Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на продукти за подобряване на паметта и тонуса
  Поръчай сега
 • -25% на козметика URIAGE
  Поръчай сега
 • до 30% на продукти за Интимна хигиена
  Поръчай сега
 • -20% на продукти против косопад ADENOSIL
  Поръчай сега
 • ПЛАТАМИН 50МГ ПРАХ ЗА ИНЖ.РАЗТВОР

  • ПЛАТАМИН 50МГ ПРАХ ЗА ИНЖ.РАЗТВОР 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТА
  Моля, прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  - Тази листовка ще Ви даде информация за ПЛАТАМИН.
  - Ако имате допълнителни въпроси, моля попитайте Вашия лекар или Вашия фармацевт.
  - Това лекарство е предписано лично на Вас и не трябва да го давате на други хора. То може да им навреди дори, когато техните оплаквания са същите като Вашите.
  - Запазете тази листовка, може да пожелаете да я прочетете отново.
  - Това лекарство е цитостатик и ще Ви бъде приложено от специално обучен медицински персонал.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява ПЛАТАМИН и за какво се използва
  2. Преди да започнете да приемате ПЛАТАМИН
  3. Как трябва да се приема ПЛАТАМИН
  4. Възможни нежелани лекарствени реакции
  5. Съхраняване на ПЛАТАМИН
  6. Допълнителна информация

  PLATAMINE® 10 или 50 мг изсушен чрез замръзаване прах за инжекции
  ПЛАТАМИН 10 или 50 мг изсушен чрез замръзаване прах за инжекции
  (Cisplatin)

  Името на това лекарство е ПЛАТАМИН. Лекарственото вещество е cisplatin (цисплатин).
  Всеки флакон ПЛАТАМИН съдържа 10 или 50 мг от лекарственото вещество.
  Помощни вещества са манитол и натриев хлорид.

  Притежател на разрешението за употреба Pfizer Enterprises SAJRL
  Rond-point duKirchberg, 51, Avenue J.F. Kennedy,
  L-1855 Luxembourg G. D. of Luxembourg

  Производител:
  Pharmacia & Upjohn S.p.A., Viale Pasteur 10,20014 Nerviano (Milano) - Italy

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПЛАТАМИН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА:

  ПЛАТАМИН флакони с изсушен чрез замръзаване прах за инжекции съдържат активно вещество цисплатин 10 или 50 мг. ПЛАТАМИН се предлага в опаковки от 10 мг х 1; 50 мг х 1 флакони. Възможно е на пазара да не се предлагат всички видове опаковки.
  Какъв тип лекарство е ПЛАТАМИН
  Цисплатин е съединение, съдържащо платина и принадлежи към групата лекарства, притежаващи противотумурна активност.

  За какво се използва ПЛАТАМИН
  ПЛАТАМЙН показва, че предизвиква значими отговори при множество малигнени заболявания. Лекарственият продукт, главно в комбинация с химиотерапевтични режими, обикновено се прилага за лечението на следните злокачествени заболявания:
  • Тестикуларни тумори (включително герминативно-клетьчни тумори с екстрагонадна локализация);
  • Овариален карцином (рак на яйчника)
  • Белодробен карцином (дребноклетьчен и недребнокпетъчен карцином)
  • Тумор на главата и шията
  В допълнение, ПЛАТАМЙН показва, че притежава антитуморна активност при следните тумори:
  • Рак на шийката на матката
  • Рак на пикочния мехур
  • Остеосаркома (рак на костите)
  • Меланома (рак на кожата)
  • Невробластома (злокачествено заболяване, произхождащо от нервната тъкан)
  • Карцином на хранопровода

  2. ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРИЕМАТЕ ПЛАТАМЙН

  ПЛАТАМЙН не трябва да се използва:
  • Ако имате свръхчувствителност (алергия) към ПЛАТАМЙН или други вещества, съдържащи платина;
  • Ако имате тежко бъбречно увреждане;
  • Ако имате генерализирани (общи) инфекции*
  Ако отговорът на някои от въпросите по-долу е ДА, уведомете Вашия лекар преди да приемете ПЛАТАМЙН, тъй като това лекарство може да не е подходящо за Вас.
  ПЛАТАМЙН е силно токсично лекарство с относително тесен терапевтичен индекс и терапевтичен ефект е необичайно да се прояви без някои данни за токсичност. Затова е преръчително ПЛАТАМЙН да се прилага на пациенти в болница под наблюдението на лекар, опитен в туморната химиотерапия.
  Специалните предупреждания се отнасят за следните области:
  • Бъбречна функция. ПЛАТАМЙН предизвиква кумулативна нефротоксичност (увреждане на бъбреците поради натрупване на лекарството). Бъбречната функция и серумните електролити (магнезий, натрий, калий и калций) трябва да бъдат изследвани преди започване на терапия с ПЛАТАМЙН и преди всеки следващ курс на лечение. За осигуряване на добра диуреза и намаляване на бъбречната токсичност, е препоръчително ПЛАТАМЙН да се прилага като интравенозна инфузия над 6 до 8 часа (виж раздел 4.2 дозиране и начин на приложение). Още повече, препоръчва се предварителна венозна хидратация с 1-2 литра течност в продължение на 8 до 12 часа, последвана от адекватна хидратция за следващите 24 часа.
  Повторни курсове ПЛАТАМЙН не трябва да се дават, докато нивата на серумния креатинин е под 1.5 mg/100 ml или уреята в серума е под 25 mg/ml.

  Специално внимание трябва да се обърне, когато на пациенти, лекувани с ПЛАТАМЙН, се дават съпътстващи терапии с други потенциално нефротоксични лекарстъ£у(вж.4.5. Лекарствени и други взаимодействия).
  • Костно-мозъчна функция. Периферната кръвна картина трябва да сe монтира често при пациенти, получаващи ПЛАТАМЙН. Въпреки че хематологичната токсичност обикновено е умерена и обратима, могат да настъпят тежка тромбоцитопения левкопения. При пациенти, които развиват тромбоцитопения, се препоръчва специално внимание при извършването на инвазивни процедури; да се изследват за симптоми на кървене и контузии; да се изследват: урина, изпражнения и проба на повърнато стомашно съдържимо за окултен (скрит) кръвоизлив; да се избягва приложение на aspirin и други нестероидни противовъзпалителни средства. Пациенти, при които е настъпила левкопения, да се наблюдават внимателно за развитие на инфекция и при тях може да се наложи прилагане на антибиотици и кръвопреливане.
  • Слухова фунщия. ПЛАТАМИН може да доведе до кумулативна ототоксичност (увреждане на слуха поради натрупване на лекарството), която е по-вероятно да се появи при високодозовите режими. Трябва да се направи аудиометрия преди започване на терапия и повторни аудиограми, когато се появят слухови симптоми или клинични слухови промени станат явни. Клинично значимо влошаване на слуховата функция може да наложи модификации на дозировката или спиране на терапията.
  • ЦНС. ПЛАТАМИН предизвиква невротоксичност (увреждане на нервната система от лекарството). Затова е препоръчителен неврологичен преглед при пациенти, получаващи цисплатин-съдържащо лечение. Тъй като невротоксичностга може да доведе до необратимо увреждане, е препоръчително да се прекъсне терапията с ПЛАТАМИН, когато неврологичните токсични признаци или симптоми станат явни.

  В допълнение, пациентите получаващи ПЛАТАМИН, трябва да се наблюдават за възможни анафилакгоидни (алергични) реакции и трябва да е налично подходящо оборудване с готовност за лечение на такива реакции.

  Бременност
  Безопасността на ПЛАТАМИН по време на бременност не е установена. ПЛАТАМИН може да преминава плацентната бариера. ПЛАТАМИН показва, че е тератогенен, ембриотоксичен и канцерогенен, при мишки и ембриотоксичен и причина за развитие на левкемия при плъхове (виж раздел 5.3 Предклинични данни за безопасност). По тази причина ПЛАТАМИН се счита за потенциално вреден за плода, ако се прилага при бременна жена. Ако лекарството се прилага по време на бременност или ако пациентката забременее докато получава лекарството, тя трябва да бъде информирана за потенциалния риск за плода. Жени в детеродна възраст трябва да бъдат посъветвани да избягват забременяване по време на терапията с ПЛАТАМИН.
  Мъже, подложени на терапия с ПЛАТАМИН, трябва да използват бариерни контрацептивни средства (презерватив).
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете да вземате каквото и да е лекарство, ако сте бременна.

