Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти за интимна хигиена
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • 1+1 на избрани хранителни добавки ERBOZETA & козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • КВЕЛУКС XR ТАБЛ 50МГ

  • КВЕЛУКС XR ТАБЛ 50МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Листовка: Информация за потребителя
  Квелукс XR 50 mg таблетки с удължено освобждаване
  Kvelux XR 50 mg prolonged-release tablets Кветиапин(quetiapin)
  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.
  - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  - Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.
  Какво съдържа тази листовка
  1. Какво представлява Квелукс XR и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Квелукс XR
  3. Как да приемате Квелукс XR
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Квелукс XR
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Квелукс XR и за какво се използва
  Квелукс XR съдържа активно вещество, наречено кветиапин. То принадлежи към група лекарства, които се наричат антипсихотици. Квелукс XR може да се използва за лечение на няколко заболявания, като:
  • биполярна депресия и големи депресивни епизоди при голямо депресивно разстройство: когато се чувствате тъжни. Може да установите, че се чувствате потиснати, виновни, нямате тонус, губите апетит или не можете да спите.
  • Мания: може да се чувствате силно развълнувани, въодушевени, възбудени, ентусиазирани или хиперактивни, или да имате неправилна преценка, включително да имате агресивно или разрушително поведение.
  • Шизофрения: може да чувате или усещате неща, които не съществуват, да вярвате в неща, които не са верни или да се чувствате необичайно подозрителни, разтревожени, объркани, виновни, напрегнати или депресирани.
  Когато Квелукс XR се използва за лечение на големи депресивни епизоди при голямо депресивно разстройство, Квелукс XR ще се приема допълнително с друго лекарство, което се използва за лечение на това заболяване.
  Трябва да кажете на Вашия лекар, ако не се чувствате по-добре или ако се състоянието Ви се влоши.

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Квелукс XR
  Не приемайте Квелукс XR:
  Ако сте алергични към кветиапин или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6).
  Ако приемате някое от следните лекарства:
  - някои лекарства, които се използват за лечение на инфекции с ХИВ
  - азолови лекарства (лекарства за лечение на гьбични инфекции)
  - еритромицин или кларитромицин (лекарства за лечение на инфекции)
  - нефазодон (лекарство за лечение на депресия)
  Не приемайте Квелукс XR, ако някое от посочените по-горе се отнася за Вас. Ако не сте сигурни в нещо, говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Квелукс XR.
  Предупреждения и предпазна мерки:
  Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, преди да приемете Квелукс XR.
  Ако Вие или някой от семейството Ви имате или сте имали някакви сърдечни проблеми, например проблеми със сърдечния ритъм, или ако приемате лекарства, които могат да оказват въздействие върху сърдечния Ви ритъм. Ако имате ниско кръвно налягане.
  Ако сте преживели инсулт, особено ако сте в напреднала възраст.
  - Ако имате проблеми с черния дроб.
  - Ако някога сте имали припадък (гърч).
  - Ако страдате от диабет или при Вас има риск от развитие на диабет. В такъв случай
  Вашият лекар може да проверява нивата на кръвната Ви захар, докато приемате Квелукс XR.
  - Ако знаете, че в миналото сте имали ниски нива на бели кръвни клетки (което може да е или да не е причинено от употребата на други лекарства).
  - Ако сте в напреднала възраст и страдате от деменция (загуба на мозъчни функции). В такъв случай Квелукс XR не трябва да се приема, тъй като лекарствата от групата, към която Квелукс XR принадлежи, могат да повишат риска от инсулт или в някои случаи риска от смърт при хора в напреднала възраст с деменция.
  Ако при Вас или някой друг от Вашето семейство в миналото са се образували кръвни съсиреци, тъй като лекарства като това са свързвани с образуване на кръвни съсиреци.
  Уведомете Вашия лекар незабавно, ако изпитате някои от следните симптоми след прием на Квелукс XR
  Комбинация от треска, силна скованост на мускулатурата, изпотяване или понижено ниво на съзнателност (нарушение, което се нарича „невролептичен малигнен синдром"). Може да се наложи незабавно лечение. Неконтролируеми движения, предимно на лицето или езика. Замаяност или усещане за силна сънливост. Това може да повиши риска от случайно нараняване (падане) при пациенти в напреднала възраст. Припадъци (гърчове).
  Продължителна и болезнена ерекция (приапизъм). Тези състояния могат да бъдат предизвикани от този тип лекарства. Мисли за самоубийство н влошаване на Вашата депресия
  Ако сте депресирани, понякога може да мислите за нараняване или самоубийство. Тези мисли могат да се засилят в началото на лечението, тъй като е необходимо време тези лекарства да започнат да действат, обикновено около две седмици, но понякога и повече. Тези мисли могат да се засилят, ако внезапно прекратите приема на лекарството. По-вероятно е да мислите така, ако сте млад човек. Информацията от клинични проучвания показва повишен риск от възникване на мисли за самоубийство и/или самоубийствено поведение при млади хора на възраст под 25 години с депресия.
  Ако по някое време се появят мисли за самонараняване или самоубийство,незабавно се свържете с Вашия лекар или отидете в болница. Може да Ви бъде от полза да споделете с роднини или близък
  приятел, че сте потиснати и да ги помолите да прочетат тази листовка. Може да ги помолите да Ви кажат, ако мислят, че депресията Ви се влошава, или ако се притесняват от промяна в поведението
  При пациенти, приемащи Квелукс XR, е наблюдавано увеличение на телесното тегло. Вие и Вашият лекар трябва редовно да проверявате Вашето тегло.
  Други лекарства и Квелукс XR
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства.
  Не приемайте Квелукс XR, ако приемате някое от следните лекарства:
  - някои лекарства, които се използват за лечение на инфекции с ХИВ
  - азолови лекарства (лекарства за лечение на гьбични инфекции)
  - еритромицин или кларитромицин (лекарства за лечение на инфекции)
  - нефазодон (лекарство за лечение на депресия)
  Уведомете Вашия лекар, ако приемате някое от следните лекарства:
  - лекарства за лечение на епилепсия (като фенитоин или карбамазепин).
  - лекарства за лечение на високо кръвно налягане.
  - барбитурати (лекарства за лечение на проблеми със съня).
  - тиоридазин (друго антипсихотично лекарство).
  - лекарства, които повлияват сърдечната дейност, например лекарства, които могат да причинят електролитен дисбаланс (ниски нива на калий или магнезий), като диуретици (отводняващи таблетки) или някои антибиотици (лекарства за лечение на инфекции).
  Преди да спрете приема на някое от Вашите лекарства, първо уведомете Вашия лекар. Квелукс XR с храна, напитки н алкохол
  - Квелукс XR може да се повлияе от храна и поради това Вие трябва да приемате таблетките поне един час преди хранене или вечер преди лягане.
  - Внимавайте какво количество алкохол употребявате. Това е необходимо, тъй като комбинираното действие на Квелукс XR и алкохол може да доведе до сънливост.
  - Не консумирайте сок от грейпфрут докато приемате Квелукс XR. Той може да окаже влияние върху начина на действие на лекарството.
  Бременност, кърмене и фертилитет
  Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.
  Следните симптоми могат да се появят при новородени бебета, ако майката е използвала Квелукс XR през последния триместър (последните три месеца от бременността): треперене, скованост на мускулите и/или слабост, сънливост, възбуда, дихателни проблеми и затруднения при храненето. Ако Вашето бебе развие някой от тези симптоми, може да се наложи да се свържете с Вашия лекар.
  Шофиране н работа с машини
  Квелукс XR съдържа лактоза
  Квелукс XR съдържа лактоза, която е вид захар. Ако Вашият лекар Ви е казал,че имате непоносимост към някои видове захари, посъветвайте се с него, преди да приемете това лекарство.
  Ефект върху резултатите от уринни тестовете за наличие на лекарства
  Ако Ви правят изследвания за наличие на лекарства в урината, когато се използват някои методи за изследване, приемът на кветиапин може да доведе до положителни резултати за метадон или някои лекарства, прилагани при депресия, които се наричат трициклични антидепресанти (ТЦА), дори и да не приемате метадон или ТЦА. Ако това се случи, може да се проведе по-специфичен тест.

  3. Как да приемате Квелукс XR
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Вашият лекар ще определи началната Ви доза. Поддържащата доза (дневна доза) ще зависи от Вашето заболяване и нужди, като обикновено тази доза е между 150 mg и 800 mg.
  - Ще приемате таблетките веднъж дневно.
  Таблетките не трябва да се разделят, дъвчат или натрошават.
  Приемайте таблетките отделно от храна (поне един час преди хранене или вечер преди лягане), Вашият лекар ще Ви каже кога да приемате таблетките. Не консумирайте сок от грейпфрут докато приемате Квелукс XR. Той може да окаже влияние върху начина на действие на лекарството.
  Не спирайте приема на таблетките дори и да се чувствате по-добре, освен ако Вашият лекар Ви каже.
  Пациенти с проблеми с черния дроб
  Ако имате проблеми с черния дроб, Вашият лекар може да промени дозата Ви. Пациенти в напреднала възраст
  Ако сте в напреднала възраст, Вашият лекар може да промени дозата Ви. Употреба при деца и юноши
  Квелукс XR не трябва да се приема от деца и юноши под 18-годишна възраст. Ако сте приели повече от необходимата доза Квелукс XR
  Ако сте приели повече Квелукс XR от предписаната Ви доза, може да почувствате сънливост, замаяност и неравномерен сърдечен ритъм. Незабавно отидете при Вашия лекар или в най-близката болница. Вземете Квелукс XR със себе си.
  Ако сте пропуснали да приемете Квелукс XR
  Ако сте забравили да приемете една доза, вземете я веднага, след като си спомните. Ако почти е наближило времето за следващата доза, изчакайте дотогава. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Ако сте спрели приема на Квелукс XR
  Ако внезапно спрете приема на Квелукс XR, възможно е да не можете да заспите (безсъние) или може да чувствате неразположение (гадене), или може да изпитате главоболие, диария, гадене (повръщане), замаяност или раздразнителност. Вашият лекар може да Ви предложи постепенно намаляване на дозата преди да прекратите лечението.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Много чести (могат да засегнат повече от 1 на 10 души):
  Замаяност (може да доведе до падане), главоболие, сухота в устата
  Сънливост (това може да се случи по всяко време докато приемате Квелукс XR (може да доведе до падане).
  Симптоми на отнемане (симптоми, които могат да се появят, когато спрете приема на Квелукс XR), които включват невъзможност да заспите (безсъние), неразположение (гадене), главоболие, диария, гадене (повръщане), виене на свят и раздразнителност. Препоръчително е постепенно спиране на лечението за период поне 1 до 2 седмици.
  - Повишаване на телесното тегло.
  Чести (могат да засегнат не повече от 1 на 10 души):
  Ускорен сърдечен ритъм.
  Усещане, че сърцето бие силно, избързва или пропуска удари. Запушен нос.
  Запек, стомашно разстройство (нарушено храносмилане).
  - Усещане за слабост, прилошаване (може да доведе до падания).
  - Подуване на ръцете или краката. Ниско кръвно налягане при изправяне. Може да предизвика замаяност или прилошаване (може да доведе до падания) Повишени нива на кръвната захар.
  - Замъглено виждане. Необичайни мускулни движения. Това включва затруднения при започване на мускулни движения, треперене, чувство на безпокойство или мускулна скованост без болка. Необичайни сънища или кошмари. Усещане за по-силен глад.
  - Раздразнителност. Разстройство на говора и речта.
  Мисли за самоубийство и влошаване на Вашата депресия.
  - Задух.
  - Повръщане (особено ако сте в напреднала възраст). Треска.
  Нечести (могат да засегнат не повече от 1 на 100 души):
  - Припадъци или гърчове.
  - Алергични реакции, които могат да включват образуване на бучки (уртики), подуване на кожата и около устата.
  Неприятни усещания в краката (наричано още „синдром на неспокойните крака"). Затруднено преглъщане.
  Неконтролируеми движения, предимно на лицето или езика. Нарушение на сексуалната функция.
  - Влошаване на съществуващ диабет.
  - Нарушение на сърдечния ритъм, което се отчита при ЕКГ (удължаване на QT интервала).
  - По-бавно сърцебиене в сравнение с нормалното, което може да появи при започване на лечението и да се свързва с ниско кръвно налягане и припадъци.
  Редки (могат да засегнат до 1 на 1 000 души):
  Комбинация от висока температура (треска), изпотяване, скованост на мускулите, чувство на сънливост или прилошаване (нарушение, което се нарича „невролептичен малигнен синдром"), Пожълтяване на кожата и очите (жълтеница). Възпаление на черния дроб (хепатит). Продължителна и болезнена ерекция (приапизъм).
  - Подуване на гърдите и неочаквано отделяне на кърма (галакторея). Нарушения в менструалния цикъл.
  - Кръвни съсиреци във вените, особено на краката (симптомите включват подуване,болка и зачервяване на крака), които могат да се придвижат по кръвоносните съдове до белите дробове
  като предизвикат болка в гърдите и затруднено дишане. Ако забележите някой от тези симптоми, потърсете незабавно лекарска помощ.
  Ходене, говорене, хранене или извършване на други действия по време на сън. Понижена телесна температура (хипотермия). Възпаление на панкреаса.
  Много редки (могат да засегнат до 1 на 10 000 души):
  - Тежък обрив, мехури или червени петна по кожата.
  Тежка алергична реакция (наречена анафилаксия), която може да причини затруднения в дишането или шок.
  - Внезапно подуване на кожата, обикновено около очите, устните и гърлото (ангионевротичен оток).
  - Необичайна секреция на хормон, който контролира обема на урината. Разрушаване на мускулните влакна и болки в мускулите (рабдомиолиза).
  Неизвестни (честотата не може да се установи въз основа на наличните данни)
  Кожен обрив с неправилни червени петна (мултиформен еритем)
  Сериозна, внезапна алергична реакция със симптоми като повишена температура, мехури по кожата и лющене на кожата (токсична епидермална некролиза)
  Лекарствата от класа, към който Квелукс XR принадлежи, може да причинят проблеми в сърдечния ритъм, които може да са сериозни и в тежки случаи да бъдат фатални.
  Някои нежелани реакции могат да се установят само при провеждане на кръвни изследвания. Това включва промяна в количеството на някои мазнини (триглицериди и общ холестерол), кръвната захар, промяна в количеството на тиреоидни хормони, повишаване нивата на чернодробните ензими, понижаване броя на някои видове кръвни клетки, понижаване на броя на червените кръвни клетки, повишаване в нивата на креатин фосфокиназа (вещество в мускулите) в кръвта, понижаване в нивото на натрий и повишаване в нивото на хормона пролактин в кръвта. Повишаване нивото на хормона пролактин в редки случаи може да доведе до следното:
  при мъжете и жените да се появи подуване на гърдите и неочаквано отделяне на кърма; липса или нередовна менструация при жените.
  Вашият лекар може да Ви помоли да правите периодични кръвни изследвания. Деца и юноши
  Същите нежелани реакции, които могат да възникнат при възрастни, могат да възникнат също и при деца и юноши.
  Следните нежелани реакции са наблюдавани само при деца и юноши:
  Много чести (могат да засегнат повече от 1 на 10 души):
  Повишаване на кръвното налягане.
  Следните нежелани реакции са наблюдавани по-често при деца н юноши:
  Много чести (могат да засегнат повече от 1 на 10 души):
  Повишаване в нивата на хормон, наречен пролактин, в кръвта. Повишаване в нивото на хормона пролактин може в редки случаи да доведе до следното:
  при момчета и момичета може да се появи подуване на гърдите и неочаквано отделяне на кърма;
  липса или нередовна менструация при момичетата; Повишен апетит;
  Необичайни мускулни движения. Това включва затруднения при започване на мускулни движения, треперене, чувство на безпокойство или мускулна скованост без болка.
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване към Изпълнителната агенция по лекарствата, ул. „Дамян Груев" № 8,1303 София, тел.: +3 5928903417, уебсайт: www.bda.be. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате Квелукс XR
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху етикета след „Годен до:". Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Квелукс XR не изисква специални условия на съхранение. Не използвайте това лекарство, ако забележите видими признаци на нарушаване качеството на продукта. - Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация Какво съдържа Квелукс XR
  Активното вещество е кветиапин. Всяка таблетка Квелукс XR съдържа SO mg кветиапин (под формата на кветиапинов фумарат). Другите съставки са:
  Лактоза монохидрат, хипромелоза (К4М и К100 Премиум LV CR) (Е464), натриев хлорид, повидон К-30 (Е1201), силифицирана микрокристална целулоза (микрокристална целулоза и силициев диоксид, колоиден безводен), талк (Е553Ь), магнезиев стеарат (Е470Ь) Обвивка:
  Опадрай П 85F540003 розов съдържа: поливинилов алкохол (Е1203), титанов диоксид (Е171), макрогол 3350 (Е 1521), талк, червен железен оксид (Е 172) и жълт железен оксид (Е 172).
  Как изглежда Квелукс XR и какво съдържа опаковката
  Кветиапин таблетки с удължено освобождаване 50 mg са с цвят на праскова, кръгли, двойноизпъкнали, филмирани таблетки, с гравиран надпис "Q50" от едната страна и с гладка друга страна.
  Бели, непрозрачни блистери от PVC/PVDC-алуминий, блистери от алуминий-алумйний или бутилки от HDPE. Опаковката съдържа 6,10,20,28,30, 50,60,90 и 100 таблетки. Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.
  Притежател на разрешението за употреба
  Sandoz d.d.
  Verovskova 57, SI-1000 Ljubljana Словения
  Производители:
  Lek Pharmaceuticals d.d.
  Място на производство:
  Verovskova 57, 1526 Ljubljana, Словения
  Място на производство:
  Trimlini 2D, 9220 Lendava, Словения
  Lek S.A.
  Ul. Domaniewska 50 C, 02-672 Warszawa, Полша S.C. Sandoz, S.R.L.
  7A Livezeni Street, Jud. Mures, RO-540472 Targu Mures, Румъния
  Salutas Pharma GmbH Място на производство:
  Otto-von-Guericke-AlIee 1, 39179 Barleben, Германия
  Pharmacare nremium ltd,
  Hal Far Industrial Estate, Birzebbugia, BBG 3000
  Малта
  Този лекарствен продукт е одобрен в страните-членки на ЕИП със следните наименования:
  Австрия: Quetiapin Sandoz 50 mg - Retardtabletten
  Белгия: Quetiapin Retard Sandoz 50 mg comprint a liberation prolonged
  tabletten met verlengde afgifte/ Retardtabletten
  България: Квелукс XR
  Германия: Quetiapin HEXAL 50 mg Retardtabletten
  Дания: Quetiapin Sandoz
  Гърция: Quetiapine /Sandoz
  Испания: Quetiapina Sandoz 50 mg comprimidos de Hberaci6n prolongada EFG
  Финландия: Quetiapin Sandoz
  Франция QUETIAPINE SANDOZ LP 50 mg, comprint a liberation prolonged
  Унгария: Quetiapin Sandoz 50 mg retard tabletta
  Ирландия: Quetex XR 50 mg prolonged release tablets
  Италия: QUETIAPINA SANDOZ BV
  Холандия: Quetiapine Sandoz retard 50 mg, tabletten met verlengde afgifte
  Норвегия: Quetiapin Sandoz
  Полша: Kvelux SR
  Португалия: Quetiapina Sandoz
  Румъния: Eufrenin 50 mg comprimate cu eliberare prelungita
  Швеция: Quetiapin Sandoz
  Словения: Kvelux SR 50 mg tab let е s podaljsanim spro§6anjem
  Великобритания: Seotiapim XL 50mg prolonged-release Tablet
  Дата на последно преразглеждане на листовката
  10/2014

  Описание на КВЕЛУКС XR ТАБЛ 50МГ

  КВЕЛУКС XR ТАБЛ 50МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  КВЕЛУКС XR ТАБЛ 50МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа