Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на пробиотици
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Как да укрепите имунитета си 11.02.2020

  Как да укрепите имунитета си

  В човешкото тяло няма маловажни органи и жизнени системи. Но с отслабена имунна система той е обезоръжен и напълно безпомощен да се справи и с най-дребните външни заплахи и вътрешни неблагополучия. Че е необходимо да се грижим за повишаване на имунитета, се сещаме, когато зачестят инфекции на гърлото, при грип или настинка, когато сухият въздух се оказва непреодолимо изпитание за дихателните пътища. Затова подсказва също честата физическа и психическа умора, възпалените и кървящи венци и подути лимфни възли.

  Как да се погрижите за имунитета си

  Когато организмът влезе в спиралата на отслабналата имунна система, която предразполага към чести възпаления на горните дихателни пътища, и болестите, които допълнително дестабилизират имунната система, той трудно може да се измъкне без помощ.

  За такива моменти е разработен „Ункадеп форте“, капсули, на „Ербозета“. Той е композиран от вещества с натурален произход – котешки нокът (unkaria), ресвератрол, астрагалус, добавен е и лактоферин. Формулата е без глутен и лактоза. Съставките ѝ

  ·  предлагат антиоксидантна защита;

  ·  имат имуномодулиращи свойства и съдействат за повишаване на имунитета;

  ·  осигуряват подкрепа за дихателните пътища;

  ·  потискат възпаленията;

  ·  проявяват антивирусна активност, имат бактериостатични и бактерицидни характеристики.

  Приемът на „Ункадеп форте“ повишава съпротивителните сили на организма. Съдейства за по-бързо оздравяване при грип или настинка, при инфекции на гърлото; за ускорено възстановяване при физическа и психическа умора. Облекчава подутите лимфни възли, възпалените и кървящи венци.

  Каква е ролята на дихателните пътища в общата защита на организма

  Специално внимание можете да отделите на „Ункадеп форте“, заради котешкия нокът, който повлиява отлично локалния имунитет на горните дихателни пътища. А здравите дихателни пътища имат важна защитна функция за цялата дихателна система. Те филтрират, затоплят и овлажняват вдишвания въздух, притежават действена почистваща система, част от която са рефлексите за кашляне и кихане.

  Затова, когато има заплаха за дихателните пътища, при грип или настинка и инфекции на гърлото, има реален риск и за последващи здравословни усложнения не само за белите дробове, но за сърдечносъдовата система и др. Точно толкова рискова за имунитета е физическата и психическата умора, която поражда стресова ситуация за организма и го отслабва.

  Кои са най-рисковите периоди за имунитета

  Ще кажете, че най-критичен е зимният период. Така е, но си помислете и за прехода между зимата и пролетта. Веднага се сещате за недоимъка на витамини и минерали, за дестабилизирания от инфекции на гърлото, грип или настинка организъм. Към това добавете килограмите в повече, ограничителните диети и недояждане в стремежа да си върнете формата за първите  пролетни дни.

  Ако наистина искате да посрещнете пролетта във форма, започнете от грижата за имунитета си. За тази цел „Ункадеп форте“ е добър избор. Като обединява в действена синергия лактоферин, астрагалус, котешки нокът и  ресвератрол, той се проявява като резултатен имуномодулатор и активира функциите на специализираните имунни клетки. В същото време има изявено антиоксидантно и адаптогенно действие. Формулата е композирана така, че да ви помогне да възстановите трайно защитните си сили и жизненост, да повишите адаптивността си и устойчивостта на физическа и психическа умора и с лекота да понасяте увеличаващата се активност с приближаване на топлите месеци. Освен това хранителната добавка не съдържа глутен и лактоза.

  Поръчайте „Ункадеп форте“, капсули, на „Ербозета“ този месец с 20% отстъпка!