  Кърмене
  Не е ясно установено дали ПЛАТАМИН се екскретира в кърмата, но ограничени данни предполагат, че не се наблюдава разпределение в кърмата. Въпреки това, поради потенциалът за сериозни нежелани лекарствени реакции при кърмачетата, ако лекарственото премине в кърмата, кърменето не се препоръчва по време на терапията. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете да вземате каквото и да е лекарство, докато кърмите.

  Шофиране и работа с машини:
  Ефектът на ПЛАТАМИН върху способността за шофиране и работа с машини не е системно оценен.

  Прием на други лекарства:
  Преди да започнете да приемате каквото и да е ново лекарство с ПЛАТАМИН трябва да говорите с Вашия лекар. Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако в момента вземате или наскоро сте вземали каквото и да е друго лекарство, даже и без лекарско предписание.

  ПЛАТАМИН и някои други лекарства могат да си влияят едно на друго (взаимодействие).
  Съобщете на Вашия лекар, ако използвате някое от по-долу изброените лекарства.
  • Нефротоксични лекарства. Аминогликозидни антибиотици, когато са давани съпътстващо или в рамките на 1-2 седмици след приложението на ПЛАТАМЙН, може да потенцират неговите нефротоксични ефекти. Едновременната употреба на други потенциално нефротоксични лекарства (напр. amphoteracm В) не се препоръчва по време на терапията с ПЛАТАМИН.
  • Ототоксични лекарства. Едновременното и/или последващо приложение на ототоксични лекарства като аминогликозидни антибиотици или бримкови диуретици може да повиши потенциала на ПЛАТАМЙН да причини ототоксичност, особено при наличието на бъбречно увреждане.
  • Лекарства с бъбречна екскреция(отделят се чрез бъбреците). Литературните данни предполагат, че ПЛАТАМЙН може да промени елиминирането през бъбреците на bleomycin и methotrexate (вероятно като резултат от цисплатин-индуцираната нефротоксичност) и на повиши тяхната токсичност.
  • Антиконвулсанти. При пациенти, приемащи ПЛАТАМЙН и phenytoin, серумните концентрации на последния може да бъдат понижени, вероятно като резултат от намалената абсорбция и/или повишения метаболизъм. При тези пациенти, серумните нива на phenytoin трябва да се мониторират и ако е необходимо, да се адаптира дозировката.
  Антиподагрозни средства. ПЛАТАМЙН да повиши концентрацията на пикочната киселина в кръвта. Затова, при пациенти, приемащи едновременно антиподагрозни средства като allopurinol, colchicine, probenicid или sulfinpyrazone, може да се наложи коригиране на дозата.

  3. КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА ПЛАТАМЙН

  ПЛАТАМЙН ще Ви бъде прилаган от медицински персонал, специално обучен и опитен в приложението на противотуморни лекарства. Ако не сте сигурни за нещо попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Вашият лекар ще определи каква доза е подходяща за Вас.
  ПЛАТАМЙН може да се прилага както като самостоятелно средство, така и в комбинация с други антипролиферативни (потискащи деленето на клетките) лекарства. Използват се различни доза и схеми. За да се постигнат оптимални терапевтични резултати с минимални нежелани лекарствени реакции, дозата на ПЛАТАМЙН трябва да се базира на клиничния, бъбречния и хематологичния статус на пациента. Обичайните дози, когато лекарството се прилага интравенозно като самостоятелно средство (и при възрастни и при деца) в рамките от 50 до 120 mg/m2 чрез IV инфузия за 6 до 8 часа еднократно на всеки 3-4 седмици според типа на тумора и състоянието на пациента (включително бъбречна функция и степента на всякаква предишна лъчетерапия и/или химиотерапия) или 15 до 20 mg/m2/дневно чрез IV инфузия за пет последователни дни, като се повтаря на всеки 3-4 седмици. Когато лекарството се дава в комбинация с други цитотоксични съединения, може да се наложи да се адаптират тези дози, като се използват дози от 20 mg/m2 и по-високи всеки 3-4 седмици.
  Въпреки че обикновено ПЛАТАМЙН се назначава интравенозно, лекарството също така се прилага чрез интраперитонеална инсталация при пациенти с интраперитонеално малигнено заболяване (напр. овариален карцином). Чрез този начин на приложение може да се постигнат наситени градиенти на концентрацията между интраперитонеалните и плазмените лекарствени нива.
  ПЛАТАМЙН прах трябва да се разтвори във вода до окончателна концентрация от 1 мг/мл.При разтваряне, както е препоръчано, се получава прозрачен, безцветен разтвор (вж. Инструкции за употреба).
  Алуминий-съдържащо оборудване не трябва да се използва за приложението.

  Ако приемете по-голямо от необходимото количество ПЛАТАМЙН:
  ПЛАТАМЙН се прилага в болница и от персонал, обучен в работата с противотумурни средства. Затова вероятността от приемане на доза, по-голяма от предписаната, е малка.

  Остро предозиране на ПЛАТАМИН може да доведе до усилване на неговите очаквани токсични ефекти (напр. бъбречна недостатъчност, тежка миелосупресия (потискане на функциите на костния мозък), упорито гадене и повръщане, тежка невро-сензорна токсичност, чернодробна недостатъчност и др.) Също така може да настъпи смърт.
  Не са известни доказани антидоти (противоотрови) при предозиране с ПЛАТАМИН.
  Единствено ефективна е хемодиализа, дори и частичка, до 3 часа след приложението на ПЛАТАМИН поради бързото и обширно свързване на платината с плазмените белтъци. Признаците и симптомите на предозирането трябва да се овладяват с помощни мерки.

  Ако забравите да вземете ПЛАТАМИН:
  Тъй като Вие ще получавате лекарството под медицински контрол, вероятността за пропускане на доза е малка. Все пак, съобщете на Вашия лекар или фармацевт, ако мислите че дадена доза е била пропусната.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  ПЛАТАМИН, както всички лекарства, може да причини някои нежелани лекарствени реакции.

  Нарушения на кръвоносната илимфната система. Често се наблюдава миелосупресия по време на терапията с ПЛАТАМИН, но най-често е лека до умерена и обратима при обичайните дози. Въпреки това, левкопенията (намаляване на броя на белите кръвни клетки) и тромбоцитопенията (намаляване на броя на кръвните плочки) са дозово-зависими и могат да станат клинично значими при пациенти, приемащи високи дози ПЛАТАМИН или при пациента, които преди са получавали миелосупресиращи терапии. Най-общо спад на белите кръвни клетки и тромбоцитите се среща след около две седмици, но нивата се връщат до тези преди лечението при повечето пациенти в рамките на 4 седмици. ПЛАТАМИН може също да индуцира анемия: това не ясно дозово-зависимо и понякога се причинява от хемолиза.
  Има редки съобщения за остра миелогенна левкемия (злокачествено заболяване на кръвта) и миелодиспластични (вследствие на увреждане на костния мозък) синдроми се появяват при пациента, лекувани с ЦИСПЛАТИН, най-често когато е прилаган в комбинация с други предизвикващи левкемия средства.

  Нарушения на имунната система: Анафилакгачни и анафилоиднн реакции като зачервяване, оток на лицето, хрипове, тахикардия (учестено сърцебиене) и хипотония са били съобщавани понякога. Тези реакции може да се появят до няколко минути след приложението на ПЛАТАМИН.
  Метаболизъм и хранителни нарушения: ПЛАТАМИН може също да причини сериозни електролитни нарушения, главно изразени чрез хипомагниземия и хипокалциемия и свързани с дисфункция на бъбречните тубули. Хипомагниземията и/или хипокалциемията може да стане симптоматична, с мускулна чувствителност или крампи, клонус, тремор, карпо-педален спазъм (на дланите и стъпалата) и/или тетаничен гърч. Други токсични ефекти, за които е било съобщавано, са хиперурикемия (повишаване на пикочната киселина в кръвта), хипонатриемия (намаляване на натрия в кръвта) и синдром на неадекватна секреция на антидиуретичен хормон.

  Нарушения на нервната система: Не често се наблюдават периферни невропатии при обичайни дози на лекарството. По принцип те са сензорни по произход (напр, парестезия изтръпване и мравучкане) на горните и долни крайници), но могат също да включват двигателни затруднения, нарушени рефлекси и слабост на краката. Съобщавано е също за автономна невропатия, припадъци, неясно говорене, загуба на вкус и загуба на памет. Тези невропатии обикновено се появяват след продължителна терапия, но също така може да се развият след еднократна лекарствена доза. Периферната невропатия може да бъде необратима при някои пациенти. Въпреки това е частично или напълно обратима при други след спиране на терапията с ПЛАТАМИН. Мозъчно-съдови инциденти са съобщавани при пациента, лекувани с ПЛАТАМИН.

  Очни нарушения: Оптичен неврит (възпаление на зрителния нерв), едема (оток) на поилите и корова слепота са съобщавани рядко при пациенти, получаващи ПЛАТАМИН обикновено са обратими след спиране на лекарството.

  Слухови и вестибуларни (на равновесието) нарушения: Едностранен и двустранен шум в ушите с или без загуба на слуха се наблюдава при 10% от пациентите, получаващи ПЛАТАМИН, което обикновено е обратимо. Увреждането на слуховата система изглежда е дозозависимо и кумулятивно (вследствие натрупване на лекарството в организма) и се съобщава по-често при много млади и много възрастни пациенти.

  Сърдечни нарушения: Сърдечно-съдови аномалии (исхемична болест на сърцето, застойна сърдечна недостатъчност, аритмия, ортостатична хипотония, тромботична микроангиопатия).
  Дихателнии, торакални (гръдни) и медиастинални нарушения: Съобщава се за белодробна токсичност при пациенти, лекувани с ПЛАТАМИН в комбинация с bleomycin или 5-jfluorouracil. платина).

  Стомашно-чревни нарушения: Гадене и повръщане възникват при голяма част от пациентите, лекувани с ПЛАТАМИН, обикновено започващи в рамките за 1 час от лечението и продължаващи до 24 часа или по-дълго. Тези нежелани лекарствени реакции само частично се облекчават от стандартните антиеметици (лекарства против повръщане). Тежестта на тези симптоми може да бъде намалена чрез разделяне на общата доза за цикъл в по-малки дози, давани еднократно дневно за пет дни. Съобщаваната токсичност включва гингивиална платинена линия (оцветена линия върху венците, вследствие приемането на платина).

  Нарушения на черния дроб и жлъчката: Леки и преходни покачвания на нивата на серумните AST и ALT (чернодробни ферменти) може да се наблюдават рядко.
  Нарушения на кожата и подкожните тъкани: лека алопеция (оплешивяване). Рядко се наблюдават също уртикария (копривна треска) или мавулопапуларни (петнисти) кожни обриви.

  Мускулно-скелетни и съединително-тъканни нарушения: Миалгия (болка в мускулите).
  Бъбречни и пикочни нарушения: Остра бъбречна токсичност, която е била много честа в миналото и е представлявала основната дозо-лимитираща токсичност на ПЛАТАМИН, е намалена в голяма степен чрез приложението на 6 до 8-часови инфузии, както и едновременно интравенозна хидратация и засилена диуреза. Кумулативната токсичност, обаче, остава проблем и може да бъде тежка. Бъбречно увреждане, което се свързва с тубуларно увреждане, може първо да се забележи по време на втората седмица след доза и се изявява чрез увеличение на серумния креатинин, урея в серума, серумна пикочна киселина, и/или понижение на креатининовия клирънс. Бъбречната недостатъчност най-общо е лека до умерена и обратима при обичайните дози на лекарството (възстановяване се наблюдава по правило в рамките на 2-4 седмици). Въпреки това високи или повторни дози ПЛАТАМИН могат да увеличат тежестта и продължителността на бъбречното нарушение и може да предизвикат необратима бъбречна недостатъчност (понякога фатална). Съобщавано е за бъбречно увреждане след интраперитонеална инстилация (приложение в коремната кухина) на лекарството.
  Нарушения на репродуктивната система и млечните жлези: ПЛАТАМИН може да засегне мъжката оплодителна способност. Съобщавано е за увреждане на сперматогенезата и азоспермия (намалена подвижност на сперматозоидите). Въпреки, че увреждането на сперматогенезата може да бъде обратимо, мъжете подложени на лечение с ПЛАТАМИН, трябва да бъдат предупредени за възможните нежелани лекарствени реакции върху мъжката оплодителна способност.

  Общи нарушения и състояния на мястото на приложение: Може да се наблюдават пирексия (зачервяване и затопляне), локални ефекти като флебит (възпаление на вените), целулит (възпаление на подкожната мастна тъкан) и кожни некрози (умъртвяване на тъканите) след екстравазация [излизане от кръвоносния съд] на лекарството.
  Ако някоя от тези нежелани реакции се окаже трайна или обезпокоителна, или ако забележите нежелана реакция, която не е спомената в тази листовка, моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт.

  5. СЪХРАНЯВАНЕ НА ПЛАТАМИН

  Неотворените флакони трябва на съхраняват на контролирана стайна температура, защитени от светлина. Реконституираният разтвор не трябва да се охлаждането може да
  доведе до преципитация. По време на инфузията също трябва да се съхранява при стайна температура и защитен от светлина.
  Всеки неизползван разтвор трябва да се изхвърли.
  Пазете всички лекарства място, недостъпно за деца!
  Съхранявайте в оригиналната опаковка.
  Не употребявайте след изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката.

  Препоръки при употреба
  Cisplatin трябва да разтвори в стерилна вода за инжекции, като реконституирания разтвор съдържа 1 mg/ml cisplatin. Разтворът ПЛАТАМИН трябва да се разреди в 2 литра 0.9 % разтвор на натриев хлорид или 5% разтвор на глюкоза и 0.45% разтвор на натриев хлорид (към който трябва да се добави 37.5 g манитол)
  • Персоналът трябва да е обучен на добра техника за разтваряне и работа;
  • Бременни от персонала трябва да бъдат освободени от работа с ПЛАТАМИН;
  • Приготвянето трябва да става на определено място за предпочитане под .система с ламинарен поток с работна повърхност, покрита с абсорбентна хартия с пластмасово покритие за еднократно приложение;
  • Трябва да се внимава да не се инхалират частици или да се излага кожата на ПЛАТАМИН.
  • Трябва да носи подходящо предпазно облекло като ръкавици, предпазни очила, престилки и маски за еднократна употреба;
  • Препоръчва се употребата на медицински консумативи Luer Lock при пълненето на спринцовките и с цел да се избегне изтичане на течност.
  • В случай на контакт с очите, измийте с вода или разтвор на натриев бикарбонат; в случай на попадане на кожата в контакт с лекарството, измийте обилно с вода и при двата случая да се потърси медицински съвет. При инхалиране или поглъщане на лекарството да се потърси незабавно медицинска помощ.
  • Всички използувани материали, игли, спринцовки, флакони и други, влезли в контакт с цитостатици, трябва да бъдат изгорени. Всички материали, използвани при почистването, трябва да бъдат третирани по същия начин. Замърсените от лекарството повърхности трябва да се измият обилно с вода.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  Информацията в тази листовка се отнася само за ПЛАТАМИН. Тази листовка не съдържа цялата информация за това лекарство. Ако имате някакви въпроси или не сте сигурни за нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  Описание на ПЛАТАМИН 50МГ ПРАХ ЗА ИНЖ.РАЗТВОР

  ПЛАТАМИН 50МГ ПРАХ ЗА ИНЖ.РАЗТВОР се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ПЛАТАМИН 50МГ ПРАХ ЗА ИНЖ.РАЗТВОР се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ПЛАТАМИН 50МГ ПРАХ ЗА ИНЖ.РАЗТВОР - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа