Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти за интимна хигиена
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • 1+1 на избрани хранителни добавки ERBOZETA & козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • ЛЕПТОДОН ТАБЛ 3МГ

  • ЛЕПТОДОН ТАБЛ 3МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  ЛЕПТОДОН 1 mg филмирани таблетки
  ЛЕПТОДОН 2 mg филмирани таблетки
  ЛЕПТОДОН 3 mg филмирани таблетки
  ЛЕПТОДОН 4 mg филмирани таблетки

  LEPTODON 1 mg film-coated tablets
  LEPTODON 2 mg film-coated tablets
  LEPTODON 3 mg film-coated tablets
  LEPTODON 4 mg film-coated tablets

  рисперидон (risperidone)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Лептодон и за какво се използва
  2. Преди да приемете Лептодон
  3. Как да приемате Лептодон
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Лептодон
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛЕПТОДОН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Лептодон принадлежи към група лекарства, наречени антипсихотици. Използва се за лечение на: Заболяване, известно като шизофрения, което може да промени начина, по който мислите, чувствате и/или действате. При това заболяване може да виждате, чувате или усещате неща, които не съществуват, да вярвате в неща, които не са истина или да се чувствате необикновено подозрителен или объркан.
  Симптомите на мания или на заболяване, наречено биполярно разстройство, при което може да се чувствате много развълнуван, въодушевен, разстроен, ентусиазиран или свръхактивен.
  Краткосрочно лечение (до 6 седмици) на дълго продължила агресия при хора с деменция на Алцхаймер, склонни към самонараняване или към нараняване на околните. Преди това трябва да са приложени алтернативни (нелекарствени) подходи.
  Краткосрочно лечение (до 6 седмици) на дълго продължила агресия при интелектуално неразвити деца (на поне 5-годишна възраст) и юноши с поведенческо разстройство.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ЛЕПТОДОН
  Не приемайте Лептодон
  Ако сте алергични (свръхчувствителни) към рисперидон или към някоя от останалите съставки на Лептодон (изброени в точка 6 по-долу).
  Ако не сте сигурен, че горното се отнася за Вас, попитайте Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Лептодон.
  Обърнете специално внимание при употребата на Лептодон
  Преди лечението с Лептодон се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт:

  Ако имате или сте имали някакъв проблем със сърцето или кръвоносните съдове (високо кръвно налягане, склонност към ниско кръвно налягане, неритмичен пулс, сърдечен пристъп) или ако използвате лекарства за Вашето кръвно налягане. Лептодон може да причини ниско кръвно налягане.
  Ако сте получили мозъчен удар или преходна исхемична атака (временно намаление на кръвния ток към мозъка), ако имате заболявания, които повишават риска от получаване на инсулт (високо кръвно налягане, сърдечно-съдово нарушение или проблеми с кръвоносните съдове на мозъка);
  Ако имате Паркинсонова болест или деменция (лесно забравяне); Ако страдате от захарен диабет или Ви е известно, че сте с повишен риск към това заболяване;
  Ако страдате от епилепсия;
  Ако сте мъж и някога сте имали удължена или болезнена ерекция. Ако получите такива оплаквания, докато вземате Лептодон, свържете се с Вашия лекар незабавно;
  Ако имате проблеми с контролиране на телесната температура или с прегряване; Ако имате или сте имали проблеми с бъбреците или с черния дроб; Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате състояние, известно като хиперпролактинемия (повишено ниво на хормона пролактин);
  Ако сте бременна, планирате да да забременеете или кърмите (вж. точка "Бременност и кърмене" по-долу).

  При продължително лечение Лептодон може да причини неволеви ритмични движения на лицето, езика, устата. Ако това се случи, потърсете медицинска помощ.
  Много редки са състоянията на обърканост, нарушения на съзнанието, повишена температура (силна треска и скованост на мускулатурата. Ако се появи някои от тези симптоми, трябва да се консултирате с Вашия лекар и да го информирате за лечението с Лептодон. Лептодон може да доведе до повишаване на теглото.

  Ако не сте сигурен дали някое от горните се отнася до Вас, разговаряйте с Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате Лептодон.

  Хора в старческа възраст с деменция
  Не трябва да приемате Лептодон, ако имате деменция, поради повишен риск от инсулт. По време на лечение с Лептодон трябва често да се консултирате с Вашия лекар.
  Ако почуствате внезапна слабост или скованост на лицето, ръцете, краката, особено от едната страна, или неясен говор, дори за кратък период от време или промяна в умственото състояние, свържете се с Вашия лекар. Това може да са симптоми на инсулт.

  Деца и юноши
  Преди започване на лечение на поведенческо разстройство трябва да се овладеят другите причини за агресивното поведение.
  Ако по време на лечение с Лептодон се появи умора, промяната на времето на приложение може да доведе до подобряване на на вниманието.

  Прием на други лекарства
  Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта. От особено значение е да разговаряте с Вашия лекар или фармацевт, ако вземате някое от следните лекарства:
  Лекарства, които се използват като успокоителни (бензодиазепини); лекарства, известни като опиати (болкоуспокояващи); лекарства, използвани за лечение на алергични състояния (антихистамини), тъй като рисперидон може да повиши седативния ефект на всяко от тях;
  Лекарства, които могат да променят електричната активност на сърцето, като лекарствата за малария, за ритъмни нарушения (като хинидин), за алергия (антихистамини), някои антидепресанти или други лекарства за психични проблеми;
  Лекарства, които причиняват забавяне на пулса;
  Лекарства, които причиняват понижаване на калия (някои диуретици); Лекарства, които се прилагат при повишено кръвно налягане. Лептодон може да понижи кръвното налягане;
  Лекарства за Паркинсонова болест (леводопа). При приемане на такива лекарства може да се увеличи рискът от развитие на сериозни нежелани реакции;
  Лекарства за отводняване (диуретици), които се използват за проблеми със сърцето или оток на някоя част от тялото поради задържане на прекалено много течност (фуроземид или хлоротиазид). Прилагането на Лептодон самостоятелно или в комбинация с фуроземид може да увеличи риска от инсулт или смърт при хора в старческа възраст с деменция.

  Някои лекарствени продукти могат да намалят ефекта на Лептодон: рифампицин (антибактериално средство), карбамазепин, фенитоин (лекарство за епилепсия), фенобарбитал. Ако започвате или спирате приема на тези лекарствени продукти, Вие може да се нуждаете от различна доза Лептодон.

  Следните лекарства могат да повишат ефекта на Лептодон: хинидин (за лечение на някои видове сърдечни заболявания), антидепресанти като пароксетин, флуоксетин, трициклични антидепресанти, лекарства от групата на бета-блокерите (за лечение на някои сърдечни състояния като високо кръвно налягане), фенотиазини (за лечение на психози или психични проблеми), циметидин, ранитидин (блокери на стомашната киселинност).
  Ако започвате или спирате приема на изброените лекарства, може да Ви е необходима различна доза на Лептодон.

  Прием на Лептодон с храни и напитки
  Вие може да приемате това лекарство със или без храна. Не употребявайте алкохол по време лечение с Лептодон. Лекарственият продукт усилва действието на алкохола.

  Бременност и кърмене
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата на Лептодон ако сте бременна, ако планирате бременност или кърмите. Лекарят ще реши дали може да приемате този лекарствен продукт. Когато Лептодон е използван през последното тримесечие на бременността, при новородени бебета може да се наблюдава обратимо треперене, втвърдяване на мускулите и проблеми с храненето.

  Шофиране и работа с машини
  Докато приемате Лептодон може да възникнат световъртеж, умора и нарушено зрение. Ако това се случи, Вие не трябва да шофирате или да работите с машини, без да се посъветвате с с Вашия лекар.
  Важна информация относно някои от съставките на Лептодон
  Филмираните таблетки съдържат лактоза. Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него преди да вземете този продукт.
  Филмираните таблетки от 2 mg съдържат оцветител сънсет жълто (ЕИО). Може да причини алергични реакции.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ЛЕПТОДОН
  Винаги приемайте Лептодон точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт

  За лечение на шизофрения Възрастни
  Обичайната начална доза е 2 mg дневно, като може да се повиши до 4 mg на втория ден. Дозата може да бъде променена от Вашия лекар съобразно това как реагирате на лечението, Повечето пациенти се чувстват по-добре с дневна доза от 4 до 6 mg, Тази обща дневна доза може да се даде наведнъж или да бъде разделена на 2 пъти. Вашият лекар ще Ви каже кое е най-доброто за Вас. Хора в старческа възраст
  Вашата начална доза ще бъде обикновено 0,5 mg 2 пъти на ден. Дозата може да бъде постепенно повишавана от лекаря, докато достигне 1 до 2 mg 2 пъти дневно. Вашият лекар ще Ви каже кое е найг доброто за Вас.
  Деца и юноши
  Деца и юноши под 18 години не трябва да бъдат лекувани с Лептодон за шизофрения.

  За лечение на мания Възрастни
  Началната доза обикновено е 2 mg веднъж на ден. Дозата може да бъде постепенно повишавана от Вашия лекар в зависимост от Вашата реакция на лечението, Повечето пациенти се чувстват по-добре с дози от 1 до 6 mg веднъж дневно. Хора в старческа възраст
  Началната доза обикновено е 0,5 mg 2 пъти на ден, Дозата може да бъде постепенно повишавана от лекаря до 1 mg или 2 mg 2 пъти дневно, в зависимост от Вашата реакция на лечението. Деца и юноши
  Деца и юноши под 18-годишна възраст не трябва да бъдат лекувани с Лептодон за биполярна мания.

  За лечение на дълготрайна агресия при хора с деменция на Алцхаймер Възрастни (включително хора в старческа възраст)
  Началната доза обикновено е 0,25 mg 2 пъти на ден, Дозата може да бъде постепенно повишавана от лекаря в зависимост от това, как реагирате на лечението, Повечето пациенти се чувстват по-добре с 0,5 mg 2 пъти дневно. Някои пациенти се нуждаят от 1 mg 2 пъти дневно, Продължителността на лечение при пациенти с деменция на Алцхаймер не трябва да е повече от 6 седмици.
  За лечение на поведенческо разстройство при деца и юноши

  Дозата зависи от теглото на Вашето дете: За деца, които тежат по-малко от 50 кг
  Началната доза е обикновено 0,25 mg дневно, Дозата може да се повишава всеки ден постепенно с 0,25 mg дневно, Обикновено поддържащата доза е 0,25 mg до 0,75 mg веднъж дневно. За деца, които тежат 50 кг и повече
  Началната доза е обикновено 0,5 mg на ден. Дозата може да се повишава всеки ден постепенно с 0,5 mg дневно, Обикновено поддържащата доза е 0,5 mg до 1 mg веднъж дневно.
  Продължителността на лечение при пациенти с поведенческо разстойство не трябва да е повече от 6 седмици.
  Деца под 5-годишна възраст не трябва да бъдат лекувани с Лептодон за поведенческо разстройство.
  Пациенти с проблеми с бъбреците или черния дроб
  Лептодон трябва да се употребява с внимание при тази група пациенти. Повишаване на дозата трябва
  да става постепенно.

  Как да приемате Лептодон
  Винаги приемайте Лептодон точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Вашият лекар ще Ви каже колко от лекарството да приемате и за какъв период. Това зависи от Вашето състояние и е различно при различните хора.
  Таблетките трябва да се поглъщат цели с чаша вода.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Лептодон
  Незабавно трябва да се консултирате с лекар. Вземете лекарствената опаковка и останалите таблетки с Вас.
  В случай на предозиране може да се чувствате сънливи или уморени, или да се появят патологични движения на тялото, може да получите проблеми като стоите прави или като вървите, може да се чувствате замаяни поради ниско кръвно налягане или да получите патологични сърдечни пулсации или припадъци.

  Ако сте пропуснали да приемете Лептодон
  Не вземайте двойна доза (две дози наведнъж), за да компенсирате пропуснатата. Вземете пропуснатата доза колкото е възможно по-скоро, вместо следващата доза. След това продължете да вземате останалите дози по обичайния начин.
  Ако пропуснете две или повече дози, свържете се с Вашия лекар.

  Ако сте спрели приема на Лептодон
  Не трябва да спирате приемането на това лекарство преди Вашия лекар да Ви каже, тъй като симптомите на заболяването може да се възобновят. Ако Вашият лекар реши да спрете това лечен» дозата трябва да се намалява постепенно за няколко дни.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Лептодон може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Нежеланите лекарствени реакции са класифицирани по честота както следва: много чести (засягат повече от 1 на 10 пациенти), чести (засягат от 1 до 10 пациенти на 100), нечести (засягат от 1 до 10 пациенти на 1 000), редки (засягат от 1 до 10 пациенти на 10 000), много редки (засягат по-малко от 1 на 10 000 пациенти), с неизвестна честота (честотата не може да се определи от наличните данни).
  Много чести
  Паркинсонизъм. Това е медицински термин, включващ много симптоми: повишено слюноотделяне или овлажняване на устата, мускулно-скелетна скованост, лигавене, конвулсия при свиване на крайниците, бавни, намалени или нарушени движения на тялото, безизразно лице, мускулна напрегнатост, вратна скованост, мускулна скованост, ситни, провлачени, забързани стъпки и липса на нормално движение на раменете при ходене, постоянно премигване в отговор на почукване по челото (абнормен рефлекс). Всеки отделен симптом може да се яви не по-често от 1 на 10 пациенти;
  Главоболие, трудно заспиване или стоене буден.

  Чести
  Сънливост, умора, неспокойствие, раздразнителност, тревожност, сънливост, световъртеж, нарушено внимание, чувство на изтощеност, нарушение на съня, треперене;
  Гадене, повръщане, зачервено гърло, сухота в устата, повишен апетит, коремна болка или дискомфорт, диария, запек;
  Повишение на теглото, повишение на телесната температура, намален апетит;
  Затруднено дишане, инфекция на белите дробове (пневмония), грип, инфекции на дихателните пътища, замъглено виждане, запушване на носа, кървене от носа, кашлица;
  Инфекции на пикочните пътища, напикаване;
  Мускулни спазми, неволеви движения на лицето или на ръцете и краката, болки в ставите, болки в гърба, оток на ръцете и краката, болки в ръцете и краката; Обрив, зачервяване на кожата; Ускорено сърцебиене, болки в гърдите; Повишено ниво на пролактина в кръвта.

  Нечести
  Жажда, пиене на прекалено много вода, пресипналост или промяна на гласа, незадържане на фекалиите, много твърди изпражнения;
  Инфекции на белия дроб, причинени от попадане на храна в дихателните пътища, инфекции на пикочния мехур, замъглено виждане, секрет от очите, инфекция на синусите, вирусна инфекция, инфекции на сливиците, инфекции под кожата, инфекции на очите, инфекции на стомаха, гъбични инфекции на ноктите;
  Патологична сърдечна проводимост, понижаване на кръвното налягане при ставане, ниско кръвно налягане, световъртеж след промяна на положението на тялото, ускорен пулс, патологични промени в електрокардиограмата, нарушение на сърдечния ритъм (ускорен или забавен пулс); Незадържане на урина, болка при уриниране, често уриниране;
  Обърканост, нарушение на вниманието, понижено ниво на съзнанието, силно изразена сънливост, нервност, приповдигнато настроение (мания), ниска енергичност и заинтересованост;
  Повишение на кръвната захар, повишение на чернодробните ензими, намаление на белите кръвни клетки, нисък хемоглобин и нисък брой на еритроцитите (анемия), повишение на еозинофилите (специални бели кръвни клетки), повишение на креатинфосфокиназата в кръвта, намаление на броя на тромбоцитите (кръвните клетки, които помагат за спиране на кървенето);
  Мускулна слабост, мускулна болка, болка в ухото, болка във врата, оток на ставите, патологична поза, скованост на ставите, болка на мускулите и костите в гръдния кош, дискомфорт в гърдите;
  Кожни обриви, увреждане на кожата, суха кожа, интензивен сърбеж на кожата, акне, косопад, възпаление на кожата, причинено от вредители, промяна в цвета на кожата, втвърдяване на кожата, зачервяване, намалена чувствителност на кожата за болка и допир, възпаление на мазна кожа;
  Липса на менструация, нарушена сексуална функция, еректилна дисфункция, нарушения на еякулацията, секрет от гърдите, увеличение на гърдите при мъжете, намаление на сексуалното желание, нередовна менструация, бяло течение (при жените);
  Припадък, нарушение на походката, мудност, намален апетит в резултат на лошо хранене и ниско телесно тегло, чувство на странност, нарушение на равновесието, алергия, оток, нарушение на говора, студени тръпки, нарушена координация;
  Болезнена свръхчувствителност към светлина, повишен кръвоток към очите, оток на очите, сухи очи, повишено сълзоотделяне;
  Увреждане на дихателните пътища, белодробен застой, хъркащи хрипове от белия дроб, затруднение на говора, затруднение при гълтане, влажна кашлица, груби/свиркащи хрипове при дишане, грипоподобно заболяване, инфекции на синусите;
  Оток на устните и очите заедно със затруднено дишане, внезапна слабост или вцепененост на лицето, ръцете или краката, особено едностранни, или епизоди на неясен говор, които са продължили по-малко от 24 часа (те се наричат мини-инсулти или инсулти), неволеви движения на лицето, ръцете или краката, загуба на съзнание, звънене в ушите, оток на лицето.

  Редки: Невъзможност за достигане до оргазъм, нарушения на менструацията, пърхот, лекарствена алергия, студени крайници, оток на устните, възпаление на устните, глаукома, намалена яснота на зрението, образуване на корички по ръбовете на клепачите, въртене на очите; отсъствие на емоция, промени в съзнанието с повишение на телесната температура и трепкалия на мускулите, оток на цялото тяло, синдром на отнемане при спиране на лекарството, спадане на телесната температура, бързо и повърхностно дишане, затруднено дишане по време на сън, обструкция (запушване) на червата, намален мозъчен кръвоток, намаление на белите кръвни клетки, несъответна секреция на хормона, който регулира обема на урината; разпадане на мускулни влакна и болка в мускулите (рабдомиолиза), нарушение на движенията; диабетна кома поради лош контрол; пожълтяване на кожата и очите (жълтеница), възпаление на панкреаса (задстомашна жлеза).
  Много редки: животозастрашаващи усложнения на неконтролиран диабет.

  С неизвестна честота: тежка алергична реакция, проявяваща се със затруднено дишане и шок, липса на гранулоцити (вид бели кръвни клетки, които спомагат в борбата против инфекциите), удължена и болезнена ерекция; прекалено много пиене на вода.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ЛЕПТОДОН
  Да се съхранява в оригиналната опаковка.
  Да се съхранява под 25°С.
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Лептодон след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Какво съдържа Лептодон

  Активното вещество е рисперидон. Всяка филмирана таблетка Лептодон съдържа 1 mg, 2 mg, 3 mg или 4 mg рисперидон.
  Другите съставки са:
  Ядро на таблетката: лактоза монохидрат, микрокристална целулоза (РН 101), царевично нишесте, прежелатинизирано нишесте, натриев лаурилсулфат, сухо царевично нишесте; силициев диоксид, колоиден безводен; микрокристална целулоза (РН 102), магнезиев стеарат. Филмово покритие: хипромелоза, талк, титанов диоксид, макрогол 6000, сънсет жълто ЕИО (таблетки от 2 mg), хинолиново жълто Е104 (таблетки от 3 mg и 4 mg), индигокармин Е132 (таблетки от 4 mg).

  Как изглежда Лептодон и какво съдържа опаковката
  Лептодон 1 mg филмирана таблетка е бяла на цвят, овална, двойноизпъкнала, с гравирани цифра 1 от едната страна на таблетката и надпис B/L от двете страни на делителната черта на другата страна на таблетката.
  По 10 таблетки в блистер от PVC/алуминиево фолио. По 3 блистера (30 таблетки) в картонена опаковка, заедно с листовка.

  Лептодон 2 mg филмирана таблетка е оранжева на цвят, овална, двойноизпъкнала, с гравирани цифра 2 от едната страна на таблетката и надпис B/L от двете страни на делителната черта на другата страна на таблетката.
  По 10 таблетки в блистер от PVC/алуминиево фолио. По 3 блистера (30 таблетки) в картонена опаковка, заедно с листовка.

  Лептодон 3 mg филмирана таблетка е жълта на цвят, овална, двойноизпъкнала, с гравирани цифра 3 от едната страна на таблетката и надпис B/L от двете страни на делителната черта на другата страна на таблетката.
  По 10 таблетки в блистер от PVC/алуминиево фолио. По 3 блистера (30 таблетки) в картонена опаковка, заедно с листовка.

  Лептодон 4 mg филмирана таблетка е зелена на цвят, овална, двойноизпъкнала, с гравирани цифра 4 от едната страна на таблетката и надпис B/L от двете страни на делителната черта на другата страна на таблетката.
  По 10 таблетки в блистер от PVC/алуминиево фолио. По 3 блистера (30 таблетки) в картонена опаковка, заедно с листовка.

  Притежател на разрешението за употреба и производител СОФАРМА АД
  ул. Илиенско шосе 16, 1220 София, България

  Дата на последно одобрение на листовката: август 2011.

  Описание на ЛЕПТОДОН ТАБЛ 3МГ

  ЛЕПТОДОН ТАБЛ 3МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ЛЕПТОДОН ТАБЛ 3МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа