Сайтът използва бисквитки.

 • До 35% ОТСТЪПКА на продукти при безсъние, стрес, депресия
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 40% ОТСТЪПКА на серия срещу акне SEBOGARD
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на продукти за суха и атопична кожа DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Неутрализирайте кашлицата и ускорете оздравяването 13.11.2015

  Неутрализирайте кашлицата и ускорете оздравяването

  Колкото и да се пази човек от простуди, вирусни заболявания и грип, все се случва да се разболее. Смъденето в очите, хремата и кашлицата често са сред първите симптоми.

   Кашлица – начин на организма да прочисти дихателните пътища

  Човек кашля не само когато е болен, а и когато нещо залепва по секрета, покриващ дихателните пътища и предизвиква дразнене. Проблемът е, че при настинка и вирусни заболявания този секрет става гъст и жилав и изкарването му навън по обичайния начин става невъзможно. Тогава се появява кашлицата.

  Тя трябва да прочисти дихателните пътища и да осигури проходимостта им. Толкова е по-дълбока, колкото по-напреднало е възпалението. Отделните прокашляния се сливат в серии, които са особено мъчителни. След тях се чувствате изтощени и съсипани.

  Доста пъти дълбоката влажна кашлица, наричана още „продуктивна”, продължава и след оздравяването, което всъщност е знак, че не сте съвсем излекувани.

  Вземете бързи мерки срещу кашлицата

  Не подценявайте пристъпите на кашлица. Вземете бързи мерки срещу тях, както взимате срещу високата температура и болката в гърлото. Не чакайте да ви изпишат лекарства. Колкото по-рано започнете симптоматичното й лечение, толкова по-бързо и резултатно ще се справите с нея. На пазара има множество продукти, които разчитат на силата на традиционно използвани средства.

  Мащерка и иглика се прилагат срещу кашлица от векове

  Мащерката помага при много оплаквания. Повлиява добре възпаленията от всякакъв род. Има добра антибактериална сила. Действа противоспазматично. Билката се използва с успех при болно гърло и различни видове кашлица. Действа бронхоразширяващо и отхрачващо. Успокоява болезнените спазми на дихателните пътища при кашляне, Облекчава както продуктивната влажна кашлица, втечнявайки жилавите секрети, така и сухата кашлица.

  Игликата, също като мащерката, от незапомнено време служи за облекчаване на възпаления на различните органи. Успешното й прилагане като средство за отхрачване и против кашлица е обяснено значително по-късно чрез сериозни научни изследвания.
  Тя действа чрез съдържащите се в нея тритерпенови сапонини. Дразнейки стомашната лигавица, те активират рефлекторните процеси на отделяне на бронхиалния секрет.

  Ако не сте от хората, които ще варят отвари и ще киснат дрога за извлек, купете си „Бронхикум”.

  „Бронхикум” - лесно достъпно и проверено средство против кашлица

  Продуктът се предлага под формата на таблетки за смучене (пастили) и сироп.
  В таблетките се използва течен екстракт от  мащерка. Подходящи са за всички, навършили 12 години.
  Прилага се веднага след започване на кашлицата или като съпровождащо лечение при по-сериозни състояния.

  Смучете бавно по 1-2 пастила, така, че разтварящият се екстракт от мащерка да може  добре да обмаже лигавицата на дихателните пътища. Правете го до пет пъти на ден.
  Така чувствително ще облекчите процеса на отхрачване и няма да позволите на кашлицата да се задълбочи.

  При нас сега можете да намерите „Бронхикум таблетки” с 25 процента по-ниска цена.

  В сиропната форма на лекарството освен екстракт от мащерка е вложен и течен екстракт от корен на иглика. Резултатът от действието на двете съставки е мощна синергия. Ускорява се втечняването на сгъстените жилави секрети и те лесно биват изхвърлени навън. Етеричните масла, присъстващи в екстрактите, и танините облекчават и заздравяват нарушената от възпалението лигавица.
  Така не само се справяте с кашлицата, но облекчавате и раздразненията.

  Точно сега му е времето да се снабдите с „Бронхикум сироп”. Вземете го от нас с 26% отстъпка.