Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на пробиотици
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Лечение от природата C vit natural 21.11.2018

  Лечение от природата C vit natural

  Защо Витамин Ц?

  Свойствата на Витамин С са ясни още по времето на големите географски открития, когато Джеймс Линд започва да лекува моряците на своя кораб от скорбут с портокали и лимони, които са богати на този витамин. Изследвания на плодовете от шипка обаче доказват, че в тях има най-голямо количество витамин С и нямат аналог в растителния свят. В наше време, след редица изследвания и клинични проучвания е доказано, че витаминът подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Той има противовъзпалително и противоалергично действие. Допринася за профилактиката срещу различни видове бактериални инфекции и вируси и поддържа имунната система.

  Натурален витамин Ц

  „Натурални“ наричаме витамините, приемани от натурален източник- зеленчук, плод, месо. Те съдържат активния фактор на витамина и множество ко-фактори с биологичен произход. Те са полезни и ефективни за човешкото тяло, но  липсват в синтетичния витамин С, направен в лаборатория. За да може тялото да абсорбира и възползва от витамина, той трябва да е в целия си комплекс.

  Полезните свойства на прополиса

  Прополисът представлява смес от восък, пъпки и цветове на растения преминали през храносмилателната система на пчелите. Както в миналото, така и сега е доказано действието му върху здравето на човека. Прополисът има противомикробно, противовирусно, противоплесенно, противорадиационно, антибиотично  и противогъбично действие. Към всичко това прибавяме и дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие, което го прави идеално средство за лечение и профилактика на много болести.

  Натурален Витамин C и екстракт от прополис в течна форма в C vit natural

  Уникалната комбинация от натурален Витамин C (екстракт от шипка)  и екстракт от прополис в течна форма в C vit natural, го прави идеален начин за справянето ни и профилактиката от всякакъв вид вирусни и бактериални инфекции като активираме възстановителните и защитните механизми на организма.