Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на витамини
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на хранителни добавки FORTEX
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на лосиони и душ гелове за тяло
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Печеливш от томболата Месец на Eucerin само в аптеки „Витания“ 05.05.2015

  Печеливш от томболата Месец на Eucerin само в аптеки „Витания“

  Както ви обещахме днес изтеглихме последният късметлия от нашата томбола за кампанията „Месец на Eucerin само в аптеки „Витания“.

  Благодарим на всички потребители на онлайн аптеки „Витания“, които се абонираха за онлайн бюлетина за промоции, специални предложения и съвети. Всеки абониран получи правото да участва в седмичната томбола с награди.

  В периода 14-30 април 2015 всички абонирали се за онлайн бюлетина получиха шанс да спечелят продукт на марката – комплект козметика за лице Eucerin Хиалурон Филър, състоящ се от дневен крем за нормална кожа и 2 ампули концентрат против бръчки.

  Името на печелившия в томболата за тази седмица бе изтеглено автоматично с помощта на компютърна програма от генерираната база данни с валидни регистрации за абонамент за онлайн бюлетина.

  Късметлията за тази седмица е mimi_angelova93@xxx.xx. Честито!

  Наградата ще бъде изпратена с куриер на предоставен адрес за доставка на наградата, след изпращане на е-мейл от екип на аптеки „Витания“. Ако „Витания“ не получи адрес за доставка до 17.05.2015г, поради липса на адрес за доставка,  печелившият губи правото да получи своята награда.

  Екипът на аптеки „Витания“

  С грижа за Вас и Вашето семейство