Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ДЕПРЕКСОР ТАБЛ. 37.5 мг.х30 бр. СФ

  • ДЕПРЕКСОР ТАБЛ. 37.5 мг.х30 бр. СФ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  ДЕПРЕКСОР® 37,5 mg таблетки
  ДЕПРЕКСОР® 75 mg таблетки
  DEPREXOR® 37,5 mg tablets
  DEPREXOR® 75 mg tablets
  венлафаксин (venlafaxine)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Депрексор и за какво се използва
  2. Преди да приемете Депрексор
  3. Как да приемате Депрексор
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Депрексор
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕПРЕКСОР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Депрексор е антидепресант, който принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на обратното захващане на серотонина и норадреналина (вещества, които се образуват в мозъка). Тази група лекарства се използват за лечение на депресия и тревожни разстройства. Счита се, че хората, които са депресирани и/или са в тревожно състояние, имат по-ниски нива на серотонин и норадреналин в мозъка. Действието на антидепресантите не е напълно изяснено, но те могат да помогнат да се нормализират нивата на серотонина и норадреналина в мозъка. Депрексор се прилага за лечение на възрастни с депресия. Правилното лечение на депресията е важно, за да се почувствате по-добре. Ако не се лекува, Вашето състояние може да не отмине и да стане по-сериозно и трудно за лечение.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ДЕПРЕКСОР
  Не приемайте Депрексор
  - Ако сте алергични (свръхчувствителни) към венлафаксин или към някоя от останалите съставки на Депрексор.
  - Ако приемате или наскоро (през последните 14 дни) сте провеждали лечение с други лекарства (необратими МАО инхибитори) за лечение на депресия или болест на Паркинсон. Приемането на необратими МАО инхибитори заедно с други лекарства, включително Депрексор, може да причини сериозни или дори животозастрашаващи нежелани реакции. След преустановяване приема на Депрексор трябва да изчакате 7 дни, преди да започнете да приемате някое от посочените лекарства (вижте също точките "Серотонинов синдром" и "Прием на други лекарства").
  Обърнете специално внимание при употребата на Депрексор
  • Ако използвате други лекарства, които при едновременен прием с Депрексор биха могли да повишат риска от развитие на серотонинов синдром (вж. точка "Прием на други лекарства").
  • Ако имате очни проблеми като глаукома (повишено вътреочно налягане).
  • Ако имате или сте имали проблеми със сърцето.
  • Ако имате високо кръвно налягане.
  • Ако имате или в миналото сте имали припадъци (гърчове).
  • Ако Ви е известно, че в миналото сте имали ниски нива на натрий в кръвта (хипонатриемия).
  • Ако имате склонност към образуване на синини или лесно кървене (ако лекар Ви е казвал, че имате нарушения на кръвосъсирването) или ако приемате други лекарства, които могат да повишат риска от кървене.
  • Ако нивата на холестерола Ви се покачват.
  • Ако Вие или някой от Вашето семейство е имал мания или биполярно разстройство (чувство на свръхвъзбуда и еуфория).
  • Ако имате или в миналото сте имали склонност към агресивно поведение.
  Депрексор може да причини усещане за безпокойство или неспособност да се стои спокойно в седнало или изправено положение. Трябва да кажете на Вашия лекар, ако това Ви се случи.
  - Ако някое от тези състояния се отнася за Вас, моля кажете на Вашия лекар, преди да започнете да приемате Депрексор.
  Мисли за самоубийство и влошаване на Вашето депресивно или тревожно разстройство - Ако сте депресирани и/или имате тревожни разстройства, може понякога да Ви минават мисли да се самонараните или самоубиете. Те могат да се засилят, когато започнете да приемате за пръв път антидепресанти, тъй като за всички тези лекарства е необходимо време, преди да започнат да действат (обикновено около 2 седмици, но понякога и по-дълго). По-вероятно е да имате такива мисли:
  - Ако преди това сте имали мисли за самоубийство или самонараняване. Ако сте младеж. Информацията от клиничните проучвания показва повишен риск от суицидно поведение при младежи (под 25-годишна възраст) с психични проблеми, които са лекувани с антидепресант.
  Незабавно се свържете с Вашия лекар ши направо идете в болница, ако имате мисли за самонараняване или самоубийство.
  Може да е полезно да споделите с роднина или близък приятел, че сте депресирани или имате тревожно разстройство, и да ги помолите да прочетат тази листовка. Може да ги помолите да Ви кажат ако мислят, че Вашата депресия или тревожност се влошават, или ако са обезпокоени от промени в поведението Ви.

  Сухота в устата
  При 10% от пациентите, лекувани с венлафаксин, се съобщава за сухота в устата. Това може да повиши риска от кариес. Обърнете специално внимание за хигиената на Вашите зъби.

  Употреба при деца и юноши под 18-годишна възраст
  По принцип Депрексор не се използва за лечение на деца и юноши под 18 години. Когато се прилага при младежи под 18 години, съществува повишен риск от нежелани реакции, като опити за самоубийство, мисли за самоубийство и враждебност (предимно агресия, противопоставящо поведение и гняв). Независимо от това, по преценка на лекаря (ако е наложително) може да се изпише Депрексор за лечение на деца и юноши под 18 години. Ако Вашият лекар е предписал Депрексор за пациент под 18 години, обърнете се към него в случай, че искате да го обсъдите. Трябва да информирате Вашия лекар, ако забележите някой от описаните симптоми или влошаване на заболяването при пациенти под 18 години, които приемат Депрексор. Дългосрочните ефекти на Депрексор върху растежа, съзряването и развитието на познавателните способности и поведението в тази възрастова група все още не са напълно проучени.

  Прием на други лекарства
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.
  Вашият лекар трябва да реши дали можете да приемате Депрексор с други лекарства.
  Не започвайте и не спирайте да приемате каквито и да е лекарства, включително и тези, купувани без рецепта, природни или билкови лекарства преди да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт.
  Уведомете Вашият лекар, ако:
  • Приемате или сте приемали през последните 14 дни лекарства за лечение на депресия, наречени моноаминооксидазни инхибитори (МАОИ) (вж. точка "Преди да приемете Депрексор");
  • Ако имате или сте имали признаци на серотонинов синдром.
  Сеуотониновият синдром, който е потенциално животозастрашаващо състояние (вж. точка "Възможни нежелани реакции"), може да се появи при лечение с Депрексор, особено в комбинация със следните лекарства:
  - Триптани (използвани за лечение на мигрена);
  - Лекарствени продукти за лечение на депресия, трициклични антидепресанти или лекарства, съдържащи литий;
  - Лекарствени продукти, съдържащи линезолид (антибиотик, използван за лечение на инфекции);
  - Лекарствени продукти, съдържащи моклобемид, който е обратим МАО инхибитор (използван за лечение на депресия);
  - Лекарства, съдържащи сибутрамин (използван за понижение на теглото);
  - Лекарства, съдържащи трамадол (болкоуспокояващо);
  - Лекарства, съдържащи жълт кантарион (Hypericum perforatum), който е природно лекарство (билка), използвано за лечение на лека депресия;
  - Лекарствени продукти, съдържащи триптофан (използвани за проблеми със съня и депресия). Симптомите на серотонинов синдром могат да бъдат следните: неспокойствие, халюцинации, загуба на координация, ускорена сърдечна дейност, повишена телесна температура, бързи промени в кръвното налягане, повишени рефлекси, диария, кома (загуба на съзнание), гадене, повръщане.
  При появата на някои от тези симптоми по време на лечението с Депрексор е необходимо незабавно да потърсите медицинска помощ.
  Следните лекарства могат също да взаимодействат с Депрексор и трябва да се използват с повишено внимание. Особено важно е да информирате Вашия лекар ши фармацевт, ако приемате лекарства, съдържащи:
  - Кетоконазол (противогъбично лекарство);
  - Халоперидол или рисперидон (за лечение на психични заболявания);
  - Метопролол (бета-блокер за лечение на високо кръвно налягане и сърдечни заболявания).

  Прием на Депрексор с храни и напитки
  Депрексор трябва да се приема по време на хранене (вж. точка 3 "Как да приемате Депрексор). Избягвайте употребата на алкохол, докато приемате Депрексор.

  Бременност и кърмене
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, ако планирате бременност или кърмите, Лекарят ще реши дали може да приемате този лекарствен продукт след внимателна преценка на съотношението полза/риск.
  Трябва да информирате Вашата акушерка и/или лекар, че сте на лечение с Депрексор. Подобни лекарства (група на инхибиторите на обратното захващане на серотонина и норадреналина), когато се приемат по време на бремеността, могат да увеличат риска от сериозно усложнение при бебета, известно като персистираща белодробна хипертония на новороденото (ПБХН). То се проявява с учестено дишане и цианоза (посиняване), най-често през първите 24 часа след раждането. Ако това се случи с Вашето бебе, незабавно се свържете с Вашия лекар или акушерка.
  Ако сте приемали Депрексор по време на бременността, Вашето новородено бебе може да има синдром на отнемане (проблеми с дишането и съня, затруднено хранене, неспокойствие, плачливост). Тези симптоми обикновено също се проявяват през първите 24 часа след раждането на детето.
  Ако при Вашето бебе се появят тези симптоми скоро след раждането, посъветвайте се с Вашия лекар и/или с акушерка.
  Депрексор преминава в кърмата и може да окаже ефект върху бебето. При необходимост от лечение с Депрексор, Вашият лекар може да Ви посъветва да прекратите кърменето.

  Шофиране и работа с машини
  Не шофирайте и не използвайте никакви уреди или машини, докато не разберете как Ви влияе Депрексор.
  Важна информация относно някои от съставките на Депрексор
  Таблетките Депрексор съдържат лактоза. Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него, преди да вземете този продукт.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ДЕПРЕКСОР
  Винаги приемайте Депрексор точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо,
  попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Възрастни
  Обичайната начална доза за лечение на депресия е 75 mg на ден, разделена на 2 приема. Вашият лекар може да вземе решение за лечение с по-висока доза. Повишаването й се извършва постепенно и при необходимост може да достигне до максималната дневна доза 375 mg. Употреба при деца
  Депрексор не се препоръчва за употреба при деца и юноши под 18 години.
  Приемайте Депрексор приблизително по едно и също време всеки ден, сутрин и вечер по време на хранене.
  Ако имате чернодробни или бъбречни проблеми, информирайте Вашия лекар, тъй като може да се наложи промяна в дозировката на Депрексор.
  Не спирайте приема на Депрексор, без да се консултирате с Вашия лекар (вж. точка "Ако сте спрели приема на Депрексор").
  - Ако сте приели повече от необходимата доза Депрексор
  Обадете се незабавно на Вашия лекар или фармацевт, ако сте приели повече от необходимата доза Депрексор (предписана от лекар).
  В случай на предозиране може да почувствате сърцебиене, промени в нивото на съзнание от сънливост до кома (загуба на съзнание), замъглено виждане, гърчове или припадъци и повръщане.
  - Ако сте пропуснали да приемете Депрексор
  - Ако пропуснете доза, вземете я веднага след като си спомните. Ако е настъпило време за следващата доза, пропуснете забравената и приемете само единична доза, както обикновено. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Не вземайте по-голямо количество Депрексор от това, което Ви е предписано за един ден.

  Ако сте спрели приема на Депрексор
  Не прекратявайте лечението и не понижавайте дозата на Депрексор без съвет от Вашия лекар, дори ако се чувствате по-добре. Ако Вашият лекар прецени, че повече не се нуждаете от Депрексор, ще Ви посъветва да понижавате бавно и постепенно дозата, преди да прекратите напълно лечението. При рязко спиране на Депрексор или твърде бързо понижаване на дозата настъпват нежелани реакции и симптомите на заболяването може да се възобновят. Възможно е да почувствате умора, световъртеж, замаяност, главоболие, сънливост, нощни кошмари, сухота
  в устата, загуба на апетит, гадене, диария, нервност, възбуда, раздразнителност, обърканост, шум в ушите, мравучкане или рядко усещания като от електрически ток, слабост, потене, гърчове или грипоподобни симптоми.
  Вашият лекар ще Ви посъветва как трябва постепенно да спрете лечението с Депрексор. Ако почувствате някой от тези или други симптоми, които Ви притесняват, обърнете се към Вашия лекар за съвет.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Депрексор може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Алергични реакции
  Ако получите някоя от следните реакции, незабавно спрете приема на Депрексор, обадете на Вашия лекар или идете в спешното отделение на най-близката болница:
  - Стягане в гърдите, хрипове, затруднено преглъщане или дишане;
  - Подуване на лицето, гърлото, ръцете или ходилата;
  - Чувство за нервност или тревожност, замаяност, чувство за пулсиране, внезапно зачервяване на кожата и/или чувство за топлина;
  - Тежък обрив, сърбеж или уртики (повдигнати плаки от червена или бледа кожа, които често сърбят).
  Сериозни нежелани реакции
  При поява на някои от следните симптоми може да се нуждаете от спешна медицинска намеса:
  - Сърдечни проблеми, като ускорен или неправилен сърдечен ритъм (пулс), повишено кръвно налягане;
  - Проблеми с очите (замъглено виждане, разширени зеници);
  - Проблеми с нервите (замаяност, усещане като от убождане с иглички, нарушения на движенията, гърчове или припадъци);
  - Психични проблеми като хиперактивност (повишена активност) и еуфория (приповдигнато настроение);
  - Синдром на отнемане (на спиране на лечението) (вж. точка "Как да приемате Депрексор" и подточка „Ако сте спрели приема на Депрексор").
  Пълен списък на нежеланите реакции
  Честотата (вероятността за поява) на нежеланите реакции се класифицира както следва: много чести (засягат повече от 1 на 10 потребители), чести (засягат от 1 до 10 на 100 потребители), нечести (засягат от 1 до 10 на 1 000 потребители), редки (засягат от 1 до 10 на 10 000 потребители), много редки (засягат по-малко от 1 на 10 000 потребители), с неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена оценка). Нарушения на кръвта и лимфната система
  Нечести: кръвонасядане, смолисточерни изпражнения или кръв в изпражненията, което може да е симптом на вътрешен кръвоизлив от стомашно-чревните пътища.
  С неизвестна честота: кървене от лигавиците, намален брой тромбоцити (което води до повишен риск от кръвонасядане или кървене), удължено време на кървене, кръвни нарушения (които могат да доведат до повишен риск от инфекции).
  Стомашно-чревни нарушения
  Много чести: сухота в устата, гадене.
  Чести: намален апетит, повръщане, запек.
  Нечести: променени вкусови усещания, скърцане със зъби, диария. С неизвестна честота: силни болки в корема или гърба (които биха могли да бъдат предизвикани от сериозен проблем в червата, черния дроб или панкреаса). Нарушения на обмяната и храненето
  Чести: загуба на тегло, повишен холестерол. Нечести: наддаване на тегло.
  С неизвестна честота: прекомерен прием на вода, патологично отделяне на кърма, понижение на кръвните нива на натрий. Жлъчно-чернодробни нарушения
  С неизвестна честота: леки промени в кръвните нива на чернодробните ензими; сърбеж, пожълтяване на кожата или на очите, тъмна урина или грипоподобни симптоми, които са израз на възпаление на черния дроб (хепатит). Нарушения на нервната система Много чести: главоболие.
  Чести: патологични сънища, замаяност, повишен мускулен тонус, нервност, изтръпване, мравучкане, успокояване, тремор.
  Нечести-. неволеви движения на мускулите, нарушени координация и равновесие. Редки: чувство за безпокойство или невъзможност да се стои спокойно в седнало или изправено положение, неспокойствие, гърчове или припадъци.
  С неизвестна честота: невролептичен малигнен синдром (висока температура със сковани мускули (ригидна мускулатура), обърканост и възбуда, потене, внезапни мускулни движения, които не могат да се контролират); серотонинергичен синдром (еуфория, сънливост, постоянни бързи движения на очите, тромавост, неспокойствие, чувство на опиянение, потене или сковани мускули), спазми и неволеви движения на мускулите. Психични нарушения
  Чести: безсъние, объркване, чувство за изолираност (или отделеност) от самия себе си и действителността.
  Нечести: загуба на чувства и емоции, халюцинации (виждане, чувстване и чуване на несъществуващи неща), възбуда.
  Редки: чувство за свръхвъзбуденост или еуфория (пресилено и необосновано добро самочувствие, повишено радостно настроение без връзка с реалността). С неизвестна честота: делириум (помрачено съзнание с общо объркване, неориентираност, нарушено мислене и памет, дефектни възприятия, двигателно безпокойство), мисли за самонараняване и самоубийство. Нарушения на очите
  Чести: замъглено виждане, разширени зеници, зрителни нарушения.
  С неизвестна честота: силни болки в очите и намалено или замъглено виждане (тесноъгълна глаукома).
  Нарушения на ухото и лабиринта Нечести: звънене в ушите (тинитус). Сърдечни нарушения Чести: сърцебиене. Нечести: ускорена сърдечна дейност.
  С неизвестна честота: неритмична сърдечна дейност, която може да доведе до припадъци, промени в електрокардиограмата. Съдови нарушения
  Чести: зачервяване, повишено кръвно налягане.
  Нечести: чувство на замаяност (особено при бързо изправяне), припадъци. С неизвестна честота: по ниже но кръвно налягане. Нарушения на дишането Чести: прозяване.
  С неизвестна честота: кашлица, хрипове, задух и висока температура, които са симптоми на възпаление на белите дробове, свързано с повишение на белите кръвни клетки (белодробна еозинофилия).
  Нарушения на кожата и подкожната тъкан Много чести: потене (включително нощно изпотяване).
  Нечести: обрив, патологична загуба на коса, повишена чувствителност към светлина. С неизвестна честота: кожен обрив, който може да доведе до тежко изприщване и белене на кожата, сърбеж, лек обрив.
  Мускулни нарушения
  С неизвестна честота: необяснима мускулна болка, чувствителност или слабост на мускулите. Нарушения на пикочната система
  Чести: повишена честота на уриниране, затруднено отделяне на урина. Нечести: невъзможност за отделяне на урина. Репродуктивни и сексуални нарушения
  Чести: намалено либидо (сексуално желание), патологична еякулация/оргазъм (мъже), липса на оргазъм, еректилна дисфункция (импотентност), нередовна менструация (засилено или
  нередовно кървене).
  Нечести: нарушен оргазъм при жени.
  Нарушения на имунната система
  С неизвестна честота: системна анфилактична/анафилактоидна реакция (подуто лице или език, задух или затруднено дишане, често съпроводено от обриви). Общи нарушения
  Чести: слабост (астения), студени тръпки.
  Понякога Депрексор може да причини нежелани реакции, които не можете да усетите (повишение на кръвното налягане, абнормен сърдечен ритъм, леки промени в кръвните нива на чернодробните ензими, натрия или холестерола). По-рядко Депрексор може да понижи функцията на тромбоцитите в кръвта, което води до повишен риск от кръвонасядане или кървене. Ако сте приемали продължително Депрексор, Вашият лекар периодично ще Ви назначава кръвни изследвания.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ДЕПРЕКСОР
  Да се съхранява в оригиналната опаковка.
  Да се съхранява под 25°С.
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Депрексор след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Депрексор
  Активното вещество е: венлафаксин 37,5 mg или 75 mg (като венлафаксинов хидрохлорид). Другите съставки са: микрокристална целулоза, лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, железен оксид червен (Е 172), натриев нишестен гликолат (тип А).

  Как изглежда Депрексор и какво съдържа опаковката
  Депрексор 37,5 mg: кръгла, плоска, бледорозова таблетка, с фасета и делителна черта от едната страна, с диаметър 8 mm.
  Депрексор 75 mg: кръгла, плоска, бледорозова таблетка, с фасета и делителна черта от едната страна, с диаметър 10 mm.
  По 10 таблетки от 37,5 mg или 75 mg в блистер от PVC/алуминиево фолио, по 3 или 6 блистера в картонена кутия, заедно с листовка.

  Притежател на разрешението за употреба и производител
  СОФАРМА АД
  ул. Илиенско шосе 16, 1220 София, България

  Дата на последно одобрение на листовката: юли, 2010.

  Описание на ДЕПРЕКСОР ТАБЛ. 37.5 мг.х30 бр. СФ

  ДЕПРЕКСОР ТАБЛ. 37.5 мг.х30 бр. СФ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ДЕПРЕКСОР ТАБЛ. 37.5 мг.х30 бр. СФ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ДЕПРЕКСОР ТАБЛ. 37.5 мг.х30 бр. СФ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа