Сайтът използва бисквитки.
Неочакваната пандемия
от коронавирус, която промени света за броени дни, заостри отново вниманието
върху ролята на имунитета и защитните способности на организма. Когато те
отслабнат, не само е по-лесно човек да се разболее, но болестта протича
по-тежко, с повече усложнения, а оздравяването и възстановяването е по-бавно.
Развитие на имунитета с възрастта
Човек се ражда с вроден имунитет, който е генетично определен. Той е неспецифичен и се отнася по еднакъв начин към всички болестотворни микроорганизми. Отговорът му е свързан с възпаления и повишена температура.
От момента на раждането започва да се формира и придобитата имунна система. Тя се „учи“ и развива с всеки срещнат патоген и при всеки следващ сблъсък с него се справя все по-добре. Специфичният имунитет съзрява около пубертета, но продължава да се обогатява.
Проблемът е, че колкото по-често боледува организма, имунната му система не толкова се усъвършенства, колкото отслабва и става уязвима. Това се случва и под натиска на хроничен физически и психически стрес, преумора, недоспиване, непълноценно хранене, злоупотреба с алкохол, тютюнопушене и упойващи вещества, медикаменти.
Удар върху имунитета нанасят хроничните болести. Той се изтощава както под влиянието на нарасналия оксидативен стрес поради нездравословно живеене и замърсена външна среда, така и с напредването на възрастта. Последиците са
· чести инфекции, включително животозастрашаващи (СПИН);
· ускорено стареене;
· невродегенеративни заболявания (Алцхаймер, Паркинсон);
· хронично-дегенеративни и т. н.
Подкрепа за имунитета на основата на ферментирала папая
Имунната система изпълнява своите защитни функции, когато е в баланс. Ако е слаба – организмът често боледува и бързо се състарява. Ако е твърде силна – обръща се срещу собствените си тъкани и системи и се проявяват автоимунните заболявания. Затова всеки опит за укрепването ѝ трябва да е много премерен.
От около три десетилетия в Япония като имуномодулатор се използва папая (Carica Papaya), която е преминала през десетмесечен ферментационен процес. Протичащата при високотехнологични условия продължителна биоферментация превръща изключителния плод в нов продукт с впечатляващи имуномодулиращи и антиоксидантни свойства. От него фармацевтичната компания NAMED Natural medicine (Италия) произвежда Immun'Âge.
Ползите от приема на „Имун Ейдж“ за имунитета
„Имун Ейдж“ е натурална хранителна добавка за подкрепа на имунната система и се състои от 100% ферментирала папая без никакви синтетични добавки. Приемът ѝ ви осигурява:
· неутрализиране на лавинообразното нарастване на свободните радикали и намаляване на разрушителния оксидативен стрес, което забавя стареенето и мутирането на клетките;
· оптимизиране имунитета и вътрешните защитни сили и модулиране на имунния отговор на организма;
· подобряване на общото ви благосъстояние и жизненост, ускоряване на психо-физическото възстановяване.
Immun'Âge е препоръчителен при нездравословен начин на живот и често пребиваване в силно замърсена среда. Подходящ е за превенция на хронични дегенеративни и невродегенеративни заболявания. Помага на имунната система да се справи при настъпили хронични и остри инфекции и е от полза при сърдечносъдови проблеми.
За кого е подходящ „Имун ейдж“
Поради широката му и категорична подкрепа за имунитета, продуктът се препоръчва както за деца в моменти на бурен растеж и сериозни промени (адаптиране в детска ясла или градина), така и за възрастни с отслабени защитни сили и множество хронични заболявания.
Той прекъсва порочния кръг от боледувания, отслабващи имунната система, и стабилизира здравето ви.
През изтеклите години има натрупан достатъчно опит и изследвания за имуномодулиращите свойства и ефективността на „Имун ейдж“. Сертифициран е по различни международни стандарти и е широко използван в цял свят. Сред учените, които застават зад него е и нобеловият лауреат от 2008 г. професор Люк Монтание.
Погрижете се себе си в критичната ситуация! Приемайте имуномодулатора Immun'Âge според препоръките на лекаря си или следвайте инструкциите на производителя.