Сайтът използва бисквитки.

 • До 50% ОТСТЪПКА на продукти при крампи и сърдечносъдова система
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти ASAM KRÄUTERHOF
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на продукти DIFA COOPER за интензивно възстановяване и хидратация
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • КО-ОЛИМЕСТРА ТАБЛ 40МГ/25МГ

  • КО-ОЛИМЕСТРА ТАБЛ 40МГ/25МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Ко-Олиместра 40 mg/12,5 mg филмирани таблетка
  Ко-Олиместра 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  Олмесартан медоксомил/Хидрохлоротиазид

  Со-Olimestra 40 mg/12,5 mg film-coated tablets
  Co-Olimestra 40 mg/25 mg film-coated tablets
  Olmesartan medoxomil/Hydrochlorothiazidе

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте ни други хора. То може да им навреди, независимо от това, че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.

  1. Какво представлява Ко-Олиместра и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Ко-ОлиМестра
  3- Как да приемате Ко-Олиместра
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Ко-Олиместра
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Ко-Олиместра и за какво се използва
  Ко-Олиместра съдържа две активни вещества, олмесартан медоксомил и хидрохлоротиазид, които ое използват за лечение на високо кръвно налягане (хипертония) при възрастни пациенти;
  - Олмесартан медоксомил е от групата лекарства, наречени ангиотензин II-рецепторни антагонисти- Той понижава кръвното налягане чрез отпускане на кръвоносните съдове.
  - Хидрохлоротиазид е от групата лекарства, наречени тиазидни диуретици („отводняващи таблетки "). Той понижава кръвното налягане, като помага на организма да се отървете от допълнителното количество течност в организме като кара бъбреците да произвеждат повече урина.
  На Вас ще ви бъде предписан Ко-Олимастра само, ако лечението само с олмесартан медоксомил не контролира адекватно кръвното ви налягане. Когато се прилагат заедно двете активни вещества в Ко-Олиместра водят до понижаване на кръвното налягане повече отколкото, ако всяка от тях се прилага самостоятелно.

  Вие може вече да приемате лекарства за лечение на високо кръвно налягане, но Вашият лекар може да иска да вземате Ко-Олиместра за да го намали още повече.
  Високото кръвно налягане може да се контролира с лекарства като таблетките Ко-Олиместра, Вашият лекар вероятно вече ви е препоръчал да направите някои промени в начина ви на живот, за да Ви помогне да понижите кръвното налягане (например намаляване на теглото, отказване на тютюнопушенето, намаляване на количеството алкохол, което пиете и намаляване на количеството на солта в храната ви). Може Вашият лекар да ви призове да правите редовни физически упражнения, като ходене или плуване. Важно е да следвате този съвет от Вашия лекар.

  2. Какво трябва да Знаете преди да приемете Ко-Олиместра
  Не приемайте Ко-Олиместра, ако
  - Сте алергични към активните вещества или към някоя от останалите съставки на таблетките (точка б съдържа пълен списък) или към вещества, подобни на хидрохлортиазид (сулфонамиди)
  - Сте бременна повече от 3 месеца. (По-добре е също така да се избегва Ко-Олиместра в ранната бременност - виж точка бременност.) - Имате тежки бъбречни проблеми
  - Имате ниски нива на калий и натрий, или високи нива на калций или пикочна киселина в кръвта (което може да причини подагра), които не се подобряват при лечение - Страдате от тежки проблеми в черния дроб или имате пожълтяване на кожата и очите (жълтеница) или имате проблеми с оттичането на жлъчката от жлъчния мехур (билиарна обструкция, например камъни в жлъчката)
  Ако мислите, че нещо от това се отнася за вас, или не сте сигурни, не приемайте таблетките. Говорете е Вашия лекар и последвайте дадения съвет.

  Предупреждения и предпазни мерки
  Преди да приемате таблетките, уведомете Вашия лекар, ако имате някой от следните здравословни проблеми:
  - Бъбречна трансплантация
  - Заболяване на черния дроб
  - Сърдечна недостатъчност или проблеми със сърдечните ви клапи или сърдечния мускул - Повръщане (повдигане) или диария, която е тежка и продължава от няколко дни - Лечение с високи дози таблетки за отводняване (диуретици), или ако сте на диета с ниско съдържание на сол
  - Проблеми с надбъбречните жлези (напр. първичен хиперялдостеронизъм) - Диабет
  - Лупус еритематодес (автоимунно заболяване) - Алергия или астма.
  Вашият лекар може да искате да го посещавате по-често и да поиска да ви се направят някои изследвания, ако имате някое oт тези състояния.
  Ко-Олиместра може да доведе до повишаване на мазнините в кръвта и нивата на пикочната киселина (случаи на подагра - болезнено подуване на ставите). От време на време. Вашият лекар може да поиска да направите изследване на кръвта, за да проверите тези стойности.
  Ко-Олиместра може да промени нивата на някои химически вещества в кръвта Ви наречени електролити. От време на време, Вашият лекар може да поиска да направите изследване на кръвта, за да проверите тези стойности. Признаците на промени в електролитите са: жажда, сухота в устата, мускулни болки или крампи, умора на мускулите, ниско кръвно налягане (хипотония), чувство за слабост, вялост, умора, сънливост или безпокойство, гадене, повръщане, по-рядко ходене по малка нужда, ускорена сърдечна дейност. Кажете ва Вашия лекар, ако забележите някой от тези симптоми.
  Както при всяко лекарство, което понижава кръвното налягане, прекомерното спадане на кръвното налягане при пациент с нарушения на притока на кръв към сърцето или мозъка може да доведе до инфаркт или инсулт. Вашият лекар внимателно ще проверява кръвното Ви налягане.
  Ако Ви предстои да ви се извърши изследване на паратироидната функция, вие трябва да спрете приема на Ко-Олиместра» преди извършването на тези изследвания.
  Ако спортувате, това лекарство може да промени резултатите от анти-допинг теста и да го направи положителен.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте (или може да сте) бременна. Ко-Олиместра не се препоръчва в ранна бременност и не трябва да се взема, ако сте бременна повече от 3 месеца, тъй като може да причини сериозно увреждане на Вашето бебе, ако се използва на този етап (виж раздел "Бременност").

  Други лекарства и Ко-Олнкестра
  Кажете на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или бихте могли да приемате някакви други лекарства.

  По-специално, уведомете Вашия лекар или фармацевт за някое от следните неща:
  Лекарствата, които могат да повишат нивата на калий в кръвта Ви, ако се използват едновременно с Ко-Олиместра. Те включват:
  - Калиеви добавки (заместители на солта, които съдържат калий)
  - Таблетки за отводняване (диуретици)
  - Хепарин (за разреждане на кръвта)
  - Лаксативи
  - Стероиди
  - Адренокортикотропен хормон (АСТН)
  - Карбеноксолон (лекарство, използвано за лечение на язви на устната кухина и стомаха) - Пеницилин G натрий (наричан също натриев бензилпеннцилин, антибиотик) - Някои болкоуспокояващи като аспирин или салицилати
  Литий (лекарство, използвано за лечение на промени в настроението и някои видове депресия), когато се използва едновременно с Ко-Олиместра може да увеличи токсичността на литий. Ако се налага да приемате литий. Вашият лекар ще проследява нивото на литий в кръвта ви.
  Нестероидни противовъзпалителни лекарствени средства (НСПВС) (лекарства, използвани за облекчаване на болка, подуване и други симптоми на възпалението, включително артрит), когато се използват едновременно с Ко-Олиместра могат да увеличат риска от бъбречна недостатъчност както и ефекта на Ко-Олиместра може да бъде намален от НСПВС.
  Други лекарства за понижаване на кръвното налягане (антихипертензивни), тъй като може да бъде засилено действието на Ко-Олиместра .
  Лекарства за сън, седативни (успокояващи) и анти-депресанти (срещу депресия), когато се използват заедно с Ко-Олиместра могат да причинят внезапно спадане на кръвното налягане при изправяне.
  Някои лекарства, като например баклофен и тубокурарин, за отпускане на мускулите
  Амифостин и някои други лекарства, използвани за лечение на ракови заболявания, като например циклофосфамид или метотрексат.
  Холестирамин и колестипол, лекарства за намаляване на мазнините в кръвта, Антихолинергични лекарства, като атропин и бипериден.
  Лекарства, като например тиоридазин, хлорпромазин, левомепромазин, трифлуоперазин, циамемазин, сулприд, амисулприд, пимозид, султоприд, тиаприд, дроперидол или халоперидол, използвани за лечение на някои психични разстройства.
  Някои лекарства, като хинидин, хидрохинидин, дизопирамид, амиодарон, соталол или дигиталис, използвани за лечение на сърдечни проблеми.
  Лекарства като мизоластин, пентамидин, терфеналин, дофетилид, ибутилид или еритромицин инжекции, които могат да променят сърдечния ритъм.
  Перорални антидиабетни лекарства, като например метформин или инсулин, използвани за понижаване на кръвната захар.
  Бета-блокери и диазоксид, лекарства, използвани за лечение на високо кръвно налягане и ниска кръвна захар, съответно, тъй като Ко-Олиместра може да засили ефекта на понижаване на кръвната захар.
  Лекарства като норадреналнн, които се използват за повишаване на кръвното налягане и забавяне на сърдечната честота.
  Лекарства като пробенецид, сулфинпиразон и алопуринол, за лечение на подагра
  Калциеви добавки
  Амантадин, противовирусно лекарство
  Циклоспорин, лекарство, използвано за да се спре отхвърлянето на трансплантиран орган
  Някои антибиотици, наречени тетрациклини или спарфлоксацин
  Амфотерицин, лекарство, използвано за лечение на гъбични инфекции
  Някои антиацидни средства, използвани за лечение на повишена киселина в стомаха като алуминиево магнезиев хидрокенд, като ефекта на Ко-Олиместра може да бъде леко намален.
  Дифеманил, използван за лечение на забавен сърдечен ритъм или за намаляване на изпотяването
  Цизаприд, който се използва за засилване на движението на храната в стомаха и червата
  Халофантрин, използван за лечение на малария.
  Ко-Олнместра с храни и напитки
  Ко-Олиместра може да се приема с или без храна.
  Обърнете внимание, ако пиете алкохол, докато приемате Ко-Олиместра, тъй като някои хора получават припадък или замаяност. Ако това Ви се случи, не пийте никакъв алкохол, включително вино, бира или алкохолни напитки.

  Деца и юноши (под 18)
  Ко-Олиместра не се препоръчва за деца и юноши под 18-годишна възраст. Чернокожи пациенти
  Както и при други подобни лекарства, понижаващи кръвното налягане, ефектът на Ко-Олиместра е no-слаб при чернокожи пациенти.

  Бременност и кърмене
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.
  Бременност
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте (или може да сте) бременна. Вашият лекар обикновено ще Ви посъветва да спрете приема на Ко-Олиместра преди да забременеете или веднага щом разберете, че сте бременна и ще Ви посъветва да вземете друго лекарство вместо Ко-Олиместра. Ко-Олиместра не се препоръчва през ранната бременност и не трябва да се приема, когато сте бременна след 3-ия месец, тъй като може да причини сериозно увреждане на Вашето бебе, ако се използва след третия месец на бременността.
  Кърмене
  Кажете на Вашия лекар, ако кърмите или възнамерявате да започнете да кърмите. Ко-Олиместра не се препоръчва за майките, които кърмят и Вашият лекар може да избере друго лечение, ако желаете да кърмите.

  Шофиране в работа с машини
  Може да се почувствате сънливи или замаяни, докато се лекувате за високо кръвно налягане. Ако забележите подобен ефект, не шофирайте или работете с машини, докато симптомите не изчезнат. Посъветвайте се с Вашия лекар за съвет.

  3. Как да приемате Ко-Олнместра
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашия лекар. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако за нещо не сте сигурни.
  Обичайната доза на Ко-Олиместра 40 mg /12,5 mg е една таблетка дневно. Въпреки това, ако Вашето кръвно налягане не се контролира. Вашият лекар може да реши да промени дозата Ви на една таблетка дневно Ко-Олиместра > 40 mg/25 mg.
  Преглътнете таблетката с вода. Ако е възможно, трябва да приемате дозата си по едно и също време всеки ден, например по време на закуска. Важно е да продължите да вземате Ко-Олиместра, докато Вашият лекар не Ви каже да спрете.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Ко-Олиместра
  Ако сте приели повече таблетки, отколкото трябва, или ако дете случайно е погълнало една или повече таблетки, веднага отидете при Вашия лекар или най-близкото спешното отделение и носете опаковката на лекарството с вас!

  Ако сте пропуснали да приемете Ко-Олиместра
  Ако сте пропуснали да приемете една доза, вземете обичайната доза на следващия ден, както обикновено. Не приемайте допълнителни таблетки, за да компенсирате пропуснатата доза

  Ако сте спрели приема Ко-Олиместра
  Важно е да продължите да вземате Ко-Олиместра, освен ако Вашият лекар Ви каже да спрете.

  Ако имате някакви допълнителни въпроси относно употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелаин реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Въпреки това, следващите две нежелани реакции могат да бъдат сериозни:
  - Алергични реакции, които могат да засегнат целия организъм, с подуване на лицето, устата и / или органа, благодарение на който възпроизвеждаме звук (ларинкс), придружени от сърбеж и обрив може да възникне рядко (могат да засегнат до 1 на 1000 души). Ако това се случи, спрете приема на Ко-Олнместра и незабавно се свържете с Вашия лекар.
  - При чувствителни индивиди или като резултат от алергична реакция, Ко-Олнместра може да причини рязко спадане на кръвното налягане до прекалено ниски стойности. Нечесто могат да се появят прималяване или припадък (може да засегнат до 1 на 100 души). Ако това се случи, спрете приема на Ко-Олнместра, незабавно се свържете с Вашия лекар и легнете.
  Ко-Олиместра е комбинация от две активни вещества и дава следната информация, на първо място, за други нежелани реакции, съобщавани досега с комбинацията Ко-Олиместра (освен тези, които вече са споменати по-горе) и на второ място, тези, които са известни за отделните активни вещества.

  Това са допълнителни нежелани реакции, за които се знае, че са свързани с Ко-Олиместра:
  Ако се появят тези нежелани лекарствени реакции, те често са леки и не е нужно да спирате лечението си.

  Чести нежеланн реакции (могат да засегнат до 1 на 10 души):
  Замаяност, главоболие, отпадналост, болка в гърдите, подуване на глезените, ходилата, краката, ръцете или ръцете.

  Нечести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 иа 100 души):
  Слабост, ускорен сърдечен ритъм (палпитации), обрив, екзема» световъртеж, кашлица, нарушено храносмилане, коремна болка, гадене, повръщане, диария, мускулни спазми и болки в мускулите, болка в ставите, ръцете и краката, болки в гърба, затруднена ерекцията при мъжете, слабост, кръв в урината.
  Нечесто са били наблюдавани някои промени в резултатите от кръвните изследвания и включват:
  Повишаване на мазнините в кръвта, повишаване на кръвната урея и пикочната киселина повишаване на креатинина, увеличение или намаление в нивата на калий в кръвта, повишаване на нивата на калций в кръвта, повишаване на кръвната захар, повишаване на чернодробните ензими. Вашият лекар ще провери това от кръвните изследвания и ще ви кажа, ако има нужда да правите нищо.

  Редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 1000 душа):
  Неразположение, нарушения в съзнанието, появана обрив по кожата (уртикария), остра бъбречна недостатъчност.

  Някои промени в резултатите от кръвните тестове са били наблюдавани в редки случаи и включват:
  Повишаване на уреята в кръвта, намаляване на стойностите на хемоглобина и хе мато крита.
  Вашият лекар ще провери това от кръвните изследвания и ще ви кажа, ако има нужда да правите нищо.

  Следните нежелани реакции, са съобщавани при самостоятелна употреба ва олмесартан медоксомнл нли хидрохлоротвазвд, но ве и при Ко-Олиместра, нли са е по-голяма честота:

  Олмесартан медоксомил:
  Чести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 10 души);
  Бронхит, кашлица, хрема или запушване на носа, възпалено гърло, болки в корема, стомашно разстройство, диария, гадене, гастроентерит, болки в ставите или костите, болки в гърба, кръв в урината, инфекции на пикочните пътища, грипоподобни симптоми, болка.
  Някои промени в резултатите от кръвните тестове са били наблюдавани често и включват: Повишаване на мазнините в кръвта, повишаване на кръвната урея и пикочната киселина, повишаване на ензимите, които показват чернодробната функция и функцията на мускулите.

  Нечести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 100 души):
  Алергични реакции от бърз тип, които могат да повлияят на целия организъм и могат да предизвикат дихателни проблеми, както и бързо понижаване на кръвното налягане, което дори може да доведе до припадък (анафилактични реакции), подуване на лицето, стенокардия (болка или неприятно усещане в гърдите; известно е като ангина пекторис), усещане за неразположение, алергичен кожен обрив, сърбеж, екзантема (кожен обрив), обрив с бучки по кожата (уртикария).
  Някои промени в резултатите от кръвните тестове са били наблюдавани не често и включват: Намален брой на вид кръвни клетки, известни като тромбоцити (тромбоцитопения).

  Редки нежелани реакцнн (могат да засегнат до 1 на 1000 души):
  Нарушена бъбречна функция, липса на енергия.
  Някои промени в резултатите от кръвните тестове са били наблюдавани нечесто и включват: Повишаване на калий в кръвта.

  Хидрохлоротвазид;
  Много чести нежелани реакции (могат да засегнат повече от 1 на 10 души):
  Промени в кръвните резултати, включително: Увеличение на мазнините в кръвта и нивата на пикочната киселина.

  Чести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 ва 10 души):
  Чувство за обърканост, болки в корема, стомашно неразположение, усещане за подуване, диария, гадене, повръщане, запек, отделяне на глюкоза в урината.
  Някои промени в кръвните резултати също са били наблюдавани и включват: Повишаване на нивата на креатинин, урея, калини н захар в кръвта, намаляване на нивото на хлор, кални, магнезий и нивата на натрий в кръвта. Увеличаване на серумната амилаза (хиперамилаземия).

  Нечести нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 100 души):
  Намаляване или загуба на апетит, силно затруднено дишане, анафилактични кожни реакции (реакции на свръхчувствителност), влошаване на вече съществуващо късогледство, зачервяване, кожни реакции към светлина (фоточувствителност), сърбеж, възморави петна или петна по кожата, дължащи се на малки кръвоизливи (пурпура), обрив на бучки (уртикария).

  Редки нежелани реакции (може да засегнат до 1 на 1000 души):
  Подуване и болки в слюнчените жлези, намален брой на белите кръвни клетки, намален брой на тромбоцитите в кръвта, анемия, увреждане на костния мозък, безпокойство, чувство за "потиснатост" или депресия, проблеми със съня, чувство на незаинтересованост (апатия), изтръпване н скованост, припадъци (конвулсии), може да виждате нещата оцветени в жълт цвят, замъглено виждане, сухота в очите, неритмична сърдечна дейност, възпаление на кръвоносните съдове, кръвни съсиреци (тромбоза или емболия), възпаление на белия дроб, натрупване на течност в белите дробове, възпаление на панкреаса, жълтеница, инфекция на жлъчния мехур, симптоми на лупус еритематозус, като обрив, ставни болки и студени ръце и пръсти, алергични кожни реакции, белене и образуване на мехури но кожата, неинфекцнозно възпаление на бъбреците (интерстицнален нефрит), повишена температура, мускулна слабост (понякога причинява нарушения и движението).

  Много редки нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 10000 души): Електролитни нарушения, които водят до необичайно ниско ниво на хлориди в кръвта (хипохлоремична алкалоза), запушване на червата (паралитичен илеус).
  Ако развиете някакви нежелани реакции, говорете с Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички нежелани реакции, които не са изброени в тази листовка

  5. Как да съхранявате Ко-Олиместра
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте този лекарствен продукт след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка и блистера след „Годен до:/ЕХР". Срокът на годност се отнася за последния ден на месеца.
  Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от влага.
  Не изхвърляте лекарствените продукти в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхърляте лекарствените продукти, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация Какво съдържа Ко-Олиместра
  - Активните вещества са олмесартан медоксомил и хидрохлоротиазид. Ко-Олиместра 40/ 12.5 mg. филмирани таблетки
  Всяка съдържа 40 mg олмесартан медоксомил и 12,5 mg хидрохлоротиазид. Ко-Олиместра 40 mg/25 mg. филмирани таблетки
  Всяка съдържа 40 mg олмесартан медоксомил и 25 mg хидрохлоротиазид.
  - Другите съставки са: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (Е572) и частично
  заместена хидрокси пропилиелулоза в ядрото на таблетката и титанов диоксид (Е 171), талк (Е553b), поливинил алкохол и макрогол 3000 във филмовото покритие.

  Как наглежда Ко-Олиместра и какво съдържа опаковката
  Ко-Одиместра 40 mg/ 12,5 mg филмирани таблетки са бели, кръгли таблетки, с диаметър 12 mm,
  Ко- Олиместоа 40 mg / 25 mg филмирани таблетки са бели, овални таблетки с делител на черта, с размери 15 mm х 8 mm.
  Делителната линия е само за да спомогне счупването и за да се улесни преглъщането, а не за да се разделя на две равни дози.
  Филмираните таблетки се предлагат в кутии с 14, 28, 30, 56, 60, Я4, 90, 98 и 100 филмирани таблетки.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател ва разрешението за употреба
  KRKA, d, d., Novo mesto, SmarjeSka cesta 6, 8501 Novo mesto, Словения
  KRKA, d, d,T Novo mesto, SmarjeSka cesta 6, S501 Novo mesto, Словения TAD Pharma GmbH, Heinz-Lohnuuin-Str.5, 27472 Cuxhaven, Германия

  Дата на последно преразглеждане на листовката

  Описание на КО-ОЛИМЕСТРА ТАБЛ 40МГ/25МГ

  КО-ОЛИМЕСТРА ТАБЛ 40МГ/25МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  КО-ОЛИМЕСТРА ТАБЛ 40МГ/25МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа