Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД САНДОЗ ТАБЛ 80МГ/12,5МГ

  • ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД САНДОЗ ТАБЛ 80МГ/12,5МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Листовка: Информация за потребителя
  Телмисартан Хидрохлоротиазид Сандоз 80 mg/12,5 mg, обвити таблетки Telmisartan Hydrochlorothiazide Sandoz 80 mg/12,5 mg, coated tablets
  Телмисартан/хидрохлоротиазид Telmisartan/hydrochlorothiazide
  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То
  може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.
  Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.
  Какво съдържа тази листовка:

  1. Какво представлява Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Телмисартан/ХиДрохлоротиазид
  3. Как да приемате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз
  6. Съдържание на опаковката и друга информация

  1. Какво представлява Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз и за какво се използва
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз е комбинация от две активни вещества, телмисартан и хидрохлоротиазид, в една обвита таблетка. И двете вещества помагат да се контролира високото кръвно налягане.
  Телмисартан принадлежи към група лекарствени продукти, наречени рецепторни антагонисти на ангиотензин И. Ангиотензин II е вещество, което се синтезира в организма, което предизвиква свиване на кръвоносните съдове, като"по този начин повишава кръвното налягане. Телмисартан блокира ефекта на ангиотензин II така, че кръвоносните съдове се отпускат и кръвното налягане се понижава.
  Хидрохлоротиазид принадлежи към група лекарства, наречени тиазидни диуретици, които предизвикват увеличаване на отделяното количество урина, водещо до понижаване на кръвното налягане.
  Ако не се лекува, високото кръвно налягане може да увреди кръвоносните съдове в редица органи, което понякога може да доведе до сърдечни пристъпи, сърдечна или бъбречна недостатъчност, мозъчен инсулт и слепота. Симптоми, в резултат на високо кръвно налягане, обикновено не се наблюдават преди да възникнат увреждания в органите. Поради това е важно редовно да се измерва кръвното налягане, за да се провери дали то е в нормални граници.
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз се използва за лечение на високо кръвно налягане (есенциална хипертония) при възрастни, чието кръвно налягане не се контролира достатачно когато телмисартан се използва самостоятелно.

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз НБ приемайте Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз
  • ако сте алергични към телмнсартан или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6)
  • ако сте алергични към хидрохлоротиазид или към други лекарства, производни на сулфонамидите.
  • ако сте бременна след 3-ия месец. (По-добре е да избягвате употребата на Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз и в ранна бременност - вижте точка „Бременност".)
  • ако имате тежки чернодробни проблеми като холестаза или жлъчна обструкция (проблеми с дренажа на жлъчката от жлъчния мехур) или каквото и да е друго тежко чернодробно заболяване.
  • ако имате тежко бъбречно заболяване.
  • ако Вашият лекар установи, че имате ниски нива на калий или високи нива на калций в
  кръвта Ви, които не се подобряват с лечение.
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз, ако някое от горепосочените състояния се отнася за Вас.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар, ако страдате или някога сте страдали от някое от следните състояния или заболявания:
  • ниско кръвно налягане (хипотония), което е възможнд да възникне, ако сте дехидратирани (прекомерна загуба на вода от организма) или ако имате недостиг на соли, поради лечение с диуретици (обезводняващи лекарства), диета с ниско съдържание на сол, диария, повръщане или хе мод нализа.
  • бъбречно заболяване или бъбречна трансплантация.
  • стеноза на реналната артерия (стесняване на кръвоносните съдове на единия или на двата бъбрека).
  • чернодробно заболяване.
  • сърдечни проблеми.
  • диабет.
  • подагра.
  повишени нива на алдостерон (задържане на вода и соли в тялото, придружено от дисбаланс на различни минерали в кръвта).
  • системен лупус еритаматодес (наричан също "лупус" или "СЛЕ"), заболяване при което собствената имунна система атакува организма.
