Сайтът използва бисквитки.

 • До - 50 % на продукти при безсъние, стрес, депресия
  Поръчай сега
 • -25% на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • -30% на шампоани при косопад
  Поръчай сега
 • 25% нa SEBOGARD при акне
  Поръчай сега
 • СИЛДЕРЕК ТАБЛ 50МГ

  • СИЛДЕРЕК ТАБЛ 50МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Силдерек 25 mg филмирани таблетки
  Силдерек 50 mg филмирани таблетки
  Силдерек 100 mg филмирани таблетки
  Силденафил

  Silderec 25 mg film-coated tablets
  Silderec 50 mg film-coated tablets
  Silderec 100 mg film-coated tablets
  Sildenafil

  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите както Вашите.
  - Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява СИЛДЕРЕК и за какво се използва
  2. Преди да приемете СИЛДЕРЕК
  3. Как да приемате СИЛДЕРЕК
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате СИЛДЕРЕК
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СИЛДЕРЕК И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  СИЛДЕРЕК принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5). Действието на СИЛДЕРЕК се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса, което улеснява кръвонапълването му при сексуална възбуда. СИЛДЕРЕК ще Ви помогне да получите ерекция, само ако сте сексуално стимулиран. Не трябва да употребявате СИЛДЕРЕК, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да приемате СИЛДЕРЕК, ако сте жена.
  СИЛДЕРЕК е лечение за мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност. Тя означава, че мъжът не може да получи или да задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ СИЛДЕРЕК Не приемайте СИЛДЕРЕК
  - Ако вземате лекарства, наречени нитрати, тъй като комбинацията може да предизвика потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане. Кажете на Вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия (или „болка в гърдите"). Ако не сте сигурни, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Ако използвате някое от лекарствата, известни като донори на азотен оксид като амилнитрит („попърс"), тъй като комбинацията може също да доведе до потенциално
  опасно понижение на Вашето кръвно налягане.
  - Ако сте алергични (свръхчувствителни) към силденафил или към някоя от останалите съставки на СИЛДЕРЕК.
  - Ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем.
  - Ако наскоро сте преживели инсулт или сърдечна криза, или ако имате ниско кръвно налягане
  - Ако имате някои редки наследствени очни заболявания (като например пигментозен ретинит).
  - Ако някога сте имали загуба на зрението поради неартериитна предна исхемична оптична невропатия (НАИОН).

  Обърнете специално внимание при употребата на СИЛДЕРЕК
  Съобщете на Вашия лекар:
  - Ако имате сърповидно-клетъчна анемия (аномалия на червените кръвни клетки), левкемия (рак на кръвните клетки), мултиплен миелом (рак на костния мозък).
  - Ако имате деформация на пениса или болест на Пейрони.
  - Ако имате сърдечни проблеми. В този случай Вашият лекар трябва да провери внимателно дали сърцето Ви може да понесе допълнително натоварване като правене на секс.
  - Ако имате в момента стомашна язва или проблеми със съсирването на кръвта (като например хемофилия).
  - Ако изпитате внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на СИЛДЕРЕК и незабавно се свържете с Вашия лекар.
  СИЛДЕРЕК не трябва да се употребява едновременно с други видове перорално или локално лечение за еректилна дисфункция.

  Специални предупреждения при деца и подрастващи
  СИЛДЕРЕК не трябва да се прилага при лица под 18-годишна възраст.

  Специални предупреждения при пациенти с бъбречни ши чернодробни проблеми
  Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако имате бъбречни или чернодробни проблеми. Вашият лекар може да реши да Ви предпише по-ниска доза.

  Прием на други лекарства:
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро се приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.
  Таблетките СИЛДЕРЕК могат да взаимодействат с някои лекарства, особено тези, които се използват за лечение на гръдна болка. В случай на спешност трябва да съобщите на всяко медицинско лице, което Ви лекува в момента, че сте приели СИЛДЕРЕК и кога сте я приели. Не приемайте СИЛДЕРЕК с други лекарства, освен ако Вашият лекар не Ви е разрешил.
  Не трябва да приемате СИЛДЕРЕК, ако вземате лекарства, наречени нитрати, тъй като комбинацията на тези продукти може да предизвика потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане. Винаги казвайте на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия (или „болка в гърдите").
  Не трябва да употребявате СИЛДЕРЕК, ако използвате някое от лекарствата, известни като донори на азотен оксид като амилнитрит („попърс"), тъй като комбинацията може също да доведе до потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.
  Ако вземате лекарства, известни като протеазни инхибитори, каквито се използват за лечение на СПИН, Вашият лекар вероятно ще Ви предпише като начало най-ниската доза (25 mg) СИЛДЕРЕК
  Някои пациенти, които са на терапия с алфа-блокер за лечение на високо кръвно налягане или увеличение на простатата, може да усетят виене на свят или замаяност, което може да е причинено от понижаване на кръвното налягане при сядане или бързо изправяне. Някои пациенти са усетили тези симптоми, когато са приемали СИЛДЕРЕК с алфа-блокери. Това е най-вероятно да се прояви през първите 4 часа след приема на СИЛДЕРЕК. Трябва да сте на редовна дневна доза с алфа-блокер преди да приемете СИЛДЕРЕК, за да се намали вероятността за поява на тези симптоми. Вашият лекар може да Ви назначи по-ниска начална доза (25 mg) СИЛДЕРЕК.

  Прием на СИЛДЕРЕК с храни и напитки
  СИЛДЕРЕК може да се приема със или без храна.
  Все пак може да забележите, че СИЛДЕРЕК започва да действа по-бавно, ако я приемате с тежка храна.
  Консумацията на алкохол може временно да наруши Вашата способност да постигнете ерекция. За да постигнете максимална полза от Вашето лекарство, съветваме Ви да не пиете прекалено големи количества алкохол преди прием на СИЛДЕРЕК.

  Бременност и кърмене
  СИЛДЕРЕК не е показана за употреба при жени.

  Шофиране и работа с машини
  СИЛДЕРЕК може да предизвика виене на свят и да повлияе зрението. Трябва да познавате индивидуалната си реакция към СИЛДЕРЕК преди да шофирате или работите с машини.

  Важна информация относно някои от съставките на СИЛДЕРЕК
  Свържете се с Вашия лекар преди да вземете СИЛДЕРЕК, ако той Ви е казвал, че имате непоносимост към някои захари като лактоза например.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ СИЛДЕРЕК
  Винаги приемайте СИЛДЕРЕК точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Обичайната начална доза е 50 mg.
  Не трябва да приемате СИЛДЕРЕК повече от един път дневно.
  СИЛДЕРЕК трябва да се взема около един час преди планирания от Вас сексуален контакт. Изпийте таблетката цяла с чаша вода.
  Ако имате усещане, че ефектът на СИЛДЕРЕК е прекалено силен или прекалено слаб, споделете това с Вашия лекар или фармацевт.
  СИЛДЕРЕК ще Ви помогне да получите ерекция само при сексуална стимулация. Времето, за което се появява ефектът на СИЛДЕРЕК, е различно при отделни индивиди, но обикновено е между половин и един час. Ако приемете СИЛДЕРЕК по време на обилно хранене, ефектът може да настъпи по-бавно.
  Ако СИЛДЕРЕК не Ви помага да получите ерекция или ако ерекцията Ви не продължава достатъчно дълго, за да осъществите сексуален контакт, трябва да съобщите това на Вашия лекар.

  Ако сте приели повече от необходимата доза СИЛДЕРЕК:
  Може да изпитате увеличение на нежеланите реакции и тяхната тежест. Дози над 100 mg не увеличават ефикасността.
  Не трябва да приемате повече таблетки, отколкото Вашият лекар Ви е казал да приемате
  Свържете се с Вашия лекар, ако приемете повече таблетки, отколкото трябва.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, СИЛДЕРЕК може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Нежеланите реакции, съобщени във връзка с употребата на СИЛДЕРЕК обикновено са леки до умерени и краткотрайни.
  Ако имате болки в гърдите по време на или след сношение:
  - Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете.
  - Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите.
  - Свържете се незабавно с Вашия лекар.

  Всички лекарства, включително СИЛДЕРЕК, могат да предизвикват алергични реакции. Трябва да се свържете незабавно с Вашия лекар, ако изпитате който и да е от следните проблеми след прием на СИЛДЕРЕК: внезапно свирене в гърдите, затруднение в дишането или замайване, оток на клепачите, лицето, устните или гърлото.
  Удължени и понякога болезнени ерекции са съобщавани след прием на СИЛДЕРЕК. Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар.
  Ако получите внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на СИЛДЕРЕК и се свържете незабавно с Вашия лекар.

  Много честа нежелана реакция (с вероятност да се появи при повече от 1 на 10 пациенти) е главоболието.
  Честите нежелани реакции (с вероятност да се появят при 1 до 10 пациенти на 100) включват: зачервяване на лицето, нарушения в храносмилането, зрителни промени (включително промени в различаването на цветовете, чувствителност към светлина, замъглено виждане или намалена зрителна острота), запушване на носа и виене на свят.
  Нечестите нежелани реакции (с вероятност да се появят при 1 до 10 пациенти на 1 000) включват: повръщане, кожен обрив, кървене в задната част на окото, раздразнение на окото, зачервяване на очите/червени очи, болка в очите, двойно виждане, необичайно усещане в окото, неритмично или ускорено сърцебиене, болка в мускулите, сънливост, намалено усещане при допир, световъртеж, звънене в ушите, гадене, сухота в устата, болка в гърдите и усещане за умора.
  Редките нежелани реакции (с вероятност да се появят при 1 до 10 пациенти на 10 000) включват: високо кръвно налягане, ниско кръвно налягане, загуба на съзнание, инсулт, кървене от носа и внезапно намаление или загуба на слух.

  Допълнително нежеланите реакции от постмаркетинговия опит включват: силно сърцебиене, болка в гърдите, внезапна смърт, сърдечен удар или временно намаление на кръвния ток към части от мозъка. Повечето, но не всички, от тези мъже са имали сърдечни проблеми преди използване на лекарството. Не е възможно да се определи дали тези инциденти са били пряко свързани с СИЛДЕРЕК. Съобщавани са също и случаи на конвулсии или гърчове.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете Вашия лекар.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ СИЛДЕРЕК
  Съхранявайте на място недостъпно за деца. Да не се съхранява над ЗОоС.
  Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от влага.
  Не използвайте СИЛДЕРЕК след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка и блистера след надписа „ЕХР". Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Какво съдържа СИЛДЕРЕК
  - Активната съставка е силденафил. Всяка таблетка съдържа 25 mg\ 50 mg или 100 mg силденафил (като цитратна сол).
  - Другите съставки са:
  - сърцевина на таблетката: лактоза монохидрат, микрокристална целулоза (Е460), повидон К-29-32 (Е 1201), натриева кроскармелоза (Е468), магнезиев стеарат (Е572).
  - филмово покритие: хипромелоза (Е464), титанов диоксид (Е 171), макрогол 6000, индиго-кармин алуминиев лак (Е 132).

  Как изглежда СИЛДЕРЕК и какво съдържа опаковката
  Филмирана таблетка
  Силдерек 25 mg филмирани таблетки са сини, елипсовидни, двойно-изпъкнали, с надпис "SL25" от едната страна.
  Силдерек 50 mg филмирани таблетки са сини, елипсовидни, двойно-изпъкнали, с надпис "SL50" от едната страна
  Силдерек 100 mg филмирани таблетки са сини, елипсовидни, двойно-изпъкнали, с надпис "SL100" от едната страна.
  Таблетките са опаковани в блистер, съдържащ 1,4,8 и 12 таблетки. Възможно е някои видове опаковки да се продават във Вашата страна.

  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Притежател на разрешението за употреба
  Gedeon Richter Pic.
  1103 Budapest
  Gyomroi ut 19-21
  Унгария

  Производител
  Actavis Ltd.
  BLB 016 Bulebel Industrial Estate
  Zejtun ZTN 3000
  Малта
  Gedeon Richter Pic. 1103 Budapest Gyomroi ut 19-21 Унгария

  Дата на последно одобрение на листовката {ММ/ГГГГ}

  Описание на СИЛДЕРЕК ТАБЛ 50МГ

  СИЛДЕРЕК ТАБЛ 50МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  СИЛДЕРЕК ТАБЛ 50МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  СИЛДЕРЕК ТАБЛ 50МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа