Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • NEUROLAX TABL. COAT. 25 MG X50

  • NEUROLAX TABL. COAT. 25 MG X50 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТА

  NEUROLAX НЕУРОЛАКС

  ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ЛИСТОВКА ПРЕДИ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЕМАТЕ ТОЗИ ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ.
  - Запазете тази листовка. Може да Ви се наложи да я прочетете отново.
  - Ако у Вас възникнат допълнителни въпроси, моля обърнете се към Вашия лекуващ лекар ши към фармацевт.
  - Този продукт е предписан лично на Вас и не бива да го давате на никой друг. Той може да навреди на други хора, дори ако me имат подобни на Вашите оплаквания.

  В ТАЗИ ЛИСТОВКА СЕ СЪДЪРЖА СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:
  1. Какво представлява Неуролакс и за какво се прилага.
  2. Какво Ви е необходимо да знаете преди приложение на Неуролакс
  3. Как да прилагате Неуролакс
  4. Възможни нежелани реакции.
  5. Как да съхранявате Неуролакс
  6. Друга информация.

  Неуролакс 25 mg филмирани таблетки
  Hydroxyzine

  Активно вещество в една филмирана таблетка: Hydroxyzine hydrochloride 25 mg
  Помощни вещества: лактоза монохидрат, пшенично нишесте, повидон, безводен силицев диоксид, талк, магнезиев стеарат, Метакрилова киселина -метил метакрилат кополимер (1:1), титаниев диоксид, макрогол 6000, глицерол

  50 филмирани таблетки в опаковка.

  Притежател на разрешението за употреба
  "Актавис" ЕАД
  Бул. "Княгиня Мария Луиза" № 2 гр. София, България Тел. 9321 771,762

  Производител
  "Балканфарма-Дупница АД"
  2600 гр. Дупница, ул. "Самоковско шосе" №3. Тел. (0701)58 196

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НЕУРОЛАКС И ЗА КАКВО СЕ ПРИЛАГА
  Неуролакс е лекарствен продукт, който премахва страха, напрежението и
  безпокойството. Притежава успокояващо (седативно), противоалергично (антихистаминово) и антиеметично (противоповръщащо) действие Премахва и в значителна степен облекчава упорития сърбеж при някои заболявания.

  Неуролакс има следните приложения:
  За премахване и намаляване на тревожността и напрежението при възрастни, за облекчаване и премахване на упорития сърбеж при някои алергични заболявания (хронична уртикария, кожни алергични заболявания), както и за премахване на напрежението преди хирургични манипулации.

  2. КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА НЕУРОЛАКС
  Този продукт не се прилага при:
  свръхчувствителност (алергия) към активното вещество, цетиризин или някое от помощните вещества, включени в състава на продукта; порфирия.
  бременност и кърмене;

  При приложението на този лекарствен продукт, имайте предвид следното;
  Този продукт трябва да се прилага с внимание при пациенти с глаукома, нарушения в уринирането с различен произход, намалена двигателна активност на стомаха и червата, миастения гравис, епилепсия, някои заболявания на сърцето, бъбреците и черния дроб.
  Продуктът се прилага с внимание при пациенти с повишен риск от поява на гърчове. Необходимо е да се има пред вид, че при децата и пациентите в напреднала възраст, поради повишена чувствителност спрямо действието на продукта, е налице повишена възбудимост на ЦНС и склонност към гърчове. Продуктът не трябва да се приема едновременно с алкохол и лекарства от групата МАО - инхибитори.
  Този продукт може да повлияе резултатите от някои диагностични тестове (метахолинова бронхиална проба и кожните тестове за доказване на алергия), поради което се препоръчва прекъсване на лечението с продукта поне 5 дни преди началото на изследването.
  В състава на помощните вещества е включено пшенично нишесте, което може да представлява опасност за хора с глутенова ентеропатия. Лекарственият продукт съдържа лактоза, което го прави неподходящ при пациенти с лахтазна недостатъчност, галактоземия или глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция.
  Приложение на Неуролакс и прием на храни и напитки:
  По време на лечение с продукта не трябва да се употребява алкохол, тъй като той усилва неговото действие и може да доведе до поява на нежелани лекарствени реакции.

  Бременност
  Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт.
  Продуктът не се прилага по време на бременност. Лекарството преминава през плацентата. При новородени, чиито майки са използвали продукта в периода на бременността са наблюдавани нарушения в движенията, гърчове, понижение на кръвното налягане и други неблагоприятни прояви.
  Кърмене
  Преди прием на каквито и да е лекарствени продукти се консултирайте с лекуващия Ви лекар или с фармацевт.
  Продуктът не се прилага в периода на кърмене. При необходимост от приложение при кърмещи жени се препоръчва преустановяване на кърменето за времето на лечение с продукта.

  Шофиране и работа с машини
  Не се прилага при шофьори, лица работещи с машини и при пациенти, чиято дейност изисква повишено внимание, бързи психически и двигателни реакции.

  Важна информация за някои от съставките на Неуролакс
  В състава на помощните вещества е включено пшенично нишесте, което може да представлява опасност за хора с глутенова ентеропатия. Лекарственият продукт съдържа лактоза, което го прави неподходящ при пациенти с лактазна недостатъчност, галактоземия или глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция.

  Приложение на други лекарствени продукти:
  Моля, информирайте своя лекар или фармацевт, ако приемате или скоро сте приемали други лекарствени продукти, дори ако те не са Ви били предписани от лекар.
  Този продукт усилва действието на някои лекарства като тези потискащи централната нервна система, продуктите от групата на МАО-инхибиторите, атропин и трициклични антидепресанти. Алкохолът усилва ефектите на хидроксизин.
  Неуролакс потиска действието на бетахистин-съдържащите продукти и тези от групата на антихолинестеразните средства, на адреналин и апоморфин. Симетидин понижава плазмените концентрации на активното вещество и повишава плазмените концентрации на неговия метаболит цетиризин.

  3. КАК СЕ ПРИЛАГА НЕУРОЛАКС
  Винаги прилагайте Неуролакс според инструкциите на лекуващия лекар. Възрастни
  Лечение на тревожност - препоръчвана дневна доза 50 mg (2 таблетки), приета в два приема - по 1 таблетка сутрин и вечер. Максимална дневна доза - 300 mg (12 таблетки).
  За облекчаване и премахване на сърбеж - препоръчвана начална дневна доза 25 mg (1 таблетка), приета еднократно в часовете преди сън. При необходимост дозата може да бъде увеличена - по една таблетка 3-4 пъти дневно.
  Преди хирургични манипулации - 2-8 таблетки дневно, приложени еднократно или в два отделни приема, по преценка на лекаря.

  Деца
  За облекчаване и премахване на сърбеж - препоръчвана дневна доза 1-2 mg/kg, приета като отделни приеми.
  Преди хирургични манипулации - единична доза 1 mg/kg преди хирургичната интервенция и единична доза 1 mg/kg вечерта, преди манипулацията.
  Лекарствената форма не е подходяща за деца с под 6 годишна възраст. При пациенти в напреднала възраст лечението започва с по-ниски дози като повишаването на дозата е постепенно до настъпване на желания ефект. При пациенти с чернодробни и бъбречни заболявания се препоръчва намаляване на дозата по преценка на лекаря.
  Ако имате впечатлението, че ефектът от приложението на Неуролакс е по-силен от очаквания или недостатъчен, обърнете се към своя лекар или фармацевт.

  Ако сте използвали по-голяма доза Неуролакс
  При прием на по-висока доза от предписаната веднага се обърнете за помощ към лекар!
  Симптомите на предозиране са предимно от страна на стомашно - чревния тракт и нервната система - гадене, повръщане, нарушения в движенията, треперене, възбуда, повишение на телесната температура (по-често при деца), гърчове, при възрастните по-често се наблюдава потиснатост сънливост, загуба на съзнание. В тези случаи приемът на продукта незабавно се прекратява. Лечението се провежда със съответни симптоматични средства.
  При поява на симптоми на предозиране, незабавно се обърнете към лекар!

  Ако сте пропуснали да приложите Неуролакс
  Ако сте пропуснали един прием, вземете продукта във времето на следващия регулярен прием без да увеличавате дозата.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както и всеки друг лекарствен продукт, Неуролакс може да предизвика нежелани лекарствени реакции.
  Възможни са следните нежелани лекарствени реакции: От страна на нервната система и анализаторите - гърчове, замаяност, дискинезии, главоболие, безсъние, сънливост, треперене, възбуда, объркване, халюцинации, замъглено виждане, нарушения в зрението. От страна на стомашно-чревния тракт - сухота в устата, запек, загуба на апетит, гадене, повръщане, диарични изхождалия, епигастрални болки, киселини и дискомфорт, промени в стойностите на чернодробните лабораторни показатели.
  От страна отделителната система - затруднения в уринирането, задръжка на урината,
  Алергични реакции - обриви, сърбеж, повишено изпотяване, копривна треска, алергичен шок.
  Други - спазъм на бронхите и затруднения в дишането, умора, неразположение, повишение на температурата, понижение на артериалното налягане.
  Ако забележите каквито и да е нежелани реакции, включително такива, които не са отразени в тази листовка, моля съобщете за това на своя лекар или фармацевт.

  5. УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ
  При температура под 25° С.
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

  Срок на годност
  3 (три) години от датата на производство.
  Да не се употребява след изтичане срока, указан на опаковката!

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  За всяка допълнителна информация относно този лекарствен продукт се обръщайте към местното представителство на

  Притежателя на разрешението за употреба. "Актавис" ЕАД
  Бул. "Княгиня Мария-Луиза" № 2 гр. София, България

  Последна актуализация на текста - Май 2007 г.

  Описание на NEUROLAX TABL. COAT. 25 MG X50

  NEUROLAX TABL. COAT. 25 MG X50 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  NEUROLAX TABL. COAT. 25 MG X50 се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  NEUROLAX TABL. COAT. 25 MG X50 - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа