Сайтът използва бисквитки.

 • До 50% ОТСТЪПКА на продукти при главоболие
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на избрани слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • 1+1 на избрани хранителни добавки ERBOZETA & козметика DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • РЕМИРТА ТАБЛ 15МГ Х 28

  • РЕМИРТА ТАБЛ 15МГ Х 28 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА:ИНФОРМАЦИЯ ЗА ΠΟΤРЕБИТЕЛЯ

  Rcmirta 15 mg film-coated tablets
  Ремирта 15 mg филмирани таблетки
  Rcmirta 30 mg film-coated tablets
  Ремирта 30 mg филмирани таблетки
  Rcmirta 45 mg film-coated tablets
  Ремирта 45 nig филмирани таблетки

  миртазапин (mirtazapine)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.Τ ова включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в гази листовка.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Ремирта и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете преди да приемете Ремирта
  3. Как да приемате Ремирта
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Ремирта
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Ремирта и за какво се използва
  Ремирга принадлежи към групата лекарствени продукти, наричани антидепресанти. Ремирта се използва за лечение на депресивни заболявания.

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Ремирта
  Не приемайте Ремирта
  • Ако сте алергични (свръхчувствителни) към миртазапин или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);
  • Ако приемате или сте получавали в последните две седмици лекарства, наричани моноаминооксидазни инхибитори (МАО-инхибитори).
  Попитайте Вашия лекар, ако не сте сигурни в нещо от описаното по-горе.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Ремирта. Приложение при деца и подрастващи под 18 години
  Миртазапин обикновено не трябва да се прилага при лечение на деца и подрастващи под 18 годишна възраст. Също трябва да знаете, че при пациенти йод 18-годишна възраст съществува повишен риск от нежелани лекарствени реакции, като опит за самоубийство, мисли за самоубийство и враждебност (предимно агресия, противопоставящо се поведение и гняв), когато приемат лекарства от този клас. Въпреки това Вашият лекар може да предпише Ремирта на пациенти под 18-годишна възраст, ако реши, че това е в техен интерес. Ако Вашият лекар е предписал Ремирта на пациент под 18-годишна възраст и Вие искате да обсъдите това, моля, свържете се със своя лекар. Трябва да информирате Вашия лекар, ако някой от симптомите, изброени по-горе, се появи или влоши при пациенти под 18-годишна възраст, приемащи Ремирта. Освсн това дългосрочните ефекти върху безопасността на Ремирта по отношение на растежа, съзряването и когнитивното и поведенческо развитие при тази възрастова група все още не са установени.
  Мисли за самоубийство и влошаване на Вашата депресия
  Ако сте депресиран е възможно понякога да мислите за самонараняване или самоубийство. Тези мисли могат да зачестят, когато започнете да приемате антидепресанти за пръв път, гъй като се изисква известно време (около 2 седмици или по-дълго), докато тези лекарства започнат да действат.
  По-вероятно е да имате такива мисли:
  • Ако преди сте имали мисли за самонараняване или самоубийство.
  • Ако сте млад човек. Информация от клинични проучвания е показала, повишен риск от суицидно поведение при млади хора (под 25 години) с психически разстройства, които са били лекувани с антидепресанти.
  Ако се появят мисли за самонараняване или самоубийство, по което и да е време, веднага се свържете с Вашия лекар или отидете в болнично заведение!
  За Вас ще бъде полезно да съобщите на роднина или близък приятел, че сте депресиран, както и да ги помолите да прочетат тази листовка. Може да ги помолите да споделят с Вас дали Вашата депресия се влошава, или дали се притесняват от промени във Вашето поведение.
  Също така обърнете специално внимание при употребата на Ремирта
  • Ако имате или някога сте имали някое от следните състояния, информирайте Вашия лекар за тези състояния, преди да приемате Ремирта, ако вече не сте го направили:
  Припадъци (епилепсия). Ако се появят припадъци или припадъците Ви започнат да се появяват по-често, спрете приема на Ремирта и незабавно се свържете с Вашия лекар.
  Чернодробно заболяване, включително жълтеница. Ако се появи жълтеница, спрете приема на Ремирта и незабавно се свържете с Вашия лекар. Заболявания на бъбреците.
  Заболявания на сърцето или ниско кръвно налягане.
  Шизофрения. Ако психотични симптоми, като параноидни мисли, се появяват по-често или станат сериозни, необходимо е веднага да се обадите на Вашия лекар.
  Маниакална депресия (редуващи се периоди на чувство на екзалтираност/свръхактивност и депресивно настроение). Ако сс почувствате екзалтирани или превъзбудени, спрете приема на Ремирта и незабавно се свържете с Вашия лекар.
  Захарен диабет (може да се наложи да промените дозата на инсулина или на другите антидиабегични лекарства).
  Заболявания на очите, като повишено вътреочно налягане (глаукома). Смущения в уринирането, които може да бъдат причинени ог увеличение на простатата (простатна хипертрофия).
  Ако развиете признаци на инфекция, като висока температура, възпалено гърло и язви в устата, спрете приема на лекарството и се консултирайте с Вашия лекар за извършване на кръвни тестове. В редки случаи тези симптоми биха могли да са резултат от нарушения в образуването на кръвни клетки в костния мозък. Тези симптоми най-често се появяват след 4-6 седмично лечение.
  Ако сте в напреднала възраст, Вие може да сте по-чувствителен към страничните ефекти па антидепресанти ге.
  Други лекарства и Ремирта
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства.
  Вашият лекар или фармацевт трябва да са информирани, ако Вие приемате (или планирате да приемате) някое от следните лекарства:
  Не приемайте Ремирта в комбинация с :
  • Моноаминооксидазни инхибитори (МАО-инхибитори). Не приемайте Ремирта също и в двуседмичния период след спиране приема на МАО-инхибиторите. Ако спрете лечението с Ремирта, не вземайте МАО-инхибитори в следващите две седмици. Примери за МАО-инхибитори са моклобемид, транилципромин (и двете лекарства са антидепресанти) и селегелин (използва се при лечение на болестта на Паркинсон).
  Бъдете внимателни, когато приемате Ремнрта в комбинация с:
  • Антидепресанти като инхибитори па обратното захващане на серотонина (SSRIs), венлафаксин и L-триптофан или триптани (използвани за лечение на мигрена), трамадол (обезболяващо средство); линезолид (антибиотик); литий (използван за лечение на някои психиатрични състояния) и билкови продукти за лечение на депресия, съдържащи жълт кантарион. В много редки случаи Ремирта самостоятелно или комбинацията на Ремирта с тези лекарствени продукти може да доведе до развитието на така наречения серотонинов синдром. Някои от симптомите на този синдром са: треска, изпотяване, повишаване на сърдечната честота, диария, (неконтролирани) мускулни контракции, треперене, силно оживени рефлекси, безпокойство, промени в настроението и безсъзнание. Ако се появи комбинация от тези симптоми, незабавно уведомете своя лекар.
  • Антидепресантьт нефазодон. Гой може да повиши количеството на Ремирта в кръвта. Информирайте лекаря си, ако използвате това лекарство. Приложението му изисква по-ниска дозата Ремирта, а когато спрете приемането на нефазодон, дозата на Ремирта отново може да се повиши.
  • Лекарства за лечение на тревожност или безсъние като бензодиазепини; Лекарства за лечение на шизофрения, като например оланзапин; Лекарства за лечение на алергия, например цетиризин; Лекарства за лечение на остра болка, например морфин.
  В комбинация с тези лекарства Ремирта може да повиши сънливостга, предизвикана от тези лекарствени продукти,
  • Лекарства за лечение на инфекции: бактериални инфекции (например еритромицин), гъбични инфекции (например кетоконазол) и лекарства, използвани за лечение на HIV/СПИН (например IIIV протеазни инхибитори). При комбиниране на Ремирта с тези продукти е възможно да се повиши концентрацията на Ремирта в кръвта. Информирайте лекаря си, ако вземате тези лекарства. Може да е необходима да се намали доза на Ремирта, или когато се прекрати приема на тези лекарства, отново да се повиши дозата на Ремирта.
  • Лекарства за лечение на епилепсия, като карбамазепин и фенитоин; Лекарства за лечение на туберкулоза, например рифампицин.
  В комбинация с Ремирта тези лекарства могат да понижат съдържанието на Ремирта в кръвта Ви. Информирайте своя лекар, ако използвате гези лекарства. Може да е необходима да се намали доза на Ремирта, или когато сс прекрати приема на тези лекарства, отново да се повиши дозата на Ремирта.
  • Лекарства, които повлияват съсирването на кръвта, като варфарин.
  Ремирта може да засили ефектите на варфарин върху кръвта. Информирайте своя лекар, ако използвате това лекарство. В случай, че се налага комбинираното им приложение е препоръчително лекар да проследява внимателно Вашите кръвни показатели.
  Ремирта с храна, напитки и алкохол
  Вие може да се почувствате сънлив, ако приемате алкохол, докато сс лекувате с Ремирта. Препоръчително е да не приемате никакъв алкохол. Можете да приемате Ремирта със или без храна.

  Бременност, кърмене и фертилитет
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство! Ограниченият опит от приложението на миртазапин при бременни жени не показва повишен риск. Все пак е необходимо повишено внимание при употреба по време на бременност. Ако приемате Ремирта и забременеете или планирате бременност, попитайте Вашия лекар дали. можете да продължите приема на Ремирта. Ако използвате Ремирта до или малко преди раждането, Вашето бебе трябва да бъде наблюдавано за възможни нежелани ефекти. Ако приемате Ремирта, трябва да уведомите акушерката и/или лекаря за това. Когато се приемат по време на бременност, лекарства подобни на Ремирта, могаг да повишът риска от поява на сериозно усложнение при новородените, наречено персистираща белодробна
  хипертония при новороденото, което води до учестено дишане и посиняване на бебето. Тези симптоми обикновено започват в рамките на първите 24 часа след раждането на бебето. Ако това се появи при Вашето бебе, незабавно се свържете с Вашата акушерка и/или лекар. Попитайте Вашия лекар дали може да кърмите, докато приемате Ремирта.

  Шофиране и работа с машини
  Ремирта може да повлияе на Вашата концентрация и будност. Уверете се, че тези способности не са повлияни, преди да шофирате или да работите с машини.
  Ремирта съдържа лактоза монохидрат
  Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, сЕп,ржете се с него, преди да започнете да приемате този продукт.

  3. Как да приемате Ремирта
  Винаги приемайте Ремирта точно каоо е предписано от Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт!
  Колко да приемате
  Обичайната начална доза е 15 или 30 mg всеки ден. Вашият лекар може да Ви посъветва да повишите приеманата доза след няколко дни до доза, кояго е най-добра за Вас (между 15 mg и 45 mg дневно). Дозата обикновено е еднаква за всички възрасти. Ако обаче Вие сте в напреднала възраст или имате заболявания на бъбреците или черния дроб, Вашият лекар може да промени дозата.
  Кога да приемате Ремирта
  Приемайте Ремирта по едно и също време всеки ден.
  Най-добре е да приемате Ремирта като единична доза вечер преди лягане. Възможно е Вашият лекар да Ви предложи да разделите приеманата доза на Ремирта -веднъж сутрин и веднъж вечер преди лягане. По-високата доза трябва да се приема вечер преди лягане. Приемайте таблетките през устата. Таблетките трябва да се поглъщат, без да се дъвчат, с малко вода.
  Кога може да очаквате резултат
  Обичайно Ремирта започва да проявява действието си слсд 1 до 2 седмици и слсд 2 до 4 седмици може да се почувствате по-добре.
  Важно е през първите няколко седмици от лечението да обсъдите с Вашия лекар ефектите от Ремирта.
  2 до 4 седмици след като сте започнали лечението с Ремирта трябва да обсъдите с Вашия лекар как Ви влияе този лекарствения продукт.
  Ако все още не се чувствате по-добре, Вашият лекар може да Ви назначи по-висока доза. В такъв случай обсъдете резултатите с него отново след 2-4 седмици.
  Обикновено е необходимо да приемате Ремирта, докато за период от 4-6 месеца нямате симптоми на депресия.
  Ако ere приели повече от необходимата доза
  Ако Вие или някой друг е приемете повече от предписаната доза обадете се незабавно на лекар. Най-вероятните симптоми на предозиране с Ремирта (без прием на други лекарства или алкохол) са сънливост, дезориентация и повишаване на сърдечната честота.
  Ако сте пропуснали да приемете Ремирта
  Ако е трябвало да приемате Вашата доза един път дневно:
  Ако сте пропуснали да приемете Вашата дозата, не вземайте пропуснатата доза. Вземете следващата доза в обичайното време. Ако е трябвало да приемате Вашата доза два пъти дневно: - Ако сте пропуснали сутрешната си доза, вземете я заедно с вечерната;
  Ако сте пропуснали вечерната си доза, не я добавяйте към сутрешната; просто я пропуснете и след това продължете с обичайния прием су грии и вечер.
  Ако сте пропуснали и двеге дози, не нравете опити да компенсирате пропуснатите дози. Пропуснете и двете дози, след което продължете с нормалния прием сутрин и вечер.
  Ако прекратите приема на Ремирта
  Прекратявайте приема на Ремирта само след консултация с Вашия лекар.
  Ако спрете лечението си твърде рано, възможно е депресията Ви да се възобнови. След каго се почувствате по-добре, говорете с Вашия лекар. Той ще вземе решение кога лечението може да бъде спряно. Нe спирайте внезапно приема на Ремирта, дори когато депресията Ви е изчезнала. Ако спрете внезапно приема на Ремирта, може да се почувствате зле, замаяни, нервни, напрегнати, тревожни и да имате главоболие. Тези симптоми могат да се избегнат при постепенно спиране на приема на лекарството. Вашият лекар ще Ви каже как да намалите дозата постепенно.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всеки друг лекарствен продукт, Ремирта може за предизвика нежелани лекарствени реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Някои нежелани реакции са по-често срещани от други. Възможните нежелани реакции са посочени по-долу и могат да се разделят на::
  Много чести - засягат повече от 1 потребител на 10.
  Чести- засягат от 1 до 10 потребители на I 000
  Не чести - засягат от 1 до 10 потребители на 100
  Редки - засягат от 1 до 10 потребители на 10 000
  Много редки - засягат по-малко от 1 потребител на 10 000
  Неизвестна честота - от наличните данни не може да бъде направена оценка
  Много чести
  • Повишаване на апетита и покачване на телесното тегло
  • Сънливост
  • Успокоение
  • Главоболие
  • Сухота в устата
  Чести
  • Летаргия
  • Замаяност
  • Треперене или тремор
  • Гадене
  • Диария
  • Повръщане
  • Обрив или кожни обриви (екзантем)
  • Болки по ставите (артралгия) или мускулите (миалгия)
  • Болки в гърба
  • Замаяност или припадане при внезапно изправяне (ортостатична хипотония)
  • Отоци (подуване в областта на глезена и ходилото), причинено от задържане на течности
  • Умора
  • Ярки сънища
  • Обърканост
  • Тревожност
  • Проблеми със съня Нечестн
  • Чувство на екзалтираност или емоционално въодушевление (мания). Спрете приема на Ремирта и веднаг а уведомете Вашия лекар
  • Абнормна чувствителност на кожата, каго парене, смъдене, гъделичкане или изтръпване (парастезия)
  • 11еспокойни крака
  • Припадане(синкоп)
  • Усещане за скованост на устата
  • Ниско кръвно налягане
  • Нощни кошмари
  • Напрегнатост
  • Халюцинации
  • Необходимост от движение
  Редки
  • агресия
  • жълто оцветяване на очите и кожата, при което би могло да се подозира нарушение на чернодробните функции (жълтеница). Спрете приема па Ремирта и уведомете веднага лекаря си.
  • Мускулни спазми или контракции (миоклонус) Неизвестна честота
  • Признаци па инфекция, като внезапно появила се, необяснима висока температура, възпалено 1~ърло, разязвяване в устата (агранулоцитоза). Спрете приема на лекарството и незабавно се консултирайте с лекар за извършване на кръвни тестове.
  • В редки случаи е възможно Ремирта да наруши продукцията на кръвни клетки (потискане на функцията на костния мозък). Някои хора стават по-малко устойчиви към инфекции, защото Ремирта може да предизвика временен недостиг на бели кръвни клетки (гранулоцитопения). В редки случаи Ремирта може също да причини недостиг на червени и бели кръвни клетки, както и на тромбоцити (апластична анемия), недостиг на тромбоцити (тромбоцитопения) или повишаване на някои от белите кръвни клетки (еозинофилия).
  • Епилептичен пристъп ( конвулсии). Спрете лечението и незабавно уведомете Вашия лекар
  • Комбинация от симптоми като необяснима треска, изпотяване, ускорен пулс, диария, (неконтролирани) мускулни контракции, треперене, силно оживени рефлекси, безпокойство, промени в настроението, безсъзнание. В много редки случаи това може да са признаци на серотонинов синдром. Прекратете приема на лекарството и незабавно уведомете Вашия лекар.
  • Мисли за самонараняванс или самоубийство. Незабавно сс косултирайте с Вашия лекар или отидете в болница.
  • Абнормални усещания в устата (парастезии в устата); нарушения на говора;
  • Подуване в устата (оток); повишено слюноотделяне
  • Хиионагриемия (намалено съдържание на натрий)
  • Неадекватна секреция на антидиуретичен хормон
  • Сомнанбулизъм (ходене по време на сън).
  • Тежки кожни реакции (токсична епидермалиа некролиза, синдром на Стивънс-Джонсън, булозен дерматит; еритема мултнформе).
  Допълнителни нежелани реакции при деца и юноши
  Следните нежелани реакции са наблюдавани при деца, главно в клинични проучвания: понижаване на телесното тегло, ургикария и повишаване на триглицеридите в κръвта.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции.

  5. Как да се съхранява Ремирта
  Да се съхранява при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Ремирта след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка и блистера. Срокът на г одност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Нe изхвърляте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информации
  Какво съдържа Ремирта
  Активното вещество е миртазапин. Ремирга 15 nig филмирни таблетки съдържа 15 mg митразапин в една таблетка. Ремирта 30 mg филмирни таблетки съдържа 30 mg митразапин в една таблетка. Ремирга 45 mg филмирни таблетки съдържа 45 mg митразапин в една таблетка.
  Другите съставки са:
  Таблетно ядро: лактоза монохидрат; прежелатинизирано царевично нишесте; силициев диоксид, колоиден безводен; кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат.
  Състав на таблетното покритие:
  За Ремирта таблетки 15 mg оцветител (опадрай 03F22322 жълг), хипромелоза, титанов диоксид, макрогол, железен оксид - жълт, железен оксид - червен;
  За Ремирта таблетки 30 mg - оцветител (опадрай 03F23252 оранжев), хипромелоза, титанов диоксид, макрогол, железен оксид - жълт, железен оксид - червен;
  За Ремирта таблетки 45 mg - оцветител (опадрай 03F28635 бял), хипромелоза, титанов диоксид, макрогол.
  Как изглежда Ремирта и какво съдържа опаковката
  Описание
  Ремирта 15 mg - жълти с делителна черга от двете страни, овални 10 χ 5,2 mm, двойно-изпъкнали филмирани таблетки с маркирана I.
  Ремирта 30 mg - кафеникави с делителна черта от двете страни, овални 12,7 χ 6,5 mm, двойно-изпъкнали филмирани таблетки с маркирана 1.
  Ремирта 45 mg -бели, овални 12,7 χ 6,5 mm, двойно-изпъкпали филмирани таблетки с маркирана 1.
  Опаковка
  Ремирта филмирани табл. 15 mg но 10 бр. в блистер. По 3, 6 и 9 блистера в кутия. Ремирта филмирани табл. 15 mg по 14 бр. в блистер. По 2 блистера в кутия. Ремирта филмирани табл. 30 mg по 10 бр. в блистер. По 3, 6 и 9 блистера в кутия. Ремирта филмирани табл. 30 mg по 14 бр. в блистер. Пo 2 блистера в кутия. Ремирга филмирани габл. 45 mg по 10 бр. в блистер. I ю 3, 6 и 9 блистера в кутия. Ремирта филмирани табл. 45 mg по 14 бр. в блистер. 1 ю 2 блистера в кутия.

  Притежател на разрешението за употреба
  Акта в ис ЕАД ул."Атанас Дуков'\№29 1407 София, Бълг ария Тел. 02 9321762; 02 9321771
  Производители
  Actavis hf.
  Reykjavkurvegi 76-78 IS-220 Hafnarfjodur Исландия
  Actavis Ltd.
  В LB 016, В u lebe I Industrial Estate,
  Zejtun, ZTN 3000
  Малта
  Балканфарма-Дупница АД Ул. "Самоковско шосс" № 3 2600 Дупница, България
  За допълнителна информация относно този лекарствен продукт, моля свържете се с локалния представител на разрешението за употреба:
  Актавис ЕАД ул. "Атанас Дуков" № 29 1407 София, България Тел. 02 9321762; 02 9321771

  Дата на последно преразглеждане на листовката - Март, 2012 г.

  Описание на РЕМИРТА ТАБЛ 15МГ Х 28

  РЕМИРТА ТАБЛ 15МГ Х 28 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  РЕМИРТА ТАБЛ 15МГ Х 28 се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа