Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти при гъбички на краката и ноктите
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Надеждна подкрепа за имунната система 03.04.2020

  Надеждна подкрепа за имунната система

  Неочакваната пандемия от коронавирус, която промени света за броени дни, заостри отново вниманието върху ролята на имунитета и защитните способности на организма. Когато те отслабнат, не само е по-лесно човек да се разболее, но болестта протича по-тежко, с повече усложнения, а оздравяването и възстановяването е по-бавно.

  Развитие на имунитета с възрастта

  Човек се ражда с вроден имунитет, който е генетично определен. Той е неспецифичен и се отнася по еднакъв начин към всички болестотворни микроорганизми. Отговорът му е свързан с възпаления и повишена температура.

  От момента на раждането започва да се формира и придобитата имунна система. Тя се „учи“ и развива с всеки срещнат патоген и при всеки следващ сблъсък с него се справя все по-добре. Специфичният имунитет съзрява около пубертета, но продължава да се обогатява.

  Проблемът е, че колкото по-често боледува организма, имунната му система не толкова се усъвършенства, колкото отслабва и става уязвима. Това се случва и под натиска на хроничен физически и психически стрес, преумора,  недоспиване, непълноценно хранене, злоупотреба с алкохол, тютюнопушене и упойващи вещества, медикаменти.

  Удар върху имунитета нанасят хроничните болести. Той се изтощава както под влиянието на нарасналия оксидативен стрес поради нездравословно живеене и замърсена външна среда, така и с напредването на възрастта. Последиците са

  ·  чести инфекции, включително животозастрашаващи (СПИН);

  ·  ускорено стареене;

  ·  невродегенеративни заболявания (Алцхаймер, Паркинсон);

  ·  хронично-дегенеративни и т. н.

  Подкрепа за имунитета на основата на ферментирала папая

  Имунната система изпълнява своите защитни функции, когато е в баланс. Ако е слаба – организмът често боледува и бързо се състарява. Ако е твърде силна – обръща се срещу собствените си тъкани и системи и се проявяват автоимунните заболявания. Затова всеки опит за укрепването ѝ трябва да е много премерен.

  От около три десетилетия в Япония като имуномодулатор се използва папая (Carica Papaya), която е преминала през десетмесечен ферментационен процес. Протичащата при високотехнологични условия продължителна биоферментация превръща изключителния плод в нов продукт с впечатляващи имуномодулиращи и антиоксидантни свойства. От него фармацевтичната компания NAMED Natural medicine (Италия) произвежда Immun'Âge. 

  Ползите от приема на „Имун Ейдж“ за имунитета

  „Имун Ейдж“ е натурална хранителна добавка за подкрепа на имунната система и се състои от 100% ферментирала папая без никакви синтетични добавки. Приемът ѝ ви осигурява:

  ·  неутрализиране на лавинообразното нарастване на свободните радикали и намаляване на разрушителния оксидативен стрес, което забавя стареенето и мутирането на клетките;

  ·  оптимизиране имунитета и вътрешните защитни сили и модулиране на имунния отговор на организма;

  ·  подобряване на общото ви благосъстояние и жизненост, ускоряване на психо-физическото възстановяване.

  Immun'Âge е препоръчителен при нездравословен начин на живот и често пребиваване в силно замърсена среда. Подходящ е за превенция на хронични дегенеративни  и невродегенеративни заболявания. Помага на имунната система да се справи при настъпили хронични и остри инфекции и е от полза при сърдечносъдови проблеми.

  За кого е подходящ „Имун ейдж“

  Поради широката му и категорична подкрепа за имунитета, продуктът се препоръчва както за деца в моменти на бурен растеж и сериозни промени (адаптиране в детска ясла или градина), така и за възрастни с отслабени защитни сили и множество хронични заболявания.

  Той прекъсва порочния кръг от боледувания, отслабващи имунната система, и стабилизира здравето ви.

  През изтеклите години има натрупан достатъчно опит и изследвания за имуномодулиращите свойства и ефективността на  „Имун ейдж“. Сертифициран е по различни международни стандарти и е широко използван в цял свят. Сред учените, които застават зад него е и нобеловият лауреат от 2008 г. професор Люк Монтание.

  Погрижете се себе си в критичната ситуация! Приемайте имуномодулатора Immun'Âge според препоръките на лекаря си или следвайте инструкциите на производителя.