Сайтът използва бисквитки.

 • -20% на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • -20% на продукти NaturProdukt
  Поръчай сега
 • -15% нa хранителни добавки Dragon Superfoods
  Поръчай сега
 • КЕТОНАЛ КАПС. 50 мг.х 25

  • КЕТОНАЛ КАПС. 50 мг.х 25  3,10 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София. Доставка до 2 часа за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Кетонал ® 50 mg твърди капсули
  Кетопрофен (Ketoproferi)

  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, фармацевт или
  медицинска сестра.
  Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо, че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Кетонал и за какво се използва.
  2. Какво трябва да знаете преди да преди да приемете Кетон
  3. Как да приемате Кетонал.
  4. Възможни нежелани реакции.
  5. Как да съхранявате Кетонал.
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация


  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КЕТОНАЛ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Активната субстанция на Кетонал е кетопрофен, който принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни средства. Кетонал облекчава болката и има противовъзпалителен и антипиретичен (температуропонижаващ) ефект.
  За какво се използва Кетонал
  • За облекчаване на болката (болка след операция или след травма, менструална болка, както и болка от костни разсейки при пациенти с новообразувания);
  • За лечение на различни ревматични заболявания (ревматоиден артрит, различни типове на серонегативен спондилоартрит като анкилозиращ спондилит, псориатичен артрит и реактивен артрит, последвал инфекция; подагра, псевдоподагра, артроза и извънставен ревматизъм, включително тендинит, бурсит и капсулит на рамото).

  2. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ КЕТОНАЛ
  Не приемайте Кетонал
  Ако сте свръхчувствителни към кетопрофен или някое от помощните вещества в Кетонал, към ацетилсалицилова киселина (аспирин) или към други нестероидни противовъзпалителни лекарства;
  Ако при прием на ацетилсалицилова киселина (аспирин) или други нестероидни-противовъзпалителни средства сте получавали затруднено дишане, астматичен пристъп, влошаване на съществуваща отпреди астма и запушване или секреция от иска (ринит); Ако имате активна язва на стомаха или дванадесетопръстника;

  • Ако имате кървене от стомашно-чревния тракт или други активни кръвоизливи, напр. мозъчен кръвоизлив;
  • Ако в миналото сте имали язва на стомаха или дванадесетопръстника, кървене от стомашно-чревния тракт, хроничен дискомфорт и болка в горната част на стомаха;
  • Ако страдате от тежко чернодробно и бъбречно заболяване;
  • Ако страдате от тежка сърдечна недостатъчност;
  • Ако имате склонност към кръвоизливи;
  • Ако страдате от астма или възпаление на носа;
  • Ако сте бременна в последния триместър на бременността;

  Предупреждения и предпазни мерки:
  Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, преди да приемете Кетонал.

  Обърнете специално внимание при употребата на Кетонал
  • Ако в миналото сте имали стомашно-чревни проблеми. Трябва да знаете, че при употреба на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) кръвоизлив или перфорация на стомаха или червата могат да възникнат внезапно, без предшестващи симптоми или анамнеза за сериозни стомашно-чревни реакции в миналото. Рискът от кървене от стомашно-чревния тракт, поява на или перфорация се увеличава при повишаване на дозите на НСПВС, при пациенти с анамнеза за язва, особено ако тя е била усложнена с кръвоизлив или перфорация, както и при пациенти в напреднала възраст. Такива пациенти трябва да започнат лечението с възможно най-ниските дози. Пациентите, които при прием на подобни лекарства в миналото са имали проблеми със стомашно-чревния тракт, особено когато са в напреднала възраст, трябва да съобщават всички необичайни симптоми в коремната област (особено кървене) и особено в началния етап на лечението. Ако възникне язва или кървене от стомашно-чревния тракт при пациенти, приемащи Кетонал, приемът трябва незабавно да се прекрати.
  • Ако приемате лекарства, повишаващи риска от разязвяване или кървене, каквито са пероралните кортикостероиди, антикоагуланти като варфарин. някои антидепресанти (SSRI - селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина) или тромбоцитни антиагреганти като ацетилсалициловата киселина (аспирин).
  • НСПВС трябва да се прилагат с повишено внимание на пациенти с анамнеза за стомашно-чревно заболяване (улцерозеи колит, болест на Крон), поради възможно обостряне.
  • Ако страдате от астма, хроничен ринит (запушен нос и/или отделяне на секрет от носа), хроничен синузит, полипи в носа.
  • Ако имате нарушена чернодробна или бъбречна функция.
  • Ако имате високо кръвно налягане (артериална хипертония) и сърдечна недостатъчност с отоци, исхемична болест на сърцето. Изисква се редовно проследяване при пациенти с хипертония и/или лека до умерена застойна сърдечна недостатъчност, тъй като са съобщавани задръжка на течности и оток по време на лечение с НСПВС. Клинични проучвания и епидемиолог ични данни показват, че употребата на някои НСПВС (особено при високи дози и продължително лечение) може да доведе до повишен риск от артериални тромбози (напр. миокарден инфаркт или инсулт). Няма достатъчно данни, които да изключват такъв риск при Кетонал.
  • Ако имате повишени стойности на холестерол, ако имате захарен диабет и ако пушите.
  • Приемът на Кетонал трябва да се прекрати при първите симптоми на кожен обрив, нарушения по лигавиците или други признаци на свръхчувствителност.
  • Ако имате инфекциозно заболяване.
  • При жени в детеродна възраст прилагането на това лекарство може да предизвика обратимо потискане на плодовитостта. При жени, които не могат да забременеят провеждат изследвания за стерилитет, приемът на Кетонал трябва да се преустанови.
  • Ако сте в напреднала възраст.
  • Ако се лекувате с други НСПВС, включително селективни инхибитори на цикооксигеназа 2 (СОХ-2 инхибитори).

  • Ако имате редките наследствени състояния на непоносимост към някои захари, а именно: наследствена галактозна непоносимост, Лап-лактазна недостатъчност или глюкозо-галактозна малабсорбция. Капсулите Кетонал съдържат лактоза монохидрат и такива пациенти не бива да ги използват.
  Информирайте Вашия лекар, ако някое от описаните състояния се отнася за Вас.

  Други лекарства и Кетонал
  Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, дори и без рецепта.

  Не се препоръчва едновременното приложение на Кетонал със следните лекарства:
  • Други НСПВС (включително селективни инхибитори на циклооксигеназа 2) и салицилати във високи дози: поради повишен риск от язва в стомашно-чревния тракт и/или кървене.
  • Антикоагуланти (лекарства, подтискащи кръвосъсирването като хепарин и варфарин) и антиагреганти (лекарства, възпрепятстващи слепването на тромбоцитите като напр. тиклопидин, клопидогрел): поради повишен риск от кървене. Ако едновременната употреба не може да се избегне. Вашият лекар трябва да Ви наблюдава внимателно.
  • Литий: поради риска от повишаване на нивата на литий в кръвта, които понякога могат да достигнат токсични стойности. Когато е необходимо, нивото на литий в кръвта трябва да се контролира отблизо и да се коригира по време на и след терапия с Кетонал.
  • Метотрексат в дози. по-високи от 15 mg седмично: поради повишен риск от хематологична токсичност на метотрексат.
  Лекарства, чиято едновременна употреба с Кетонал налага прилагането на предпазни мерки:
  • Диуретици (лекарства, усилващи отделянето на урина и/или повишаващи количеството отделена урина): пациентите, особено дехидратираните пациенти, приемащи диуретици, са с повишен риск от развитие на бъбречна недостатъчност. Такива пациенти трябва да бъдат рехидратирани преди започване на едновременен прием като бъбречната функция трябва да се проконтролира при започване на лечението. Диуретиците повишават риска от нефротоксичност на НСПВС. Кетонал намалява ефекта на диуретиците.
  • АСЕ инхибитори и антагонисти на ангиотензин II (лекарства, предписвани при високо кръвно налягане): при пациенти с нарушена бъбречна функция (напр. дехидратирани пациенти или пациенти в напреднала възраст) едновременната употреба на Кетонал с тези лекарства може допълнително да влоши бъбречната функция и дори да предизвика остра бъбречна недостатъчност.
  • Метотрексат в дози, по-ниски от 15 mg седмично: през първите седмици на едновременното приложение трябва всяка седмица да се контролира пълната кръвна картина. Ако е налице промяна на бъбречната функция или ако пациентът е в напреднала възраст, контролът трябва да се осъществява по-често.
  • Кортикостероиди: поради повишен риск от язва в стомашно-чревния тракт или кървене.
  • Пентоксифилин (лекарство, намаляващо гъстотата на кръвта и предписвано при различни заболявания на артериите и вените): поради повишен риск от кървене. Необходимо е по-често клинично наблюдение и контрол на времето на кървене.
  Лекарства, чиято едновременна употреба с Кетонал изисква повишено внимание:
  • Антихипертензивни средства (лекарства, предписвани за лечение на високо кръвно налягане - бета-блокери. инхибитори на ангиотензин конвертиращия ензим, диуретици): Кетонал намалява ефектите на антихипертензивните средства.
  • Тромболитици (лекарства, „разтварящи" образувалите се съсиреци: поради повишен риск от кървене.
  Селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина (предписвани при депресия): поради повишен риск от стомашно-чревно кървене.
  • Пробенецид (лекарство, предписвано при подагра): едновременната употреба може значително да усили ефекта на Кетонал.
  Лекарства, които трябва да се имат предвид при едновременна употреба с Кетонал:
  • Циклоспорин и такролимус (лекарства, предписвани за потискане на имунния отговор): съществува повишен риск от увреда на бъбреците, особено при пациенти в напреднала възраст.

  Прием на Кетонал с храни и напитки
  Препоръчително е да се избягва консумацията на алкохол по време на лечението с Кетонал .

  Бременност и кърмене
  Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.
  Кетонал не трябва да се предписва през първия и втория триместър на бременността, освен ако не е абсолютно необходимо. Ако Кетонал се предписва на жена. опитваща се да забременее. или по време на първия и втория триместър на бременността й, дозата трябва да бъде възможно най-ниската и продължителността на приема възможно най-къса.
  Кетонал е противопоказан през третия триместър на бременността.
  Не приемайте Кетонал, ако кърмите.

  Шофиране и работа с машини
  При някои по-чувствителни индивиди нестероидните противовъзпалителни средства могат да причинят замаяност, световъртеж и сънливост. Ако усещате такива реакции, не шофирайте и не работете с машини по време на лечението.

  Кетонал съдържа лактоза монохидрат.
  Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него. преди да вземете Кетонал.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ КЕТОНАЛ
  Винаги приемайте Кетонал както е предписал Вашия лекар. Не променяйте самостоятелно дозировката и не прекратявайте лечението без консултация с лекаря.
  Обичайната доза е една капсула Кетонал 50 mg сутрин, обед и вечер.
  Препоръчителната доза за лечение на ревматоиден артрит и остеоартроза е една капсула на всеки 6 часа.
  Ако приемате Кетонал при лека до умерена болка или менструална болка, препоръчителната доза е една капсула на всеки 6 до 8 часа.
  Максималната дневна доза кетопрофен не трябва да надвишава 200 mg.
  Пациентите в напреднала възраст са под повишен риск от сериозни нежелани реакции. При необходимост се използва най-ниската доза и пациента се проследява за стомашно-чревно кървене за 4 седмици след започване на терапията.
  Приемайте капсулата с поне 100 ml вода или мляко по време на или след хранене. Може да приемате и антиациди (лекарства потискащи стомашната секреция) по същото време, за да намалите вероятността от нежелани реакции на кетопрофен върху храносмилателния трак i Не чупете и не сдъвквайте капсулата.
  Вашият лекар ще Ви каже колко дълго ще трае лечението.
  Ако имате усещане, че ефектът на лекарството е твърде силен или твърде слаб. посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Кетонал
  Ако сте приели по-голяма от предписаната доза Кетонал. консултирайте се незабавно с Вашия лекар или фармацевт.
  Високи дози от лекарството могат да причинят гадене, повръщане, епигастрална болка, повръщане на кръв, черни изпражнения, нарушено съзнание, дихателна депресия, гърчове, намалена бъбречна функция и бъбречна недостатъчност.
  В случаи на съмнение за масивно предозиране се препоръчва стомашна промивка с прилагане на активен въглен и симптоматично и поддържащо лечение, компенсиращо дехидратацията. Ако е налице бъбречна недостатъчност, хемодиализата може да е от полза при елиминирането на циркулиращия лекарствен продукт. Лечението е симптоматично. Няма специфичен антидот при предозиране с кетопрофен.

  Ако сте пропуснали да приемете Кетонал
  Приемете дозата веднага щом се подсетите. Ако е време за следваща доза, изчакайте и приемете следващата доза в назначеното време. Не приемайте двойна доза за компенсиране на пропуснатата.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всяко лекарство Кетонал може да предизвика нежелани лекарствени реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Класификацията на нежеланите реакции е по органна специфичност и честота на възникване:
  • много чести (засягат 1 или повече на всеки 10 пациенти):
  • чести (засягат 1 или повече на всеки 100, но по-малко от 1 на всеки 10 пациенти);
  • нечести (засягат 1 или повече на всеки 1 000. но по-малко от 1 на всеки 100 пациенти);
  • редки (засягат 1 или повече на всеки 10 000, но по-малко от I на всеки 1 000 пациенти);
  • много редки (засягат по-малко от 1 на 10 000 пациенти);
  • неизвестни (честотата не може да бъде определена от наличните данни).

  Следните нежелани реакции са съобщени при употребата на Кетонал при възрастни:
  Нарушения на кръвта и лимфната система
  Нечести: анемия (намален брой на червените кръвни клетки и на хемоглобина), хемолиза (разрушаване на червените кръвни клетки), пурпура (множество малки кръвоизливи по кожата), тромбоцитопения (намален брой на тромбоцитите в кръвта), агранулоцитоза (силно намаляване до пълна липса на гранулоцитите, които са част от белите кръвни клетки). Високи дози Кетонал могат да удължат времето на кървене и да причинят кръвотечение от носа и лесно образуване на синини.
  Редки: хеморагична анемия (намален брой на червените кръвни клетки поради кръвоизлив). С неизвестна честита: костно мозъчна недостатъчност.

  Нарушения на имунната система
  Реакциите на свръхчувствителност могат да бъдат неспецифични реакции и анафилаксия (тежка алергична реакция, алергичен шок).
  Нечести: кожни алергични реакции (вижте Нарушения на кожата и подкожната тъкан). Реакции от страна на дихателната система, включващи астма, влошена астма, затруднено дишане (особено при пациенти, свръхчувствителни към ацетилсалицилова киселина и д НСПВС)
  Много редки: ангиоедем и анафилаксия

  Психични нарушения
  Чести: депресия, нервност, кошмари и сънливост
  Редки: делириум със зрителни и слухови халюцинации, нарушени ориентация и реч (' ней местна честата: промяна в настроението

  Нарушения на нервната система
  Чести: главоболие, обща слабост, умора, замаяност, световъртеж, изтръпване и мравучкане по кожата
  Пенести: сънливост
  С иси{вестна честота: конвулсии, промяна на вкуса

  Нарушения на очите Чести: зрителни нарушения Редки: замъглено зрение
  Много редки: съобщен е случай на конюнктивит

  Нарушения на ухото и лабиринта Чести: шум в ушите
  Сърдечни нарушения Чести: оток.
  Нечести: сърдечна недостатъчност, повишено кръвно налягане

  Съдови нарушения
  С неизвестна честота: високо кръвно налягане, вазодилатация
  Клинични проучвания и епидемиологични данни показват, че употребата на някои НСПВС (особено при високи дози и продължително лечение) може да доведе до повишен риск от артериални тромбози (напр. миокарден инфаркт или инсулт)
  Респираторни, гръдни и медиастинални нарушения
  Нечести: кръвохрачене, затруднено дишане, фариш ит, ринит, бронхоспазъм (особено при пациенти с анамнеза за свръхчувствителност към ацетилсалицилова киселина или други НСПВС). оток на ларинкса (симптоми на алергична реакция) Редки: астма

  Стомашно-чревни нарушения
  Най-честите нежелани реакции са от страна на стомашно-чревния тракт Много чести: нарушено храносмилане
  Чести: гадене, коремна болка, диария, запек, газове, повръщане и възпаление на устната кухина
  Нечести: гастрит Редки: пептична язва
  Много редки: колит, чревна перфорация, обостряне на улцеративен колит или болест на Крон. стомашно-чревен кръвоизлив и перфорация, ентеропатия с перфорация, язви Ентеропатията може да се съпътства от леки кръвоизливи и загуба на протеини. Пептични язви. перфорация или кървене от стомашно-чревния тракт, понякога фатални, могат да възникнат особено при хора в напреднала възраст. Язва, кръвоизлив или перфорация може да се развие в 1 % от пациентите след 3 до 6 месеца от лечението или в 2 до 4% от пациентите след 1 година от лечението с НСПВС.
  Кръв в изпражненията, повръщане на кръв и обостряне на колит и болест на Крон са съобщавани след прием на НСПВС. По-рядко е наблюдаван гастрит.

  Хепатобилиарни нарушения
  Редки: хепатит, повишени трансаминази. повишен серумен билирубин в резултат на чернодробни нарушения
  Много редки: сериозни чернодробни нарушения с жълтеница

  Нарушения на кожата и подкожната тъкан Чести: кожен обрив
  Нечести: косопад, екзема, обрив с множество малки кръвоизливи по кожата, изпотяване, уртикария, ексфолиативен дерматит, сърбеж по кожата Редки: Фоточувствителност или фотодерматит
  Много редки: Булозни реакции, включително токсична епидермална некролиза и синдром на
  Стивънс-Джонсън
  С неизвестна честота: апгиоедем

  Нарушения на бъбреците и пикочните пътища
  Много редки: остра бъбречна недостатъчност, нефрит, нефротичен синдром и остър пиелонефрит
  С неизвестна честота: абнормни бъбречни функционални тестове

  Нарушения на възпроизводителната система и гърдата Нечести: маточни кръвотечения
  Общи нарушения
  Нечести: умора
  Редки: наддаване на тегло

  Изследвания
  Много чести: ограничено увеличаване на стойностите на чернодробните показатели Нечести: значително повишаване на стойностите на ALT (SGPT) или AST (SGOT) при лечение с НСПВС. Кетонал удължава времето на кървене
  Клиничните проучвания и епидемиологичните данни предполагат, че употребата на някои НСПВС (особено във високи дози и продължителен прием) могат да бъдат свързани с повишен риск от артериална тромбоза (напр. инфаркт на миокарда или мозъчен удар).
  При поява на сериозни нежелани реакции лечението трябва да се преустанови.

  Какви мерки трябва да бъдат взети във връзка с нежеланите лекарствени реакции:
  Спрете приема на Кетонал незабавно и информирайте Вашия лекар или посетете близкото спешно отделение, ако забележите следните реакции:
  подуване на ръцете, краката, глезените, лицето, устните, устата или гърлото.
  които причиняват затруднено преглъщане или дишане;
  обрив, уртикария;
  припадък;
  жълтеница (жълта кожа и очи). Това са много тежки, но редки нежелани реакции. Ако забележите някои от тях означава, че проявявате много сериозна алергична реакция към Кетонал и се нуждаете от спешна лекарска помощ.

  Незабавно информирайте Вашия лекар, ако забележите някое от следните: черни изпражнения;
  болка в горната част на стомаха след хранене; повръщане; повръщане на кръв; пристъп на астма.
  Тези реакции са тежки, но редки и изискват незабавна лекарска помощ.
  Ако забележите нежелани реакции, които не са описани в тази листовка, моля. информирайте Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ КЕТОНАЛ
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  Съхранявайте при температура под 25 °С в оригиналната опаковка. Не използвайте продукта след срока на годност, означен на опаковката.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Какво съдържа Кетонал
  • Активното вещество е кетопрофен. Всяка твърда капсула съдържа 50 mg кетопрофен.
  • Другите съставки са: лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, безводен колоиден силициев диоксид, желатин, титанов диоксид, оцветител (Е 131).

  Как изглежда Кетонал и какво съдържа опаковката
  Твърди капсули.
  Бутилки от тъмно стъкло, съдържащи 25 капсули: в картонени опаковки.

  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Lek Pharmaceuticals d.d. Verovskova 57, Ljubljana, Словения


  Lek Pharmaceuticals d.d. е част от компанията
  SANDOZ

  Описание на КЕТОНАЛ КАПС. 50 мг.х 25 Кратка характеристика

  КЕТОНАЛ КАПС./ KETONAL CAPS. 50 мг.х 25 показания:

  За възръстни и деца над 15 години. За продължително лечение на хронични ревматоидни възпалителни заболявания, особено ревматоиден полиартрит, анкилозиращ спондилоартрит, псориатичен артрит, синдром на Reiter, болезнени инвалидизиращи артрози.

  КЕТОНАЛ КАПС./ KETONAL CAPS. 50 мг.х 25 дозировка и приложение:

  Перорално се прилага след хранене в доза 50 мг 3-4 пъти дневно.

  КЕТОНАЛ КАПС./ KETONAL CAPS. 50 мг.х 25 състав:

  Кetoprofen 50 mg. НПВС

  КЕТОНАЛ КАПС. 50 мг.х 25 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 3,10 лв.
  КЕТОНАЛ КАПС. 50 мг.х 25 се произвежда от Lek и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,31 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа