Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ФЛЕКСИД 5МГ/МЛ ИНФ.РАЗТВОР

  • ФЛЕКСИД 5МГ/МЛ ИНФ.РАЗТВОР 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОBKA: ИΗФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Флекеид 5 mg/ml инфузионен разтвор
  Левофлоксацин (Levofloxaein)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да прилагате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това. че техните симптоми са същите като Вашите. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите друти, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Флексид и за какво се използва
  2. Преди да използвате Флексид
  3. Как да използвате Флексид
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Флексид
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ФЛЕКСИД И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Левофлоксацин принадлежи към група лекарства, наречени антибактериални средства от класа на хинолоните. Инфузията се прилага за лечение на бактериални инфекции; той потиска растежа на бактериите посредством повлияване на ензимната им система. Левофлоксацин инфузионен разтвор се прилага само при възрастни за лечение на следните бактериални инфекции:
  пневмония (придобита в обществото),
  усложнени (трудни за лечение) инфекции на пикочните пътища, включително пиелонефрит (бактериална инфекция на бъбреците), инфекция на простатата причинена от бактерии, инфекции на кожата и меките тъкани. Вашият лекар може да Ви приложи инфузията за лечение на различен вид инфекция. Инфузията ще Ви бъде приложена във вената от лекар или медицинска сестра.

  2. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ФЛЕКСИД
  Флексид не трябва да Ви бъде прилаган, ако:
  • сте алергични (свръхчувствителни) към левофлоксацин, други антибактериални средства от класа на хинолоните или някоя от останалите съставки на инфузията (изброени в точка бие края на точка 2)
  • ако страдате от епилепсия,
  • ако сте имали проблеми със сухожилията след предшестващо приложение на този вид лекарство,
  • ако сте бременна или има вероятност да забременеете,
  • ако кърмите.
  Левофлоксацин не трябва да се прилага при деца или юноши в период на растеж.

  Вашият лекар ще обърне специално внимание, когато Ви прилага това лекарство
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако Вие:
  • имате симптоми на болка и възпаление на сухожилията или разкъсване на сухожилие в хода на или няколко месеца след спиране на лечението. Може да се наложи лечението да спре, ако настъпят болка или подуване. Рискът е по-голям, ако сте на възраст над 60 години или приемате кортикостероиди (прилагани за лечение на възпалени части на тялото).
  • получите тежка диария, с примеси на кръв и слуз и не преминава бързо. Тя може да се прояви по време на терапията или седмици след като лечението е спряно. Кажете незабавно на Вашия лекар, тъй като това може да е признак на сериозно увреждане на червата.
  • изпитвате слабост, изтръпваме или мравучкане на ръцете, краката или лицето. Това може да са признаци на невролог ично увреждане и може да се наложи лечението Ви да бъде спряно.
  • имате склонност към припадъци (конвулсии). Рискът от припадъци може да се увеличи, ако приемате това лекарство заедно с други лекарства като теофилин (лекарствен продукт за лечение на астма), виж също точка "Прием на други лекарства"
  • страдате от рядко вродено заболяване - липса на глюкозо-6-фосфатдехидрогеназа. Ако Ви предпишат левофлоксацин, това може да доведе до разпад на червените кръвни клетки.
  • проявявате алергична реакция към това лекарство. Ако се появи уртикария или кожен обрив, затруднено дишане или други симптоми на алергична реакция (виж също т.4). информирайте веднага Вашия лекар или медицинска сестра.
  • имате проблеми с бъбреците. Може да се наложи Вашият лекар да промени дозата на левофлоксацин.
  • някога сте имали чернодробни проблеми. Трябва да преустановите лечението и да се свържете с Вашия лекар незабавно, ако развиете симптоми на чернодробно заболяване каго загуба на апетит, пожълтяване на кожата или бялата част на очите, тъмен цвят на урината, сърбеж, коремна болка или отпадналост.
  • приемате антагонисти на vit. Κ като варфарин, тъй като тази комбинация може да доведе до увеличено кървене.
  • имате диабет и получавате съпътстващо лечение с инсулин или лекарство, приемано през устата, което намалява нивото на кръвната захар. Може да усетите промяна на кръвната захар, включваща както хипогликемия. така и хипергликемия.
  • имате или сте имали психични нарушения (смущаващи мисли или настроения), тъй като когато приемате левофлоксацин. може да имате мисли за самоубийство или за самонараняване.
  • имате сърдечно заболяване. Необходимо е повишено внимание при употреба на този вид лекарство, ако по рождение имате или в семейството Ви има случаи на удължен QT-ингервал (вижда се на ЕКГ, електрически запис на сърцето), имате нарушен солеви баланс на кръвта (по-специално понижени нива на калий или магнезий в кръвта), имате много бавен сърдечен ритъм (нарича се "брадикардия"), имате сърдечна слабост (сърдечна недостатъчност). прекарали сте сърдечен удар (инфаркт на миокарда), ако сте жена или сте в старческа възраст или ако взимате други лекарства, които водят до необичайни ЕКГ промени (виж раздел Прием на други лекарства).
  • имате миастения (състояние, при което някои мускули отслабват и лесно се изморяват)·
  С цел да се избегне свръхчувствителност към светлина (реакции като от слънчево изгаряне): НЕ излизайте навън при силно слънце или не използвайте източници на изкуствено UV-лъчение.
  Както и при останалите антибиотици, употребата на левофлоксацин. особено ако е продължителна, може да доведе до поява на нови инфекции. Ако развиете нова инфекция, наречена суперинфекция, Вашият лекар ще предприеме необходимите мерки.
  Левофлоксацин може да предизвика фалшиво-положителни резултати за опиати (наркотични вещества) при скрининг изследвания на урината.

  Прием на други лекарства
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта, билкови продукти, силни витамини и минерали. Нещо повече, не вземайте никакви нови лекарства, без да се консултирайте с Вашия лекар.
  Някои лекарства могат да взаимодействат с левофлоксацин. Може да е необходимо Вашият лекар да контролира Вашите кръвни нива, за да приспособи дозата на левофлоксацин. ако се прилага с някое от следните лекарства:
  фенбуфен или сходни лекарства за лечение на ревматична болка и възпаление
  (нестероидни противовъзпалителни лекарствени продукти)
  теофилин (за лечение на астма)
  пробенецид (за лечение на метаболитни нарушения)
  ииметидин (за лечение на стомашна язва)
  циклоспорин (лекарство, което потиска имунната система и се прилага във връзка с трансплантации)
  антагонист на витамин К, напр. варфарин (антикоагулант, който се прилага, за да предотврати съсирванего на кръвта)
  някои антиаритмици (лекарства, които могат да променят ритъма на сърцето Ви): трябва да кажете на Вашия лекар, ако приемате лекарства, които принадлежат към групата на антиаритмиците (като хинидин, хидрохинидин. дизопирамид, амиодарон. соталол, дофетилид, ибутилид). трициклични антидепресанти. някои противомикробни средства (които принадлежат към групата на макролидите), някои антипсихотици.

  Бременност и кърмене
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако сте бременна или планирате да забременеете.
  Инфузия с левофлоксацин не трябва да се прилаг а на бременни жени. Това може да навреди на бебето Ви.
  Инфузия с левофлоксацин не трябва да се прилага, ако кърмите. Вашияг лекар ще прецени дали се нуждаете от лечение с левофлоксацин, и ако е така ще бъдете посъветвани да преустановите кърменето до приключване на лечението.

  Шофиране и работа с машини
  При някои пациенти могат да настъпят замаяност/чувство на световъртеж, сънливост или нарушения на зрението (виж точка 4 "Възможни нежелани реакции"), които могат да повлияят Вашата способност за концентрация и реакции. Не шофирайте и не работете с машини, ако усещате, че Вашата способност да се концентрирате и реагирате е нарушена.

  Важна информация относно никои от съставките на Флексид
  Това лекарство съдържа 354 mg (15.4 mmol) натрий на 100 милилитра разтвор, което трябва да се вземе под внимание, ако провеждате диета с контрол на количеството приет натрий. Консултирайте се с Вашия лекар за повече информация, ако провеждате диета с ограничаване на
  солта.

  3. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ФЛЕКСИД
  Флексид ще Ви бъде приложен интравенозно (във вена) от Вашия лекар или медицинска сестра. Инфузията с левофлоксацин е само за възрастни.
  Лекарят ще определи Вашата доза левофлоксацин в зависимост от вида и тежестта на Вашата инфекция.
  Пациенти с нормална бъбречна функция

  Вид на инфекцията Дневна доза (в зависимост от тежестта)
  Пневмония придобита в обществото 500 mg веднъж или два пъти дневно
  Усложнени инфекции на пикочните пътища, включително пиелонефрит 250 mg* веднъж дневно
  Хронична инфекция на простатата причинена от бактерии 500 mg веднъж дневно
  1 Инфекции на кожата и меките тъкани 500 mg два пъти дневно
  може да бъде завишена в случаите на тежка инфекция Нарушена бъбречна функция

  Вашият лекар ще коригира дозата на левофлоксацин.
  Нарушена чернодробна функция (ненормална бъбречна функция):
  Не е необходимо да се коригира дозата.
  Пациенти в напреднала възраст (над 65години, с нормална бъбречна функция):
  Не е необходимо да се коригира дозата.

  Деца и подрастващи
  Левофлоксацин не трябва да се прилага на деца или юноши в период на растеж (до 18-годишна възраст).
  Инфузионният разтвор е готов за употреба и само трябва да бъде приложен посредством бавна инфузия във Вашата вена. Времето за ннфузия трябва да бъде поне 30 минути (1/2 час) за 250 mg (50 ml) или поне 60 минути (1 час) за 500 mg (100 ml).
  Продължителността на лечението се определя в съответствие с Вашето клинично състояние и Вашия отговор спрямо лечението. Както при всички антибактериални средства, лечението с левофлоксацин трябва да бъде продължено за поне 2 до 3 дни след нормализиране на Вашата телесна температура и отшумяване на симптомите.
  След като състоянието Ви се подобри Вашето лечение може да бъде променено от инфузия на лечение с таблетки, които се прилагат перорапно в същата дневна доза.
  Докато получавате левофлоксацин
  Ако настъпят тежки алергични реакции, като подуваме на лицето, устните, езика или гърлото, затруднено дишане или преглъщане, замаяност, уртикария или висока температура, незабавно уведомете Вашия лекар или медицинския персонал.
  Ако Вн е приложена повече от необходимата доза (предозиране):
  Няма вероятност да получите повече от необходимото количество левофлоксацин. тъй като Вашия лекар или медицинска сестра ще се уверят, че получавате правилната доза. Ако случайно Ви е приложена по-висока от необходимата доза левофлоксацин. симптомите на предозиране могат да бъдат: обърканост, замаяност, нарушено съзнание, конвулсии ("припадъци"), гадене, сърдечни нарушения, които е възможно да водят до неправилен сърдечен ритъм.
  Ако не Ви е приложена доза левофлоксацин
  Ако имате съмнение, че не Ви е приложена доза. незабавно го обсъдете с Вашия лекар или с медицинския персонал.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар lau друг медицински персонал.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, левофлоксацин инфузия може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всски ги получава.
  Оценката на нежеланите реакции се основава на следната информация за честота:
  Чести: засягат 1 до 10 пациенти от 100
  Нечести: засягат 1 до 10 пациенти от 1 000
  Редки: засягат 1 до 10 пациенти от 10 000
  Много редки: засягат по-малко от 1 пациент от 10 000
  С неизвестна честота: честотата не може да бъде преценена от наличните данни

  Консултирайте се с Вашия лекар незабавно, ако забележите някои от следните нежелани реакции, възможно е да се нуждаете от спешна помощ.
  • тежка алергична реакция, алергични реакции
  Признаците на алергична реакция могат да включват: обрив, затруднено преглъщане или затруднено дишане, подуване на устните, лицето, гърлото или езика.
  Някои пациенти са съобщавали за такива нежелани реакции, но точната им честота не може да бъде установена от наличните данни. Анафилактични и анафилактоидни реакции могат понякога да възникнат още при първата доза по време на или след инфузията.
  Ако получите някон от следните нежелани реакции, трябва да съобщите на Вашия лекар незабавно, тъй като може да се наложи да прекратите приема на лекарството.
  Редки:
  • заболявания на сухожилията включително възпаление на сухожилие;
  • оток на лицето, устните, устата, езика или гърлото, затруднено преглъщане или уртикария и затруднено дишане (симптоми на ангиоедем).
  С неизвестна честота:
  • диария с примеси на кръв;
  • тежко чернодробно засягане с пожълтяваме на кожата и очите и сърбеж:
  • тежка мускулна деградация;
  • тежко заболяване с образуване на язви в устата, устните и кожата (кожно-лигавични реакции понякога могат да настъпят дори след първата доза);
  • разкъсване на сухожилие (напр. Ахилесовото сухожилие);
  • разкъсване на мускул.
  Други съобщавани нежелани реакции са: Чести:
  • безсъние;
  • главоболие, замаяност;
  • повишаване на серумните нива на чернодробните ензими;
  • гадене, диария, повръщане;
  • болка, местни реакции на инфузионното място;
  • подуване и зачервяване на вена.
  Нечести:
  • липса на апетит;
  • слабост;
  • високи нива на билирубина или креатинина в кръвта;
  • повишаване или намаляване на броя на белите кръвни клетки в кръвта;
  • гъбична инфекция (и растеж на други резистентни бактерии);
  • сънливост, тремор, променено чувство за вкус;
  • замаяност/усещане за световъртеж;
  • затруднено дишане или хриптене. невъзможност да си поемеш дъх;
  • тревожност, обърканост, нервност;
  • сърбеж, обрив, уртикария. прекомерно изпотяване;
  • коремна болка, нарушено храносмилане, газове, запек;
  • болки по ставите, мускулни болки.
  Редки:
  • намаляване на броя на кръвните плочици, водещо до повтарящи се насинявания и лесно кървене;
  • намаляване на броя на неугрофилите (вид бели кръвни клетки) в кръвта;
  • свръхчувствителност (алергична реакция);
  • понижение на кръвната захар, особено при диабетни пациенти;
  • тревожни мисли или настроения (с халюцинации, параноя), депресия, напрегнатост, необичайни сънища, кошмари;
  • спад в артериалното налягане;
  • зрителни нарушения като замъглено виждане;
  • усещане за мравучкане, сърбеж или изтръпване без видима причина, припадъци;
  • сърцебиене;
  • мускулна слабост, която може да е от съществено значение при пациентите с миастения гравис;
  • остра бъбречна недостатъчност, която може да се дължи на алергични бъбречни реакции (интерстициален нефрит);
  • повишена температу ра.
  С неизвестна честота:
  • намален брой на всички видове клетки в кръвта (панцитопения);
  • тежко намаление на броя на белите кръвни клетки (агранулоцитоза). водещо до симптоми каго повтаряща се или постоянно повишена температура, възпалено гърло и чувство на болест;
  • необичайно ускорен сърдечен ритъм, животозастрашаващ неправилен сърдечен ритъм, изменения в сърдечния ритъм (наричат се "удължаване на QT - интервала" на ЕКГ, електрическа активност на сърцето)
  • повишена кръвна захар
  • психотични реакции със самонараняващо поведение, включително суицидни идеации или действия:
  • слабост, мравучкане или изтръпване на ръцете и краката или лицето;
  • нарушено обоняние;
  • намален брой червени кръвни клетки;
  • липса на вкусови усещания:
  • внезапна загуба на съзнание;
  • краткотрайна загуба на зрение;
  • нарушен слух;
  • болка (включително болка в «ърба. гръдния кош и крайниците);
  • алергично възпаление на белите дробове, възпаление на дихателните пътища:
  • възпаление на задстомашната жлеза, което предизвиква силни болки в корема и на гърба:
  • тежки чернодробни проблеми със симптоми като загуба на апетит, пожълтяване на кожата или на бялата част на очите (жълтеница), тъмен цвят на урината, сърбеж или необичайна болка, слабост;
  • шумове (напр. свирене) в ушите;
  • повишена чувствителност на кожата към слънчева светлина;
  • алергично възпаление на малките кръвоносни съдове:
  • възпаление на лигавицата на устата;
  • артрит;
  • сковаване на крайниците, треперене на ръцете и други нарушения на мускулната координация;
  • пристъп на порфирия при пациенти с порфирия (много рядко метаболитно заболяване).
  Информирайте Вашия лекар, ако усетите някоя от тези нежелани реакции или какъвто и да било друт неочакван ефект. Както при всички лекарства, за да се предотвратят сериозни реакции незабавно информирайте Вашия лекар (или медицинска сестра), ако имате тежка нежелана реакция или нежелана реакция, която настъпва внезапно. Някои нежелани реакции може да изискват медикаментозно лечение.
  Ако някоя от нежеланите реакции стане cepиота, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведо мете Вашия лекар или медицинския персонал.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ФЛЕКСИД
  Съхранявайте на място недостъпно за деца.
  Не използвайте Флексид след срока на годност отбелязан върху етикета и/или картонената опаковка след EXP. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Преди отваряне:
  Да се съхранява под 25°С.
  Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина. Да не се замразява.
  След първо отваряне:
  Физикохимична стабилност е доказана за 3 часа при 25 °С.
  От микробиологична гледна точка продукгът трябва да се използва незабавно след отваряне. Само за еднократна употреба.
  Не използвайте Флексид, ако забележите каквито и да било частици в разтвора. Не е необходимо предпазваме от светлина по време на инфузията.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ше спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Флексид
  Активното вещество е левофлоксацин. 1 ml инфузионен разтвор съдържа 5 mg левофлоксацин. 50 ml/100 ml от инфузията (флакона) съдържа 250 mg/500 mg левофлоксацин.
  Другите съставки са:
  натриев хлорид, хлороводород на киселина, вода за инжекции. Как изглежда Флексид и какво съдържа опаковката
  Флексид е прозрачен безцветен до жълт или зеленикаво-жълт инфузионен разтвор, поместен във флакон от прозрачно стъкло (50 ml или 100 ml). Флаконът е затворен с гумена запушалка и алуминиева капачка с flip-off полипропиленово уплътнение.
  50 ml флакон съдържа 50 ml инфузионен разтвор. Размери на опаковките: 1,5, 10 и 20 флакона 100 ml флакон съдържа 100 ml инфузионен разтвор. Размери на опаковките: 1.5. 10 и 20 флакона
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Притежателят на разрешението за употреба е: Sandoz d.d.
  Verovskova 57, 1000 Ljubljana Словения

  Производителят е: Salutas Pharma GmbH Otto von Guericke Allee 1 39179 Barleben Германия
  Lek Pharmaceuticals d.d. Verovškova 57 1526 Ljubljana Словения

  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните от ЕИО под следните имена:
  Австрия: Levofloxacin Sandoz 5 mg/ml-Infusionslösung
  Белгия: Levofloxacine Sandoz 5mg/ml oplossing voor infusie
  Дания: Levolloxacin Sandoz
  Германия: Levofloxacin Sandoz 5 mg/ml Infusionslösung in der Durchstechflasche
  Финландия: Levofloxacin Sandoz 5 mg/ml infuusioneste
  Франция: LEVOFLOXACINE SANDOZ 5mg/ml
  Унгария: Levofloxacin Sandoz 500 mg oldatos injekció infuzióhoz
  Италия: LEVOFLOXACINA SANDOZ GmbH 5mg/ml soluzione per infusione
  Малта: Levofloxacin 5 mg/ml Solution for infusion
  Холандия: Levofloxacine Sandoz infuus 5 mg/ml, oplossing voor infusie
  Словения: Levofloksacin Lek 5 mg/ml raztopina za infundiranje
  Испания: Levofloxacino LEK 5 mg/mL solución para perfusion EFG
  Великобритания: Levofloxacin 5 mg/ml Solution for Infusion

  Дата на последно одобрение на листовката
  мм/гггг

  Посочената по-долу информация е предназначена само за медицински специалисти: Cílmo за еднократна употреба.
  Срок на годност пи неразредения инфузионен разтвор: След отваряне продуктът трябва да се използва незабавно.
  Разреждане на левофлоксацин инфузионен разтвор, приложение и изхвърляне:
  Физична несъвместимост е доказана при смесване на левофлоксацин и хепарин или алкални разтвори (напр.разтвор на натриев хидрогенкарбонат).
  Левофлоксацин инфузионен разтвор е съвместим със следните инфузионни разтвори:
  0.9 % разтвор на натриев хлорид,
  5 % глюкоза,
  2.5 % глюкоза в разтвор на Ringer,
  Комбинирани разтвори за парентерално хранене (аминокиселини, въглехидрати, електролити).
  Прегледайте флакона преди употреба. Той трябва да се използва само, ако разтвора е бистър, жълт до зеленикаво-жълт бистър разтвор, без частички в него.
  Не е необходимо разтвора да се предпазва от светлина по време на инфузията.
  Всяко количество неизползван разтвор трябва незабавно да се изхвърли след първоначалната употреба.
  Неизползвания продукт или отпадъчните материали от него трябва да се изхвърлят в съответствие с местните изисквания.
  Ако левофлоксацин се прилага през инфузионна линия, която също така се използва за други лекарствени продукти е важно инфузионната линия да се промие добре (напр. с 0.9% натриев хлорид) между приложението на левофлоксацин и лекарствени продукти, за които е показана несъвместимост с левофлоксацин, или за които съвместимостта с левофлоксацин не е установена.

  Описание на ФЛЕКСИД 5МГ/МЛ ИНФ.РАЗТВОР

  ФЛЕКСИД 5МГ/МЛ ИНФ.РАЗТВОР се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ФЛЕКСИД 5МГ/МЛ ИНФ.РАЗТВОР се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ФЛЕКСИД 5МГ/МЛ ИНФ.РАЗТВОР - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа