Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД СТАДА ТАБЛ 40МГ/12,5МГ

  • ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД СТАДА ТАБЛ 40МГ/12,5МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Листовка: информация за пациеинта
  ТЕЛМИСАРТАН/ХИДРОХЛОРОТИАЗИД СТАДА 40 mg/12,5 mg таблетки TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE STADA 40 mg/12,5 mg tablets
  ТЕЛМИСАРТАН/ХИДРОХЛОРОТИАЗИД СТАДА 80 mg/12,5 mg таблетки TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE STADA 80 mg/12,5 mg tablets
  ТЕЛМИСАРТАН/ХИДРОХЛОРОТИАЗИД СТАДА 80 mg/ 25 mg таблетки TELMISARTAN/HYDROCHLOROTHIAZIDE STADA 80 mg/25 mg tablets
  (телмисартан/хидрохлоротиазид; telmisartan/hydrochlorothiazide)
  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  - Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар ,или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.

  Какво съдържа тази листовка
  1. Какво представлява Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Телмисартан Хидрохлоротиазид Стада
  3. Как да приемате Телмисартан Хидрохлоротиазид Стада
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Телмисартан Хидрохлоротиазид Стада
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада и за какво се използва
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада е комбинация от две активни вещества в една таблетка -телмисартан и хидрохлоротиазид. И двете вещества помагат да се контролира високото кръвно налягане.
  Телмисартан принадлежи към група лекарствени продукти, наречени рецепторни антагонисти на ангиотензин И. Ангиотензин II е вещество, образувано във Вашия организъм, което предизвиква свиване на кръвоносните съдове, като по този начин повишава кръвното Ви налягане. Телмисартан блокира ефекта на ангиотензин II така, че кръвоносните съдове се отпускат и кръвното налягане се понижава. Хидрохлоротиазид принадлежи към група лекарства, наречени тиазидни диуретици, които предизвикват увеличаване на отделяното количество урина, водещо до понижаване на
  кръвното Ви налягане.
  Ако не се лекува, високото кръвно налягане може да увреди кръвоносните съдове в редица органи като, което понякога може да доведе до сърдечни пристъпи, сърдечна или бъбречна недостатъчност, мозъчен инсулт и слепота. Симптоми, в резултат на високо кръвно налягане, обикновено не се наблюдават преди да възникнат увреждания в органите. Поради това е важно редовно да се измерва кръвното налягане, за да се провери дали то е в нормални граници.
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 40 mg/12,5 mg и Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg/12,5 mg:
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада се използва за лечение на високо кръвно налягане (есенциална хипертония) при възрастни, чието кръвно налягане не се контролира достатъчно, когато телмисартан се използва самостоятелно.
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg/25 mg:
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада се използва за лечение на високо кръвно налягане (есенциална хипертония) при възрастни, чието кръвно налягане не се контролира достатъчно от Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg/12,5 mg или при пациенти, които са били стабилизирани преди с телмисартан и хидрохлоротхиазид, прилагани поотделно.

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада
  Не приемайте Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада
  - ако сте алергични към телмисартан или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка б).
  ако сте алергични към хидрохлоротиазид или към някое друго производно на сулфонамидите
  - ако сте бременна след третия месец (по-добре да избягвате употребата на Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада и в ранна бременност - вижте раздел Бременност)
  ако имате тежки чернодробни проблеми като холестаза или жлъчна обструкция (проблем с дренажа на жлъчката от жлъчния мехур) или каквото и да е друго тежко чернодробно заболяване
  ако имате тежко бъбречно заболяване
  ако Вашият лекар установи, че имате ниски нива на калий или високи нива на калций в кръвта, които не се повлияват от лечение
  ако имате захарен диабет, нарушена бъбречна фукция или приемате алискирен Информирайте Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада, ако някое от горепосочените състояния се отнася за Вас.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада.
  Ниско кръвно налягане (хипотония), което е възможно да възникне, ако сте дехидратирани (прекомерна загуба на вода от организма) или ако имате недостиг на соли, поради лечение с диуретици (обезводняващи лекарства), диета с ниско съдържание на сол, диария, повръщане или хемодиализа. Бъбречно заболяване или бъбречен трансплантат
  Стеноза на ренална артерия (стесняване на кръвоносните съдове на единия или на двата бъбрека)
  - Чернодробно заболяване Сърдечни проблеми
  - Диабет
  - Подагра
  Повишени нива на алдостерон (задържане на вода и соли в тялото» придружено от дисбаланс на различни минерали в кръвта)
  системен лупус еритематодес (наричан още "лупус" или "СЛЕ"), заболяване при което собствената имунна система атакува организма
  активната съставка хидрохлоротиазид може да причини необичайна реакция, водеща до намалено зрение и болка в окото. Това може да са симптоми за повишаване на вътреочното налагане и може да се случи в рамките на часове до седмици от началото на приема на Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада. Това може да доведе до трайна загуба на зрението, ако не се лекува.
  Говорете с Вашия лекар преди да приемете Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада:
  - Ако приемате алискирен- лекарство за високо кръвно налягане.
  - Ако приемате дигоксин.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна (или може да забременеете). Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада не се препоръчва в ранна бременност и не трябва да се приема след третия месец от бременността, тъй като може сериозно да увреди Вашето дете, ако се използва в този период (вижте раздел Бременност).
  Лечението с хидрохлоротиазид може да доведе до електролитен дисбаланс на Вашия организъм. Типичните симптоми на водно-електролитен дисбаланс включват сухота в устата, слабост, летаргия, сънливост, безпокойство, мускулни болки или крампи, гадене (повдигане), повръщане, мускулна умора и сърцебиене (повече от 100 удара в минута). Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако почувствате някой от тези симптоми.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако установите повишена чувствителност на кожата си при излагане на слънце, със симптоми на слънчево изгаряне (такива като зачервяване, сърбеж, оток, обрив), които се появяват по-често от обикновено.
  В случай на операция или анестезия, трябва да съобщите на Вашия лекар, че приемате Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада.
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада може да бъде по-малко ефективен при понижаване на кръвното налягане при чернокожи пациенти.
  Деца и юноши
  Не се препоръчва употребата на Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада при деца и юноши до 18 години.
  Други лекарства н Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемате други лекарства . Може да се наложи Вашият лекар да промени дозата на тези лекарства или да вземе други предпазни мерки. В някои случаи може да е необходимо да спрете използването на някое от лекарствата. Това се отнася особено за лекарствата, посочени по-долу, когато се използват едновременно с Телмисартан /Хидрохлоротиазид Стада:
  лекарства, съдържащи литий, използвани за лечение на някои типове депресия
  - лекарства, свързани с ниско ниво на калий в кръвта (хипокалиемия), например други диуретици (обезводняващи лекарства), слабителни (например рициново масло), кортикостероиди (например преднизон), АКТХ (хормон), амфотерицин (противогьбично лекарство), карбеноксолон (използван за лечение на язви в устата), пеницилин G натрий (антибиотик), салицилова киселина и нейните производни
  калий-съхраняващи диуретици, калиеви добавки, калий-съдържащи солеви заместители, АСЕ инхибитори, които могат да повишат нивото на калий в кръвта
  - лекарства за сърцето (например дигоксин) или лекарства за контролиране на сърдечния ритъм (например хинидин, дизопирамид)
  - лекарства, използвани при умствени разстройства (например тиоридазин, хлорпромазин, левомепромазин)
  - други лекарства, използвани за лечение на високо кръвно налягане, стероиди, обезболяващи лекарства, лекарства за лечение на рак, подагра или артрит и добавки с витамин D,
  - Алискирен, лекарство използвано за лечение на високо кръвно налягане
  - Дигоксин
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада може да увеличи ефекта на понижаване на кръвното налягане на други лекарства и трябва да се посъветвате с Вашия лекар, ако е необходимо да се коригира дозата на другото лекарство, докато приемате Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада.
  Ефектът на Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада може да бъде намален, когато се прилага с НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства като аспирин или ибупрофен).
  Бременност и кърмене
  Бременност
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна (или може да забременеете). Обикновено, Вашият лекар ще Ви посъветва да преустановите приема на Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада преди да забременеете или веднага щом разберете, че сте бременна и ще Ви посъветва да приемате друго лекарство, вместо Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада. Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада не се препоръчва по време на бременност и не трябва да се приема, ако сте бременна след третия месец, тъй като може сериозно да увреди Вашето дете, ако се използва след третия месец от бременността.
  Кърмене
  Информирайте Вашия лекар, ако кърмите или имате намерение да кърмите. Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада не се препоръчва на майки, които кърмят и Вашият лекар може да Ви назначи друго лечение, ако искате да кърмите.
  Шофиране и работа с машини
  Някои хора се чувстват замаяни или изморени когато приемат Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада. Ако се почувствате замаяни или изморени, не шофирайте и не работете с машини.

  3. Как да приемате Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Препоръчваната доза Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада е една таблетка дневно. Опитайте се да приемате таблетка по едно и също време всеки ден. Може да приемате Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада с или без храна. Таблетките трябва да се поглъщат с малко вода или друга безалкохолна напитка. Важно е да приемате Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада всеки ден, докато Вашия лекар не Ви посъветва друго.
  Ако Вашия черен дроб не функционира правилно, обичайната доза не трябва да надвишава 40 mg/12,5 mg веднъж дневно.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Телмисартан / Хидрохлоротназнд Стада
  Ако случайно приемете твърде много таблетки свържете се незабавно с Вашия лекар, фармацевт или с най-близкия център за спешна помощ.
  Ако сте пропуснали да приемете Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада
  Ако забравите да приемете една доза, не се безпокойте. Вземете дозата веднага щом се сетите и след това продължете приема по обичайния начин. Ако не приемете Вашата таблетка същия ден, вземете обичайната доза на следващия ден. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4.Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Някои нежелани реакции може да са сериозни и изискват вниманието на лекар.
  Незабавно уведомете Вашия лекар, ако при Вас се появи някой от следните симптоми:
  Сепсис* (често наричан "отравяне на кръвта'') е тежка инфекция с възпалителен процес в цялото тяло, бързо подуване на кожата и лигавицата (ангиоедем); тези нежелани реакции са редки (могат да засегнат до 1 на 1 000 души), но много сериозни. Пациентите трябва да преустановят приема на лекарството и незабавно да се консултират с лекар. Ако не се лекуват, тези реакции може да бъдат фатални. Повишена честота на сепсис се наблюдава само при телмисартан, но все пак не може да бъде изключена при Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада.
  Възможни нежелани реакции на Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада:
  Чести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 10 души):
  Замайване
  Нечести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 100 души):
  Понижени нива на калий в кръвта, тревожност, припадък (синкоп), усещане за мравучкане и изтръпване на крайниците (парестезия), световъртеж (вертиго), ускорен пулс (тахикардидя), нарушения на сърдечния ритъм, ниско кръвно налягане, внезапно понижаване на кръвното
  налягане при изправяне, задух (диспнея), диария, сухота в устата, газове, болка в гърба, мускулни спазми, мускулна болка, еректилна дисфункция (неспособност за получаване или запазване на ерекция); болка в гръдния кош, повишено ниво на пикочна киселина в кръвта.
  Редки нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 1 ОООдуши): Възпаление на белия дроб (бронхит), активиране или влошаване на системен лупус еритематодес (заболяване, при което собственнага имунната система атакува организма, което причинява болка в ставите, кожен обрив и треска), възпалено гърло, възпалени синуси, чувство за тъга (депресия), безсъние, зрителни смущения, затруднено дишане, коремна болка, запек, подуване на корема (диспепсия), гадене, възпаление на стомаха (гастрит), нарушения на чернодробната функция (при пациенти от японски произход съществува по-голяма вероятност за развитие на тази нежелана реакция), бързо подуване на кожата и лигавицата, което може да доведе до смърт (ангиоедем, също и с фатален изход), зачервяване на кожата (еритема), алергични реакции като сърбеж или обрив, повишено потоотделяне, копривна треска (уртикария), болка в ставите (артралгия) и болка в крайниците, мускулни крампи, грипоподобно заболяване, болка, повишено ниво на пикочна киселина, ниско ниво на натрий, повишено ниво на креатинин, чернодробни ензими или креатин фосфокиназа в кръвта.
  Нежелани реакции, докладвани за всеки отделен компонент, може да са потенциални нежелани реакции за Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада, дори и да не са наблюдавани по време на клиничните проучвания за този продукт.
  Телмисартан
  Следните допълнителни нежелани реакции се съобщават при пациенти, приемащи само телмисартан:
  Нечести нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 100 души): Инфекция на горните дихателни пътища (например възпалено гърло, възпалени синуси, простуда), инфекции на пикочните пътища, намален брой на червените кръвни клетки (анемия), повишени нива на калий, бавен пулс (браднкардия), бъбречно увреждане, включително остра бъбречна недостатъчност, слабост, кашлица.
  Редки нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 1 000 души):
  Сепсис* (често наричан "отравяне на кръвта" е тежка инфекция с възпалителен процес в цялото тяло, която може да доведе до смърт), намален брой на тромбоцитите (тромбоцитопения), увеличен брой на определени бели кръвни клетки (еозинофилия), сериозни алергични реакции (например свръхчувствителност, анафилактична реакция, лекарствен обрив), понижени нива на кръвна захар (при пациенти с диабет), разстроен стомах, екзема (кожно нарушение), артроза, възпаление на сухожилията, понижен хемоглобин (кръвен протеин), сънливост.
  Много редки нежелани реакции (могат да засегнат до 1 на 10 000 души) Прогресивно срастване на белодробната тъкан (интерстициална белодробна болест).
  Събитието може да е открито случайно или да е свързано с непознат до момернта механизъм.
  Случаи на прогресивно срастване на белодробната тъкан са съобщавани по време на прием. на телмисартан. Обаче, не е известно дали причината е телмисартан.
  Следните нежелани реакции се съобщават при пациенти приемащи само хидрохлортиазид:
  Нежелани реакции с неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена преценка за честотата):
  Възпаление на слюнчените жлези, намален брой кръвни клетки, включително намален брой червени и бели кръвни клетки, намален брой на тромбоцитите (тромбоцитопения); сериозни алергични реакции (например свръхчувствителност, анафилактична реакция), необичайни стойности на кръвната захар, ако страдате от диабет, намаляване или
  загуба на апетит; безпокойство, замайване, замъглено виждане или виждане в жълто, намалено зрение и болка в окото (възможни признаци на остра закритоъгълна глаукома), възпаление на кръвоносните съдове (некротизиращ васкулит), възпаление на панкреаса, разстроен стомах, пожълтявате на кожата или очите (жълтеница), синдром, подобен на лупус (състояние, наподобяващо заболяване наречено системен лупус еритематодес, при което собствената имунната система атакува организма); нарушения на кожата като възпалени кръвоносни съдове в кожата, повишена чувствителност към слънчева светлина или образуване на мехури и обелване на повърхностния слой на кожата (токсична епидермална некролиза), слабост, бъбречно възпаление или увредена бъбречна функция, наличие на глюкоза в урината (глкжозурия), треска, нарушен електролитен баланс, повишени нива на холестерол в кръвта, понижен кръвен обем, повишени нива на глюкоза или липиди в кръвта.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции.
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез:
  Изпълнителна агенция по лекарствата ул. ,Дамян Груев" №8
  уебсайт: www.bda.bg
  Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате Телмнсартан / Хндрохлоротназид Стада
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Алуминий/алуминий блистери и HDPE бутилки
  Този лекарствен продукт те изисква специални условия за съхранение.
  Да се съхранява под 300 С.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6.Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада
  Активните вещества са: телмисартан и хидрохлоротиазид. Всяка таблетка Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 40 mg /12,5 mg съдържа 40 mg телмисартан (telmisartan) и 12,5 mg хидрохлоротиазид (hydrochlorothiazide).BcHKa таблетка Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg /12,5 mg съдържа 80 mg телмисартан (telmisartan) и 12,5 mg хидрохлоротиазид (hydrochlorothiazide). Всяка таблетка Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg /25 mg съдържа 80 mg телмисартан (telmisartan) и 25 mg хидрохлоротиазид (hydrochlorothiazide).
  Другите съставки (помощни вещества) са: магнезиев стеарат (Е 470 Ь), калиев хидроксид, меглумин, повидон, натриев нишестен гликолат (тип А), микрокристална целулоза, манитол (Е 421).
  Как изглежда Телмисартан / Хндрохлоротназид Стада н какво съдържа опаковката
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 40 mg /12,5 mg таблетки са бели до почти бели с размери 6,55 х 13,6 mm овални двойноизпъкнали таблетки с маркировка "ТН" от едната страна.
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg /12,5 mg таблетки са бели до почти бели, с размери 9,0 х 17 mm таблетки с форма на капсула, с маркировка "ТН 12,5" от двете страни.
  Телмисартан / Хидрохлоротиазид Стада 80 mg /25 mg таблетки са бели до почти бели с размери 9,0 х 17 mm овални двойноизпъкнали таблетки с маркировка "ТН" от едната страна и „25" от другата страна.
  Размер на опаковката:
  Алуминий/алуминий блистери и HDPE бутилки и Алуминий /ПВДХ Tristar блистери
  Бутилки от 7,10,14, 28, 30,50, 56,84,90,98,100,112, 126, 140,154, 168,182 и 196 таблетки. Блистери от 7, 10,14,28,30,50,56,84,90,98, 100,112, 126,140, 154,168,182 и 196 таблетки.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба Притежател на разрешението за употреба
  Stada Arzneimittel AG Stadastrasse 2-18 61118 Bad Vilbel Германия
  E-mail: info@stada.de
  Производители:
  Stada Arzneimittel AG Stadastrasse 2-18 61118 Bad Vilbel Германия
  Stada Arzneimittel GmbH Muthgasse 36 1190 Wien Австрия
  Clonmel Healthcare Ltd., Waterford Road Clonmel, Co.Tipperary Ирландия
  Centrafarm Services B.V Nieuwe Donk 9 4879 AC Etten Leur Нидерландия
  Този лекарствен продукт е одобрен в страните-членки на ЕС със следните имена:
  Дания Telmisartan/ Hydrochlorthiazid STADA
  Австрия Telmisartan/ Hydrochlorothiazid STADA 40/12,5mg Tabletten Telmisartan/ Hydrochlorothiazid STADA 80/12,5mg Tabletten Telmisartan/ Hydrochlorothiazid STADA 80/25mg Tabletten
  Белгия Telmisartan Plus Hydrochlorothiazide EG 40mg/12,5mg tabletten/comprime's/Tabletten Telmisartan Plus Hydrochlorothiazide EG 80mg/12,5mg tabletten/comprime's/Tabletten Telmisartan Plus Hydrochlorothiazide EG 80mg/25mg tabletten/comprime's/Tabletten
  България Телмисартан /Хидрохлоротиазид Стада 40 mg/12,5 mg tablets Телмисартан /Хидрохлоротиазид Стада 80 mg/12,5 mg tablets Телмисартан /Хидрохлоротиазид Стада 80 mg/25 mg tablets
  Германия Telmisartan Plus Hydrochlorothiazid AL 40 mg/12,5 mg Tabletten Telmisartan Plus Hydrochlorothiazid AL 80 mg/12,5 mg Tabletten Telmisartan Plus Hydrochlorothiazid AL 80 mg/25 mg Tabletten
  Ирландия Telmisartan/ Hydrochlorothiazide Clonmel 40mg/12,5mg tablet Telmisartan/ Hydrochlorothiazide Clonmel 80mg/12,5mg tablet Telmisartan/ Hydrochlorothiazide Clonmel 80mg/25mg tablet
  Люксембург Telmisartan Plus Hydrochlorothiazide EG 40mg/12,5mg comprimds Telmisartan Plus Hydrochlorothiazide EG 80mg/12,5mg comprim^s Telmisartan Plus Hydrochlorothiazide EG 80mg/25mg comprim^s
  Нидерландия Telmisartan/ Hydrochloorthiazide CF 40/12,5 mg, tabletten. Telmisartan/ Hydrochloorthiazide CF 80/12,5 mg, tabletten. Telmisartan/ Hydrochloorthiazide CF 80/25 mg, tabletten
  Дата на последно преразглеждане на листовката
  Ноември 2013

  Описание на ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД СТАДА ТАБЛ 40МГ/12,5МГ

  ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД СТАДА ТАБЛ 40МГ/12,5МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД СТАДА ТАБЛ 40МГ/12,5МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ТЕЛМИСАРТАН ХИДРОХЛОРТИАЗИД СТАДА ТАБЛ 40МГ/12,5МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа