Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • КОЗААР ТАБЛ 50МГ

  • КОЗААР ТАБЛ 50МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: Информация за потребителя

  КОЗАР 50 mg филмирани таблетки
  лосартан калий
  COZAAR 50 mg film-coated tablets
  losartan potassium

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  • Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  • Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.
  • Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  • Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неолисани в тази листовка. Вижте точка 4.

  Какво съдържа тази листовка
  1. Какво представлява КОЗАР и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете КОЗАР
  3. Как да приемате КОЗАР
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате КОЗАР
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява КОЗАР н за какво се използва
  Лосартан принадлежи към група лекарства, известни като ангиотензин-II рецепторни антагонисти. Ангиотензин-II е вещество, произвеждано в организма, което се свързва с рецепторите в кръвоносните съдове, причинявайки свиването им. В резултат се повишава налягането в кръвоносните съдове. Лосартан предотвратява свързването на ангиотензин-II към тези рецептори, като отпуска кръвоносните съдове и това съответно води до понижаване на кръвното налягане. Лосартан забавя понижението на бъбречната функция при пациенти с високо кръвно налягане и диабет тип 2.
  КОЗАР се използва
  • за лечение на пациенти с високо кръвно налягане (хипертония) включително при възрастни и деца и юноши на възраст 6-18 години.
  • за защита на бъбрека при хипертензивни пациенти с диабет тип 2, с лабораторни данни за увредена бъбречна функция и протеинурия > 0,5 g на ден (състояние, при което урината съдържа абнормно високо количество белтък).
  • за лечение на пациенти с хронична сърдечна недостатъчност, когато лечението с определени лекарства, наречени инхибитори на ангиотензин конвертиращия ензим (АСЕ инхибитори - лекарства използвани за понижаване на кръвното налягане) не се считат за подходящи от Вашия лекар. Ако Вашата сърдечна недостатъчност е била стабилизирана с АСЕ инхибитор» Вие не трябва да преминавате към лосартан.
  • при пациенти с високо кръвно налягане и задебеляване на стената на лявата камера, КОЗАР доказано понижава риска от удар ("LIFE показание").

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете КОЗАР
  Не приемайте КОЗАР:
  • ако сте алергични към лосартан или към някоя от останалите съставки това лекарство (изброени в точка 6),
  • ако сте бременна повече от 3 месеца (По-добре е да избягвате КОЗАР и в ранна бременност - вижте „Бременност и кърмене"),
  • ако Вашата чернодробна функция е тежко увредена,
  • ако имате диабет или нарушена функция на бъбреците и приемате лекарство за понижаване на кръвното налягане, наречено алискирен.

  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, преди да приемете КОЗАР.
  Моля информирайте Вашия лекар, ако мислите, че сте (или може да сте) бременна. Не се препоръчва приемането на КОЗАР в начална бременност и не трябва да го приемате, ако сте повече от 3 месеца бременна, тъй като той може да причини сериозни увреждания на Вашето бебе (вж. точка "Бременност").
  Важно е да уведомите своя лекар преди да приемете КОЗАР:
  • ако имате анамнеза за ангиоеяем (оток на лицето, устните, гърлото и/или езика) (вж. също точка 4 „Възможни нежелани реакции"),
  • ако страдате от силно повръщане или диария, водещи до прекомерна загуба на течности и/ипи соли от организма Ви,
  • ако получавате диуретици (лекарства, които повишават количеството на отделените течности през бъбреците) или сте на диета с ограничен прием на сол, водеща до прекомерна загуба на течност от организма Ви (вж. точка 3 „Дозиране при специални групи пациенти"),
  • ако Ви е известно, че имате стеснение или запушване на кръвоносните съдове към Вашите бъбреци, или ако неотдавна Ви е присаден бъбрек,
  • ако Вашата чернодробна функция е увредена (вж. точки 2 „Не приемайте КОЗАР" и 3 „Дозиране при специални групи пациенти"),
  • ако страдате от сърдечна недостатъчност, със или без бъбречно увреждане или съпровождащи животозастрашаващи сърдечни аритмии. Специално внимание следва да се обърне, когато едновременно се лекувате с β-блокер,
  • ако имате проблеми с Вашите сърдечни клапи или сърдечен мускул,
  • ако страдате от коронарна сърдечна болест (причинена от намален кръвоток в кръвоносните съдове на сърцето) или от цереброваскуларна болест (причинена от намалено кръвообращение в мозъка),
  • ако страдате от първичен хипералдостеронизъм (сивдром, свързан с повишена секреция на хормона алдостерон от надбъбречните жлези, причинена от аномалии в жлезите),
  • ако приемате лекарство за понижаване на кръвното налягане, наречено алискирен.
  Деца и юноши
  Козар е проучен при деца. За повече информация, говорете с Вашия лекар. Козар не се препоръчва за употреба при деца, страдащи от бъбречни или чернодробни проблеми, тъй като има ограничени данни при тези групи пациенти. КОЗАР не се препоръчва за употреба при деца на възраст под б години, тъй като действието му при тази възрастова група не е доказано.
  Други лекарства и КОЗАР
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемате други лекарства.
  Обърнете специално внимание, ако приемате следните лекарства, докато се лекувате-с
  • други лекарства за понижаване на кръвното налягане, тъй като те могат допълнително да понижат Вашето кръвно налягане. Кръвното налягане може да бъде понижено от един от следните лекарства/клас лекарства: трициклични антидепресанти, антипсихотици, баклофен, амифостин,
  • лекарства, които задържат калий или могат да повишат нивата на калия (напр. калиеви хранителни добавки, калий-съдържащи заместители на солта или калий-съхраняващи лекарства, като някои диуретици [амилорид, триамтерен, спиронолактон] или хепарин),
  • нестероидни противовъзпалителни лекарства като индометацин, включително сох-2-инхибитори (лекарства, които потискат възпалението и могат да бъдат използвани за облекчаване на болка), тъй като те могат да отслабят ефекта на понижение на кръвното налягане на лосартан.
  Ако Вашата бъбречна функция е увредена, едновременното приложение на тези лекарства може да доведе до влошаване на бъбречната функция.
  Литий-съдържащи лекарства не би следвало да се приемат в комбинация с лосартан без непрекъснат контрол от страна на Вашия лекар. Могат да бъдат уместни и специални предпазни мерки (напр. кръвни изследвания).
  КОЗАР с храна и напитки
  КОЗАР може да се приема със или без храна.

  Бременност и кърмене
  Бременност
  Моля информирайте Вашия лекар, ако мислите, че сте Сили може да сте) бременна. Вашият лекар ще Ви посъветва да спрете приема на КОЗАР и да го заместите с друго лекарство преди да забременеете или ако сте бременна. Не се препоръчва приемането на КОЗАР в началото на бременността и не трябва да го приемате, ако сте повече от 3 месеца бременна, тъй като той може да причини сериозни увреждания на Вашето бебе, ако го приемате след третия месец от бременността.
  Кърмене
  Моля информирайте Вашия лекар, ако кърмите или започвате да кърмите. Не се препоръчва употребата на КОЗАР от майки, които кърмят и Вашия лекар може да Ви предложи друго лекарство, ако искате да кърмите, особено ако Вашето бебе е новородено или преждевременно родено.
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

  Шофиране и работа с машини
  Не са провеждани проучвания за ефектите върху способността за шофиране и работа с машини. Малко вероятно е КОЗАР да има ефект върху способността Ви да шофирате или работите с машини. Както при много други лекарства обаче, използвани за лечение на високо кръвно налягане, лосартан може да причини при някои хора замайване или сънливост. Ако получите замайване или сънливост, Вие би следвало да се консултирате с Вашия лекар, преди да направите опит да осъществявате тези дейности.
  КОЗАР съдържа лактоза
  КОЗАР съдържа лактоза монохидрат. Ако знаете от Вашия лекар, че имате непоносимост към някои захари, трябва да го уведомите, преди да приемате този медикамент.

  3. Как да приемате КОЗАР
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако ие сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Вашият лекар ще реши каква е подходящата доза КОЗАР, в зависимост от Вашето състояние и от това, дали приемате други
  лекарства. Важно е да продължите лечението толкова дълго, колкото прецени лекарят, за да поддържате добър контрол на Вашето кръвно налягане.
  Възрастни пациенти с високо кръвно налягане
  Лечението обикновено започва с 50 mg лосартан (една таблетка КОЗАР 50 mg) един път дневно. Максимален ефект по отношение на понижаването на кръвното налягане би следвало да се достигне 3-6 седмици след започване на лечението. При някои пациенти дозата може по-късно да се увеличи до 100 mg лосартан (две таблетки КОЗАР 50 mg) един път дневно. Ако имате усещането, че ефектът на лосартан е твърде силен или твърде слаб, моля консултирайте се със своя лекар или фармацевт.
  Употреба при деца и юноши
  Деца на възраст под 6 години
  КОЗАР не се препоръчва за употреба при деца на възраст под 6 години, тъй като действието му при тази възрастова група не е доказано.
  Деца на възраст 6 до 18 години
  Препоръчителната начална доза при пациенти с тегло между 20 и 50 kg е 0,7 mg лосартан на kg телесно тегло прилаган един път дневно (до 25 mg КОЗАР). Лекарят може да повиши дозата, ако не се постига контрол върху кръвното налягане.
  Други форми на този лекарствен продукт може да бъдат по-подходящи за деца; попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Възрастни пациенти с високо кръвно налягане и диабет тип 2
  Обичайната доза на КОЗАР за повечето пациенти е 50 mg еднократно дневно. Дозата може по-късно да бъде повишена до 100 mg лосартан (две таблетки КОЗАР 50 mg) веднъж на ден в зависимост от повлияването на Вашето кръвно налягане.
  Таблетките лосартан може да се прилагат с други понижаващи кръвното налягане лекарства (напр. диуретици, блокери на калциевите канали, алфа- или бета-блокери и лекарства, действащи върху централната нервна система), както и с инсулин и други често използвани лекарства за понижаване на нивото на кръвната захар (напр. сулфонилурейни препарати, глитазони и гликозидазни инхибитори).
  Възрастни пациенти със сърдечна недостатъчност
  Лечението обикновено започва с 12,5 mg лосартан (една таблетка КОЗАР 12,5 mg) един път дневно. Обикновено дозата трябва да се повишава седмично поетапно (т.е. 12,5 mg дневно през първата седмица, 25 mg дневно през втората седмица, 50 mg дневно през третата седмица, 100 mg дневно през четвъртата седмица, 150 mg дневно през петата седмица) до поддържащата доза, която е определена от Вашия лекар. Може да бъде използвана максимална доза от 150 mg лосартан (напр. 3 таблетки КОЗАР 50 mg или една таблетка КОЗАР 100 mg и една таблетка КОЗАР 50 mg) един път дневно.
  При лечение на сърдечна недостатъчност лосартан обикновено се комбинира с диуретици (лекарства, които повишават количеството течност, отделяна през бъбреците) и/или дигиталис (медикамент, който помага на сърцето да бъде по-здраво и ефикасно) и/или бета-блокер.
  Дозиране при специални групи пациенти
  Лекарят може да препоръча по-ниска доза, особено при започване на лечението на определени пациенти като лекуваните с диуретици във високи дози, пациенти с чернодробно увреждане, или пациенти на възраст над 75 години. Използването на лосартан не се препоръчва при пациенти с тежко чернодробно увреждане (вж. точка „Не приемайте КОЗАР").

  Приложение
  Таблетките трябва да се приемат с чаша вода. Трябва да се опитате да приемате таблетките по едно и също време всеки ден. Важно е да продължите да приемате КОЗАР, докато Вашият лекар не препоръча обратното.
  Ако сте приели повече от необходимата доза КОЗАР
  Ако по невнимание приемете твърде много таблетки незабавно уведомете своя лекар. Симптомите на предозиране включват понижено кръвно налягане, ускорена сърдечна дейност, като е възможно и забавяне на сърдечната дейност.

  Ако сте пропуснали да приемете КОЗАР
  Ако по невнимание пропуснете дневна доза, просто приемете следната доза както нормално. Не приемайте двойна дневна доза, за да компенсирате забравена таблетка. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Ако получите подобна реакция, спрете да приемате таблетки лосартан и незабавно уведомете своя лекар или отидете в спешното отделение на най-близката болница:
  Тежка алергична реакция (обрив, сърбеж, оток на лицето, устните, устата или гърлото, което може да причини затруднено преглъщане или дишане).
  Това е тежка, но рядка нежелана реакция, която засяга повече от 1 на 10 000 пациенти, но по-малко от 1 на 1 000 пациенти. Може да Ви е нужна спешна медицинска помощ или хоспитализация.
  Следните нежелани реакции са наблюдавани при КОЗАР:
  Чести (могат да засегнат до 1 на 10 души):
  • замайване,
  • ниско кръвно налягане (особено след прекомерна загуба на течност от циркулиращата кръв в организма, напр. при пациенти с тежка сърдечна недостатъчност или при лечение с високи дози диуретици),
  • свързани с дозата ортостатични ефекти като понижаване на кръвното налягане при ставане от легнало или седнало положение,
  • слабост,
  • умора,
  • твърде ниско ниво на захарта в кръвта (хипогликемия),
  • твърде високо ниво на калия в кръвта (хиперкалиемия),
  • промени в бъбречната функция, включително бъбречна недостатъчност,
  • намален брой на червените кръвни клетки (анемия),
  • повишаване на кръвната урея, серумния креатинин и серумния калий при пациенти със сърдечна недостатъчност.
  Нечести (могат да засегнат до 1 на 100 души):
  • сънливост,
  • главоболие,
  • нарушения на съня,
  • усещане за ускорена сърдечна дейност (сърцебиене),
  • силна болка в гърдите (гръдна жаба),
  • недостиг на въздух (задух),
  • коремна болка,
  • запек,
  • диария,
  гадене, повръщане»
  сърбящ обрив (уртикария), сърбеж (пруритус), обрив,
  локализиран оток (едем), кашлица.
  Редки (могат да засегнат до 1 на 1 000 души): свръхчувствителност,
  ангиоедем (подуване на лицето, устните, гърлото и/или езика),
  възпаление на кръвоносните съдове (васкулит, включително пурпура на Шьонлайн-
  Хенох),
  усещане за схващане или изтръпване (парестезия), загуба на съзнание (синкоп),
  много ускорена и неравномерна сърдечна дейност (предсърдно мъждене)
  мозъчен инсулт (удар),
  възпаление на черния дроб (хепатит),
  повишени стойности в кръвта на аланинаминотрасфераза (ALT), обикновено преминаващи при прекратяване на лечението.
  С неизвестна честота (честотата не може да бъде установена от наличните данни):
  • намален брой тромбоцити,
  • мигрена,
  • аномалии в чернодробните функции,
  • мускулна и ставна болка,
  • грипоподобни симптоми,
  • болка в гърба и инфекция на пикочните пътища,
  • повишена чувствителност към слънце (фоточувствителност),
  • необяснима мускулна болка с тъмна (с цвят на чай) урина (рабдомиолиза),
  • импотентност,
  • възпаление на панкреаса (ланкреатит),
  • понижени стойности на натрий в кръвта (хипонатриемия),
  • депресия,
  • общо неразположение,
  • звънене, бръмчене, шум и прищракване в ушите,
  • нарушения във вкуса (дисгеузия).
  Нежеланите реакции при деца са сходни с наблюдаваните при възрастни.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции.
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез
  Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате КОЗАР
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Блистери:
  Съхранявайте КОЗАР в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага. Не отваряйте блистерната опаковка, докато нямате готовност да приемете лекарството.
  Бутилки:
  Съхранявайте КОЗАР в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина.
  Да не се съхранява над 25°С. Съхранявайте в плътно затворена бутилка, за да се предпази от
  влага.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърлите лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа КОЗАР
  Активното вещество е лосартан калий.
  Всяка таблетка КОЗАР 50 mg съдържа 50 mg лосартан калий.
  Другите съставки са: микрокристална целулоза (Е460), лактоза монохидрат, прежелатинирано царевично нишесте (Е572), магнезиев стеарат (Е572), хипролоза (Е463), хипромелоза (Е464).
  Таблетките КОЗАР 50 mg съдържат 4,24 mg (0,108 mEq) калий.
  Таблетките КОЗАР 50 mg могат да съдържат още карнаубски восък (Е903), титанов диоксид (Е171).
  Как изглежда КОЗАР и какво съдържа опаковката
  КОЗАР 50 mg се предлага като филмирани таблетки с делител на линия, съдържащи 50 mg лосартан калий. Таблетката може да се раздели на две равни половини.
  КОЗАР се предлага в следните разновидности опаковки:
  КОЗАР 50 mg - PVC/PE/PVDC блистерни опаковки, покрити с алуминиево фолио в опаковки по
  7, 10, 14, 20,28, 30, 50, 56, 84, 90, 98, 280, или 500 таблетки и еднодозови опаковки от 28,56 и 98 таблетки за болнична употреба. HDPE бутилки по 100 или 300 таблетки.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател на разрешението за употреба: Мерк Шарп и Доум България ЕООД бул. "Никола Вапцаров" № 55, ЕКСПО 2000, ет.1 Източно крило, Сектори Б1 и Б2 Район Лозенец, гр. София 1407, България тел.: 02/819 3737 факс: 02/ 862 5196 имейл: info-msdbg@merck.com
  Производител:
  Merck Sharp & Dohme B.V.,
  Waarderweg 39 2031 BN Haarlem - Нидерландия
  или
  Frosst Iberica, S.A. Via Complutense, 140, 28805 Alcala de Henares, Madrid Испания
  или
  Merck Sharp & Dohme Ltd.
  Shotton Lane, Cramlington, Northumberland, NE23 3JU Обединено кралство
  или
  Merck Sharp & Dohme SpA Via Emilia, 21,17100 Pavia Италия

  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните членки на ЕИП под следните имена:
  Страна членка Име
  Австрия Cosaar 12,5 mg - Filmtabletten
  Австрия Cosaar 50 mg - Filmtabletten
  Австрия Cosaar 100 mg — Filmtabletten
  Белгия COZAAR 100 mg
  Белгия COZAAR 50 MG
  Белгия COZAAR 12,5 mg
  Белгия LOORTAN 100 mg
  Белгия LOORTAN 50 mg
  Белгия LOORTAN 12,50 mg
  България COZAAR
  Кипър COZAAR
  Чешка Република COZAAR 12,5 mg film-coated tablets Чешка Република COZAAR 50 mg film-coated tablets Чешка Република COZAAR 100 mg film-coated tablets
  Дания Cozaar
  Естония Cozaar, Cozaar 12,5 mg
  Финландия COZAAR 12,5 mg
  Финландия COZAAR 50 mg
  Финландия COOZAAR 100 mg
  Франция COZAAR 12,5 mg film-coated tablets
  Франция Cozaar 100 mg film-coated tablets
  Франция Cozaar 50 mg scored coated tablets
  Германия CARDOPAL START 12,5 mg Filmtabletten
  Германия LORZAAR 100 mg Filmtabletten
  Германия LORZAAR 50 mg Filmtabletten
  Германия LORZAAR PROTECT 100 mg Filmtabletten
  Германия LORZAAR PROTECT 50 mg Filmtabletten
  Германия LORZAAR START 12,5 mg Filmtabletten
  Германия PINZAAR 100 mg Filmtabletten
  Германия PINZAAR 50 mg Filmtabletten
  Германия LORZAAR VARIPHARMSTART 12,5 mg Filmtabletten
  Гърция COZAAR
  Унгария COZAAR
  Ирландия COZAAR 50 mg Film-coated Tablets
  Ирландия COZAAR 100 mg Film-coated Tablets
  Ирландия COZAAR 12.5mg Film-coated Tablets
  Италия LORTAAN 50 mg compresse rivestite con film
  Италия LORTAAN 12,5 mg compresse rivestite con film
  Италия LORTAAN 100 mg compresse rivestite con film
  Италия NEO-LOTAN 50 mg compresse rivestite con film
  Италия NEO-LOTAN 12,5 mg compresse rivestite con film
  Италия NEO-LOTAN 100 mg compresse rivestite con film
  Италия LOSAPREX 50 mg compresse rivestite con film
  Италия LOSAPREX 12,5 mg compresse rivestite con film
  Италия LOSAPREX 100 mg compresse rivestite con film
  Латвия COZAAR 12,5 mg film coated tablets
  Латвия Cozaar 50 mg film-coated tablets
  Латвия Cozaar 100 mg film-coated tablets
  Литва COZAAR(Losartan)
  Люксембург COZAAR 100 mg
  Люксембург COZAAR 50 MG
  Люксембург COZAAR 12,5 mg
  Люксембург LOORTAN 100 mg
  Люксембург LOORTAN 50 mg
  Люксембург LOORTAN 12,50 mg
  Люксембург LOORTAN CARDIO START
  Малта "Cozaar 12,5,50, and 100 mg film-coated tablets
  Нидерландия COZAAR 50
  Нидерландия COZAAR 100
  Полша COZAAR
  Португалия COZAAR
  Португалия COZAAR 100 mg
  Португалия COZAAR IC
  Португалия LORTAAN IC
  Португалия LORTAAN
  Португалия LORTAAN lOOmg
  Румъния COZAAR, comprimate filmate, 12,5 mg
  Румъния COZAAR, comprimate filmate, 50 mg
  Словакия COZAAR 12,5 mg
  Словакия COZAAR 50 mg
  Словакия COZAAR 100 mg
  Словения Cozaar 12,5 mg filmsko obloiene tablete
  Словения Cozaar 50 mg filmsko obloiene tablete
  Словения Cozaar 100 mg filmsko oblo2ene tablete
  Испания Cozaar 12,5 mg Inicio
  Испания Cozaar 50 mg
  Испания Cozaar 100 mg
  Швеция Cozaar 12,5 mg filmdragerade tabletter
  Швеция Cozaar 50 mg filmdragerade tabletter
  Швеция Cozaar 100 mg filmdragerade tabletter
  Обединено COZAAR 12,5 mg film-coated tablets
  кралство
  Обединено COZAAR 50 mg film-coated tablets
  кралство
  Обединено COZAAR 100 mg film-coated tablets
  кралство
  Исландия COZAAR
  Норвегия COZAAR

  Дата на последно преразглеждане на листовката:

  Описание на КОЗААР ТАБЛ 50МГ

  КОЗААР ТАБЛ 50МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  КОЗААР ТАБЛ 50МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  КОЗААР ТАБЛ 50МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа