Сайтът използва бисквитки.

 • До 50% ОТСТЪПКА на продукти при главоболие
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • 1+1 на избрани хранителни добавки ERBOZETA & козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • ОПИОДУР ТАБЛ 75МГ

  • ОПИОДУР ТАБЛ 75МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Опиодур 25 микрограма/час траисдермален пластир
  Опиодур 50 микрограма/час траисдермален пластир
  Опиодур 75 микрограма/час траисдермален пластир
  Опиодур 100 микрограма/час траисдермален пластир

  Opiodur 25 microgram/hoiir transdermal patch
  Opiodur 50 microgram/hour transdermal patch
  Opiodur 75 microgram/hour transdermal patch
  OpiodurlOO microgram/hour transdermal patch

  Фентанил (Fenlcmyl)

  Прочетете внимателно цялата листовка нреди да започнете да прилагате това лекарство.
  - Запазете тачи листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им
  навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:

  1. Какво представлява Опиодур и за какво се използва.
  2. Преди да използвате Опиодур
  3. Как да използвате Опиодур
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Опиодур
  6. Допълнителна информация


  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОПИОДУР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

  Фентанил е от групата на силните болкоуспокояващи лекарствени средства, наречени опиоиди. Болкоуспокояващото лекарство фентанил, бавно преминава от пластира, през кожата и в тялото.
  Опиодур се използва за лечение на силни и продължителни болки, които могат да бъдат лекувани само с мощни болкоуспокояващи средства (опиоиди).

  2. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ОПИОДУР

  Не използвайте Опиодур
  - ако сте алергични (свъръхчувствителни) към фентанил или към някоя oi останалите съставки па нродукта.
  - ако страдате от болка с кратка продължителност (напр. след хирургична процедура)
  - ако централната Ви нервна система е силно увредена, например oтувреждане на мозъка

  Обърнете специално внимание при употребата на Опиодур

  Внимание:
  Опиодур с лекарствен продукт, който може да бъде опасен за живота на децата. Това важи и за употребените транедермални пластири.
  Имайте предвид, че дизайнът на този лекарствен продукт може да привлича вниманието на децата.
  Опиодур може да има животозастрашаващи нежелани реакции при лица. които не използват редовно предписвани опиоидни лекарства.

  Преди да започнете употребата на Опиодур, трябва да информирате Вашия лекар, ако страдате от някое от изброените заболявания, защото рискът от нежелани реакции е по-висок и/или може да се наложи Вашият лекар да предпише no-ниска доза фентанил.
  - астма, затруднено дишане или друго белодробно заболяване
  - бавен и неритмичен сърдечен пулс (брадиаритмия)
  - ниско кръвно налягане
  - нарушена чернодробна функция
  - нарушена бъбречна функция
  - ако сте имали травма на главата или мозъчно заболяване (нанр. тумор), признаци за повишено вътречерепно налягане (нанр. главоболие, нарушения на зрението), промени в съзнанието или загуба па съзнание, или кома
  - заболяване, предизвикващо умора и слабост в мускулите (миастепия гравис)

  Информирайте Вашия лекар, ако по време на лечението имате висока температура, тъй като повишената телесна температура може да предизвика преминаване на прекалено много лекарство през кожата. По същата причина трябва да избягваче излагане на пластира, поставен върху кожата, на директна топлина като напр. електрически одеяла, бутилки с гореща вода, сауна, солариум или горещи бани. Престоят на слънчева светлина е позволен, но трябва да покривате пластира е дреха в горещите летни дни.

  Възможно е развитието на намалено облекчаване на болката (толеранс), физическа или психологична зависимост, ако използвате Опиодур за продължителен период. Това обаче рядко се наблюдава по време на лечение па болка причинена от рак.

  Вашият лекар ще Ви наблюдава по-внимателно, ако сте в напреднала възраст или ако сте в много лошо физическо състояние (кахексия). защото може да се наложи да Ви предпише по-ниска доза.

  Пластирите не трябва да се разрязват на малки парчета, защото качеството, ефикасността и безопасността на такива разделени пластири не е установена.

  Деца
  Опиодур не трябва да се прилага при деца иа възраст под 2 години, защото има ограничен опит при употребата при деца под тази възраст. Изключение може да бъде направено, ако лекарят специално е предписал Опиодур.

  Изхвърляне иа пластири
  Използваните пластири могат да съдържат значително количество остатък от активното вещество. Слсдовачелно след премахването, използваните пластири трябва да бъдат здраво нрегвнати па две, с лепящата част навътре, така че лепящата част да не е открита, след което изхвърлени безопасно и далече оч достъпа на депа. в съответствие с инструкциите на опаковката.

  Използването на фентанил пластири може да доведе до положителен допинг тест. Използването на фентанил пластири като допинг средство може да бъде опасно за здравето.

  Употреба на лекарства
  Моля информирайте Вашия лекар, ако използвате барбитурати (използвани за лечение на нарушения на съня), бупренорфин. налбуфин или пентазопин (други силни болкоуспокояващи). Пе се препоръчва тяхната употреба заедно с Опиодур.

  Ако приемате едновременно лекарства, които засягат функцията на мозвка. има по-голяма вероятност да получите нежелани реакции и по-специално затруднено дишане. Това се отнася например за:
  * лекарства, използвани за лечение на тревожност (транквиланти)
  * лекарства, използвани за лечение на депресия (антидепресанти)
  * лекарства, използвани за лечение на психологични нарушения (невролептици)
  * анестстици: ако смятате, че ще Ви бъдат прилагани анестетици, информирайте Вашия лекар или зъболекар, че използвате Опиодур " * лекарства, използвани за лечение на нарушения на съня (хипнотици, седативи)
  * лекарства, използвани за лечение на алергия или гадене и повръщане но време на път (антихистамини/антиеметици)
  * други силнодействащи болкоуспокояващи
  * алкохол

  Не трябва да използвате изброените по-долу лекарства заедно с употребата на Опиодур, освен ако не сте наблюдавани внимателно от Вашия лекар.
  Тези лекарства могат да засилят ефекта и нежеланите реакции на Опиодур. Това се отнася например за:
  - ритонавир (използван за лечение на СПИН)
  - кстоконазол и итраконазол (използвани за лечение на гъбични инфекции)
  - някои макролидни антибиотици напр. еритромицин и кларитромицин (използвани за лечение на инфекции)
  - Циметидин (използван за лечение на стомашно-чревни заболявания)
  - дилтиазем (използван за лечение на сърдечни заболявания)

  Моля. информирайте Вашия лекар, ако приемате МАО инхибитори (напр. моклобемид срещу депресия или еелегилин срещу Паркинсонова болест) или ако сте ги приемали през последните 14 дена. Едновременният прием на тези лекарства може да увеличи тяхната токсичност.

  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.

  Употреба на Опиодур с храни и напитки
  Вие не трябва да употребявате алкохол по време па лечението с фентанил. Алкохолът може да повиши риска от проблеми с дишането. Едновременната употреба на Опиодур е алкохолни напитки повишава риска от сериозни нежелани лекарствени реакции и може да предизвика затруднения в дишането, понижаване на кръвното налягане, дълбока седация и кома.

  Бременност и кърмене
  Посъветвайтс се е Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

  Незопаспата употреба по време на бременност не е установена. Препоръчва се да не използвате Опиодур по време на раждане (включително цезарово сечение), защото фентанил може да предизвика проблеми с дишането при новороденото. Консултирайте се с Вашия лекар, ако забременеете по време на лечение е Опиодур. Опиодур не трябва да се използва по време на бременност и кърмене, освен ако няма ясна необходимост. Фентанил преминава в кърмата и може да предизвика нежелани реакции при кърмачето като еедация и затруднено дишане. Кърмата получена по време на лечението и в интервала от 72 часа след премахване па пластира трябва да, бъде изхвърлена.

  Шофиране и работа с машини
  Опиодур влияе сериозно върху способността за шофиране и работа с машини. Това трябва да се очаква особено при започване на лечението, при всяка промяна на дозирането, както и при употреба па алкохол или успокоителни средства. Ако сте използвали продължително време една и съща доза Опиодур. Вашият лекар може да реши, че Ви е позволено да шофирате и да работите е опасни машини. Не шофирайте и не работете е опасни машини, докато използвате Опиодур, освен ако Вашият лекар не Ви каже. че това е позволено.

  3. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ОПИОДУР

  Винаги използвайте Опиодур точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо. попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  Вашият лекар ще реши коя доза от Опиодур е най-подходяща за Вас. Вашиятлекар ще направи преценката си въз основа на: тежестта на Вашата болка, общото Ви състояние и метода на лечение на болката, което сте получавали до този момент.
  Възможно е да се наложи корекция в концентрацията или броя на пластирите според Ватата реакция. Ефектът се постига в рамките на 24 часа след поставяне на първия пластир и се понижава постепенно след отстраняване на пластира. Не прекратявайте лечението без да сте се консултирали с Вашия лекар.

  Вашият първи пластир ще започне да действа бавно, като това може да отнеме повече от един ден, така че лекарят Ви може да Ви даде допълнителни болкоуспокояващи, докато фентанил траисдермален пластир започне да функционира напълно. След това, Опиодур трябва да помогне за продължителното облекчаване на болката и Вие трябва да може да спрете тези допълнителни болкоуспокояващи. Въпреки това, понякога е възможно да се нуждаете от допълнителни болкоуспокояващи.

  Как да приложите Опиодур
  ■ Намерете равна повърхност в горната част на Вашето тяло или в горната част на ръката, където кожата е без косми, порязвания, петна или други кожни дефекти. Областта от тялото не трябва да е облъчвана при лъчетерапия.
  ■ Ако кожата е с косми, отрежете ги с ножица (но е препоръчително да използвате неокоемена повърхност). Не ги бръснете, тъй като бръсненето раздразнява кожата. Ако е необходимо измиване на кожата, измийте я е вода. Не използвайте сапун, масла, лосиони, алкохол или други почистващи средства, които могат да раздразнят кожата. При поставяне на пластира, кожата трябва да бъде напълно суха.
  ■ Пластирът трябва да бъде залепен незабавно след отваряне на опаковката. След отстраняване на покриващия слой, пластирът се поставя чрез внимателно притискане към кожата с дланта на ръката за около 30 секунди, за да сте сигурни, че пластирът е залепен добре към кожата. Обърнете специално внимание, за да се уверите, че пластирът е прилепнал добре по краищата.
  ■ Фентанил траисдермален пластир се използва обикновено за 72 часа (3 дена). На външната опаковка може да напишете датата и часа на поставяне на пластира. Това може да Ви помогне да запомните кога да смените пластира.
  ■ Мястото на поставяне на пластира не трябва да се излага на външни източници на топлина (вж. "Обърнете специално внимание при употребата на Опиодур").
  ■ Тъй като трапедермалпият пластир външно е предпазен от водоустойчиво защитно филмово покритие, гой може да бъде носен по време на вана. къпане, плуване или физически упражнения.
  ■ При деца е за предпочитане пластира да се приложи в горната част на гърба за да се мипимализира вероятността детето да премахне пластира.

  Не трябва да разделяте или режете Опиодур.

  Как да смените Опиодур
  ■ Премахнете пластира след периода, който Ви е посочил Вашия лекар. В повечето случаи, юва е след 72 часа (3 дни), при някои пациенти след 48 часа (2 дни). Обикновено пластирът не се отстранява от само себе си. Ако по кожата останат следи от трапедермалння пластир след неговото отстраняване, те могат да се изчистят с обилно количество вода. 11с използвайте алкохол или други разтворители.
  ■ Сгънете използвания пластир на половина, така че залепващите краища да прилепнат един към друг. Поставете обратно използваните пластири във външната опаковка и ги изхвърлете, или ти върнете на Вашия фармацевт.
  ■ Поставете новия пластир както е описано по-горе, но на друга част от кожата. Необходимо е да изминат най-малко 7 дни, преди да се използва същата част от кожата.

  Ако пластирът се разлепи веднага или е увреден, той трябва да бъде изхвърлен и трябва да се използва друг пластир на друга част от кожата.

  Ако сте използвали повече от необходимата доза Опиодур
  Ако сте залепили повече пластири от предписаното, отстранете пластирите и се свържете с Вашия лекар или болнично заведение, за да преценят риска.
  Най-честият белег на предозиране е намаляване на способността за дишане. Симптомите се състоят в това, че пациентът диша ненормално, бавно или повърхностно. Ако това се случи, отстранете пластирите и незабавно се свържете е лекар. Докато изчаквате лекаря, поддържайте пациента буден като разговаряте с него/нея или като го/я раздрусвате от време на време. Други белези и симптоми на предозиране са замаяност, ниска телесна температура, бавен сърдечен ритъм, намален тонус на мускулите, дълбока еедация, загуба на мускулна координация, стесняване на зениците и конвулсии.

  Ако сте пропуснали да използвате Опиодур
  При никакви обстоятелства не използвайте двойна доза за да компенсирате пропуснатата. Трябва да подменяте пластира по едно и също време от деня на всеки три дни (всеки 72 часа), освен ако Вашият лекар не Ви е назначил друго. В случай, че сте пропуснали, тогава подменете пластира, веднага след като се сетите. В случай, че много сте закъснели е подмяната на Вашия пластир, трябва да се свържете с Вашия лекар, защото може да се нуждаете от допълнителни болкоуспокояващи.

  Ако сте спрели употребата на Опиодур
  Ако желаете да прекъснете или преустановите лечението, трябва винаги да се консултирате е Вашия лекар относно причините за прекъсването и последващото Ви лечение.
  Продължителната употреба на Опиодур може да причини физическа зависимост. Ако преустановите употребата на пластирите може да се почувствате зле.
  Тъй като рискът от симптоми на отнемане е по-висок, когато лечението се преустановява внезапно, никога не трябва да спирате лечението с Опиодур самостоятелно, а винаги първо трябва да сс консултирате с Вашия лекар.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани е употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

  Както всички лекарства, Опиодур може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.

  Оценката на нежеланите реакции се основава на следните данни за честота:
  Много чести: проявяват се при повече от 1 пациент от 10
  Чести: проявяват се при 1 до 10 пациенти от 100
  Печести: проявяват се при 1 до 10 пациенти от 1 000
  Редки: проявяваз се при 1 до 10 пациенти от 10 000
  Много редки: проявяват се при по-малко от 1 пациент от 10.000
  С неизвестна честота: Честотата не може ла бъде определена на базата на съществуващите данни
  Ако настъпи някоя от следните сериозни, много редки нежелани реакции, лечението трябва да бъде преустановено и незабавно трябва да се свържете е Вашия лекар или да посетите болнично заведение.
  - силно потискане на дишането (тежък задух, шумно дишане)
  - пълен стоп на храносмилателния канал (коликообразна болка, повръщане, повишено отделяне на газове).

  Други нежелани реакции

  Много чести
  Сънливост, замаяност, главоболие, гадене, повръщане, запек, изпотяване, сърбеж. Сърбежът обикновено отшумява в рамките на един ден след премахване на пластира.

  Чести
  Усещане за необичайна замаяност или умора (потискащ ефект върху функцията на мозъка), нервност, халюцинации, намален апетит, сухота в устата, стомашни болки, кожни реакции на мястото па прилагане.

  Не чести
  Неестествено усещане за щастие, загуба на паметта, нарушения на съня. халюцинации, възбуденост, тремор. нарушения на чувствителността, нарушения в говора, понижаване или покачване па кръвното налягане и сърдечната честота, затруднения в дишането, диария, затруднение при уриниране, кожен обрив, зачервяване на кожата (еритема). Кожният обрив и зачервяването обикновено отшумяват в рамките на един ден след премахване на пластира.

  Редки
  Замъглено виждане, неравномерен сърдечен ритъм, разширени кръвоносни съдове, хълцане, задръжка на вода в тъканите, усещане за студ.

  Много редки
  Налудничавост, загуба на физическа сила, нарушения на сексуалните функции, симптоми па отнемане, загуба на мускулна координация, забавено дишане, спиране на дишането, хранене на кръв, необичайно събиране на кръв в белите дробове, възпаление на гърлото, стоп на храносмилателния канал (илеус), болезнени газове в стомаха или червата, сериозни алергични реакции (затруднено дишане, хриптене когато се диша, обрив), необичайно малко отделяне на урина, болка в областта на пикочния мехур.
  Генерализирани остри алергични реакции със спадане на артериалното налягане и/или затруднение в дишането (анафилактични реакции), налудничави идеи, състояние на вълнение, загуба па физическа сила. депресия, тревожност, обърканост, сексуална дисфункция, симптоми на отнемане, нарушения в координацията, припадъци (включително клонични и генерализирани конвулсии припадъци), намалена зрителна острота, влошено дишане (потискане на дишанато), спиране на дишането (апнея), болезнено подуване, стоп на храносмилателния канал, болка в областта на пикочния мехур, отделяне па по-малко от обичайното количество вода (намалена екскреция па урина).

  Ако сте употребявали Опиодур за известен период от време, възможно е Опиодур да стане по-малко ефективен за Вас и да се наложи коригиране на дозата (може да настъпи толеранс). Може да се развие физическа зависимост, а също така може да имате симптоми па отнемане, ако внезапно преустановите приложението на пластирите. Симптомите на отнемане мотат да бъдат гадене, повръщане, диария, тревожност и треперене.

  Лко някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ОПИОДУР

  Съхранявайте на място, недостъпно за деца, дори и след употреба. Големи количества фентанил остават в транедермалния пластир дори след употребата.
  Не използвайте Опиодур след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка. СрокъТ на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Да се съхранява под 25°С.

  Големи количества фентанил остават в транедермалния пластир дори след употребата. Използваните пластири трябва да бъдат сгънати наполовина е залепващите повърхности насочени една към друга и трябва да бъдат изхвърлени или, когато е възможно, върнати в аптеката.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  Какво съдържа Опиодур

  Активното вещество е фентанил.

  Всеки трапедермален пластир Опиодур 25 микрограма/час е 10cm2 активна повърхност на пластира, освобождава 25 микрограма фентанил на час.
  Всеки трапедермален пластир Опиодур 50 микрограма/час е 20cm2 активна повърхност па пластира, освобождава 50 микрограма фентанил на час.
  Всеки трапедермален пластир Опиодур 75 микрограма/час с 30cm2 активна повърхност па пластира, освобождава 75 микрограма фентанил на час.
  Всеки трапедермален пластир Опиодур 100 микрограма/час с 100cm2 активна повърхност па пластира, освобождава 100 микрограма фентанил на час.

  Другите съставки са:

  Покриващ слой
  Полиетилен терефталат филм с флуорокарбон, отстраняваща се обвивка.

  Заден покриващ слой
  Полистилен терефталат/стилен винил ацетат кополимер филмово покритие

  Залепващ слой, съдържан лекарствено вещество
  Силиконово лепило (полидимстилсилоксан. силикатна смола) Полидиметилсилоксан

  Мембрана, контролираща скоростта на освобождаване
  Етилен винил ацетат кополимер филмово покритие

  Залепващ за кожата слой
  Силиконово лепило (полидиметилсилоксан. силикатна смола)
  Полидиметилсилокеан

  Отстраняващ се слой
  Полиетилен терефталат филм с флуорокарбон. отстраняваща се обвивка

  Принтиращо мастило
  Червено мастило

  Как изглежда Опиодур и какво съдържа опаковката
  Опиодур 25 микрограма/час трансдермални пластири са светлокафяви па цвят и с правоъгълна форма. Текстът "Fentanyl 25 mg/h" е изписан на пластира в червен цвят.
  Опиодур 50 микрограма/час трансдермални пластири са светлокафяви на цвят и с правоъгълна форма. Текстът "Fentanyl 50 mg/h" с изписан на пластира в червен цвят.
  Опиодур 75 микрограма/час трансдермални пластири са светлокафяви на цвят и с правоъгълна форма. Текстът "Fentanyl 75 mg/h" е изписан на пластира в червен цвят.
  Опиодур 100 микрограма/час трансдермални пластири са светлокафяви на цвят и с правоъгълна форма. Текстът "Fentanyl 100 mg/h'" е изписан на пластира в червен цвят.

  Продуктът е пакетиран между два слоя мулти-ламиниран материал, съдържащ алуминиево фолио като първи бариерен компонент и слой от изомерна смола, залепен към алуминиевия слой, и в директен контакт с продукта. Двата слоя на мулти-ламинирания слой са слепени но краищата, така че да продуктът да е защитен за деца.

  Всеки пластир има лепкава страна, така че да може да бъде залепен за кожата. Пластирът е покрит е прозрачен защитен слой и прозрачен покриващ слой, които трябва да бъдат премахнат и преди приложение.

  Опиодур с наличен в опаковки от 3, 5, 10, 16 и 20 трансдермални пластира. Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Притежател на разрешението за употреба
  PHARMABIDE LTD
  9, Menclaou str.
  152 35 Vrilisia, Athens
  Гърция

  Производител
  FAVIPHARM SA
  Agias Marinas Str., PO BOX 59.
  190 02 Peania. Attica,
  Гърция

  Дата на последно одобрение на листовката

  Описание на ОПИОДУР ТАБЛ 75МГ

  ОПИОДУР ТАБЛ 75МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ОПИОДУР ТАБЛ 75МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа