущения в централната нервна система като: главоболие, световъртеж, замаяност и загуба на съзнание (при деца също и миоклонични спазми), както и абдоминална (стомашна) болка, гадене и повръщане. Пациентите могат да получат стомашно-чревно кървене и смущения във функцията на черния дроб и бъбреците. Едно предозиране може да доведе и до спадане на кръвното налягане, потискане на дишането и синкаво/червеникаво оцветяване на кожата и лигавиците (цианоза). Липсва специфичен антидот.
  Ако се съмнявате за предозиране на ФЛЕКСИСТАД 600 mg, незабавно се консултирайте с Вашия лекар, който в зависимост от степента на отравяне ще реши дали да се предприемат специфични мерки.
  Ако сте пропуснали да приемете ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Продължете лечението съобразно инструкциите в т.З " Как да приемате ФЛЕКСИСТАД 600 mg " Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата-на .този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции Какви нежелани лекарствени реакции могат да се проявят при приложението на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и какви мерки трябва да предприемете
  Както всяко друго лекарство ФЛЕКСИСТАД 600 mg може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  За оценка на страничните реакции е била използвана следната класификация базирана на честотата на проявата им:
  Много чести: При повече от 1 на 10 лекувани пациенти
  Чести: При по-малко от 1 на 10, но повече от 1 на 100 лекувани пациенти
  Нечести: При по-малко от 1 на 100, но повече от 1 на 1000 лекувани пациенти
  Редки: При по-малко от 1 на 1000, но повече от 1 на 10 000 лекувани пациенти
  Много редки: При по-малко от 1 на 10 000 лекувани пациенти, включително изолирани случаи
  С неизвестна честота: От наличните данни не може да бъде направена оценка

  Лекарства като ФЛЕКСИСТАД 600 mg могат да бъдат свързани с леко повишен риск от сърдечен инцидент („миокарден инфаркт") или инсулт.
  При посочените по-долу нежелани лекарствени реакции трябва да се има предвид, че те са преобладаващо дозозависими и зависят от индивидуалните реакции на пациентите. Особено рискът за поява на стомашно-чревно кървене (язва, дефекти на лигавиците, гастрити) зависи от дозировката и продължителността на лечението. Стомашно-чревни нарушения Чести:
  стомашно-чревни оплаквания като стомашни киселини, стомашна болка, гадене, повръщане, диария, запек, както и слабо стомашно-чревно кървене, което по изключение може да доведе до анемия.
  Нечести:
  - стомашно-чревна язва с кървене и/или перфорация в отделни случаи Ако се появи силна болка в горната част на корема или повръщане на кръв, както и/или кървави/катраненочерни изпражнения, спрете приема на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и спешно се консултирайте с лекар. Нарушения на нервната система Нечести:
  главоболие, виене на свят, безсъние, възбуда, раздразнимост и умора. Нарушения на бъбреците и пикочните пътища Редки:
  повишена задръжка на течности в тъканите с формиране на отоци (едем), особено при пациенти с артериална хипертония или бъбречна недостатъчност нефротичен синдром (задържане на течности в тялото - оток и значително протеиново отделяне чрез урината)
  възпалително бъбречно заболяване (интерстициален нефрит), което може да бъде придружено от остра бъбречна недостатъчност. Намаленото уриниране, задръжката на течности в тялото (едем) и общо нератдщжение могат да бъдат израз на бъбречно увреждане до степен на бъбречна недс
  Ако тези симптоми се срещнат или влошат, спрете приемът на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и спешно се консултирайте с лекар.
  реакции на свръхчувствителност с кожни обриви и кожни сърбежи, както и астматични пристъпи (с възможно понижаване на кръвното налягане)
  - смущения в зрението
  В този случай веднага потърсете лекар и прекратете приема на ФЛЕКСИСТАД 600 mg. Съществуват единични съобщения за :
  - възпаление на хранопровода
  развитие на мембраноподобни стеснения на червата
  тежки форми на кожни реакции като кожни ранички със зачервяване и мехурчета (еритема мултиформе)
  - увреждане на бъбречната тъкан /некроза на бъбречните папили/, особено при продължително лечение
  увеличаване на концентрацията на пикочната киселина в кръвта
  - увреждане на черния дроб, особено при продължително лечение
  - повишаване на кръвното налягане, сърдечна недостатъчност
  Ако някои от тези симптоми се срещнат или влошат, спрете приема на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и спешно се консултирайте с лекар.
  - смущения в кръвното формиране /анемия, левкопения, тромбоцитопения, панцитопения, агранулоцитоза/
  Първи сигнали и симптоми могат да бъдат: състояния с повишена температура, болки в гърлото, повърхностни рани в устната кухина, грипоподобни оплаквания, силна умора, кървене от носа и кожата.
  Пациенти, при които тези симптоми се появят или станат сериозни, трябва незабавно да спрат приема на ФЛЕКСИСТАД 600 mg и спешно да се консултират с лекар. Самолечението с болкоуспокояващи и/или температуропонижаващи лекарства е противопоказано.
  тежки общи реакции на свръхчувствителност. Те могат да се изразяват в: едем (оток) на лицето, набъбване на езика и ларинкса, оток на ларинкса със стесняване на дихателните пътища, сърцебиене, спадане на кръвното налягане до точката на животозастрашаващ шок. Ако някоя от тези реакции се появи още при първото приемане на продукта, е необходима незабавна медицинска помощ.
  шум в ушите, намаление на слуха
  - психични реакции, депресии
  - косопад (алопеция)
  - симптоми на асептичен менингит (възпаление на меката мозъчна обвивка) със схващане на врата, главоболие, гадене, повръщане, състояния с повишена температура или смущения в съзнанието. Предразположени са пациенти с автоимунни заболявания (SLE - системен лупус еритематодес, смесена болест на съединителната тъкан).
  В единични случаи се съобщава за влошаване на инфекциозно обусловените възпаления (напр. развиване на некротизиращ фасциит - възпаление на съединително тъканната мускулна обвивка) във връзка със системното използване на специфични противовъзпалителни лекарства (нестероидни противовъзпалителни продукти - групата, към която принадлежи ФЛЕКСИСТАД 600 mg).
  Ако по време на приема на ФЛЕКСИСТАД 600 mg възникнат симптоми на инфекция (зачервяване, подуване, локално затопляне, болка, състояния с повишена температура) или съществуваща инфекция се влоши, се препоръчва пациентът да се обърне незабавно към лекар.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете вашия лекар или фармацевт.