  • активната съставка хидрохлоротиазид може да причини необичайна реакция, водеща до намалено зрение и болка в окото. Това може да са симптоми за повишаване на вътреочното налягане и може да се случи в рамките на часове до седмици от началото на приема на Телмисартан/хидрохлоротиазид. Това може да доведе до трайна загуба на зрението, ако не се лекува.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна (или може да забременеете). Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз не се препоръчва в ранна бременност и не трябва да се приема след 3-ия месец от бременността, тъй като може сериозно да увреди Вашето дете, ако се
  използва в този период (вижте точка „Бременност").
  Лечението с хидрохлоротиазид може да доведе до електролитен дисбаланс на Вашия организъм. Типичните симптоми на водно-електролитен дисбаланс включват сухота в устата, слабост, летаргия, сънливост, безпокойство, мускулни болки или крампи, гадене (повдигане), повръщане, мускулна умора и сърцебиене (повече от 100 удара в минута). Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако почувствате някой от тези симптоми.
  Трябва също да уведомите Вашия лекар, ако установите повишена чувствителност на кожата и при излагане на слънце, със симптоми на слънчево изгаряне (напр. зачервяване, сърбеж, оток, обрив), които се появяват по-често от обикновено.
  В случай на операция или анестезия, трябва да съобщите на Вашия лекар, че приемате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз.
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз може да бъде по-малко ефективен при понижаване на кръвното налягане при чернокожи пациенти.
  Деца и юноши
  Не се препоръчва употребата на Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз при деца и юноши на възраст до 18 години.
  Други лекарства и Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз:
  Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства.Може да се наложи Вашият лекар да промени дозата на тези лекарства или да вземе други предпазни мерки. В някои случаи може да е необходимо да спрете използването на някое от лекарствата. Това се отнася особено за лекарствата, посочени по-долу, когато се използват едновременно с Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз:
  • лекарства, съдържащи литий, използвани за лечение на някои типове депресия.
  • лекарства, свързани с ниско ниво на калий в кръвта (хипокалнемия), напр. други диуретици (обезводняващи лекарства), слабителни (напр. рициново масло), кортикостероиди (напр. преднизон), АКТХ (хормон), амфотернцин (противогъбично лекарство), карбеноксолон (използван за лечение на язви в устата), пеницилин G натрий (антибиотик), салицилова киселина н нейните производни.
  • калий-съхраняващи диуретици, калиеви добавки, съдържащи калий заместители на готварска сол, АСЕ инхибиторн, които могат да повишат нивото на калий в кръвта.
  • лекарства за сърцето (напр, ди го к син) или лекарства за контролиране на сърдечния ритъм (напр. хинидин, дизопирамид).
  • лекарства, използвани при умствени разстройства (напр. тиоридазин, хлорпромазии, левомепромазин).
  • други лекарства, използвани за лечение на високо кръвно налягане, стероиди, обезболяващи лекарства, лекарства за лечение на рак, подагра или артрит и добавки с витамин D.
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз може да увеличи ефекта на понижаване на кръвното налягане на други лекарства и трябва да се посъветвате с Вашия лекар, ако е необходимо да се коригира дозата на другото лекарство, докато приемате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз.
  Ефектът на Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз може да бъде намален, когато се прилага с НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства, като аспирин или ибупрофен).
  Бременност и кърмене
  Бременност »
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна f или може да забременеете! , Обикновено Вашият лекар ще Ви посъветва да преустановите приема на
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз преди да забременеете или веднага щом разберете, че сте бременна, и ще Ви посъветва да приемате друго лекарство, вместо Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз . Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз не се препоръчва по време на трябва да се приема, ако сте бременна след 3-ия месец, тъй като може сериозно да увреди вашето дете, ако се използва след третия месец от бременността.
  Кърмене
  Информирайте Вашия лекар, ако кърмите или имате намерение да кърмите. Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз не се препоръчва за употреба от майки, които кърмят и Вашият лекар може да Ви назначи друго лечение, ако искате да кърмите, особено ако Вашето бебе е новородено или преждевременно родено.
  Шофиране и работа с машини
  Някои хора се чувстват замаяни или изморени когато приемат Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз . Ако се почувствате замаяни или изморени, не шофирайте и не работете с машини.
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз съдържа лактоза.
  Ако Вашият лекар Ви е съобщил, че имате непоносимост към някои захари, консултирайте се с лекаря си преди да приемете Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз.

  3. Как да приемате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз
  Винаги приемайте Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Препоръчваната доза Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз е една обвита таблетка дневно. Опитайте се да приемате обвитата таблетка по едно и също време всеки ден. Може да приемате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз с или без храна. Обвитите таблетки трябва да се поглъщат с малко вода или друга безалкохолна напитка. Важно е да приемате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз всеки ден, докато Вашият лекар не Ви посъветва друго.
  Ако Вашия черен дроб не функционира правилно, обичайната доза не трябва да надвишава 40 mg/12,5 mg веднъж дневно.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз
  Ако случайно приемете твърде много обвити таблетки, свържете се незабавно с Вашия лекар, фармацевт или с най-близкия център за спешна помощ.
  Ако сте пропуснали да приемете Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз Ако забравите да приемете една доза, не се безпокойте. Вземете дозата веднага щом се сетите и след това продължете приема по обичайния начин. Ако не приемете Вашата обвита таблетка същия ден, вземете обичайната доза на следващия-ден. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатите дози. *
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че ие всеки ги получава.
  Някои нежелани реакции може да са сериозни и да изискват медицинска помощ: Незабавно уведомете Вашия лекар, ако при Вас се появи някой от следните симптоми:
  Сепсис* (често наричан "отравяне на кръвта" е тежка инфекция с възпалителени процеси тяло), бързо подуване на кожата и лигавицата (ангионевротичен оток); тези нежелани реакции са редки (може да засегнат до I на I 000 души), но много сериозни. Пациентите трябва да преустановят
  приема на лекарството и незабавно да се консултират с лекар. Ако не се лекуват, тези реакции могат да бъдат фатални. Повишена честота на сепсис се наблюдава само при телмисартан, но все пак не може да бъде изключена при Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз .
  Възможни нежелани реакции към Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз :
  Чести нежелани реакции (могат да засегнат не повече от I на 10 души): • световъртеж
  Не чести нежелани реакции (могат да засегнат не повече от 1 на 100 души): понижени нива на калий в кръвта тревожност припадък(синкоп) усещане за мравучкане изтръпване на крайниците (парестезия) световъртеж (вертиго) сърцебиене (тахикардия) нарушения на сърдечния ритъм ниско кръвно налягане
  внезапно понижаване на кръвното налягане при изправяне задух (диспнея) диария
  сухота в устата газове
  болка в гърба мускулни спазми мускулна болка
  еректилна дисфункция (неспособност за получаване или запазване на ерекция) болка в гръдния кош
  повишено ниво на пикочна киселина в кръвта.
  Редки нежелани реакции (могат да засегнат не повече от 1 на 1 000 души): възпаление на белия дроб (бронхит)
  активиране или влошаване на системен лупус еритематодес (заболяване, при което собствената имунната система атакува организма, което причинява болка в ставите, кожен обрив и висока температура)
  възпалено гърло
  възпалени синуси чувство за тъга (депресия) безсъние (инсомния) зрителни смущения затруднено дишане коремна болка
  запек л
  подуване на корема (диспепсия) гадене
  възпаление на стомаха (гастрит)
  нарушения на чернодробната функция (при пациенти от японски произход съществува по-голяма вероятност за развитие на тази нежелана реакция)
  бързо подуване на кожата и лигавицата, което може да доведе до смърт (ангионе| също и с фатален изход) /
  зачервяване на кожата (еритем) алергични реакции като сърбеж или обрив повишено потене
  • копривна треска (уртикария)
  • болка в ставите (артралгия) и болка в крайниците
  • мускулни крампи
  • грипоподобно заболяване
  • болка
  • повишено ниво на пикочна киселина
  • ниско ниво на натрий
  • повишено ниво на креатинин, чернодробни ензими или креатин фосфокиназа в кръвта.
  Нежелани реакции, съобщавани за всеки отделен компонент, може да са потенциални нежелани реакции за Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз, дори и да не са наблюдавани в клиничните проучвания с този продукт.
  Телмисартан
  Следните допълнителни нежелани реакции се съобщават при пациенти, приемащи само телмисартан:
  Нечести нежелани реакции (могат да засегнат не повече от 1 на 100 души): инфекция на горните дихателни пътища (напр. възпалено гърло, възпалени синуси, простуда), инфекции на пикочните пътища, намален брой на червените кръвни клетки (анемия), повишени нива на калий, забавен пулс (брадикардия), бъбречно увреждане, включително остра бъбречна
  недостатъчност, слабост, кашлица.
  Редки нежелани реакции (могат да засегнат не повече от 1 на 1 000 души):
  сепсис* (често наричан "отравяне на кръвта" е тежка инфекция с възпалителен процес в цялото тяло, която може да доведе до смърт), намален брой на тромбоцитите (тромбоцитопения), увеличен брой на определени бели кръвни клетки (еозинофилия), сериозни алергични реакции (напр. свръхчувствителност, анафилактична реакция, лекарствен обрив), понижени нива на кръвна захар (при пациенти с диабет), разстроен стомах, екзема (кожно нарушение), артроза, възпаление на сухожилията, понижен хемоглобин (кръвен протеин), сънливост.
  Много редки нежелани реакции (могат да засегнат не повече от 1 на 10 000 души): Прогресивно срастване на белодробната тъкан (интерстициална белодробна болест)
  • Събитието може да е случайно или да е свързано с непознат до момента механизъм.
  Случаи на прогресивно срастване на белодробната тъкан са съобщавани по време на прием на телмисартан. Не е известно обаче дали причината е телмисартан.
  Хндрохлоротиазнд
  Следните допълнителни нежелани реакции се съобщават при пациенти, приемащи само хидрохлоротиазид:
  Нежелани реакции с неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена оценка): възпаление на слюнчените жлези, намален брой кръвни клетки, включително намален брой червели и бели кръвни клетки, намален брой на тромбоцитите (тромбоцитопения); сериозни алергични реакции (напр. свръхчувствителност, анафилактична реакция), намаляване или загуба на апетит, безпокойство, прималяване, замъглено виждане или виждане в жълто, намаляване на зрението и болка в окото (възможни признаци за закритоъгълна глаукома), възпаление на кръвоносните съдове (некротизиращ васкулит), възпаление на панкреаса, стомашно неразположение, пожълтяваме на кожата или очите (жълтеница), синдром подобен на лупус (състояние, наподобяващо заболяване наречено системен лупус еритематодес, при което собствената имунната система атакува организма нарушения на кожата като възпалени кръвоносни съдове в кожата, повишена чувствителност към слънчева светлина или образуване на мехури и обелване на повърхностния слой на кожата (токсична) епидермална некролиза), слабост, бъбречно възпаление или увредена бъбречна функция, наличие на
  глюкоза в урината (глюкозурия), треска, нарушен електролитен баланс, повишени нива на холестерол в кръвта, понижен кръвен обем, повишени нива на глюкоза или липиди в кръвта
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване към Изпълнителната агенция по лекарствата, ул. „Дамян Груев" Jife 8, 1303 София, тел.: +35928903417, уебсайт: www.bda.bg. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз след срока на годност, отбелязан върху блистера и картонената опаковка след надписа „Годен до. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Да се съхранява под 30°С. Да се съхранява в оригиналния блистер, за да се предпази от влага.
  Не използвайте Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз обвити таблетки, ако забележите някаква промяна във външния вид.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда

  6. Съдържание на опаковката н допълнителна информация Какво съдържа Телмнсартан/Хидрохлоротназнд Сандоз
  Активните вещества са телмисартан (telmpartcm) и хидрохлоротиазид (hydrochlorothiazide) Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз 80 mg /12,5 mg, обвити таблетки Всяка обвита таблетка съдържа 80 mg телмисартан и 12,5 mg хидрохлоротиазид.
  Другите съставки са: *
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз 80 mg /12,5 mg, обвити таблетки]
  Сърцевина на таблетката: натриев хидроксид, меглумин, повидон К25 (Е 1201), лактоза
  монохидрат, повидон К30 (Е1201), кросповидон (тип A) (Е1202), безводна лактоза, магнезиев стеарат
  (Е572)
  Покритие: Поливинилов алкохол (Е1203), макрогол (Е1521), Безводен колоиден силициев диоксид (Е551), лимонена киселина монохидрат (Е330)
  За допълнителна информация относно лактозата, вижте в края на раздел 2.
  Как изглежда Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз и какво съдържа опаковката
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз 80 mg/12,5 mg, обвити таблетки
  Бяла до почти бяла, елипсовидна, двойно изпъкнала обвита таблетка, с надпис „80" от едната страна и „12,5" от другата страна (15,4 мм х 8,0 мм).
  Помощни вещества с известно действие:
  Телмисартан/Хидрохлоротиазид Сандоз 80 mg/12,5 mg, обвити таблетки Съдържа 306,8 mg лактоза
  Блистери от А1/А1, съдържащи 7, 14, 28,30, 50, 56,60, 84,90,98 и 100 обвити таблетки. Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати на пазара. Притежател на разрешението за употреба
  Sandoz d.d., Verovskova 57, Sl-1000 Ljubljana Словения
  Производители:
  Lek Pharmaceuticals d.d. VerovSkova 57, 1526 Ljubljana Словения
  LEK S.A.
  ul. Domaniewska 50 C, 02-672 Warszawa Полша
  Salutas Pharma GmbH Otto-von-Guericke-Allee 1,39179 Barleben Германия
  4
  S.C. Sandoz, S.R.L.
  Str. Livezeni nr. 7 A, RO-540472 Targu-Mures Румъния
  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните-членки на ЕИП със следните имена:
  Холандия
  Те I m i sartan/Hydroch loorth iazide Sandoz 80 mg /12,5 mg, omhulde tabletten
  Австрия
  Tel m isartan/Hydroch loroth iazid Sandoz 80 mg/12,5*mg - uberzogene Tabletten
  Белгия
  Telm isartan/Hydroch loorth iazide Sandoz 80 mg /12,5 mg omhulde tablet
  България
  Telmisartan/Hydroch lorth iazide Sandoz 80 mg /12,5 mg coated tablets
  Кипър
  Tel misartan/hydroch loroth iazide Sandoz 80 mg /12,5 mg coated tablets
  Czech Republic
  Telm isartan/Hydroch loroth iazid Sandoz 80 mg/12,5 mg_
  Германия
  Telm isartan/Hydroch loroth iazid - 1 A Pharma 80/12,5 mg uberzogene Tabletten
  Естония
  Те I m isartan/Hydroch loroth iazide Sandoz
  Гърция
  Telmisartan / Hydrochlorothiazide Sandoz
  Испания Telmisartan/Hidroclorotiazida Piacasod 80 mg/12,5 mg comprimidos recubiertos EFG
  Финландия Tel m isartan/Hydroch loroth iazide Sandoz
  Франция TELMISARTAN/ HYDROCHLOROTHIAZIDE GNR 80 mg/12,5 mg, comprint enrobe
  Италия Telmisartan е Idroclorotiazide Sandoz
  Литва Telm isartan/Hydroch loroth iazide Sandoz 80mg/12,S mg dengtos tabletes
  Люксембург Telm isartan/Hydrochloorth iazide Sandoz 80/12,5 mg comprime enrobe
  Латвия Teim isartan/Hydroch loroth iazide Sandoz 80 mg/12,5 mg apvalkotas tabletes
  Полша Telmisartan /Hydrochlorothiazide Sandoz
  Португалия Telmisartan + Hidroclorotiazida Sandoz
  Словения Telmisartan /hidroklorotiazid Lek 80/12,5 mg oblozene tablete;
  Словакия Telmisartan/Hydroch lorotiazid Sandoz 80 mg/12,5 mg
  Дата на последно преразглеждане на листовката ММ/ГГГГ

  Описание на ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД САНДОЗ ТАБЛ 80МГ/12,5МГ

  ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД САНДОЗ ТАБЛ 80МГ/12,5МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД САНДОЗ ТАБЛ 80МГ/12,5МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД САНДОЗ ТАБЛ 80МГ/12,5МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа