Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на здрави стави
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на хранителни добавки FORTEX
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на лосиони и душ гелове за тяло
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  С аптеки „Витания“ и през лятото 05.08.2016

  С аптеки „Витания“ и през лятото

  Високи отстъпки, ниски цени и качествени продукти


  На пръв поглед се очаква хората да боледуват повече през зимата и едва ли не щом тя свърши, аптекарите би трябвало да са спокойни, да пътуват, да се забавляват. Това обаче е само на пръв поглед. Всеки сезон има своите особености и лятото в една аптека е не по-малко натоварено, отколкото зимата.

  Стомашни летни неразположения и разстройства, натравяния и инфекциозни бумове, киселини и стомашно-чревни възпаления от прекаляване с богата на целулоза храна, летни грипове и настинки, хронични болки, които не подбират сезона, алергични състояния, стремеж за предпазване от слънцето и слънчеви изгаряния, травми и прилошавания при пътуване, несекващи опити да се влезе във форма и да се свалят килограми и т. н. – всичко това принуждава хората да търсят облекчение незабавно и ни кара да сме на ваше разположение непрекъснато.

  Нашите летни мегаоферти

  Вие сте свикнали, че при нас пазарувате на сметка и при добър разчет можете да ползвате само качествена козметика и отлични медицински продукти на чувствително по-ниска цена.

  От една страна е бонусната ни система за лоялни клиенти, която ви осигурява покупки  на една десета от цената им. От друга – промоционалните ни мегаоферти, които поевтиняват предлаганите артикули от десетина до 35%, което е с повече от една трета по-евтино от сумата, която бихте платили другаде.

  Ако трябва да сме точни, това означава, че получавате класни продукти, изразходвайки бюджет, достатъчен за много по-ниска ценова група. Когато имате толкова по-приятни поводи да похарчите пари, спестеното при нас ви е добре дошло! Особено преди лятната отпуска.

  Подготвили сме ви приятни изненади и през следващите месеци

  Предлагахме ви и ви предлагаме консумативи, козметика и лекарства от първа необходимост през цялото лято на цени, които облекчават значително месечните ви разходи. Предстоят нови промоции, игри, подаръци и намаления.

  Когато се зададе септември с харчовете по учениците, подготовката за есента и зимата и осигуряване на отоплението, ще продължим да го правим. В програмата ни са предвидени промоции и отстъпки за сезонните лекарствени средства и козметика, които ще ви позволяват да поддържате стандарта, с който сте свикнали, без никакви затруднения.

  Ако още не сте пазарували от нас, бързо ще се убедите, че спокойно можете да изпробвате по-качествена козметика и продукти за възрастните ви родители или малките ви съкровища. Можете да си го позволите без да излизате от определената за това месечна сума и ако останете доволни, да продължите да ги ползвате.

  Достатъчно е да следите какво е на привършване в аптечката ви или на рафтчето за козметика и да си го набавяте при поредната промоция.

  Можете да разчитате не само на мегаофертите, които ви осигуряват миницени. Дипломираните магистър-фармацевти от екипа ни са отлично подготвени и непрекъснато обновяват знанията си. Следят производството на нови продукти, проучават предимствата и недостатъците им и винаги са готови да отговорят на въпросите ви, да ви консултират и да помогнат при избора ви.

  Заповядайте! Очакваме ви!