  5.Как да съхранявате ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
  Срок на годност и стабилност на лекарствения продукт
  Срокът на годност на това лекарство е отбелязан на картонената опаковка и на блистера. Не използвайте лекарството след изтичане на срока на годност.

  6. Допълнителна информация Какво съдържа ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Активното вещество е: ибупрофен. 1 филмирана таблетка съдържа 600 mg ибупрофен.
  Помощни вещества са: магнезиев стеарат, царевично нишесте, натрий-карбоксиметил целулоза, хидроксипропил-метил целулоза, макрогол 400, макрогол 6000
  Какво съдържа опаковката на ФЛЕКСИСТАД 600 mg
  Оригинална опаковка с 20,50 и 100 филмирани таблетки

  Притежател на разрешението за употреба:
  STADA Arzneimittel AG Stadastrasse 2-18 D 61118 Bad Vilbel, Германия Тел: ++49 6101 603-0 Факс: ++49 6101 603-259
  Производители:
  STADA Arzneimittel AG Stadastrasse 2-18 D 61118 Bad Vilbel, Германия Тел: ++49 6101 603-0 Факс: ++49 6101 603-259
  Centrafarm Services В.V. Nieuwe Donk 9 4879 AC Etten-Leur Холандия
  Регистрационен № 20020635

  Дата на последно одобрение на листовката:
  Август 2008

  Описание на ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ. 600МГ Х 20 Кратка характеристика

  ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ./ FLEXISTAD TABL. 600МГ Х 20 показания:

  Влияе бързо и ефективно при ревматични и ставни болки, болест на Бехтерев, бурсит, тендовагинит, тризмус, мускулни болки, болки в гърба, невралгия, както и при възпалителни процеси. За симптоматично лечение на леко и средно силни болки и състояния с повишена температура.

  ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ./ FLEXISTAD TABL. 600МГ Х 20 дозировка и приложение:

  Приема се по 200 мг на 8 часа след хранене. Терапевтичният му ефект се проявява след 5-10 дни. МДД ибупрофен при възрастни е 1,2 г.

  ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ./ FLEXISTAD TABL. 600МГ Х 20 състав:

  Ibuprofen - нестероидно противовъзпалително средствo, производно на пропионовата киселина 

  ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ. 600МГ Х 20 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 9,29 лв.
  ФЛЕКСИСТАД ТАБЛ. 600МГ Х 20 се произвежда от Stada и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,93 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Безплатна доставка над 50.00 лева на територията на цялата страна!
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от магистър фармацевт на Ваш въпрос.
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа