Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти при гъбички на краката и ноктите
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Пречистете тялото си с Ксанадрен плюс и дайте зелена светлина на свежите летни емоции. 21.06.2018

  Пречистете тялото си с Ксанадрен плюс и дайте зелена светлина на свежите летни емоции.

  Лято е! Време за плаж, веселие, лекота.. По време на летните отпуски даваме воля на всякакви глезотийки и му отпускаме края, включително и по отношение на храната. Опитваме от различни блюда, глезим се със сладки изкушения или нетрадиционна кухня, която в ежедневието си рядко си позволяваме. И всичко това обикновено е придружено с изкушаващи студени питиета. Това разбира се е прекрасно, но замисляли ли сте се колко натоварен се оказва черният ви дроб след тези продължителни вкусови пиршества?

  От една страна се зареждате с положителни емоции, но от друга - вкарвате в тялото си токсини и вредни вещества, които затрудняват нормалните му функции и носят негативни последици.

  В същото време, ако често се подлагате на различни диети, то вие отново натоварвате черният дроб и бъбреците си, тъй като разграждането на мастните депа ги насочва имено към тях и те се нуждаят от помощ да бъдат прочистени.

  Решението да се избавите от последствията от обилното похапване или от спазването на строги диети е в КСАНАДРЕН Плюс. Това е хранителна добавка под формата на таблетки със специален състав, която спомага за естественото отвеждане на излишната вода от организма и за поддържане на оптимално телесно тегло, като осигурява благоприятни условия за отстраняване на токсичните продукти на метаболизма.

  КСАНАДРЕН Плюс има ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНО ПРЕЧИСТВАЩО ВЪЗДЕЙСТВИЕ. Той подпомага черния дроб да се освободи от отровните вещества, благодарение на наличието в него на Силимарин, който се получава от плодовете на растението бял трън (Silybum marianum).

  Хранителната добавка е базирана на Бреза и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден баланс.

  Рунянката (миши уши), ускорява обмяната на веществата, детоксикира и действа като диуретик. Брезата същоима прочистващо и дрениращо действие.

  Хранителната добавка съдържа също Глог, подпомагащ нормалния сърдечен ритъм, както и Зелено кафе, спомагащо за ускоряване изхвърлянето на излишните течности и токсини. Също така стимулира изгарянето на мазнините.

  КСАНАДРЕН Плюс е дренатор под формата на таблетки, който бързо освобождава от задържаните течности и токсини. Той спомага за прочистването на черния дроб и бъбреците, които са "затлачени" от натрупаните токсини и вредни вещества, като ускорява метаболитните процеси в организма и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.

  Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на дренаж и прочистване на тялото.

  Позволете си пълноценни преживявания и се чувствайте удобно в тялото си с Ксанадрен плюс!