Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на пробиотици
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на продукти ASAM KRÄUTERHOF
  Поръчай сега
 • 30% ОТСТЪПКА на продукти DIFA COOPER за интензивно възстановяване и хидратация
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • НОГРОН КАПС 20МГ

  • НОГРОН КАПС 20МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Листовка: информация за пациента
  Ногрон 5 mg твърди капе Nog гоп 5 mg bard capsules
  Ногрон 20 mg твърди капсули Nogron 20 mg hard capsules
  Ногрон 100 mg твърди капсули Nogron 100 mg hard capsules
  Ногрон 140 mg твърди капсули Nogron 140 mg hard capsules
  Ногрон 180 mg твърди капсули Nogron 180 mg bard capsules
  Ногрон 250 mg твърди капсули Nogron 250 mg hard capsules
  темозоломид (temozolomide)
  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство защото тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможнши, неописани в тази листовка нежелани реакции.
  Какво има в тази листовка:
  1. Какво представлява Ногрон и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете преди да приемете Ногрон
  3. Как да приемате Ногрон
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Ногрон
  6. Съдържание на опаковката и друга информация

  1.Какво представлява Ногрон и за какво се използва
  Ногрон съдържа лекарствено вещество, наречено темозоломид. Това лекарство е антитуморно средство.
  Ногрон се използва за лечение на пациенти със специфични форми на мозъчен тумор при възрастни с новодиагностициран мултиформен глиобластом. Ногрон използва първо заедно с лъчетерапия (комбинирана фаза на лечение) и това самостоятелно (фаза на монотерапия).

  2.Не приемайте Ногрон
  - ако сте алергични към темозоломид или към някоя от останалите съставки на
  това лекарство, (посочени в т.б).
  - ако сте имали алергична реакция към декарбазин (противораково лекарство, наричано понякога DTIC). Симптомите на алергична реакция включват: усещане за сърбеж, задух или хрипове, подуване на лицето, устните, езика или гърлото.
  - ако някои видове кръвни клетки са силно намалени (потискане на костния мозък), като брой на белите кръвни клетки и тромбоцитите. Тези кръвни клетки са важни за борбата с инфекциите и за кръвосъсирването. Вашият лекар ще изследва кръвта Ви, за да бъде сигурен, че броят на тези кръвни клетки е достатъчен, преди да започнете лечението.
  Предупреждения и специални предпазни мерки с Ногрон
  Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра преди да приемете
  Ногрои
  - трябва да бъдете внимателно наблюдавани за развитие на сериозна форма на инфекция на белия дроб, наречена пневмоцитна пневмония (РСР). Ако сте новодиагностициран пациент (мултиформен глиобластом), Вие можете да приемате Ногрон в продължение на 42 дни, заедно с лъчетерапия. В такъв случай, Вашият лекар ще Ви предпише лекарства, които ще Ви предпазят от този вид пневмония (РСР).
  - ако имате нисък брой червени кръвни клетки (анемия), бели кръвни клетки и тромбоцити или проблеми със съсирваието на кръвта преди да започнете лечението, или ги получите по време на лечението. Вашият лекар ще реши дали да намали дозата, да прекъсне временно, да спре или да промени лечението. Може да се нуждаете и от други лечения. В някои случаи е необходимо да се спре лечението с Ногрон. По време на лечението Вашата кръв ще бъде редовно изследвана, за да се следи за поява на нежелани реакции на Ногрон върху кръвните Ви клетки.
  - при Вас може да съществува нисък риск от други промени в кръвните клетки, включително левкемия.
  - ако Ви се гади (чувство за неразположение в стомаха) и/или повръщате, като това са много чести нежелани реакции на Ногрон (вж. точка 4 "Възможни нежелани реакции"), Вашият лекар може да Ви предпише лекарство (антиеметик), за да предотврати повръщането. Ако повръщате често преди или по време на лечението, попитайте Вашия лекар кога е най добре да приемате Ногрон, докато повръщането се потисне. Ако повърнете след приема на Вашата доза, не приемайте втора доза през същия ден.
  - ако имате повишена температура или получите симптоми на инфекция, свържете се незабавно с Вашия лекар.
  - ако имате чернодробни или бъбречни проблеми, може да се наложи В доза да бъде коригирана.
  Деца и подрастващи
  Не дававйте това лекарство на деца на възраст под 3 години, защото няма проучвания за това. Има само ограничени данни за пациенти над 3-годишна възраст, които са приемали Ногрон.
  Други лекарства в Ногрон
  Кажете на Вашия лекар или фармацевт ако приемате, наскоро сте приемали или може да приемете някакви други лекарства.
  Бременност, кърмене и фертилитет
  Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, попитайте Вашия лекар за съвет преди да приемете това лекарство. Тове е защото не трябва да бъдете лекувана с Ногрон по време на бременност, освен ако не е изрично предписано от лекаря Ви.
  Както мъжете, така и жените, които приемат Ногрон, трябва да използват ефективни контрацептивни мерки (вж. също "Фертилитет при мъжете"). Трябва да спрете да кърмите по време на лечението с Ногрон.
  Фертилитет при мъжете
  Ногрон може да причини постоянна импотентност. Мъжете трябва да използват ефективна контрацепция и да не стават бащи до 6 месеца след спиране на лечението. Препоръчва са да потърсят съвет за консервиране на сперма преди лечението.
  Шофиране и работа с машини
  Ногрон може да причини умора и сънливост. В такива случаи не шофирайте и не работете с каквито и да било инструменти или машини и не карайте колело, докате не устоановите как Ви въздейства това лекарство (виж т. 4).
  Ногрон съдържа лактоза
  Ногрон твърди капсули съдържа лактоза. Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него, преди да приемате това лекарство.

  3.Как да приемате Ногрон
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал рятнят пекар или фармацевт. Ако не сте сигурни, консултирайте се с Вятпия лекар или фармацевт.
  Дозировка и продължителност на лечението
  Вашият лекар ще определи точната Ви доза Ногрон. Дозата ще бъде определена според Вашия ръст и тегло, дали имате рецидивиращ тумор и дали сте провеждали химиотерапия в миналото.
  Могат да Ви бъдат предписани и други лекарства (антиеметици), които да приемате преди и/или след дозата Ногрон, за да се избегне или потисне гаденето и повръщането.
  Паииенти с новодиагностиииран мултиформен глиобластом:
  Ако сте новодиагностициран пациент, Вашето лечение ще се проведе в две фази:
  - първо, лечение заедно с лъчетерапия (комбинирана фаза)
  - след това лечение само с Ногрон (фаза на монотерапия). 7
  През комбинираната фаза, Вашият лекар ще започне лечение с Ногрон в доза от 75 mg/m2 (обичайна доза). Вие ще приемате тази доза всеки ден в продължение на 42 дни
  (до 49 дни) в комбинация с лъчетерапия. Лечението с Ногрон може да се отложи или спре, в зависимост от броя на кръвните клетки и как понасяте лекарството през комбинираната фаза. След приключване на лъчетерапията, лечението Ви ще бъде прекъснато за 4 седмици. През този период Вашия организъм ще има възможност да се възстанови. След това ще започне фазата на монотерапия.
  По време на фазата на монотерапия, дозата и начина на прием на Ногрон ще бъдат различни. Вашият лекар ще определи точната доза за Вас. Може да има не повече от б периода на лечение (цикли). Всеки период ще е с продължителност от 28 дни. Вие ще приемате само новата доза Ногрон веднъж дневно през първите 5 дни („дни за прием") от всеки цикъл. Първата доза ще бъде 150 mg/m2. След това ще има период от 23 дни без прием на Ногрон. Това прави цикъл на лечение от 28 дни. След Ден 28 започва следващият цикъл. Вие отново ще приемате Ногрон веднъж дневно в продължение на 5 дни, след което 23 дни няма да приемате Ногрон. Дозата Ногрон може да бъде коригирана, отложена или спряна в зависимост от броя на кръвните Ви клетки и как понасяте лечението през всеки един цикъл.
  Паииенти с тумори, които са се появили отново или са се влошили (малигнен глиом. като мултиформен глиобластом или анапластичен астроиитом). приемат само Ногрон:
  Цикълът на лечение с Ногрон е с продължителност от 28 дни. Вие ще приемате само Ногрон веднъж дневно през първите 5 дни. Дневната доза зависи от това дали сте провеждали химиотерапия в миналото.
  Ако не сте провеждали химиотерапия, Вашата първа доза Ногрон ще бъде 200 mg/m веднъж дневно през първите 5 дни. Ако сте провеждали химиотерапия, Вашата първа доза Ногрон ще бъде 150 mg/m2 веднъж дневно в продължение на 5 дни. След това 23 дни няма да приемате Ногрон. Това прави цикъл на лечение от 28 дни.
  След Ден 28 започва следващият цикъл. Вие отново ще приемате Ногрон веднъж дневно в продължение на 5 дни, след което 23 дни няма да приемате Ногрон.
  Преди всеки нов цикъл на лечение ще Ви бъде правено изследване на кръвта, за да се провери дали е необходимо дозата Ногрон да бъде коригирана. Въз основа на резултатите от кръвните Ви изследвания, Вашият лекар може да коригира дозата Ви за следващия цикъл.
  Как да приемате Ногрон
  Приемайте предписаната Ви доза Ногрон веднъж дневно, за предпочитане по едно и също време всеки ден.
  Приемайте капсулите на гладно, например, поне един час преди да закусвате. Поглъщайте капсулата(ите) цели с чаша вода. Не отваряйте или дъвчете капсулите. Ако някоя капсула е повредена, избягвайте контакт на праха с кожата, очите или носа. Ако това се случи, измийте засегнатото място обилно с вода.
  В зависимост от предписаната доза, може да се наложи да приемате повече от една капсула наведнъж, понякога с различни концентрации (съдържание на активно вещество, в mg). Цветът на капсулите е различен за всяка концентрация .
  Концентрация
  Ногрон 5 mg твърди капсули
  Ногрон 20 mg твърди капсули
  Ногрон 100 mg твърди капсули
  Ногрон 140 mg твърди капсули
  Ногрон 180 mg твърди капсули
  Ногрон 250 mg твърди капсули
  Цвят на капачето
  Зелен
  Оранжев
  Лилав
  Син
  Шоколадово кафяв
  Бял
  Вие трябва да сте сигурни, че сте разбрали и запомнили следното:
  • колко капсули е необходимо да приемате всеки ден за прием. Помолете лекаря или фармацевта Ви да запише броя на капсулите (включително цвета им).
  • кои дни са Вашите дни за прием.
  Проверявайте дозата си с Вашия лекар всеки път при започване на нов цикъл, тъй като тя може да бъде различна от предишния цикъл.
  Винаги приемайте Ногрон точно както Ви е казал Вашия лекар. Особено важно е да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт, ако не сте сигурни в нещо. Неправилното приемане на това лекарство може да има сериозни последствия за Вашето здраве.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Ногрон
  Ако случайно сте приели повече капсули Ногрон от предписаното, свържете се незабавно с Вашия лекар или фармацевт.
  Ако сте пропуснали да приемете Ногрон
  Вземете пропуснатата доза колкото може по-скоро през същия ден. Ако денят е изтекъл, посъветвайте се с лекаря си. Не приемайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата, освен ако Вашия лекар не Ви каже.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Незабавно се свържете с Вяшия лекяр при поява на някоя от следните реакции:
  - тежка алергична реакция (свръхчувствителност) (уртикария (копривна треска), хрипове или други затруднения при дишане),
  - неконтролируемо кървене,
  - гърчове (конвулсии),
  - повишена температура,
  - силно главоболие, което не преминава.
  Лечението c Ногрон може да причини намаляване броя на определен тип кръвни клетки. Това може да доведе до лесна поява на синини или кървене, анемия (нисък брой червени кръвни клетки), треска и понижена устойчивост на инфекции. Намаляването на броя кръвни клетки обикновено е за кратко време. В някои случаи това може да бъде продължително и да предизвика много тежка анемия (апластична анемия). Вашият лекар ще изследва редовно кръвта Ви за всякакви промени и ще реши дали се нуждаете от допълнително лечение. В някои случаи, може да се наложи да се намали дозата Ногрон или да се спре лечението.
  Нежелани реакции от клинични изпитвания:
  Нежеланите реакции могат да са с определена честота, и според нея се определят като:
  ¦ много чести: засягат повече от 1 на 10 потребители
  ¦ чести: засягат от 1 до 10 на 100 потребители
  • нечести: засягат от 1 до 10 на 1 000 потребители
  ¦ редки: засягат от 1 до 10 на 10 000 потребители
  ¦ много редки: засягат по-малко от 1 на 10 000 потребители
  ¦ с неизвестна честота: честотата не може да се определи от наличните данни
  Ногрон при комбинирано лечение с лъчетерапш при новодиагностиигшан мултиформен глиобластом
  Пациентите, които приемат Ногрон в комбинация с лъчетерапия, могат да получат различни нежелани реакции в сравнение с пациентите, които приемат само Ногрон. Възможно е да възникнат следните нежелани реакции, които да изискват лекарска намеса:
  Много чести: липса на апетит, главоболие, запек (затруднено изхождане), гадене (чувство за неразположение в стомаха), повръщане, обрив, косопад, умора.
  Чести: инфекции в устата, инфектиране на рани, намален брой кръвни клетки (неутропения, тромбоцитопения, лимфопения, левкопения), повишени нива на кръвната захар, понижение на теглото, промени в психичното състояние или вниманието, безпокойство/депресия, сънливост, затруднен говор, нарушено равновесие, виене на свят, конвулсии, обърканост, лесно забравяне, затруднена концентрация, проблеми със съня, усещане за изтръпване, лесна поява на синини, треперене, необичайно или замъглено виждане, двойно виждане, нарушения на слуха, задух, кашлица, образуване на съсиреци по краката, задържане на течности, отичане на краката, диария, болка в стомаха или корема, киселини, разстроен стомах, затруднено преглъщане, сухота в устата, дразнене или зачервяване на кожата, суха кожа, сърбеж, мускулна слабост, болка в ставите, болка в мускулите, често уриниране, затруднено задържане на урината, алергична реакция, треска, радиационно увреждане, подуване на лицето, болка, необичайно усещане на вкусове, отклонения в изследванията на чернодробната функция.
  Нечести: грипоподобни симптоми, червени петна по кожата, стекъл вид на лицето или мускулна слабост, ниски нива на калий в кръвта, наддаване на тегло, промени в настроението, халюцинации и нарушение на паметта, частична парализа, нарушена координация, загуба на усещане, частична загуба на зрение, сухота или болки в очите, глухота, инфекция на средното ухо, шум в ушите, болка в ухото, палпитацин (може да усетите как сърцето Ви бие), образуване на съсирек в белите дробове, високо кръв» налягане, пневмония, възпаление на синусите, бронхит, простуда или грип, по, стомаха, затруднения в контрола на изхождането, хемороиди, лющене на ко: повишена чувствителност на кожата към слънчевата светлина, промяна в кожата, повишено потене, увреждане на мускулите, болка в гърба, затрудн) уриниране, вагинално кървене, импотентност, липса на или тежка менструация
  вагинално дразнене, болка в гърдите, топли вълни, треперене, обезцветяване на езика, промени в обонянието, жажда, проблеми със зъбите.
  Монотерапия с Ногрон пои реиидивирал ши прогресираш глиом
  Възможно е да възникнат следните нежелани реакции, които да изискват лекарска
  намеса:
  Много чести: намален брой на кръвните клетки (неутропения или лимфопения, тромбоцитопения), липса на апетит, главоболие, повръщане, гадене (чувство за неразположение в стомаха), запек (затруднено изхождане).
  Чести: загуба на тегло, умора, замаяност, усещане за изтръпване, задух, диария, коремна болка, разстроен стомах, обрив, сърбеж, косопад, повишена температура, слабост, треперене, чувство за неразположение, болка, промяна във вкуса.
  Нечести: намален брой на кръвните клетки (панцитопения, анемия, левкопения). Редки: кашлица, инфекции, включително пневмония.
  Много редки: зачервяване на кожата, уртикария (копривна треска), кожен обрив, алергични реакции (включително анафилаксия/подуване на лицето, устните, устата или гърлото (затруднено преглъщане), задух, силна уморяемост, уртикария и др./или ангионевротичен оток /сърбеж, уртикария, зачервени места по ръцете, стъпалата и гърлото, подуване на гърлото и езика, подуване около очите и устните, задух и затруднено преглъщане.
  Други нежелани реакции:
  Наблюдавани са много редки случаи на тежък обрив с подуване на кожата, включително по дланите и ходилата, или болезнено зачервяване на кожата и/или мехури по тялото или в устата. Съобщете незабавно на Вашия лекар, ако това се случи.
  Наблюдавани са много редки случаи на нежелани реакции свързани с белите дробове при прием на Ногрон. Пациентите обикновено усещат като задух или кашлица. Кажете
  на Вашия лекар, ако забележите някой от тези симптоми.
  В много редки случаи при пациенти, които приемат Ногрон и подобни на него лекарства, може да съществува малък риск от развитие на вторични ракови заболявания, включително левкемия.
  Има случаи на чернодробни нежелани реакции, включително повишение на чернодробните ензими, повишен билирубин, проблеми с жлъчния поток (холестаза) и хепатит.
  Съобщаване на подозирани нежелани реакции:
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно по националната система за съобщаване, чрез попълване на формуляр за съобщаване на НЛР от немедицински лица, на хартия или на уеб-сайта на Изпълнителната агенция по лекарствата, „Формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от
  немедипински лица"Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своят принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство

  5.Как да съхранявате Ногрои
  Бутилка от HDPE
  Да се съхранява под 3 0°С
  Да се съхранява в оригиналната бутилка, за да се предпази от влага. Съхранявайте бутилката плътно затворена.
  Сашета 5 mg. 20 mg
  Да се съхранява под 25°С
  100 mg. 140 mg. 180 me. 250 me Да се съхранява под 30°С
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Ногрон след срока на годност, отбелязан върху етикета и картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6.Съдържание на опаковката и друга информация
  Какво съдържа Ногрон
  Активното вещество е темозоломид. Всяка капсула от 5 mg съдържа 5 mg темозоломид.
  Активното вещество е темозоломид. Всяка капсула от 20 mg съдържа 20 mg темозоломид.
  Активното вещество е темозоломид. Всяка капсула от 100 mg съдържа 100 mg темозоломид.
  Активното вещество е темозоломид. Всяка капсула от 140 mg съдържа 140 mg темозоломид.
  Активното вещество е темозоломид. Всяка капсула от 180 mg съдържа 180 mg темозоломид.
  Активното вещество е темозоломид. Всяка капсула от 250 mg съдържа 250 mg темозоломид.
  Другите съставки са:
  Съдържание на капсулите Лактоза, безводна
  Силициев диоксид, колоиден безводен Натриев нишестен гликолат (тип А) Винена киселина Стеаринова киселина
  20 mg: желатин, титанов диоксид (Е 171), червен железен оксид (Е 172), жълт железен оксид (Е 172)
  100 mg: желатин, титанов диоксид (Е 171), червен железен оксид (Е 172), индиготин FD&C синьо2(Е132)
  140 mg: желатин, титанов диоксид (Е 171), индиготин FD&C синьо 2 (Е 132)
  180 mg: желатин, титанов диоксид (Е 171), жълт железен оксид (Е 172), червен железен
  оксид (Е 172), черен железен оксид (Е 172)
  250 mg: желатин, титанов диоксид (Е 171)
  Печатно мастило
  Шеллак, пропиленгликол, дестилирана вода, концентриран разтвор на амоняк, калиев хидроксид, черен железен оксид (Е 172)
  Как изглежда Ногрон и какво съдържа опаковката
  5 mg: Твърди желатинови капсули, размер 0 (зелено непрозрачно капаче/бяло
  непрозрачно тяло) с отпечатан с черно мастило надпис „5" върху тялото.
  20 mg: Твърди желатинови капсули, размер 0 (оранжево непрозрачно капаче/бяло
  непрозрачно тяло) с отпечатан с черно мастило надпис „20" върху тялото.
  100 mg: Твърди желатинови капсули, размер 0 (лилаво непрозрачно капаче/бяло
  непрозрачно тяло) с отпечатан с черно мастило надпис „ 100" върху тялото.
  140 mg: Твърди желатинови капсули, размер 0 (синьо непрозрачно капаче/бяло
  непрозрачно тяло) с отпечатан с черно мастило надпис „140" върху тялото.
  180 mg: Твърди желатинови капсули, размер 0 (шоколадово кафяво непрозрачно
  капаче/бяло непрозрачно тяло) с отпечатан с черно мастило надпис „180" върху тялото.
  250 mg: Твърди желатинови капсули, размер 0 (бяло непрозрачно капаче/бяло
  непрозрачно тяло) с отпечатан с черно мастило надпис „250" върху тялото.
  Бутилка от HDPE
  Бели, непрозрачни бутилки от полиетилен с висока плътност, с предпазна капачка от полипропилен, с уплътнение от полиестер и сушител, съдържащи 5 капсули.
  Сашета
  Сашетата са от хартия с линеен полиетилен с ниска плътност (най-външният слой), съполимер от алуминий и етилен акрилова киселина (най-вътрешният слой). Всяко саше, поставено в картонена кутия, съдържа 1 твърда капсула. Кутията съдържа 5 или 20 твърди капсули, опаковани в отделни сашета.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба. Притежател на разрешението за употреба
  EGIS Pharmaceuticals PLC
  H-l 106 Budapest, Kereszturi ut 30-38.
  УНГАРИЯ
  Производители
  EirGen Pharma Limited 64/65 Westside, Business Park, Old Kilmeaden Road, Waterford Ирландия. №
  Genepharm Group 18 Km Marathon Avenue, 153 51 Pallini, Гърция
  Millmount Healthcare Units 5-7, Navan Enterprise Centre, Trim Road, Co. Meath, Ирландия
  Millmount Healthcare Block 7, City North Business Campus, Stamullen, Co. Meath, Ирландия.
  EGIS Pharmaceuticals PLC, H-l 165 Budapest, Bokenyfbldi ut 118-120, Унгария.
  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните-членки на ЕИО със следните имена:
  Нидерландия (RMS)
  Nogron 5 mg (20 mg, 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg), hard е capsules
  България (CMS)
  Ногрон 5 mg (20 mg, 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg), капсули, твърди
  Чехия
  (CMS)
  Nogron 5 mg (20 mg, 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg)
  Унгария (CMS)
  Nogron 5 mg (20 mg, 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg), kemeny kapszula
  Полша
  (CMS)
  Nogron
  Румъния (CMS)
  Nogron 5 mg (20 mg, 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg), capsule
  Словакия
  (CMS)
  Nogron 5 mg (20 mg, 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg)
  Дата на последно одобряване на листовката:
  Август, 2013 г.

  Описание на НОГРОН КАПС 20МГ

  НОГРОН КАПС 20МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  НОГРОН КАПС 20МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа