Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на пробиотици
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Хитозанът и контролът върху теглото 14.05.2019

  Хитозанът и контролът върху теглото

  Изпратихме големите пролетни празници и вече живеем в очакване на лятото. Ако още не сте се справили с няколкото килограма в повече – спомен от лежерните зимни месеци, време е да се мобилизирате. Всъщност – лесно е да се каже, но понякога човек трудно контролира апетита си и с мъка удържа теглото си да не пълзи нагоре, камо ли да го намалява. В такава ситуация е необходима помощ. Набавете си специализирана добавка за отслабване с хитозан.

  Защо точно с хитозан

  Защото той не се намесва в биохимията на организма и не влияе на обмяната. Просто пречи да усвоите мазнините, които вече сте погълнали, и вместо чрез кръвта да достигнат до мастните депа, те директно се изхвърлят навън.

  Какво е хитозанът

  Това са неусвоими влакнести вещества, изолирани от хитиновата обвивка на ракообразните. Представляват аминополизахариди с положителен заряд, който им позволява безпроблемно да свързват няколкократно повече мазнини от собственото си тегло. Образувалият се комплекс е неусвоим и се транспортира навън с изпражненията.

  Така без затормозяване и лишения реално успявате да намалите значително дневния си прием на мазнини – съответно – на калории.

  Хитозанът намалява триглицеридите и лошия холестерол, като увеличава нивата на добрия. Сами по себе си хитиновите фибри не са вредни, но задължително спазвайте препоръчаната дозировка. При прекаляване може, освен нежеланите мазнини, да изведат от организма ви необходимите есенциални мастни киселини и мастноразтворимите витамини.

  Този месец при нас можете да поръчате качествен хитозан с 25% отстъпка.

  Добавете към хитозана L-карнитин и хром

  Благодарение на хитозана ще ограничите нарастването на теглото. Но ако ви е необходимо и да свалите няколко килограма – трябва ви качествено изгаряне на мазнини.

  За тази цел ви е нужен L-карнитин

  Аминокиселината е отговорна за доставката на мастните киселини до митохондриите, където те се изгарят за енергия. С приема на L-карнитин от една страна си осигурявате повече енергия, от друга – подобрявате способността си за работа, ускорявате възстановителните процеси и подкрепяте сърдечно-съдовата система. Стабилизирате метаболизма. И разбира се – намалявате мастните си запаси.

  Хромът контролира нивата на кръвната захар и усвояването ѝ

  Спомага за озаптяване на неистовия апетит за сладко. Освен това играе роля в енергийните процеси за сметка на натрупаните мазнини.

  Поръчайте сега „Хитозан плюс, капсули“ – комплексна хранителна добавка за отслабване – с 25% по-евтино!

  Продукти с подобрен вкус и ефективност

  С добавено кафе

  Когато към базовите активни съставки се включи кафе, ефективността на напитката се повишава благодарение на целия букет добавени фитохимикали и особено на кофеина. Предлагаме ви Хитозан кафе“, като във всяко саше има и 2000 мг разтворимо кафе. А пък всяка капсула „Хитозан зелено кафе“ съдържа 200 мг стандартизиран екстракт от зелено кафе.

  С малинови кетони

  Малинови кетони, зелено кафе, гарциния камбоджа, L-карнитин и хром, събрани заедно, дават един от най-добрите варианти на добавка за отслабване и контролиране на теглото. Ако още не сте го изпробвали, направете го сега! Цената на „Витамиск стройна фигура“ този месец е с една четвърт по-ниска.

  И накрая – една много важна уговорка! Няма хранителна добавка, която да доведе до намаляване и контрол на теглото, ако разчитате само на нея. Необходимо е поне леко да увеличите физическата активност и да ограничите калориите поне в рамките на оптималното за възрастта и физическото си натоварване. За жалост няма открито хапче, с което да отслабваме, докато ядем чипс (или торта) пред телевизора.