Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на витамини
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на хранителни добавки FORTEX
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на лосиони и душ гелове за тяло
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Преборете стреса и умората с магнезиий! 10.10.2018

  Преборете стреса и умората с магнезиий!

  ДОКТОРС БЕСТ Магнезий 100% х 120


  Chelated Magnesium е  хранителна добавка, съдържаща магнезий в хелатна форма, която спомага за намаляване  чувството на отпадналост и умора, подобрява производството на енергия, благоприятства нервната и сърдечно-съдовата система,също така е подходящ за хора изложени на стрес.

  Magnesium Chelated от Доктор Бест представлява в цялата си същност елементът Магнезий – жизнено важен микроелемент, алкалоземен метал, без който не могат да протичат основните етапи на метаболизма. Без него не е възможна активацията на не по-малко от 300 ензима, а също така и на витамини от група Б. Приема участие във всички видове обмен – въглехидратен, липиден и белтъчен. Магнезий е необходим за поддържането на електролитния баланс в организма

  Като хранителна добавка High Absorption Magnesium Chelated от Doctor's best представлява продукт, съдържащ елементът Магнезий  съществен хранителен минерал, необходим за оптималната функция на сърдечно-съдовата, нервната системи, скелетната мускулатура, храносмилателния тракт. 75% от американците страдат от дефицит на Магнезий. Това се отразява на сърцето, кръвоносните съдове, костите и баланса на кръвната захар. С възрастта недостигът на Магнезий в организма нараства, като може да се провокира и от неподходящ хранителен режим. Участва в много биохимични реакции и е един от най-важните компоненти в регулацията на повечето физиологични процеси.


  Как действа Магнезий от Доктор Бест?

  High Absorption Magnesium Chelated 120 таблетки от Doctor's best подпомага предаването на нервни импулси, правилната работа на кръвосъсирването, за производство на АТФ и за синтезирането на собствени белтъчини в организма. Употребата му повишава минералната плътност на костната тъкан. Участва в съкращенията на мускулните влакна и оказва върху тях отпускащо действие. Помага при ниски нива на Магнезий в кръвта, което може да доведе до повишено налягане, мускулни спазми, мускулни болки, тикове, мигрена. Освен това предотвратява безсънието и хроничната иумора.

  •   Подпомага сърдечно-съдовата система
  •   Премахва спазмите и мускулните болки
  •   Помага при стрес и депресия