Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на витамини
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на хранителни добавки FORTEX
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на лосиони и душ гелове за тяло
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  NYDA® Express срещу въшки и гниди 01.10.2020

  NYDA® Express срещу въшки и гниди

  NYDA® Express убива въшките за 58 секунди* и е безопасен за бебета и бременни!

  Принципът на действие на NYDA® Express е основан на двустепенен диметикон: две специални силиконови масла – лесно летлива течност и вискозна течност. Благодарение на тази комбинация от съставки, продуктът се разпространява лесно по скалпа и прониква дълбоко в дихателната система на въшките, измествайки въздуха. Трябва да се има предвид, че въшките понякога са резистентни към инсектицидите, а и могат да „задържат дъха си“ до 8 часа. Продукти, които само временно спират притока им на кислород, а не изместват въздуха от дихателните им пътища, не са така ефективни. Благодарение на двустепенния диметикон NYDA® Express не “отравя” въшките, а им пречи да дишат. По този начин се задушават както въшките, така и яйцата (гнидите) и ларвите на паразитите! Поради физическия механизъм на действие (задушаване), не е възможно въшките да развият устойчивост към препарата.

  NYDA® Express не съдържа токсични съставки и не се абсорбира от кожата, затова препаратът е напълно безопасен за употреба.

  NYDA® Express предлага решение за всички родители, които искат да се преборят със заразата с въшки бързо и ефективно в домашни условия. Опаковката съдържа освен лесната за употреба помпа за разпръскване и гребенче за въшки. С него, убитите въшки могат да се премахнат от косата след приложението на продукта.

  * Laboratory experiment of the parasitological research group, Zoological Institute of Kiel University, Kiel, Germany, A/Prof. Wolfgang Böckeler, PhD, Ira Richling, PhD