Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • НОПЕКАР КАПС 37.5 МГ

  • НОПЕКАР КАПС 37.5 МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА

  НОПЕКАР 37,5 mg капсули с удължено освобождаване, твърди НОПЕКАР 75 mg капсули с удължено освобождаване, твърди НОПЕКАР 150 mg капсули с удължено освобождаване, твърди Венлафаксин
  NOPEKAR 37,5 mg prolonged-release capsules, hard NOPEKAR 75 mg prolonged-release capsules, hard NOPEKAR 150 mg prolonged-release capsules, hard Venlafaxine
  Моля, прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележете други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.
  В тази листовка ще намерите:
  1. Какво представлява НОПЕКАР и за какво се използва
  2. Преди да приемете НОПЕКАР
  3. Как да приемате НОПЕКАР
  4. Възможни нежелани реакции
  5. как да съхранявате НОПЕКАР
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НОПЕКАР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  НОПЕКАР е антидепресант, който принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на обратното захващане на серотонин и норадреналин (SNPJs). Тази група лекарства се използва за лечение на депресия и други състояния като тревожни разстройства. Счита се, че хората, които са в депресия и/или в тревожно състояние, имат по-ниски нива на серотонин и норадреналин в мозъка. Не е напълно ясно как действат антидепресантите, но те могат да помагат чрез повишаване нивата на серотонина и норадреналина в мозъка.
  НОПЕКАР е лечение за възрастни пациенти с депресия. НОПЕКАР също така е и лечение за възрастни пациенти със социална фобия (страх от или избягване на социални ситуации). Правилното лечение на депресията или социалната фобия е важно, за да се почувствате по-добре. Ако не се лекува, Вашето състояние може да не отшуми и да стане по-сериозно и по-трудно за лечение.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМАТЕ НОПЕКАР Не приемайте НОПЕКАР:
  ако сте алергични (свърхчувствителни) към Венлафаксин или към някоя от останалите съставки на НОПЕКАР
  ако едновременно приемате или сте приемали в рамките на последните 14 дни лекарства, известни като необратими моноаминооксидазни инхибитори (МАО-инхибитори), използвани за лечение на депресия или болест на Паркинсон. Взимането на необратим МАОИ заедно с други лекарства, включително VENLAFAXINE, може да причини сериозни или дори животозастрашаващи странични ефекти. Също така трябва да изчакате поне 7 дни, след като спрете венлафаксин, преди да приемате необратими МАО-инхибитори (вижте също точки "Серотонинов синдром" и "Прием на други лекарства").
  Обърнете специално внимание при употребата на НОПЕКАР:
  Ако използвате други лекарства, които, приети едновременно с НОПЕКАР , биха могли да повишат риска от развитие на серотонинов синдром (вж. точка "Прием на други лекарства").
  Ако имате очни проблеми като определени видове глаукома (повишено очно налягане).
  Ако имате анамнеза за високо кръвно налягане.
  Ако имате анамнеза за сърдечни проблеми.
  Ако имате анамнеза за припадъци (гърчове).
  Ако имате анамнеза за ниски нива на натрий в кръвта (хипонатриемия).
  Ако имате склонност към образуване на синини или склонност да кървите лесно (анамнеза за нарушение на кръвосъсирването), или ако приемате други лекарства, които могат да повишат риска от кървене.
  Ако нивото на холестерола Ви се покачва.
  Ако имате анамнеза за мания или биполярно разстройство (чувствате се свръхвъзбудени или еуфорични) или някой във Вашето семейство е имал такъв проблем. Ако имате анамнеза за агресивно поведение.
  НОПЕКАР може да причини усещане за безпокойство или неспособност да се стои спокойно в седнало или изправено положение. Трябва да информирате Вашия лекар, ако това Ви се случи. Ако някое от тези състояния се отнася за Вас, моля информирайте Вашия лекар, преди да приемате НОПЕКАР.
  Мисли за самоубийство и влошаване на Вашата депресия или тревожно разстройство.
  Ако сте депресирани и/или имате тревожно разстройство понякога може да имате мисли за самонараняване или самоубийство. Тези мисли може да се засилят, когато за първи път приемате антидепресанти, тъй като при всички тези лекарства е необходимо време, за да започнат да действат - обикновено около две седмици, но понякога и по-дълго.
  Вие може да бъдете по-предразположени да мислите по този начин:
  Ако и преди сте имали мисли за самоубийство или самонараняване.
  Ако сте млад човек. Данни от клинични проучвания показват повишен риск от поведение, свързано със самоубийство при млади хора (под 25 години) с психични заболявания, които са лекувани с антидепресант.
  Ако по което и да е време у Вас се появят мисли за самонараняване или да се самоубиете, свържете се с Вашия лекар или незабавно отидете в болница.
  Може да прецените, че е полезно да споделите с роднина или близък приятел, че сте депресирани или имате тревожно разстройство и да ги помолите да прочетат тази листовка. Можете да ги помолите да Ви кажат, ако мислят, че Вашата депресия или тревожност св влошават или са обезпокоени от промени в поведението Ви.
  Сухота в устата
  За сухота в устата се съобщава при 10% от пациентите, лекувани с VENLAFAXINE. Това може да повиши риска от кариес. Ето защо трябва да обърнете специално внимание на хигиената на Вашите зъби.
  Употреба при деца и юноши до 18 годишна възраст:
  НОПЕКАР не се препоръчва за употреба при деца и юноши до 18 години. Трябва да знаетесъщо, че при пациенти под 18 години, които приемат лекарства от тази група, има повишен риск от странични ефекти, като суицидни опити и мисли, враждебност (предимно агресия, опозиционно поведение и гняв). Въпреки това, вашият лекуващ лекар може да предпише НОПЕКАР на пациенти под 18 при положение, че сметне, че това е в техен интерес. Ако това е така и Вие искате да го обсъдите, е най-добре да се обърнете към лекуващия Ви лекар. Ако някой от симптомите, споменати по-горе, се появи или влоши при пациенти под 18 години, използващи НОПЕКАР, обърнете се към лекуващия лекар. Дългосрочните ефекти на НОПЕКАР върху растежа, съзряването и познавателните и поведенчески функции не са още проучени.
  Приемане на други лекарства
  Вашият лекар трябва да реши дали можете да вземате НОПЕКАР с други лекарства.
  Не започвайте и не спирайте да приемате каквито и да е лекарства, включително и тези, купувани без рецепта, природни или билкови препарати, преди да се консултирате с Вашия лекар или фармацевт.
  Моноаминооксидазни инхибитори (МАО-инхибитори: вж. точка "Преди да приемате НОПЕКАР ")•
  Серотонинов синдром:
  Серотониновият синдром, който представлява потенциално животозастрашаващо състояние (вж. точка "Възможни нежелани реакции"), може да се появи при лечение с НОПЕКАР, особено когато той се приема с други лекарства. Примерите за такива лекарства включват: Триптани (използвани при мигрена)
  Лекарства за лечение на депресия, например SNRI, SSRIs, трициклични антидепресанти или лекарства, съдържащи литий
  Лекарства, съдържащи линезолид, който е антибиотик (използван за лечение на инфекции)
  Лекарства, съдържащи моклобемид, който е обратим МАО-инхибитор (използван за лечение на депресия)
  Лекарства, съдържащи сибутрамин (използван за понижение на теглото)
  Лекарства, съдържащи трамадол (болкоуспокояващо)
  Продукти, съдържащи жълт кантарион (наричан още Hypericum perforatum, който е природно/билково лекарство, използвано за лечение на лека депресия)
  Продукти, съдържащи триптофан (използван за проблеми например със съня и депресия)
  Признаците и симптомите на серотониновия синдром могат да бъдат комбинация от следните: неспокойствие, халюцинации, загуба на координация, ускорена сърдечна дейност, повишена телесна температура, резки промени в кръвното налягане, свръхактивни рефлекси, диария, кома, гадене, повръщане. Незабавно потърсете медицинска помощ, ако мислите, че получавате серотонинов синдром.
  Следните лекарства могат също да взаимодействат с НОПЕКАР и трябва да се използват с повишено внимание. Особено важно е да споменете на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате лекарства, съдържащи:
  Кетоконазол (противогъбично лекарство)
  Халоперидол или рисперидон (за лечение на психиатрични състояния)
  Метопролол (бета-блокер за лечение на високо кръвно налягане и на сърдечни проблеми)
  Прием на НОПЕКАР с храни и напитки
  НОПЕКАР трябва да се приема с храна (вж. точка 3 "КАК ДА ПРИЕМАТЕ НОПЕКАР ").
  Трябва да избягвате употребата на алкохол, докато приемате НОПЕКАР.
  Бременност и кърмене
  Информирайте Вашия лекар, ако забременеете или ако се опитвате да забременеете. Трябва да използвате НОПЕКАР едва след като обсъдите с Вашия лекар потенциалните ползи и потенциалните рискове за Вашето неродено дете.
  Трябва да сте сигурна, че Вашата акушерка и/или лекар знае, че сте на НОПЕКАР. Когато приемате по време на бременност подобни лекарствени продукти (SSRJs), може да се повиши риска от сериозно състояние при бебето, наречено персистираща белодробна хипертония при новородени (PPHN), при която бебето диша по-бързо и посинява. Тези симптоми обикновенно се появяват в първите 24 часа след раждането на бебето. Ако това се случи на Вашето бебе, Вие трябва веднага да уведомите Вашата акушерка и/или лекар.
  НОПЕКАР преминава в кърмата. Има риск да окаже ефект върху бебето. Ето защо трябва да обсъдите това с Вашия лекар и той/тя ще реши дали трябва да спрете да кърмите или да спрете терапията с НОПЕКАР.
  Шофиране и работа с машини
  Не шофирайте и не използвайте никакви уреди или машини, докато не разберете как Ви влияе НОПЕКАР

  3.КАК ДА ПРИЕМАТЕ НОПЕКАР
  Винаги приемайте НОПЕКАР точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Приемайте НОПЕКАР по приблизително едно и също време всеки ден сутрин или вечер. Капсулите трябва да се поглъщат цели, с течност, без да се отварят, раздробяват, сдъвкват или разтварят.
  НОПЕКАР трябва да се приема с храна.
  Ако имате чернодробни или бъбречни проблеми, информирайте Вашия лекар, тъй като може да е необходимо Вашата доза НОПЕКАР да се промени.
  Не спирайте приема на НОПЕКАР, без да се консултирате с Вашия лекар (вж. точка "Ако спрете приема на НОПЕКАР ").
  Ако сте приели повече от необходимата доза НОПЕКАР
  Моля свържете се незабавно с Вашия лекар или аптекар ако сте приели повече от необходимата доза НОПЕКАР, предписана от Вашия лекар.
  Симптомите на евентуално предозиране могат да включват ускорена сърдечна дейност, промени в нивото на будност (вариращи от сънливост до кома), замъглено виждане, гърчове или припадъци и повръщане.
  Ако сте пропуснали да приемете НОПЕКАР
  Ако сте пропуснали доза, приемете я веднага след като се сетите. Ако обаче е настъпило време за следващата доза, прескочете пропуснатата и приемете само една доза, както обикновено. Не вземайте повече от дневното количество НОПЕКАР, което Ви е било предписано за един ден.
  Ако сте спрели приема на НОПЕКАР:
  Не спирайте лечението и не понижавайте дозата без да се консултирате с Вашия лекар, дори да се чувствате по-добре. Ако Вашият лекар прецени, че повече не се нуждаете от лечение с НОПЕКАР, той може да Ви помоли бавно да понижите Вашата доза, преди да спрете изцяло лечението
  Известно е, че настъпват нежелани реакции, когато хората прекратяват употребата на НОПЕКАР, особено когато НОПЕКАР се спира внезапно или дозата се понижава твърде бързо. Някои пациенти могат да почувстват симптоми като умора, световъртеж, замаяност, главоболие, сънливост, кошмари, сухота в устата, загуба на апетит, гадене, диария, нервност, ажитираност, обърканост, шум в ушите, мравучкане или, рядко, усещания като от електрически шок, слабост, потене, гърчове или грипоподобни симптоми.
  Вашият лекар ще Ви посъветва за това как трябва постепенно да спрете лечението с НОПЕКАР. Ако почувствате някой от тези или други симптоми, които Ви притесняват, обърнете се към Вашия лекар за допълнителен съвет.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, НОПЕКАР може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Ако получите някоя от следните реакции, не приемайте НОПЕКАР . Незабавно информирайте Вашия лекар или отидете в спешното отделение на най-близката болница:
  Стягане в гърдите, свирене на гърдите, затруднено преглъщане или дишане
  Оток на лицето, гърлото, ръцете или ходилата
  Чувство на нервност или тревожност, замаяност, чувство за пулсиране, внезапно зачервяване на кожата и/или чувство за топлина
  Тежък обрив, сърбеж или уртики (надигнати плаки червена или бледа кожа, които често сърбят).
  Пълен списък на нежеланите реакции
  Честотата (вероятността за поява) на нежеланите реакции се класифицира както следва:
  Много чести
  Засягат повече от 1 потребител от 10
  Чести
  Засягат от 1 до 10 потребители на 100
  Нечести
  Засягат от 1 до 10 потребители на 1000
  Редки
  Засягат от 1 до 10 потребители на 10000
  С неизвестна честота
  От наличните данни не може да бъде направена оценка на честотата
  • Нарушения на кръвта
  Нечести: кръвонасядане; смолисточерни изпражнения (фекалии) или кръв в изпражненията, което може да е признак на вътрешен кръвоизлив
  С неизвестна честота: намален брой тромбоцити в кръвта Ви, което води до повишен риск от кръвонасядане или кървене; нарушения на кръвта, което могат да доведат до повишен риск от инфекции
  • Нарушения на метаболизма/храненето
  Чести: загуба на тегло; повишен холестерол Нечести: наддаване на тегло
  С неизвестна честота: леки промени в кръвните нива на чернодробните ензими; понижение на кръвните нива на натрия; сърбеж, жълта кожа или пожълтяване на очите, тъмна урина или грипоподобни симптоми, които са симптоми на възпаление на черния дроб (хепатит); обърканост, прекомерен прием на вода (известно като синдром на неадекватна секреция на антидиуретичен хормон); патологично отделяне на кърма
  • Нарушения на нервната система
  Много чести: сухота в устата; главоболие
  Чести: патологични сънища; понижено либидо; замаяност; повишен мускулен тонус; безсъние; нервност; иглички и тръпки; седиране; тремор; обърканост; чувство за изолираност (или отделеност) от самия себе си и действителността
  Нечести: липса на чувства или емоции; халюцинации; неволеви движения на мускулите; ажитираност; нарушени координация и равновесие
  Редки: чувство за безпокойство или невъзможност да се стои спокойно в седнало или изправено положение; гърчове или припадъци; чувство за свръхвъзбуденост или еуфория
  С неизвестна честота: висока температура с ригидни мускули, обърканост или ажитираност и потене, или ако почувствате внезапни мускулни движения, които не можете да контролирате, това може да са симптоми на сериозни състояния, известни като невролептичен малигнен синдром; еуфорични усещания, сънливост, продължителни бързи движения на очите, тромавост, неспокойство, чувство като че ли сте пияни, потене или ригидни мускули, които са симптоми на серотонинергичен синдром; дезориентираност и обърканост, съпроводени често от халюцинация (делир); скованост, спазми и неволеви движения на мускулите; мисли за самонараняване или самоубийство
  • Нарушения на зрението и слуха
  Чести: замъглено виждане
  Нечести: променени вкусови усещания; звънене в ушите (тинитус)
  С неизвестна честота: силни болки в очите и понижено или замъглено виждане
  • Нарушения на сърцето и кръвообращението
  Чести: повишено кръвно налягане; зачервяване; сърцебиене
  Нечести: чувство на замаяност (особено когато се изправите прекалено бързо), припадане, ускорена сърдечна дейност
  С неизвестна честота: понижено кръвно налягане; абнормна, ускорена или неравномерна сърдечна дейност, която може да доведе до припадане
  • Нарушения на дишането
  Чести: прозяване
  С неизвестна честота: кашлица, свирене в гърдите, задух и висока температура, които са симптоми на възпаление на белите дробове, свързано с повишение на белите кръвни клетки (белодробна еозинофилия)
  • Нарушения на храносмилателната система
  Много чести: гадене
  Чести: намален апетит; запек; повръщане Нечести: скърцане със зъби; диария
  С неизвестна честота: силни болки в корема или гърба (които могат да бъдат признак на сериозен проблем в червата, черния дроб или панкреаса)
  • Засягане на кожата
  Много чести: потене (включително нощно изпотяване) Нечести: обрив; патологична загуба на коса
  С неизвестна честота: кожен обрив, който може да доведе до сериозно образуване на мехури и белене на кожата; сърбеж; лек обрив
  • Мускулни нарушения
  С неизвестна честота: необяснима мускулна болка, болезненост или слабост (рабдомиолиза)
  • Нарушения на пикочната система
  Чести: затруднено отделяне на урина; повишена честота на уриниране Нечести: невъзможност за уриниране
  • Репродуктивни и сексуални нарушения
  Чести: патологична еякулация/оргазъм (мъже); липса на оргазъм; еректилна дисфункция (импотентност); нарушения в менструацита като засилено кървене или засилено нередовно кървене
  Нечести: абнормен оргазъм (жени)
  • Общи
  Чести: слабост (астения); студени тръпки Нечести: чувствителност към слънчева светлина
  С неизвестна честота: оток на лицето или езика, задух или затруднено дишане, често съчетано с обриви (това може да е сериозна алергична реакция)
  НОПЕКАР понякога причинява нежелани реакции, които може да не усетите като повишаване на кръвното налягане или патологичен сърдечен ритъм; леки промени в кръвните нива на чернодробните ензими, натрия или холестерола. По-рядко НОПЕКАР може да понижи функцията на тромбоцитите в кръвта Ви, което води до повишен риск от кръвонасядане или кървене. Затова Вашият лекар може от време на време да желае да извършва кръвни изследвания, особено ако сте приемали НОПЕКАР дълго време.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или ако забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ НОПЕКАР
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца!
  Не използвайте НОПЕКАР след срока на годност отбелязан на картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Да се съхранява при температура под 30°С.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или контейнерите за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа НОПЕКАР
  Активното вещество е венлафаксин
  Всяка капсула с удължено освобождаване, твърда съдържа 37.5 mg, 75 mg или 150 mg венлафаксин под формата на венлафаксин хидрохлорид.
  Другите съставки са: Хипромелоза, Амониев метакрилат съполимер (тип В), Натриев лаурилсулфат, Магнезиев стеарат, Основен бутил метакрилат съполимер 12,5%, Титанов диоксид (Е 171) и Желатин
  75mg: Железен оксид, червен (Е 172).
  150 mg: Еритрозин (Е 127), Индиготин И (Е 132)
  Как изглежда НОПЕКАР и какво съдържа опаковката
  37.5 mg капсули с удължено освобождаване, твърди: бели непрозрачни - тяло и капаче, размер 0 твърди желатинови капсули, съдържащи една кръгла двойно изпъкнала филмирана таблетка, с надпис VEN на капачето на капсулата и 37.5 на тялото.
  75 mg капсули с удължено освобождаване, твърди: розови непрозрачни - тяло и капаче, размер 0 твърди желатинови капсули, съдържащи две кръгли двойно изпъкнали филмирани таблетки, с надпис VEN на капачето на капсулата и 75 на тялото.
  150 mg капсули с удължено освобождаване, твърди: червени непрозрачни - тяло и капаче, размер 0 твърди желатинови капсули, съдържащи три кръгли двойно изпъкнали филмирани таблетки с надпис VEN на капачето на капсулата и 150 на тялото.
  Опаковка от 28 и 98 капсули
  ПРИТЕЖАТЕЛ НА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА УПОТРЕБА
  LABORMED PHARMA S.A.
  Splaiul Independentei, Nr. 319Е, sector 6, Bucuresti Румъния
  ПРОИЗВОДИТЕЛ Pharmaten S.A.
  6, Dervenekion Str., 153 51 Pallini Attiki, Гърция
  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните-членки на ЕЕО под следните имена:България
  NOPEKAR 37,5 mg, 75 mg, 150 mg
  Чехия
  NOPEKAR 37,5 mg tobolka s rizenym uvonovanim NOPEKAR 75 mg tobolka s rizenym uvonovanim NOPEKAR 150 mg tobolka s rizenym uvonovanim
  Дания
  NOPEKAR 37,5 mg, 75 mg, 150 mg
  Унгария
  NOPEKAR 37,5 mg, 75 mg, 150 mg
  Полша
  NOPEKAR
  Румъния
  NOPEKAR 37,5 mg, 75 mg, 150 mg
  Словакия
  NOPEKAR 37,5 mg, 75 mg, 150 mg
  Дата на последн одобрение на листовката: 14/05/2010

  Описание на НОПЕКАР КАПС 37.5 МГ

  НОПЕКАР КАПС 37.5 МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  НОПЕКАР КАПС 37.5 МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  НОПЕКАР КАПС 37.5 МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа