Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти за интимна хигиена
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • 1+1 на избрани хранителни добавки ERBOZETA & козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • КВЕТИАДЖЕН ТАБЛ 200МГ

  • КВЕТИАДЖЕН ТАБЛ 200МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: Информация за потребителя
  Кветиаджен 25 mg филмирани таблетки
  Кветиаджен 100 mg филмирани таблетки
  Кветиаджен 150 mg филмирани таблетки
  Кветиаджен 200 mg филмирани таблетки
  Кветиаджен 300 mg филмирани таблетки
  Quetiagen 25 mg film-coated tablets
  Quetiagen 100 mg film-coated tablets
  Quetiagen 150 mg film-coated tablets
  Quetiagen 200 mg film-coated tablets
  Quetiagen 300 mg film-coated tablets
  Кветиапин (quetiapine)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  • Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  • Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  • Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че симптомите на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  • Ако получите някаква нежелана реакция, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това се отнася за всички нежелани реакции, които не са описание тази листовка. В#жте точка 4:
  Какво съдържа тази листовка:
  1. Какво представлява Кветиаджен и за какво се използ]
  2. Какво е необходимо да знаете преди да приемете Кветиаджен
  3. Как да приемате Кветиаджен
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Кветиаджен
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Кветиаджен и за какво се използва
  Кветиаджен принадлежи към групата лекарства, наречени антипсихотици. Кветиаджен може да се използва за лечение на различни заболявания, като:
  - Шизофрения: Когато чувате или усещате несъществуващи неща, вярвате в неща, които не са истина или се чувствате необичайно подозрителни, тревожни или объркани, виновни, напрегнати или подтиснати.
  - Мания: Когато се чувствате силно развълнувани, въодушевени, превъзбудени, ентусиазирани или свръхактивни или имате нарушена преценка, включително и се държите агресивно или разрушително.
  - Биполярна депресия: Когато може да се чувствате тъжни или да се чувствате подтиснати, да изпитвате вина, липса на енергия, да загубите апетита си или да не може да спите.
  Лекарят може да продължи да Ви предписва Кветиаджен, дори Вие да се чувствате по-добре.

  2. Какво е необходимо да знаете, преди да приемете Кветиаджен
  Не приемайте Кветиаджен:
  • ако сте алергични към кветиапин или някое от помощните вещества в състава на това лекарскво (изброени в тачка 6).
  • ако вземате някои от следните лекарства:
  - някои лекарства за лечение на ХИВ
  - лекарства от групата на азолите (за лечение на гьбични инфекции)
  - еритромицин или кларитромицин (лекарства за лечение на инфекции)
  - нефазодон (при деприсия).
  Не вземайте Кветиаджен ако нещо от изброеното по-горе се отнася за Вас. Ако не сте сигурни попитайте Вашия лекар или фармацевт преди да вземете Кветиаджен.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Попитайте Вашия лекар, преди да вземете Кветиаджен, ако:
  • Вие или някой от Вашето семейство има или сте/са имали проблеми със сърцето, като проблеми със сърдечния ритъм, много бърз сърдечен ритъм или удължен QT-интервал на електрокардиограмата, или ако вземате други лекарства, които може да повлиаят върху ритъма на сърцето Ви.
  • Имате ниско кръвно налягане или усещане за припадане.
  • Имате или някога сте имали припадъци (гърчове).
  • Имате проблеми с черния дроб.
  • Страдате от диабет или сте с повишен риск от развитие на диабет. В такъв случай по време на лечението Ви с Кветиаджен лекарят може да проверява стойностите на захар в кръвта.
  • В миналото сте получили инсулт, особено ако сте в старческа възраст.
  • Знаете, че в миналото сте имали нисък брой на белите кръвни клетки (което може да се дължи, но може и да не се дължи на прием на други лекарства).
  • Вие сте в старческа възраст с деменция (нарушени функции на мозъка) В такъв случай Кветиаджен не трябва да се приема, тъй като лекарствата от групата към която принадлежи Кветиаджен може да повишат риска от инсулт или в някои случаи рискът от смърт при пациенти в старческа възраст с деменция.
  • За Вас или някой от Вашето семейство има анамнеза за кръвни съсиреци, тъй като приемането на тези лекарства може да е свързано с образуване на съсиреци в кръвта.
  Говорете с Вашия лекар незабавно, ако почувствате:
  • Комбинация от треска, тежко схващане на мускулите или изпотяване или подтиснато съзнание (нарушение наречено „Злокачествен невролептичен синдром"). Може да се налага незабавно лечение.
  • Неконтролирани движения, включително на лицето и езика, затруднение в говора или при преглъщане, загуба на равновесие, масковидно лице, провлачена походка, скованост на ръцете или краката, треперене и разтрисане на дланите и пръстите.
  • Замаяност или чувсто на сънливост. Това може да повиши риска от случайни наранявания (падане) при пациенти в старческа възраст.
  • Припадъци (гърчове).
  • Продължителна и болезнена ерекция (прапизъм). Тези състояния може да се дължат на този тип лекарства. Мисли за самоубийство и влошаване на депресията Ви
  Ако имате депресия и/или безпокойство, понякога може да си мислите за самонараняване или самоубийство. Тези мисли може да се засилят в началото на лечението, тъй като за проявата на ефекта на тези лекарства е необходимо време, обикновено около 2 седмици, но понякога и по-дълго. Тези мисли може също да се засилят ако Вие спрете внезапно да вземате Вашето лекарство.
  Има по-голяма вероятност да мислите по този начин:
  • ако Вие сте млад човек. Информацията от клинични проучвания показва, че при млади хора на възраст под 25 години с психични състояния, които са били лекувани с антидепресант съществува повишен риск от мисли/опити за самоубийство.
  Ако когато и да е Ви обземат мисли за самонараняване или самоубийство, незабавно се свържете с Вашия лекар или потърсете помощ в болница. Вие може да почувствате, че е от полза да разкажете на свой роднина или близък причтел, че
  сте в депресия или имате безпокойство и да го помолите да прочете тази листовка. Може да го помолите да Ви каже, ако смята, че депресията Ви се влошава или го притесняват други промени в поведението Ви.
  При пациенти, приемащи кветиапин е наблюдавано увеличаване на теглото, Вие сам и вашият лекар трябва да проверявате редовно Вашето тегло.

  Други лекарства и Кветиаджен
  Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт ако в момента приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства..
  Информирайте лекаря си по-специално ако вземате някои от следните лекарства:
  • Лекарства за лечение на епилепсия (като фенитоин или карбамазепин).
  • Лекарства за лечение на високо артериално налягане.
  • Рефампицин (при туберкулоза).
  • Барбитурати (при трудно заспиване).
  • Тиоридазин (друго антипсихотично лекарство).
  • Лекарства, които оказват влияние върху сърдечния ритъм, например лекарства, които може да причинят електролитен дисбаланс (ниски стойности на калий и магнезий), като диуретици (таблетки за обезводняване) или някой антибиотици (лекарства за лечение на инфекции).
  Преди да спрете приема на което и да е от Вашите лекарства, моля говорете с Вашия лекар.
  Ако Ви се прави скринингово изследване за лекарства в урината, приемането на кветиапин може да причини фалшиво положителни резултати за метадон или лекарства за лечение на депресия от групата на трицикличните антидепресанти (ТЦА), дори и ако Вие не сте вземали метадон или ТЦА. Резултатите от изследването ще трябва да бъдат потвърдени от по-специфични методи.

  Кветиаджен с храни и напитки
  Кветиаджен може да се вземат с или без храна
  Не консумирайте сок от грейпфрут докато вземате Кветиаджен. Това може да промени действието на лекарството.
  Трябва да сте внимателни, колко алкохол употребявате, тъй като от комбинирания ефект от кветиапин и алкохол може да се чувствате сънливи.

  Бременност и кърмене
  Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност посъветвайте се с Вашия лекар преди да започнете употребата на това лекарство. Вие не трябва да вземате Кветиаджен по време на бременност без предварителна консултация с лекар. Кветиаджен не трябва да се взема ако кърмите.
  При новородени бебета, чиито майки са вземали Кветиаджен през последния триместър (последните три месеца от тяхната бременност), може да се прояват следни симптоми: треперене, мускулна скованост и/или слабост, сънливост, възбуденост, проблеми с дишането и трудност при хранене. Ако при Вашето бебе се прояват някои от тези симптоми, може да се наложи да потърсите консултация с Вашия лекар.

  Шофиране и работа с машини
  Вашите таблетки може да Ви направят сънливи. Не трябва да шофирате или да работите с машини, докато не установите как Ви действат таблетките.
  Кветиаджен съдържа лактоза
  Кветиаджен филмирани таблетки съдържат лактоза, която е вид захар. Ако сте информирани от лекар или фармацевт, че имате непоносимост към някои захари, моля информирайте Вашия лекар преди да вземете това лекарство.
  Ако Вие сте лекувани за Вашето заболяване с други лекарства и Ви предстои да, преминете на лечение с Кветиаджен, през периода между спиране на предходното и започване на лечението с Кветиаджен симтомите на заболяването може да се прояват отново.

  3. Как да приемате Кветиаджен
  Винаги вземайте това лекарство точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо,
  попитайте Вашия лекар или фармацевт. Вашият лекар ще определи началната доза и може постепенно да я увеличи. Когато сте на постоянна доза, обикновено ще вземате между 150 mg и 800 mg всеки ден. Това ще зависи от заболяването и нуждите Ви.
  • Вие ще вземате таблетките веднъж дневно, преди лягане или два пъти дневно, в зависимост от заболяването Ви.
  • Поглъщайте таблетките цели с вода. Вие може да вземате таблетките с или без течност. Не пийте сок от грейпфрут, докато вземате Кветиаджен. Това може да повлияе върху ефекта на лекарството.
  • Не сприрайте да вземате таблетките си, дори и ако се почувствате по-добре, докато Вашият лекар не Ви каже да направите това.
  Кветиаджен филмирани таблетки е в 5 различни концентрации и различните таблетки са с различен цвят или различна форма.
  • При една и съща дозировка, талблетките които получавате може да са от различни концентрации. Например една таблетка от 300 mg (бяла на цвят) да бъде като две таблетки от 150 mg (с бледо жълт цвят).
  • Така, че не трябва да се притеснявате ако таблетките, които приемате понякога са с различен цвят.
  Проблеми с черния дроб:
  Вашият лекар ще Ви предпише по-ниска доза, ако имате проблеми с черния дроб. Старческа възраст:
  Вашият лекарят може да Ви предпише по-ниска доза, ако сте в старческа възраст. Употреба при деца и юноши:
  Кветиаджен не трябва да се употребява от деца или юноши на възраст под 18 години. Ако сте приели повече от необходимата доза Кветиаджен
  Ако сте приели повече Кветиаджен, отколкото Ви е предписал Вашия лекар, може да се почувствате някои от следните ефекти:
  • Да се чувствате сънлив, уморен или замаян,
  • Да имате отклонение в електрокардиограмата (удължен QT интервал).
  • Гърчове, припадъци или продължителни непрекъснати припадъци при пациенти със заболяване познато като епилепсия.
  • Необичайно мускулно увреждане, което може да причини проблеми с бъбреците.
  • Затруднено дишане.
  • Затруднение при уриниране.
  • Премени в настроението или обърканост.
  • Сърцебиене (учестен сърдечен ритъм).
  • Понижаване на кръвното налягане.
  Предозиране на кветиапин може да бъде сериозно и да причини тежки ефекти! Свържете се незабавно с лекар или отидете в най-близката болница. Вземете със себе си опаковката от лекарството, назависимо колко таблетки са останали в нея.
  Ако сте пропуснали да приемете доза Кветиаджен
  Ако сте пропуснали да приемете една доза, вземете я веднага когато установите това. Ако наближава времето за следващата доза, изчакайте до тогава. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Ако сте спрели приема на Кветиаджен
  Ако спрете внезапно да вземате Кветиаджен, може да започнете да заспивате трудно (да страдате от безсъние), да чувствате гадене, или да получите главоболие, диария или повръщане, да сте замаян или раздразнителен. Вашият лекар може да предложи намаляване на дозата да става постепенно преди да спрете лечението.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства и това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпрекй че не всеки ги получава.
  В случай, че при Вас се прояви нещо от изброеното по-долу прекратете приема на
  Кветиаджен и потърсете консултация с Вашия лекар или незабавно потърсете помощ в най-близката болница, тъй като може да се нуждаете от спешна медициска помощ:
  Чести: може да се проявяват при до 1 на всеки 10 пациенти
  • Мисли за самонараняване или самоубийство и влошаване на депресията Ви
  • Неестествени движения на мускулите, те включват затруднение при започване на движение, клатеща се походка» неуверена походка, или скованост на мускулите без болка.
  Нечести: може да се проявяват при до 1 на 100 пациенти
  • Захарен диабет: състояние, при което организмът не произвежда достатъчно инсулин или също ако тъканите на тялото не може да използват наличния инсулен. Това води до хипергликемия (прекалено много захар в кръвта). Симптомите може да включват силна жажада, повишен апетит със загуба на тегло, чувство за умора, унесеност, слабост, подтиснатост, раздразнителност и общо неразположение и отделяне на голямо количество урина. Гърчове или припадъци.
  • Алергични реакции, които може да включват надигнати бучки (уртики) по кожата, оток на кожата и около устата.
  • Неконтролирани движения, главно на лицето или езика
  Редки: може да се проявяват при до 1 на 1000 пациенти
  • Комбинация от висока температура (треска), изпотяване, скованост на мускулите, силна сънливост или слабост, значително покачване на артериалното налягане или пулса (състояние наречено "Невролептичен малигнен синдром").
  • Възпаление на панкреаса, което причинява тежка коремна болка и болка в гърба.
  • Оцветяване в жълто на кожата и очите (жълтеница).
  • Възпаление на черния дроб (хепатит).
  • Продължителна и болезнена ерекция (приапизъм).
  • Образуване на кръвни съсиреци във вените, главно в краката (симптомите включват оток, болка и зачервяване на крака), които може да се придвижат по кръвоносните съдове до белия дроб и да причинят болка в гърдите и затруднено дишане.
  Много редки: може да се проявяват при до 1 на 10000 пациенти
  • Тежка алергична реакция (наречена анафилаксия), която може да включва затруднение в дишането, замаяност и колапс.
  • Тежък обрив, който може да се развие бързо. Симптомите може да включват зачервяване с мехури и лющене на кожата особено около, устата, носа, очите и гениталите (състояние неречено синдром на Stevens-Johnson).
  • Бързо стичане на кожата, предимно около очите, устните и гърлото.
  • Влошаване на съществуващ диабет.
  С неизвестна честота: честотата не може да бъде определена от наличните данни
  • Обширно зачервяване на кожата с мехури и лющене на по-голяма част от тялото (токсична епидермална некролиза)
  Други възможни нежелани реакции:
  Много чести: може да се проявяват при до 1 на всеки 10 пациенти
  • Намаляване на броя на еритроцитите.
  • Замаяност (може да причини падане), главоболие.
  • Сухота в устата.
  • Чувство за сънливост (може да причини падане), (това може да се избегне когато Кветиаджен се взема преди лягане).
  • Симптоми на отнемане (симптоми, които се наблюдават след спиране на приемането на кветиапин), включват безсъние (инсомния), чувство за гадене, главоболие, диария, повръщане, замаяност и раздразнителност- Препоръчва се постепенно спиране на лечението за период от поне 1 до 2 седмици.
  • Повишаване на стойностите на мазнини в кръвта.
  • Повишаване в стойностите на "лошия холестерол" в кръвта.
  • Понижаване на "добрия холестерол" в кръвта.
  • Повишаване на теглото.
  Чести: може да се проявяват при до 1 всеки 10 пациенти
  • Ускорена сърдечна дейност
  • Усещане, че сърцето Ви бие много силно, много бързо или, че прескача удари.
  • Запушен нос.
  • Стомашно разстойство или запек.
  • Чувство за слабост или умора (може да причини падане).
  • Оток на ръцете или краката.
  • Повишаване в стойностите на захар в кръвта.
  • Ниско кръвно налягане при изправяне, което може да Ви накара да се чувствате замаян или слаб и може да причини падане.
  • Замъглено виждане.
  • Неестествени движения на мускулите. Те включват затруднение при започване на движение, клатеща се походка, неуверена походка или скованост на мускулите без болка.
  • Неестествени сънища и кошмари.
  • Чувство за глад.
  • Чувство за раздразнителност.
  • Нарушение в говора и речта.
  • Задух,
  • Повръщане (главно при пациенти в старческа възраст).
  • Треска.
  • Нисък брой на левкоцити.
  • Повишен брой на определен вид бели кръвни клетки (еозинофили) в кръвта.
  • Повишени стойности на ензим (пролакгин) в кръвта.
  • Намалени стойности на тиреоидни хормони.
  • Промени в стойностите на резултатите от изследания на чернодробните ензими.
  Нечести: може да се проявяват при до 1 всеки 100 пациенти
  • Отклонение в електрокардиограмата (удължен QT интервал).
  • Намаляване в броя на тромбоцитите, което може да повиши риска от кръвоизливи и насиня ване.
  • Намаляване на броя на еритроцитите, което може да причини бледа кожа, слабост или задух.
  • Сексуална дис функция.
  • Неприятни усещания в краката (наричани още "синдром на неспокойните крака").
  • Затруднено гълтане.
  • Отпадналост и увеличаване на теглото (причинено от намалена активност на тиреоидната жлеза).
  Редки: може да се проявяват при до 1 всеки 1000 пациенти
  • Подуване на гърдите и неочаквано отделяне на мляко от гърдите (галакторея)
  • Менструални нарушения.
  • Ходене, говорене, хранене или извършване на други действия докато спите.
  • Намаляване на температурата на тялото (хипотермия).
  • Промени в някои изследвания на кръвта.
  • Значително намаляване на броя на левкоцити в кръвта, което води до по-чести инфекции.
  • Комбинация от нарушения, които когато се прояват заедно, повишават риска от поява на сърдечно-съдови нарушения и диабет (известни като метаболитен синдром).
  Много редки: може да се проявяват при до 1 на всеки 10000 пациенти
  • Неподходящо отделяне на един хормон, който контролира количеството на урината.
  • Разрушаване на мускулните влакна и болка в мускулите (рабдомиолиза).
  С неизвестна честота; честотата не може да бъде определена от наличните данни
  • Намаляване броя на някои бели кръвни клетки, наречени неутрофили.
  • Зачервяване на кожата, което може да бъде с мехури и изглеждащи като малки петна (с тъмна точка в центъра, заобиколени с по-бледа част с тъмен край под формата на пръстен), наречено мултиформена еритема.
  Групата лекарства към които принадлежи Кветиаджен може да причини проблеми в сърдечния ритъм, които може да бъдат сериозни и в тежки случаи може да бъдат фатални.
  Някои нежелани реакции може да се установят само когато се извърши изследване на кръвта, като увеличение в стойностите на някои мазнини (триглицериди и общ холестерол) или в стойностите на захар в кръвта, намаляване на броя на някои кръвни клетки, понижаване на стойностите на натрий в кръвта, промени в стойностите на тиреоидните хормони в кръвта, повишаване на креатин фосфокиназата в кръвта (вещество в мускулите) и повишаване на стойностите на хормона пролактин в кръвта. Повишаване на стойностите на хормона пролактин може в редки случаи да причини следното:
  • Подуване на гърдите и неочаквано отделяне на мляко от гърдите при мъже и жени.
  • Липса на менструация или нередовна менструация при жени.
  Периодично лекарят може да назначи изследвания на кръвта Ви. Допълнителни нежелани реакции при деца и юноши:
  Изброените по-горе нежелани реакции при възрастни може също да се наблюдават при деца и юноши.
  Изброените по-долу нежелани реакции са наблюдавани само при деца и юноши:
  Много чести: може да се проявяват при повече от 1 на всеки 10 пациенти
  • Повишаване на кръвното налягане.
  Следните нежелани реакции са наблюдавани много по-често при деца и юноши:
  Много чести: може да се проявяват при повече от 1 на всеки 10 пациенти
  • Повишаване в стойностите на хормона пролактин в кръвта. Повишаване на стойностите на хормона пролактин може в редки случаи да причини следното:
  Подуване на гърдите и неочаквано отделяне на мляко от гърдите при момчета и момичета.
  Липса на менструация или неровна менструация при момичета.
  • Повишаване на апетита.
  • Неестествени движения на мускулите, те включват затруднение при започване на движение, клатеща се походка, неуверена походка, или скованост на мускулите без болка.
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете вашия лекар или фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни неописани в τази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване, посочена в Изпълнителната агенция по лекарствата ул. „Дамян Груев" 8, 1303 София, Тел. +3528903417, уебсайт: www.bda.bg. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате Кветиаджен филмирани таблетки
  Да се съхранява на место далеч от погледа и досега на деца.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка след Ехр. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Това лекарство не изисква специални условия за съхранение.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за битови отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа Кветиаджен филмирани таблетки
  - Активното вещество е кветиапин фумарат.
  - Всяка филмирана таблетка съдържа 25 mg/ 100 mg/150 mg/ 200 mg/ 300 mg кветиапин (като кветиапин фумарат) и 4,50 mg/ 18 mg/ 27 mg/ 36 mg/ 54 mg лактоза монохидрат
  - Помощни вещества: Лактоза монохидрат, целулоза микрокристална, повидон 30, магнезиев стеарат, натриев нишестен гликолат (Тип А), калциев хидроген фосфат дихидрат. Покритието на таблетката съдържа: хипромелоза, титанов диоксид (E171), макрогол 400 (за таблетките от 25 mg, 150 mg, 200 mg и 300 mg), макрогол 6000 (за таблетките от 100 mg), червен железен окис (E172) (за таблетките от 25 mg), жълт железен окис (E172) (за таблетките от 100 mg и 150 mg), черен железен окис (E172) (за таблетките от 150 mg), талк (за таблетките от 100 mg), полисорбат 80 (за таблетките от 150 mg, 200 mg и 300 mg).
  Как изглежда Кветиаджен филмирани таблетки и какво съдържа опаковката
  Кветиаджен са филмирани таблетки. Таблетките от 25 mg са кръгли, двойно изпъкнали, с цвят на праскова, с гравиран надпис "Q"ot едната страна. Таблетките от 100 mg са кръгли, двойно изпъкнали, жълти на цвят с гравиран надпис "Q" над "100" от едната страна. Таблетките от 150 mg са кръгли, двойно изпъкнали, бледо жълти на цвят, с травиран надпис "Q" над "150" от едната страна. Таблетките от 200 mg са кръгли, бели, с гравиран надпис "Q" над "200" от едната страна. Таблетките от 300 mg са продълговати, бели, с делителна линия и с гравиран надпис "Q" и "300" от едната страна. Таблетките могат да се делят на две равни дози.
  Кветиаджен филмирани таблетки са в блистер и бутилки, в опаковка съдържща 1, 3, 6, 7, 10, 14, 20, 28, 30, 50, 56, 60, 84, 90, 98, 100, 250, 500, 1000 таблетки и бистер с единични перфорирани гнезда съдържащ 6 χ 1таблетки (само за 25 mg) или 60 χ 1 таблетки (за 25 mg, 100 mg, 200 mg и 300 mg).
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба. Притежател на разрешението за употреба:
  Generics [UK] Ltd. Station Close, Potters Bar, Hertfordshire, EN6 1TL, Великобритания. Производител:
  Merck S.L., Polígono MERCK, Mollet Del Valles, E-08100 Barcelona, Испания, или
  McDermott Laboratories t/a Gerard Laboratories, 35/36 Baldoyle Industrial Estate, Grange Road, Dublin 13, Ирландия.


  Дата на последна редакция на текста Март 2014

  Други източници на информация
  Подробна информация за това лекарство е предоставена на уебсайта на Изпълнителната агенция по лекарствата: www.bda.bg.

  Описание на КВЕТИАДЖЕН ТАБЛ 200МГ

  КВЕТИАДЖЕН ТАБЛ 200МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  КВЕТИАДЖЕН ТАБЛ 200МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа