Сайтът използва бисквитки.

 • -25% на козметика URIAGE
  Поръчай сега
 • до 30% на продукти за Интимна хигиена
  Поръчай сега
 • -20% на продукти против косопад ADENOSIL
  Поръчай сега
 • ОЛМЕСТА ПЛЮС ТАБЛ 40МГ/25МГ

  • ОЛМЕСТА ПЛЮС ТАБЛ 40МГ/25МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  Olmesta plus 40 mg/25 mg film-coated tablets

  Олмесартан медоксомил/ Хидрохлоротизаид
  (Olmesarian medoxomil/Hydrochlortizadide

  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  - Ако получите някоя от нежеланите лекарствени реакции уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и възможни нежелани реакции, които не са включени в тази листовка.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете преди да приемете Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  3. Как да приемате Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  4. Възможни нежелани реакции
  5 Как да съхранявате Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  6. Съдържание на опаковката и друга информация.

  1. Какво представлява Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки н за какво се използва

  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки съдържа две активни вещества, олмесартан медоксомил и хидрохлоротиазид, които се използват за лечение на високо кръвно налягане (хипертония).
  - Олмесартан медоксомил принадлежи към група лекарства наречени антагонисти на ангиотеизин И. Той понижава кръвното налягане като разширява кръвоносните съдове.
  - Хидрохлоротиазид принадлежи към група лекарства наречени ти аз идни диуретнци ("обезводняващи таблетки”). Той понижава кръвното налягане като подпомага организма да отдели излишното количество течност, чрез стимулиране на бъбреците да отделят по-голямо количество урина.
  Ще Ви предпишат Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки, ако самостоятелното лечение с олмесартан медоксомил не контролира адекватно кръвното налягане. Когато се прилагат заедно, двете активни вещества в това лекарство подпомагат понижаването на кръвното налягане в по-голяма степен, отколкото ако се приемат самостоятелно.
  Вие може би вече приемате лекарства за лечение на Вашето високо кръвно налягане, но е възможно Вашият лекар да прецени, че Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки ще го понижи в по-голяма степен.
  Високото кръвно налягане може да се контролира с лекарства като Олместа плюс 20 mg/25 mg филмирани таблетки. Вашият лекар вероятно Ви е препоръчал да направите известни промени в начина си на живот, с цел да подпомогнете понижаването на кръвното налягане (напр. да спрете да пушите, да намалите количеството на приемания алкохол и на солта в храната) Освен това Вашият лекар може да настоява да повишите физическата си активност с редовни физически упражнения като ходене или плуване. Важно е да спазвате този съвет на Вашия лекар.

  2. Какво трябва да знаете преди да приемете Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки

  Не приемайте Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки:
  Ако мислите, че което и да е от следващите е валидко за Вае или не сте сигурни а нещо, не приемайте таблетките. Говорете с Вашия лекар и последвайте дадения Ви съвет. Не приемайте това лекарство, особено ако:
  - сте алергични към активните вещества или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка б)
  - сте алергични към вещества, подобни на хидрохлоротиазид (сулфонамиди) ако сте бременна след 3-тия месел. (По-добре е да не приемате Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки по време на ранна бременност - вижте точката за Бременност),
  - имате тежко бъбречно заболяване
  - сте с ниско ниво на калий, натрий, високо ниво на калций или пнкочна киселина в кръвта (което може да е причина за поява на подагра), които не се повлияват от лечение
  - имате тежко чернодробно заболяване или пожълтяване на кожата и бялото на очите (жълтеница)
  - имате проблеми с дренажа на жлъчката от жлъчните пътища и жлъчния мехур (билиарна обструкцня, напр. жлъчни камъни).

  Предупреждения и предпазни мерки
  Преди да приемете таблегкнте, информирайте Вашня лекар, ако някое от следните състояния е валидно за Вас. Вашият лекар може да настоява за по-чести прегледи н изследвания, ако имате някое от следните състояния:
  • Леко до умерено тежко бъбречно увреждане или трансплантация на бъбрек
  • Чернодробно заболяване
  • Сърдечна недостатъчност иди проблеми със сърдечните клапи, или сърдечния мускул
  • Повръщане или диария, конто са тежки или продължават няколко дни
  • Лечение с високи дози обезводняващи таблетки (диурепщи)
  • Ако сте на диета с ниско съдържание на сол
  • Нарушения на над бъбречните жлези (напр. първичен алдостеронизъм)
  • Диабет
  • Еритематозен лугтус (автоимунио заболяване)
  • Алергия или астма.
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки може да е причина за повишаване нивата на мазнините и пикочната киселина в кръвта (води до подагра - болезнено подуване па ставите). Вашият лекар може да Ви прави изследвания на кръвта на определени интервали от време, за да контролира тези показатели.
  Това лекарство може да промени нивата на определени вещества в кръвта Ви, известни като електролити, Вашият лекар може да поиска да ги контролира на определени интервали от време. Признаци за промени в електролитите са: жажда, сухота в устата, мускулна болка или спазми, умора на мускулите, ниско кръвно налягане (хипотония), чувство за слабост, леност, умора, сънливост или безпокойство, гадене, повръщане, по-рядко уриниране, ускорена сърдечна дейност. Ако забележите тези симптоми, говорете с Вашия лекар.

  Както и при други лекарства, които понижават крьвното налягане, рязкото понижение на кръвното налягане при пациенти с нарушения на кръвообращението на сърцето или мозъка може да доведе до сърдечен пристъп или инсулт. Затова Вашият лекар внимателно ще контролира кръвното ви налягане.

  Резултати от изследвания
  Ако Ви предстои изследване на функцията на паращитовидните жлези. Вие трябва да спрете приема на олмесартан медоксомнл/хидрохлоротиазид преди това изследване. Преди да спрете лечението» попитайте Вашия лекар за съвет.
  Ако Вие сте спортист, това лекарство може да промени резултатите от изследванията за употреба на допинг и да ги позитивира.
  Вие трябва да кажете на Вашия лекар, ако сте (или може да сте) бременна.
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки не се препоръчва за употреба по време на ранна бременност и не трябва да се приема, ако сте бременна след 3-гия месец, тъй като може сериозно да увреди Вашето бебе, ако го използвате през този период (вижте точката за бременност).

  Деца и юноши
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки не се препоръчва за употреба при деца и юноши под 18-годишна възраст.

  Пациенти от африкански произход
  Както и при други подобни лекарства, понижаващият кръвното налягане ефект на Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки е до известна степен по-слаб при пациенти от африкански произход.

  Други лекарства и Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  Кажете на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали каквито и да е други лекарства.
  Особено важно е да информирате Вашия лекар или фармацевт за което и да е от следните:
  • Лекарства, които може да повишат нивата на калий в кръвта, ако се използват по едно и също време с Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки. Такива са:
  - калиеви добавки (като заместители на солта, които съдържат калий)
  - обезводняващи таблетки (дкуретици)
  - хепарин (за разреждане на кръвта) лаксативи
  - стероиди
  - адренокортикотропен хормон (АКТХ)
  - кврбеноксолон (лекарство използвано за лечение па язви на устата и стомаха)
  - пеницилин О натрий (известен още като бензилпеницилнн натрий, антибиотик) някои обезболяващи като аспирин или салнципати
  • Литий (лекарство използвано за лечение на промени в настроението и някои видове депресии). Когато се използва по едно и също време с Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки, може да усили токсичността на литий. Ако трябва да приемате литий, Вашият лекар ще кошропира нивата на литий в кръвта.
  • Нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) (лекарства за обезболяване, оток и други симптоми на възпалението» включително артрит). Когато се използват заедно с Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки, може да повишат риска от бъбречна недостатъчност. Освен това може да отслабят ефекта на Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки.
  • Други лекарства за понижаване на кръвното налягане (антихипертензивни). Ефектът на Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки може да бъде усилен.
  • Сънотворни, седатпвни и антидепресанти. Употребата на тези лекарства заедно с Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки може да доведе до внезапно рязко понижаване на кръвното налягане при изправяне*
  • Някои лекарства като баклофен и тубокурарин (използван за отпускане на мускулите).
  • Амифостнн и някои лекарства като цнкпофосфамид или метотрексат (използвани за рак).
  • Холестирамин и колесгипол (за понижаване нивата на мазнините в кръвта)
  • Ангихолннергнчни лекарства като атропин и бипериден
  • Лекарства като тиоридазин, хлорпромазин, левомелромазин, трифлуоперазин, сулгтирид, амиеулприд, пимозид, султоприд, тиаприд, дроперидол или халоперидол (за лечение на психични нарушения).
  • Някои лекарства като хинндин, хидрохинидин, дизопирамид, амиодарон, соталол или дигиталис (за лечение на сърдечни проблеми).
  • Лекарства като мизоластан, пентамидин, терфенадин, дофетилид, ибутилид или еритромицнн инжекции, които може да променят сърдечния ритъм
  • Пероралии антидиабетнн лекарства като метформнн или инсулин (за понижаване на нивата на кръвната захар)
  • Бета-блокери и диазоксид (използвани за лечение на ниска крьвна захар и високо кръвно налягане). Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки може да промени начина, по който действат тези лекарства.
  • Лекарства като норадреналнн (използвани за повишаване на кръвното налягане и бавната сърдечна дейност).
  • Лекарства като пробенецид, сулфинпиразон и алопуринол (за лечение иа подагра)
  • Калциеви добавки
  • Амантадин (протнвовируспо лекарство)
  • Цнклоспорин (за предотрагяваке отхвърляне на присадката след органна трансплангацня)
  • Някои антибиотици наречени тетрацнклини
  • Амфотерицин (за лечение на гьбнчна инфекция)
  • Някои антиациди като алуминиев магнезиев хидрохенд (за лечение на повишената сгомашна киселинност). Ефектът на Олместа плюс 40 mg/25 mgфилмирани таблетки може леко да се намали.

  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки с храни, напитки и алкохол
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки може да се приема със или без храна.
  Внимавайте когато приемате алкохол, докато сте на лечение с Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки, тъй като някои хора се чувстват отпаднали или замаяни. Ако Ви се случи, не приемайте повече алкохол, включително вино, бира или алкохол-съдържащи напитки.

  Бременност, кърмене в фертнлвтет
  Бременност
  Вие трябва да информирате Вашия лекар, ако сте (или може да сте бременна Обикновено Вашият лекар ще Ви препоръча да спрете приема на Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки преди да забременеете или възможно най-скоро след като установите, че сте бременна, и ще Ви посъветва да приемате друго лекарство вместо Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки. Употребата на Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки не се препоръчва през ранната бременност и не трябва да се приема, ако сте бременна след третия месец, тъй като може сериозно да увреди Вашето бебе.
  Кърмене
  Информирайте Вашия лекар, ако кърмите или имате намерение да кърмите. Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки не се препоръчва за употреба от майки, които кърмят и Вашият лекар може да избере друго лечение за Вас, ако желаете да кърмите, особено ако бебето Ви е новородено или е преждевременно родено.
  Попитайте Вашия лекар или фармацевт преди да приемете каквото и да е лекарство.

  Шофиране и работя с машини
  Все пак понякога по време на лечението може да се появят замаяност или сънливост. Ако такива нежелани реакции, не шофирайте и не работете 0 машини, докато симпто Консултирайте се с Вашия лекар,
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки съдържа лактоза (захар)
  Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, консу. преди да започнете да приемате това лекарство.

  3. Как да приемате Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки

  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни а нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Препоръчителната доза е една филмирана таблетка Олместа плюс 40 mg/25 mg дневно. Все пак, ако Вашето кръвно налягане не се контролира адекватно с тази доза, Вашият лекар може да я промени до една филмирана таблетки Олместа плюс 40 mg/25 mgдневно.
  • Поглъщайте таблетката с вода.
  • Приемайте дозата по едно и също време всеки ден, например по време на закуска.
  • Приемайте Олместа плюс 40 mg/25 mg те филмирани таблетки, докато Вашият лекар не Ви препоръча да спрете приема.

  Ако сте приели по-голяма доза Олместа плюс 40 mg/25 mgфилмирани таблетки от необходимата.
  Ако сте приели повече от предписаните Ви таблетки или дете случайно е погълнало някакви таблетки, обадете се веднага на Вашия лекар или отидете до най-близкия спешен център. Моля носете със себе си опаковката на Вашето лекарство.

  Ако сте пропуснали да приемете Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетен
  Ако сте пропуснали доза, вземете я колкото е възможно по-скоро. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.

  Ако сте спрели приема на Олместа плюс 40 mg/25 mg те филмирани таблетки
  Важно е да продължите да приемате Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки, освен ако Вашият лекар не Ви е препоръчал да спрете приема.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси свързани с употребата на този продукт, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции

  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки
  ги получава.
  - Ако получите следното, спрете приема на Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки и се обадете на Вашия лекар веднага;
  - Оток на лицето, устата и/или ларинкса (гласните връзки) заедно със сърбеж и обрив може да се появяват много рядко,
  - Силен световъртеж или припадък. Ако получите такива симптоми легнете. Възможно е кръвното Ви налягане да се е понижило твърде много. Някои хора получават такива ефекти от тази група лекарства.
  Информирайте Вашия лекар, ако забележите:
  - жажда, сухота в устата, мускулна болка или спазми, умора в мускулите, ниско кръвно налягане (хнпотоиия), чувство за слабост, леност, умора, сънливост или безпокойство, гадене, по-рядко уриниране, ускорено биене на сърцето. Това може да са признаци електролитите.
  Обикновено при появата си тези нежелани ефекти са леки и не се налага прекъсване на лечението.

  Чести (засягат 1 до 10 потребители на 100)
  - замаяност (по-често при хора над 75 години)
  - главоболие
  - уморяемост

  Нечести (засягат 1 до 10 потребители на 1 000)
  - сърцебиене

  С неизвестна честота
  - кашлица, коремна болка, гадене, повръщане, диария, алергична реакция, бучки под кожата, мускулни спазми и болка в мускулите, остра бъбречна недостатъчност, слабост, липса на енергия, общо неразположение.

  Някои промени в кръвните изследвания:
  Вашият лекар ще разбере за това от резултатите от изследванията на кръвта и ще Ви каже, ако е необходимо да се прави нещо допълнително. Повишаване нивата на мазнините в кръвта, на пикочната киселина, уреята в кръвта, повишение или намаление на калия, повишение на калция в кръвта, леко повишение на серумния креатинин и уреята, леко понижение на хемоглобина и хематокрита. Промени в изследванията за бъбречната функция.
  Допълнителни нежелани лекарствени реакции, докладвани при самостоятелната употреба на олмесартан медоксомил или хидрохлоротиазид:

  Олмесаптан медоксомил
  Чести (засягат 1 до 10 потребители на 100)
  Бронхит, възпалено гърло, запушен или течащ нос, болка в стомаха, нарушено храносмилане, гастроентерит, болка в гърдите, гърба, костите или ставите, кръв в урината, инфекция на пикочните пътища, слабост, гриполодобни симптоми и оток на глезените, стъпалата, краката, ръцете или мишниците.

  Нечести (засягат 1 до 10 потребители на 1 000)
  Усещане за световъртеж (вертиго), болка или дискомфорт в гърдите (ангина известна като ангина пекторис).

  С неизвестна честота
  Сърбеж, кожни обриви, подуване на лицето, увреждане на бъбречната функция, бъбречна недостатьчност, липса на енергия.
  Някои промени в изследванията на кръвта:
  Повишени нива на някои вещества, които определят мускулната и бъбречната функция като креатинин или креатинфосфокнназа (СРК), намален брой на определени кръвни клетки известни като тромбоцитн (тромбоцитопения).

  Хидродхлоротизид
  Чести (засягат 1 до 10 потребители на 100)
  Световъртеж, състояние на обърканост, замаяност, болка в стомаха, стомашно разстройство, чувство за подутост, гадене, повръщане, диария, констипация, главоболие и отпадналост.

  Нечести (засягат 1 до 10 потребители на 1 000)
  Намален или липсващ апетит, чувствителност към светлина
  Редки (засягат 1 до 10 потребители на 10 000)
  Оток и възпаление на слюнчените жлези.
  Намален брой левкоцити, намален брой тромбоцитн, анемия, увреждане иа костния м
  Безпокойство, чувство за потиснатост, депресия, проблеми със заспиването, апатия, мравучкане и изтръпване, припадъци.
  Поява на жълто оцветяване, замъглено виждане, сухи очи.
  Неравномерно биене на сърцето, възпаление на кръвоносните съдове, съсиреци в кръвоносните съдове (тромбоза или емболия), затруднено дишане.
  Възпаление на задегомашната жлеза, пожьлтяване на кожата и бялото на очите (жълтеница) възпаление на жлъчния мехур.
  Симптоми на еригемагоден лупус като обрив, болки в ставите и студени длани и пръсти, анафилактични реакции (реакции на свръхчувствителност),
  Образуване на мехури и излющване на кожата, мускулни спазми и слабост (понякога водеща до невъзможност за движение).
  Увредена бъбречна функция, бъбречна недостатъчност, затруднено постигане на ерекция при мъже, треска.

  Много редки (засягат по-малко от 1 потребител на 10 000)
  Блокада на червата (паралитичен илеус).

  Някои промени в изследванията на кръвта:
  Повишени нива па мазнините, повишени нива на кръвната захар, повишени нива на пикочната киселина, електролитен дисбаланс (промени в нивото на натрий, магнезий и хлориди в кръвта). Повишени нива на захарта в урината също са наблюдавани.
  Ако забележите някакви нежелани реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и нежелани реакции, които е са описан в тази листовка.

  5. Как да съхранявате Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки

  Да се съхранява под 25 С.
  Да се съхранява на място, недостъпно за щата.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност отбелязан върху блистера и картонената опаковка след “Годен до:”. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и друга информация

  Какво съдържа Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  - Активните вещества са олмесартан медоксомкл и хвдрохлоротиазид.
  Всяка филмирана таблетка съдържа 40 mg олмесартан медоксомил и 25 mg хидрохлоротиазид.
  - Другите съставки са:
  Ядро на таблетката:
  Лактоза моиохвдрат, целулоза микрокристална, повидон (K-30), кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат, макрогоп.
  Филмово покритие:
  Хипромелоза, макрогол, титанов диоксид (Е171), железен оксид, червен (El72), железен оксид жълт (Е172).

  Как изглежда Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки и какво съдържа
  Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки са розови, елипсовидни и двойноизпъкнали и с делителна черта от едната страна.
  Опаковки от: 14, 28, 30, 56 филмирани таблетки.
  Не всички видове опаковки може да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател на разрешен нето за употреба и производител
  Притежател на разрешен нето за употреба
  Тева Фармвсютикълс България ЕООД
  ул. Н. В. Гогол 15, ет. 1
  София 1124
  България

  Производител
  Merckk GffibH
  Ludwig-Merckle-Straße 3
  89143 Blaubeuren
  Германия

  HBM Pharma s.r.o.
  036SÖ Martin
  Sklabinskä 30
  Словашка република

  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба н страннте-членвп иа БИП под следните имена:
  Португалия: Olmesartan medoxomilo + Hidroclorotiazida ratiopharm 40 mg/25 mg
  България: Олместа плюс 40 mg/25 mg филмирани таблетки
  Литва: Olmesartan medoxomil/Hydrochiorothiazide Teva 40 mg/25 mg plеvele dengtog tabletes
  Латвия: Olmesartan tnedoxorail/Hydrochlorotbiazide Teva 40 mg/25 mg apvalkcrtäs tаbtetes

  Дата на последно преразглеждане на листовката:
  Юни 2012
  Описание на ОЛМЕСТА ПЛЮС ТАБЛ 40МГ/25МГ

  ОЛМЕСТА ПЛЮС ТАБЛ 40МГ/25МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ОЛМЕСТА ПЛЮС ТАБЛ 40МГ/25МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ОЛМЕСТА ПЛЮС ТАБЛ 40МГ/25МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа