Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ОРЛИСТАТ ТЕВА КАПС 60МГ

  • ОРЛИСТАТ ТЕВА КАПС 60МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Орлистат Тева 60 mg капсули, твърди
  Orlistat Teva 60 mg capsules, hard

  Орлистат (Orlistat)

  Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
  - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Ако не отслабвате след като сте приемали Орлистат Тева в продължение на 12 седмици, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Може да се наложи да спрете приема на Орлистат Тева.
  - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Орлистат Тева и за какво се използва
  2. Преди да приемете Орлистат Тева
  3. Как да приемате Орлистат Тева
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Орлистат Тева
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОРЛИСТАТ ТЕВА И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

  Орлистат Тева се използва за отслабване при възрастни над 18-годишна възраст, които са със затлъстяване и индексът им на телесна маса (ВМГ) е 28 или повече. Орлистат Тева трябва да се използва едновременно с нискокалорична диета, включваща бедни на мазнини храни.

  BMI е начин да се разбере дали теглото Ви е здравословно или сте с наднормено за Вашия ръст тегло. Таблицата по-долу ще Ви помогне да се ориентирате дали сте с наднормено тегло и дали Орлистат Тева е подходящ за Вас.
  Намерете височината си във таблицата. Ако Вашето тегло е по-ниско от това показано за височината Ви, не приемайте Орлистат Тева.

  Ръст Тегло
  1,50 m 63 kg
  1,55 m 67.25 kg
  1,60 m 71.75 kg
  1,65 m 76.25 kg
  1,70 m 81kg
  1,75 m 85.75 kg
  1,80 m 90.75 kg
  1,85 m 95.75 kg
  1,90 m 101 kg

  Риск свързан със затлъстяването
  Наднорменото тегло повишава риска от развитие на сериозни здравословни проблеми като диабет и сърдечно заболяване. Вие може да не усещате тези състояния, затова трябва да се консултирате с Вашия лекар с цел цялостен преглед на здравословното Ви състояние.

  Как действа Орлистат Тева
  Ролята на активната съставка на Орлистат Тева е да захваща мазнините в храната в храносмилателната Ви система. Той възпрепятства усвояването на около една четвърт от мазнините в храната Ви. Тази мазнина ще бъде изхвърлена от организма Ви с изпражненията. Вие може да получите нежелани реакции свързани с диетата (вижте точка 4). За да намалите тези реакции е важно да спазвате диета с ниско съдържание на мазнини,. Ако го направите, действието на капсулите ще подпомогне усилията Ви да отслабнете повече отколкото само с диетата. За всеки 2 kg, които ще загубите само с диета, Орлистат Тева може да Ви помогне да загубите още 1 kg.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ОРЛИСТАТ ТЕВА

  Не приемайте Орлистат Тева
  - ако сте под 18 години
  - ако сте бременна или кърмите
  - ако приемате циклоспорин използван след трансплантация на орган, за тежък ревматоиден артрит и някои тежки кожни заболявания
  - ако приемате варфарин или други лекарства използвани за разреждане на кръвта
  - ако сте алергични (свръхчувствителни) към орлистат или към някоя от останалите съставки на Орлистат Тева; за допълнителна информация вижте точка 6.
  - ако имате холестаза (състояние, при което е блокирано отичането на жлъчката от черния дроб)
  - ако имате нарушено усвояване на храната (синдром на хронична малабсорбция), установено от лекар.

  Обърнете специално внимание при употребата на Орлистат Тева
  Ако имате захарен диабет. Консултирайте се с Вашия лекар, който може да промени дозата на Вашето лекарство за диабет.

  Ако имате бъбречно заболяване. Консултирайте се с Вашия лекар преди да приемете Орлистат Тева, ако имате проблеми с бъбреците. Употребата на орлистат може да е свързана с образуване на камъни в бъбреците при пациенти, които страдат от хронично бъбречно заболяване.

  Прием на други лекарства
  Орлистат Тева може да повлияе на някои лекарства, които трябва да приемате.
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива отпускани без рецепта.

  Не приемайте Орлистат Тева с тези лекарства
  • Циклоспорин: циклоспорин се използва след трансплантация на орган, за тежки форми на ревматоиден артрит и някои тежки кожни заболявания.
  • Варфарин или други лекарства използвани за разреждане на кръвта.
  • Акарбоза (антидиабетно лекарство, използвано при диабет тип 2). Орлистат Тева не се препоръчва за употреба от хора, които приемат акарбоза.

  Таблетки за предпазване от бременност и Орлистат Тева
  Пероралните контрацептиви може да са по-малко ефективни, ако получите тежка диария. Използвайте допълнителен метод за предпазване от бременност, ако получите тежка диария.

  Мултивитамини и Орлистат Тева
  Трябва да приемате мултивитамини всеки ден. Орлистат Тева може да понижи нивата на някои витамини, които се усвояват от Вашия организма. Мултивитамините трябва да съдържат витамин А, D, Е, К. Трябва да приемате мултивитамини всяка вечер преди лягане, когато няма да приемата Орлистат Тева, за да се гарантира усвояване на витамините.

  Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Орлистат Тева, ако приемате:
  • амиодарон. използван при нарушения на сърдечния ритъм
  • лекарство за щитовидна жлеза (левотироксин), тъй като може да се наложи корекция на дозата и лекарствата трябва да се приемат в различно време на деня;
  • лекарство за епилепсия, тъй като всяка промяна в честотата и тежестта на припадъците трябва да се обсъди с Вашия лекар.

  Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, докато приемате Орлистат Тева
  • ако приемате лекарства за високо кръвно налягане, тъй като може да е необходима корекция на дозата;
  • ако приемате лекарство за висок холестерол, тъй като може да е необходима корекция на дозата.

  Прием на Орлистат Тева с храни и напитки
  Орлистат Тева трябва да се използва заедно с диета с по-малко калории и ниско съдържание на мазнини. Опитайте да започнете тази диета преди лечението. За информация как да определите необходимите количества на калории и мазнини, вижте Допълнителна полезна информация в точка 6. Приемайте Орлистат Тева по време на хранене. Това обикновено означава по една капсула на закуска, обяд и вечеря. Ако пропуснете хранене или храната Ви не съдържа мазнини, не вземайте капсула. Орлистат Тева не действа ако в храната Ви няма мазнини.
  Ако се храните с богата на мазнини храна, не приемайте повече от препоръчаната доза. Прием на капсулата с храна богата на мазнини може да повиши вероятността от поява на свързани с диетата нежелани реакции (вж. точка 4). Положете усилия да избягвате богата на мазнини храна, докато приемате Орлистат Тева.

  Бременност и кърмене
  Не приемайте Орлистат Тева, ако сте бременна или кърмите.

  Шофиране н работа с машини
  Няма ефект върху способността за шофиране и работа с машини.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ОРЛИСТАТ ТЕВА

  Подготовка за отслабване

  1. Изберете Вашата начална дата.
  Изберете деня, в който да започнете да приемате капсулите. Преди да започнете да приемате капсулите, започнете Вашата диета с по-малко калории и по-малко мазнини и дайте възможност на тялото си няколко дни да се адаптира към новите хранителни навици. Записвайте с какво се храните в дневник. Хранителните дневници са ефективни, тъй като Ви дават информация какво ядете, колко ядете и дава основа да направите промени.

  2. Определете колко килограма искате да отслабнете.
  Помислете с колко килограма желаете да отслабнете и след това определете целта си. Реалистична цел е да отслабнете с 5% до 10% от Вашето първоначално тегло. Килограмите, които ще загубите може да варират в отделните седмици. Вие трябва да отслабвате постепенно, постоянно, с около 0,5 kg на седмица.

  3. Определете нуждите от калории и мазнини
  За да постигнете по-лесно желаното понижение на килограми трябва да определите две дневни цели, една за калориите и една за мазнините. За допълнителен съвет вижте Допълнителна полезна информация в точка 6.

  Прием на Орлистат Тева
  Възрастни на 18 години и по-големи
  • Вземайте една капсула три пъти дневно.
  • Приемайте Орлистат Тева по време на хранене. Обикновено това означава по една капсула на закуска, обяд и вечеря. Убедете се, че трите основни хранения са добре балансирани, с намален калориен състав и бедни на мазнини.
  • Ако пропуснете хранене или храната Ви не съдържа мазнини, не вземайте капсула. Орлистат Тева не действа, ако в приетата храна не се съдържат мазнини.
  • Орлистат Тева може да се приема непосредствено преди, по време на или до един час след хранене.
  • Капсулата трябва да се поглъща цяла с вода.
  • Не приемайте повече от 3 капсули дневно.
  • Хранете се с бедна на мазнини храна, за да намалите вероятността от свързани с диетата терапевтични ефекти (вж. точка 4).
  • Постарайте се да бъдете по-активни физически преди да започнете прием на капсулите. Физическата активност е важна част от програмата за отслабване. Запомнете, че трябва да се консултирате с Вашия лекар, ако не сте тренирали преди.
  • Продължете да се движите, докато приемате Орлистат Тева и след като прекратите приема..

  Колко дълго трябва да приемате Орлистат Тева
  • Орлистат Тева не трябва да се приема за период по-дълъг от шест месеца.
  • Ако не отслабнете, докато приемате Орлистат Тева в продължение на 12 седмици, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Може да се наложи да спрете приема на Орлистат Тева
  • Успешното отслабване не е просто свързано с различен начин на хранене за кратък период от време преди да се върнете към старите си навици. Хората, които отслабват и запазват телесното си тегло променят начина си на живот, което включва промени в начина на хранене и движение.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Орлистат Тева
  Не вземайте повече от 3 капсули дневно.

  Ако сте приели твърде много капсули, обадете се веднага на Вашия лекар.

  Ако сте пропуснали да приемете Орлистат Тева
  Ако пропуснете капсула:
  • Ако е изминал по-малко от един час от Вашето последно основно хранене, вземете пропуснатата капсула.
  • Ако е изминал повече от един час от Вашето последно основно хранене, не вземайте пропуснатата капсула. Изчакайте и вземете следващата капсула по време на последващото основно хранене както обикновено.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

  Както всички лекарства, Орлистат Тева може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Най-честите нежелани лекарствени реакции, дължащи се на Орлистат Тева (напр. подуване на корема и газове със или без мазно зацапване, внезапна или по-ускорена перисталтика и меки изпражнения) се дължат на начина на действие на лекарството (вж. точка 1). Прием на храни бедни на мазнини ще Ви помогне да намалите тези свързани с диетата терапевтични ефекти.

  Сериозни нежелани реакции (с неизвестна честота на възникване)
  Тежки алергични реакции:
  • симптоми на тежката алергична реакция са: силно затруднено дишане, изп сърбеж, оток на лицето, ускорена сърдечна дейност, колапс.
  Спрете приема на капсули и веднага потърсете медицинска помощ.

  Други сериозни нежелани реакции:
  • кървене от ануса (ректума)
  • дивертикулит (възпаление на дебелото черво). Симптомите може да включват болка в долната коремна половина, по-често в ляво, възможно е да е придружена от висока температура и запек,
  • панкреатит (възпаление на задстомашната жлеза). Възможните симптоми са силна коремна болка, понякога ирадиираща към гърба, може да е съчетана с висока температура, гадене и повръщане.
  • образуване на мехури по кожата (с различни размери, включително големи) • силна болка в корема причинена от жлъчни камъни
  • хепатит (възпаление на черния дроб). Симптомите може да включват пожьлтяване на кожата и бялото на очите, сърбеж, тъмно оцветена урина, болки в стомаха и тежест в областта на черния дроб (което се проявява с болка под дясното подребрие), понякога със загуба на апетит.
  •(образуване на калциев оксалат, който може да е причина за формиране на камъни в бъбреците). Вижте точка 2 "Обърнете специално внимание при употребата на Орлистат Тева'
  • спрете приема на капсули. Ако получите някое от тези оплаквания, информирайте Вашия лекар.

  Много чести нежелани реакции (може да засегнат повече от 1 човек на 10)
  • газове (метеоризъм) със или без мазни зацапвания
  • внезапно движение на червата
  • мазни изпражнения
  • меки изпражнения
  • информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако някое от тези оплаквания стане по-сериозно или Ви създава проблеми.

  Чести нежелани реакции (може да засегнат до 1 човек на 10):
  • стомашна (коремна) болка
  • незадържане на изпражнения
  • течни изпражнения
  • ускорена перисталтика
  • тревожност
  • Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако някое от тези оплаквания стане по-сериозно или Ви създава проблем.

  Ефекти наблюдавани при изследвания на кръвта: (с неизвестна честота)
  • повишени нива на някои чернодробни ензими
  • ефекти върху съсирването на кръвта при хора, които приемат варфарин или други лекарства за разреждане на кръвта (антикоагуланти)
  • информирайте Вашия лекар, че приемате Орлистат Тева, ако Ви предстои изследване на кръвта.

  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  Научете се как да се справяте с ефектите свързани с начина на хранене
  Най-честите нежелани реакции се дължат на начина, по който действа капсулата и са резултат на това, че част от мазнините напускат организма Ви. Такива ефекти обикновено се наблюдават през първите няколко седмици от прием на лекарството, преди да сте се научили да ограничавате количеството на мазнините в храната си. Тези свързани с начина на хранене ефекти може да са сигнал, че сте приели повече мазнини отколкото трябва.

  Вие може да се научите да намалявате до минимум влиянието на тези ефекти използвайте следните указания:
  • Започнете Вашата бедна на мазнини диета няколко дни или дори една седмица преди да започнете да приемате капсулите.
  • Разберете колко мазнини съдържат любимите Ви храни и определете размера на порцията си. Като установите добре порциите си, ще е по-малко вероятно да надвишавате прицелните количества на мазнините, които приемате.
  • Разпределете количеството на мазнините за деня във всички хранения. Не си "спестявайте" мазнините и дневния прием на калории, след което да ги приемете с едно ястие с много мазнини или десерт, както може би сте правили, докато сте били на други диети.
  • Повечето потребители, които получават тези ефекти са установили, че могат да ги контролират чрез диетата.

  Не се притеснявайте, ако не получите подобни проблеми. Това не означава, че капсулите не действат.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ОРЛИСТАТ ТЕВА

  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Да се съхранява подд 25 °С. Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага.

  Не използвайте Орлистат Тева след срока на годност отбелязан върху опаковката. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Капсулите, които са опаковани в бутилки трябва да се използват до 6 месеца след първото отваряне на бутилката.

  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  Какво съдържа Орлистат Тева
  - Активното вещество е орлистат (orlistat). Всяка капсула съдържа 60 mg орлистат.
  - Другите съставки са:
  *Съдържание на капсулата: микрокристална целулоза, натриев нишестен гликолат (тип А),силициев диоксид колоиден, безводен, натриев лаурил сулфат.
  *Обвивка на капсулата: желатин, титанов диоксид (Е171), индигокармин (Е132).

  Как изглежда Орлистат Тева и какво съдържа опаковката
  Капсулите Орлистат Тева са със светлосиньо капаче и тяло.
  Орлистат Тева се предлага в опаковки от 42, 60, 84 и 90 и 120 капсули. Не всички видове опаковки може да бъдат пуснати на пазара във всички държави.

  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Притежател на разрешението за употреба
  Тева Фармасютикълс България ЕООД
  ул. Н. В. Гогол 15, ет. 1
  София 1124
  България

  Производител
  Pharmaceutical Works POLPHARMA SA
  19, Pelplitiska Street, 83-200 Starogard Gdanski
  Полша

  Merckle GmbH
  Ludwig-Merckle-Strasse 3
  89143 Blaubeuren
  Германия

  За допълнителна информация относно този лекарствен продукт, моля обърнете се към местния представител на Притежателя на разрешението за употреба.

  Дата на последно преразглеждане на листовката
  Юли 2012

  ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ Рискът от затлъстяване
  Наднорменото тегло влияе на Вашето здраве и повишава риска от развитието на сериозни здравословни проблеми като:
  • Високо кръвно налягане
  • Захарен диабет
  • Сърдечно заболяване
  • Инсулт
  • Някои форми на рак
  • Остеоартрит (шипове)
  Консултирайте се с Вашия лекар за риска от поява на тези състояния. Колко е важно да отслабнете

  Отслабването и поддържането на свалените килограми, например чрез подобряване на начина,Ви на хранене и повишаване на физическата активност може да Ви помогне да намалите риска от мнозина здравословни проблеми и да подобрите здравословното си състояние.

  Полезни съвети за диетата и как да спазвате калориите и количеството на мазнините, докато приемате Орлистат Тева:
  Орлистат Тева трябва да се приема заедно с нискокалорична, бедна на мазнини храна. Капсулите действат като предотвратяват усвояването на част от приетите с храната мазнини, но Вие можете да се храните нормално.
  Въпреки че трябва да обърнете внимание на калориите и мазнините, които приемате, важно е да имате балансирана диета.
  Трябва да избирате храни, които съдържат разнообразни хранителни вещества и да се научите да се храните здравословно за дълъг период от време.

  Значение на количеството калории н мазнини
  Калориите са мярка за нуждите на Вашето тяло от енергия. Понякога се наричат килокалории или kcal. Освен това, енергията може да бъде измервана в килоджаули, които можете да видите на етикетите на храните.
  • Необходимото количество калории е максималния брой калории, които ще трябва да приемате всеки ден. Вижте таблицата по-долу в тази точка.
  • Необходимото количество мазнини е максималният грамаж от мазнини, които ще приемате с всяко хранене. Количеството мазнини в грамове, които трябва да приемате е отразено в таблицата след информацията за калориите.
  • Контролирането на приетото количество мазнини е важно, тъй като от тях зависи начина, по който ще действат капсулите. Докато приемате Орлистат Тева, Вашето тяло ще отделя повечето мазнини и затова може да е трудно да приемате толкова мазнини с храната колкото преди лечението. Поради това като приемате определено количество мазнини, Вие ще ускорите отслабването, като същевременно ще намалите нежеланите ефекти свързани с храненето.
  • Отслабването трябва да е постепенно и стабилно. Идеално е да отслабвате с около 0,5 kg седмично.

  Как да определите необходимото количество калории
  Следващата таблица е направена така че да Ви покаже количеството калории, които трябва да приемате, което е с около 500 калории дневно по-малко отколкото е необходимо, за да може тялото Ви да поддържа настоящото тегло. Това представлява до 3500 калории седмично по-малко, което е приблизително броя калории необходими за 0,5 kg (1 lb) мазнини.

  Необходимото количество калории, които трябва да приемате ще Ви позволи да отслабвате постепенно и стабилно с около 0,5 kg седмично, без да се чувствате изнервени или потиснати.

  Приемът на по-малко от 1200 калории дневно не се препоръчва.

  Трябва да знаете степента на физическата си активност, за да определите необходимото количество калории. Колкото сте по-активни физически, толкова повече калории ще са Ви необходими.
  • "Ниска активност" означава, че почти не вървите, не изкачвате стълби, не работите в градината или нямате други ежедневни физически натоварвания.
  • "Умерена активност" означава, че изгаряте около 150 калории дневно във физическа активност, например вървите три километра, работите в градината около 30 до 45 минути или тичате два километра за 15 минути. Изберете нивото, което най-точно отговаря на Вашето ежедневие. Ако не сте сигурни какво е Вашето ниво на физическа активност, изберене "ниска активност".

  Жени
  Ниска активност
  под 68,1 kg 1200 калории
  68,1 kg до 74,7 kg 1400 калории
  74,8 kg до 83,9 kg 1600 калории
  84,0 kg и повече 1800 калории

  Умерена активност
  под 61,2 kg 1400 калории
  61,3 kg до 65,7 kg 1600 калории
  65,8 и повечеkg 1800 калории

  Мъже
  Ниска активност
  под 65,7 kg 1400 калории
  65,8 kg до 70,2 kg 1600 калории
  70,3 kg и повече 1800 калории

  Умерена активност
  59,0 kg и повече 1800 калории

  Как да определите необходимото количество мазнини
  Следващата таблица Ви показва как да определите количеството мазнини, които трябва да приемате, като се имат предвид необходимите Ви калории дневно. Трябва да планиране три хранения дневно. Ако сте определили необходими 1400 калории дневно например, максималното количество мазнини, което е допустимо за едно хранене е 15 g. За да спазвате определения прием на мазнини дневно, закуската трябва да съдържа не повече от 3 g мазнини.

  Количество калории, Максимално количество Максимално количество
  което трябва да мазнини в едно хранене мазнини в закуска дневно
  приемате дневно
  1200 12g 3g
  1400 15g 3g
  1600 17 g 3g
  1800 19 g Зg

  Запомнете:
  • Съобразявайте се с реалните калории и необходимо количество мазнини, тъй като това е добър начин да запазите загубените килограми продължително време.
  • Записвайте си какво ядете в дневник на храненията, включително съдържанието на калории и мазнини.
  • Опитайте се да бъдете по-активни физически преди да започнете да приемате капсулите. Физическата активност е важна част от програмата за отслабване. Преди да започнете физически упражнения се консултирайте с Вашия лекар.
  • Продължете да спортувате, докато приемате Орлистат Тева и след като го спрете. Програмата на Орлистат Тева за отслабване комбинира прием на капсулите с хранителен режим и различна информация, за да Ви помогне да разберете как да се храните с по-малко калории и с бедна на мазнини храна и да Ви даде указания за по-голяма физическа активност.

  Описание на ОРЛИСТАТ ТЕВА КАПС 60МГ

  ОРЛИСТАТ ТЕВА КАПС 60МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ОРЛИСТАТ ТЕВА КАПС 60МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ОРЛИСТАТ ТЕВА КАПС 60МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа