Сайтът използва бисквитки.

 • До 50% ОТСТЪПКА на продукти при главоболие
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • 1+1 на избрани хранителни добавки ERBOZETA & козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • ГЛИКЛАЗИДГАММА MR ТАБЛ. 30 мг.х 60

  • ГЛИКЛАЗИДГАММА MR ТАБЛ. 30 мг.х 60 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: Информация за пациента

  Гликлазид Дженерикс 30 mg таблетки с изменено освобождаване
  Gliclazide Generics 30 mg modified-release tablets
  Гликлазид (Gliclazide)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  • Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  • Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  • Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  • Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.
  В тази листовка:
  1. Какво представлява Гликлазид Дженерикс 30 mg и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Гликлазид Дженерикс 30 mg
  3. Как да приемате Гликлазид Дженерикс 30 mg
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Гликлазид Дженерикс 30 mg
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1.Какво представлява Гликлазид Дженерикс 30
  Гликлазид Дженерикс е лекарство, което понижава стойностите на кръвната захар (перорално антидиабетично лекарство, от групата сулфанилурейни лекарства).
  Глнклазцд Дженерикс се използва при възрастни за лечение на определен вид диабет (захарен диабет тип 2), когато само диетите, физическите упражнения и намаляването на телесното тегло не са достатъчни за поддържане на нормални стойности на кръвната захар.

  2.Какво трябва да знаете, преди да приемете Гликлазид Дженерикс 30 mg
  Не приемайте Гликлазид Дженерикс
  - ако сте алергични към гликлазид, към някое от помощните вещества в състава на това лекарство, изброени в точка 6 или към други лекарства от същата група (сулфонилурейни лекарства) или към други подобни лекарства (хипогликемични сулфонамиди)
  - ако страдате от инсулин зависим диабет (тип 1);
  - ако имате кетонни тела и захар в урината (това може да означава, че имате диабетична кетоацидоза), диабетична прекома или кома;
  - ако страдате от тежки заболявания на черния дроб и бъбреците;
  - ако в момента приемате лекарства за лечение на гъбични инфекции (миконазол,вижте точка "Други лекарства и Гликлазид Дженерикс);
  - ако кърмите.
  Ако смятате, че някои от тези условия се отнасят до Вас, говорете с Вашия лекар или фармацевт. Предупреждения и предпазни мерки
  Лекарството трябва да се приема само ако Вие се храните редовно (включително закусвате). Важно е редовно да приемате въглехидрати поради повишения риск от ниски стойности на кръвната захар (хипогликемия) ако храната се приема късно, ако гладувате, ако се консумира недостатъчно количество храна или ако храната е бедна на въглехидрати.
  По време на лечението с гликлазид е необходимо редовно проследване стойностите на кръвната захар (и евентуално захарта в урината). Вашият лекар може също да Ви вземе кръв за определяне на т.н. гликирания хемоглобин (HbA lC) ако е необходимо.
  Вие трябва да следвате предписаното от лекаря лечение за да може стойностите на кръвната захар да бъдат в препоръчаните норми. Това означава пастоянно вземане на таблетките, хранителен режим и физическата си активност.
  През първите седмици на лечението рискът от понижение на кръвната захар (хипогликемия) може да е повишен. Затова е необходимо по-често наблюдение и контролиране от Вашият лекар.
  Ниски стойности на захар в кръвта (хипокликемия), а може да се проявят:
  - ако се храните нередовно или пропускате основни хранения,
  - ако гладувате,
  - ако сте с недохранване,
  - ако промените хранителния си режим,
  - ако увеличите физическата си активност, а количеството на приеманите от Вас въглехидрати не съответства на това увеличение,
  - ако консумирате алкохол, особено в комбинация с пропускане на основни хранения,
  - ако по същото време приемате други лекарства или натурални лечебни продукти,
  - ако приемате прекалено големи дози гликлазид,
  - ако страдате от специфични хормонално зависими заболявания (нарушена функция на щитовидната жлеза, на хипофизната жлеза или кората на надбъбрека),
  - ако функцията на черния дроб и бъбреците Ви е силно намалена.
  Ако имате ниска кръвна захар, Вие може да получите следните симптоми: главоболие, силен глад, гадене, повръщане, отпадналост, разстройство на съня, възбуда, агресивност, намалена концентрация, намалена бдителност и забавени реакции, депресия, обърканост, разстройство на зрението или говора, тремор (треперене), сензорни (сетивни) нарушения, световъртеж, чувство на безсилие. Могат да се появят и следните симптоми: изпотяване, хладна кожа, безпокойство, ускорена или неритмична сърдечна дейност, високо кръвно налягане, внезапна силна болка в гърдите, която може да се разпространява към съседни области (стенокардия).
  Ако кръвната захар продължи да се понижава, Вие може да изпаднете в състояние на силна обърканост (делириум), да развиете конвулсии, да загубите самоконтрол, дишането Ви може да стане повърхностно, а сърдечната Ви дейност да се забави, може да изпаднете в безсъзнание. Клиничната картина на силно понижаване на стойностите на кръвната захар може да наподобавя това на инсулт.
  В повечето случаи симптомите на ниската кръвна захар преминават много бързо ако приемете захар под някаква форма, напр. бучки захар, сладък сок, подсладен чай. По тази причина Вие трябва винаги да носите със себе си някакъв вид захар (бучки захар). Помнете, че изкуствените подсладители не са ефективни. Моля свържете се с Вашия лекар или с най-близката болница, ако приемането на захар не помогне или симптомите се появят повторно.
  Възможно е симптомите на ниска кръвна захар да отсъстват, да са по-слабо изразени или да не усетите на време, че кръвната Ви захар е спаднала.
  Това може да се случи, ако сте в старческа възраст и приемате някои лекарства (напр. такива, които действат върху централната нервна система и бета-блокери). Това може да се случи и ако Вие имате заболявания на ендокринната система (напр. нарушена функция на щитовидната жлеза, на хипофизната жлеза или кората на надбъбрека)
  Ако сте в състояние на стрес (напр. злополуки, хирургични операции, инфекции придружени с треска и др.). Вашият лекар може временно да смени това лекарство с инсулин.
  Симптоми на висока захар в кръвта (хипергликемия) може да се проявят когато гликлазид все още не може да намали захарта в кръвта, когато не сте спазили лечебния план предписан от Вашия лекар или при специфични стресови ситуации. Симптомите на висока захар в кръвта може да включват жажда, често уриниране, сухота в устата, суха и сърбяща кожа, инфекции по кожата и намалена работоспособност. Ако настъпят такива симптоми трябва да информирате Вашия лекар или фармацевт.
  Ако във Вашето семейство има или Вие знаете, че имате наследствен дефицит на глюкозо--фосфат на дехидрогеназа (Г6ФД) (заболяване на еритроцитите), може да се появи понижаване на стойностите на
  хемоглобина в кръвта и разпад на червените кръвни клетки (хемолитична анемия). Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете да приемате това лекарство.
  Деца и юноши
  Гликлазид Дженерикс не трябва да се употребява за леченетие на диабет при деца и юноши на възраст под 18 години.

  Други лекарства и Гликлазид Дженерикс
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства, включително лекарства, които сте си закупили без рецепта от аптеката.
  Когато Гликлазид Дженерикс се взема едновременно с други лекарства те могат да повлиаят на ефикасността и безопасността му. Същото се отнася и за другите лекарства, ефикасността и безопасността им може да се повлияе от Гликлазид Дженерикс, когато се приемат по едно и също време.
  Понижаващият кръвната захар ефект на гликлазид може да се засили и да настъпят прояви на ниска кръвна захар, когато се употребява някое от следните лекарства:
  - други лекарства, които се употребяват за лечение на висока кръвна захар (орални антидиабетни лекарства, GLP-1 рецепторни агонсти или инсулин),
  - антибиотици (напр. сулфонамиди, кларитромицин),
  - лекарства за лечение на високо кръвно налягане или сърдечна недостатъчност (бета-блокери, АСЕ-инхибитори, като каптоприл или еналаприл),
  - лекарства за лечение на гьбични инфекции (миконазол, флуконазол),
  - лекарства за лечение на язва на стомаха или дванадесетопръстника (^-рецепторни антагонисти като ранитидин),
  - лекарства за лечение на депресия (инхибитори на моноаминоксидазата, като селегилин, фенелзин),
  - болкоуспокояващи или антиревматични лекарства (фенилбутазон, ибупрофен),
  - лекарства съдържащи алкохол.
  Понижаващият кръвната захар ефект на гликлазид може да бъде отслабен и да настъпи повишаване на кръвната захар при употреба на едно от следните лекарства:
  - лекарства за лечение на заболявания на централната нервна система (хлорпромазин),
  - лекарства потискащи възпаления (гликокортикоиди, като хидрокортизон, преднизолон),
  - лекарства за лечение на астма (салбутамол, когато се прилага инжекционно),
  - лекарства, които се употребяват по време на родова дейност (ритодрин и тербуталин, приложени инжекционно),
  - лекарства за лечение на заболявания на гърдата, силно менструално кръвотечение и ендометриоза (даназол).
  Гликлазид Дженерикс може да засили ефекта на варфарин (лекарство, което потиска кръвосъсирването.
  Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да приемате друго лекарство. Ако постъпите в болница, съобщете на медицинския персонал, че приемате Гликлазид Дженерикс.

  Гликлазид Дженерикс с храни и напитки
  Гликлазид Дженерикс може да се приема с храна и безалкохолни напитки.
  Консумацията на алкохол не се препоръчва, тъй като той може да наруши контролирането на Вашия диабет по непредсказуем начин и може дори да доведе до кома.

  Бременност и кърмене
  Гликлазид Дженерикс не се препоръчва за употреба по време на бременност. Не трябва да приемате Гликлазид Дженерикс ако кърмите.
  Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство. Вашият лекар може да Ви предпише друго подходящо лечение.

  Шофиране и работа с машини
  Не е известно Гликлазид Дженерикс да повлиява способостта за шофиране и работа с машини. Обаче способността Ви да се концентрирате или да реагирате може да бъде нарушена, ако кръвната Ви захар е прекалено ниска (хипогликемия) или прекалено висока (хипергликемия), или ако се появат зрителни нарушения в резултат на тези състояния. Това се случва по-често в началото на лечението с Гликлазид Дженерикс. Имайте предвид, че бихте могли да застрашите себе си или други хора (напр. когато шофирате или работите с машини). Моля, консултирайте се с Вашия лекар дали можете да шофирате ако:
  - имате чести епизоди на хипогликемия,
  - симптомите на хипогликемията при Вас са слаби или липсват. Гликлазид Дженерикс съдържа лактоза
  Ако сте информирани от лекар, че имате непоносимост към някои захари, моля информирайте Вашия лекар преди да вземете това лекарство.

  3. Как да приемате Гликлазид Дженерикс
  Дозировка
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Дозата на Гликлазид Дженерикс се определя от лекаря, в зависимост от стойностите на захар в кръвта Ви захар и евентуално от захарта в урината. Промените във външните фактори (напр. намаляване на телесната маса, промяна в начина на живот и стрес) или подобрението на контролирането на захарта в кръвта може да наложат промяна на дозите на гликлазид.
  Препоръчваната начална доза е една таблетка (30 mg) дневно. Обикновено дозата може да варира от една до максимум четири таблетки (30 до 120 mg) взети по едно и също време, на закуска. Това зависи от отговора към лечението.
  Ако не се постигне необходимият контрол на кръвната захар, Вашият лекар може на повиши дозата по подходящ за това начин, обикновено не по-често от веднъж месечно.
  При започване на комбинирано лечение с Гликлазид Дженерикс и метформин, инхибитор на алфа· глюкозидазата, тиазолидинедион, пептидаза-4 инхибитор, глюкагоноподбен пептид-1 (GLP-1) рецепторен-1 агонист или инсулин Вашият лекар ще определи подходящата доза на всяко отделно лекарство индивидуално за Вас.
  Ако Вие установите, че стойностите на захар в кръвта Ви са все още високи или са станали прекалено ниски, независимо, че Вие вземате лекарството съгласно предписанието, потърсете съвет от Вашия лекар или фармацевт.
  Перорална употреба
  Поглъщайте таблетките цели. Приемайте таблетката (ите) с чаша вода по време на закуска и за предпочитане по едно и също време всеки ден. Винаги трябва да се нахраните след приемането на таблетката (ите). Важно е също да не пропускате хранене докато вземате Гликлазид Дженерикс.
  Не дъвчете или чупете таблетките. Ако направите това има опасност да получите предозиране, тъй като лекарството ще се абсорбира в тялото Ви прекалено бързо.

  Употреба при деца и юноши
  Гликлазид Дженерикс не се препоръчва за употреба при деца и юноши, поради липса на данни.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Гликлазид Дженерикс Ако сте приели повече от необходимия брой таблетки, свържете се незабавно с Вашия лекар или със спешното звено на най-близката болница. Проявите на предозиране са тези при понижаване на кръвната захар (хипогликемия), описани в точка 2. Те може да бъдат овладени чрез незабавно приемане на достатъчно захар (4-6 бучки захар, подсладена напитка, последвано от солидна закуска и
  хранене. Ако пациентът е в безсъзнание информирайте незабавно лекар или потърсете спешна помощ. Същото трябва да бъде направено, ако някой, напр. дете, погълне случайно това лекарство. На пациенти в безсъзнание не трябва да се дават храни и течности. Винаги трябва да се осигурява достатъчно информирано лице, което може да повика лекар в случай на спешност.
  Ако сте пропуснали да приемете Гликлазид Дженерикс
  Ако сте пропуснете да приемете една дневна доза Гликлазид Дженерикс приемете следващата доза по обичайното време следващия ден. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Ако сте спрели приема на Гликлазид Дженерикс
  Ако прекъснете или спрете лечението си Вие ще почуствате, че контрола на кръвната Ви захар се влошава. Спиране на лекарството може да доведе до високи стойности на захар в кръвта (хипергликемия), което повишава ръскът от поява науспожнения на диабета. Вие трябва да се посъветвате с Вашия лекар, преди да спрете да приемате това лекарство.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, и това лекарство може да предизвика нежелани лекарствени реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Потърсете консултация с Вашия лекар незабавно, ако при Вас се проявят следните нежелани реакции, които може да бъдат сериозни:
  Редки (може да се проявят при до 1 на 1000 пациенти).
  • Намаляване на броя на еритроцитите или левкоцитите, или на тромбоцитите, които може да причини умора, задух или бледа по кожа, висока температура, силна студенина, болка в гърлото или язви в устата (намаляване на левкоцитите), по-често отколкото обикновено Намаляване на броя на еритроцитите или левкоцитите, или на тромбоцитите, които може да причини, умора, задух или бледа по кожа, висока температура, силна студенина, болка и кървене или синини или кръв от носа.
  • Възпаление на черния дроб (хепатит), което може да причини гадене повръщане, загуба но апетит, общо неразположение, висока температура, сърбеж, оцветяване в жълто на кожата и бялата част на очите (жълтеница), бледи изпражнения, оцветена в тъмно урина.
  • Тежки кожни реакции, включително червена кожа, мехури по устните, очите или устата, лющене на кожата, висока температура.
  • Ангиодем, който причинява бърз оток на клепачите, лицето, устните, устата, езика или езика и може да причини затруднение в дишането.
  С неизвестна честота (Честотата не може да бъде определена от наличните данни):
  • Признаци на сериозна алергична реакция, които меже да включват зачервена кожа със сърбеж, задух, хрипове.
  Лекарството Ви е необходимо да се спре. Вашият лекар ще Ви обясни как да направите това. Други нежелани реакции
  Чести (може да се проявят при до 1 на 10 пациенти):
  • Хипогликемия (ниски стойности на кръвната захар). За симптомите вижте в точка 2
  " Предупреждения и предпазни мерки". При пропускане на лечение тези симптоми може да прогресират до замаяност, загуба на съзнание и възможна кома. Ако епизодът на понижаване на захарта в кръвта е тежък или продължителен, дори и временно да сте го овладели, като сте приели захар, Вие трябва да потърсите незабавно спешна медицинска помощ.
  Нечести (може да се проявят при до 1 на 100 пациенти):
  • Коремна болка
  • Гадене
  • Повръщане
  • Разстройство
  • Диария
  • Запек
  За да се намалят тези нежелани реакции, се препоръчва Гликлазид Дженерикс да се приема по време на хранене.
  Редки (може да се проявят при до 1 на 1 000 пациенти):
  • Намаляване на броя на клетките в кръвта (напр. тромбоцити и еритроцити), което може да причини бледност, продължително кървене, синини, умора, главоболие, задух или унесеност). Тези симптоми нормално отзвучават при спиране на лечението.
  • Кожни реакции като зачервяване, обрив, сърбеж и копривна треска
  • Отклонения в стойностите чернодробните ензими.
  • Зрението Ви може да бъде засегнато за кратко време, особено в началото на лечението. Този ефект се дължи на промяната в стойностите на кръвната захар.
  По принцип тези реакции изчезват след спиране на лечението.
  С неизвестна честота (Честотата не може да бъде определена от наличните данни):
  • Алергично възпаление на стената на кръвоносните съдове.
  • Ниски стойности на захар в кръвта, което може да причини обърканост, умора, загуба на апетит, безпокойство, раздразнителност, мускулна слабост, крампи или неконтролирани движения.
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Може също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване, посочена в Изпълнителната агенция по лекарствата ул. ,Дамян Груев" № 8, 1303 София, Тел.: +3528903417, уебсайт: www.bda.be. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5.Как да съхранявате Гликлазид Дженерикс 30 mg
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Срок на годност
  Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка и блистера. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Това лекарство не изисква специални условия за съхранение.
  Не изхвърляте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6.Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа Гликлазид Дженерикс
  - Активното вещество е гликлазид. Всяка таблетка с изменено освобождаване съдържа 30 mg гликлазид.
  - Помощни вещества са: лактоза монохидрат (вежте в точка 2 " Гликлазид Дженерикс съдържс лактоза"), хипромелоза, калциев карбонат, силициев диоксид колоиден безводен, магнезий.

  Как изглезвда Гликлазид Дженерикс и какво съдържа опаковката
  Таблетките с изменено освобождаване са бели, до почти бели, продълговати, леко двустранно изпъкнали, със скосени ръбове, с размери 11 χ 5,5 mm.
  Гликлазид Дженерикс 30 mg е в блистер от А1/ прозрачен безцветен PVC, в картонена опаковка съдържща 10, 14,20, 28, 30, 56, 60, 84, 90, 100, 120 или 180 таблетки и опаковка за таблетки от HDPE с капачка от РР съдържащи 90, 120 или 180 таблетки.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател на разрешението за употреба:
  Generics [UK] Ltd. Station Close, Potters Bar, Hertfordshire, EN6 1TL, Великобритания.
  Производител:
  KRKA,d.d Novo Město, Šmaiješka cesta 6,8501 Novo Mesto, Словения
  McDermott Laboratories Limited trading as Gerard Laboratories 35/36 Baldoyle Industrial Estate, Grange Road, Dublin 13, Ирландия

  Това лекарство е разрешено за употреба в страните членки на ЕЕА под следните имена:
  Австрия: Gliclazid Arcana 30 mg - Tabletten mit veränderter Wirkstoffreisetzung
  Белгия: Gliclazide Retard My lan 30 mg, tabletten
  Великобритания: Dacadis MR 30 mg Modified-release Tablets
  Германия: Gliclazide Mylan 30 mg Tabletten mit veränderter Wirkstofffreisetzung
  Ирландия: Diaclide MR
  Полша: Diagen
  Португалия: Gliclazida Mylan
  Румъния: Gliclazidä Generics [UK] 30 mg comprimate cu eliberare modificatä Словакия: Euklazid Retard
  Словения: Gliklazid Mylan 30 mg tablete s prirejenim sproščanjem Унгария: Gliklazid Mylan 30mg módosított hatóanyagleadású tabletta
  Чехия: Gliclazid Mylan 30 mg

  Дата на последна редакция на текста: Август 2014

  Описание на ГЛИКЛАЗИДГАММА MR ТАБЛ. 30 мг.х 60

  ГЛИКЛАЗИДГАММА MR ТАБЛ. 30 мг.х 60 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ГЛИКЛАЗИДГАММА MR ТАБЛ. 30 мг.х 60 се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа