Сайтът използва бисквитки.

 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ТЕВАКВЕЛ XR ТАБЛ 300МГ

  • ТЕВАКВЕЛ XR ТАБЛ 300МГ 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  ЛИСТОВКА:
  Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  Tevaquel XR 300 mg prolonged tablets
  кветиапин {quetiapine)
  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може
  да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други,
  неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или
  фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази
  листовка. Вижте точка 4.
  В тази листовка:
  1. Какво представлява Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  3. Как да приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕВАКВЕЛ XR 300 mg ТАБЛЕТКИ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Теваквел XR съдържа съставка наречена кветиапин. Кветиапин принадлежи към група лекарства наречени антипсихотици. Тези лекарства помагат при състояния, чиито симптоми са:
  • Шизофрения: когато чувате или усещате несъществуващи неща, вярвате в неща, които не са истина или се чувствате необичайно подозрителни, тревожни, объркани, виновни или потиснати.
  • Манийно разстройство: когато се чувствате много развълнувани, въодушевени, превъзбудени, ентусиазирани или свръхактивни или имате нарушена преценка, включително и сте агресивни или имате разрушително поведение.
  • Биполярно депресивно разстройство и големи депресивни епизоди в рамките на голямо депресивно разстройство: Вие може да се чувствате тъжни. Може да установите, че се чувствате потиснати, изпитвате вина, нямате енергия, загубили сте апетит и/или не можете да спите.
  Когато Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване се приема за лечение на големи депресивни епизоди в рамките на голямо депресивно разстройство, тоЙ трябва да се приема в допълнение към друго лекарство, което се използва за лечение на това заболяване.
  Вашият лекар може да продължи да Ви дава Теваквел XR 300 таблетки с удължено освобождаване, дори и ако се чувствате по-добре.

  2.КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ПРЕДИ ДЛ ПРИЕМЕТЕ ТЕВАКВЕЛ XR 300 mg ТАБЛЕТКИ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ
  Не приемайте Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване и кажете на Вашия лекар:
  • ако сте алергични (свръхчувствителни) към кветиапин или към някоя от останалите съставки на Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  • ако приемате някои от следните лекарства: о някои лекарства за лечение на СПИН (HIV) о азолови лекарства (за гъбични инфекции) о еритромицин или кларитромицин (за лечение на инфекции) о нефазодон (за лечение на депресия).
  Не приемайте Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване, ако някое от гореизброените е валидно за Вас. Ако не сте сигурни, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Преди да приемете Вашето лекарство, кажете на Вашия лекар, ако:
  • Вие или някой от Вашето семейство има или е имал проблеми със сърцето, например нарушения на сърдечния ритъм или ако приемате някакви лекарства, които може да повлияят Вашия сърдечен ритъм.
  • имате ниско кръвно налягане
  • сте получили инсулт, особено ако сте в старческа възраст
  • имате проблеми с черния дроб
  • някога сте имали гърчове или припадъци
  • имате захарен диабет или сте с риск да развиете захарен диабет. Ако това е така, Вашият лекар ще проверява нивото на кръвната Ви захар, докато приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване.
  • знаете, че в миналото сте имали нисък брой на белите кръвни клетки (което може да е или да не е причинено от други лекарства)
  • Вие сте човек в старческа възраст с деменция (загуба на мозъчна функция). Ако сте такъв пациент, Вие не трябва да приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване, защото той принадлежи към лекарствена група, която може да повиши риска от инсулт или в някои случаи риска от смърт при хора в старческа възраст с деменция.
  • Вие или някой от Вашето семейството сте имали кръвен съсирек, тъй като лекарства като това лекарство се свързват с образуване на кръвни съсирени.
  Кажете на Вашия лекар веднага, ако получите:
  • висока температура (треска), силна мускулна скованост, повишено потене или намалено ниво на съзнание (разтройство наречено "невролептичен малигнен синдром"). Може да се нуждаете от незабавна медицинска помощ.
  • неволеви движения, предимно на лицето или езика
  • замаяност или силно чувство за сънливост. Това може да повиши риска от случайно нараняване (падане) при пациенти в старческа възраст.
  • припадъци (гърчове)
  • продължителна и болезнена ерекция (приапизъм) Тези състояния може да бъдат причинени от този вид лекарство.
  Мисли за самоубийство и задълбочаване на депресията
  Ако Вие сте депресирани (потиснати), може понякога да мислите да се самонараните или самоубиете. Тези мисли може да се засилят в началото на лечението, тъй като на тези лекарства им е необходимо време, за да подействат, обикновено около две седмици, но Понякога и по-дълго. Тези мисли може да се засилят ако Вие внезапно спрете приема на лекарството.
  Вероятността за такива мисли може да е по-голяма, ако сте млад човек. Информацията от клиничните проучвания показва, че при млади хора на възраст под 25 години с депресия, съществува повишен риск от поява на мисли за самоубийство и/или опити за самоубийство. Ако по което и да е време започнете да мислите за самонараняване или самоубийство, обадете се на Вашия лекар или отидете до най-близката болница веднага. Може би ще е полезно да кажете на роднина или близък приятел, че сте в депресия и да ги помолите да прочетат тази листовка. Може да ги помолите да Ви кажат, ако мислят, че Вашата депресия се влошава или се тревожат за промени в поведението Ви.
  При пациенти, които приемат Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване е наблюдавано увеличение на телесното тегло. Вие и Вашият лекар трябва да проверявате редовно Вашето телесно тегло.
  Други лекарства и Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  Моля кажете на Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива отпускани без рецепта или от растителен произход. Не приемайте Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване, ако приемате което и да е от следните лекарства:
  • някои лекарства за лечение на СПИН (HTV)
  • азолови лекарства (за гъбични инфекции)
  • еритромицин или кларитромицин (за лечение на инфекции)
  • нефазодон (за лечение на депресия)
  Кажете на Вашия лекар, ако приемате което и да е от следните лекарства:
  • лекарства за лечение на епилепсия (като фенитоин или карбамазепин)
  • лекарства за лечение на високо кръвно налягане
  • барбитурати (за безсъние)
  • тиоридазин (друго антипсихотично лекарство)
  • лекарства, които влияят на Вашия сърдечен ритъм, напр. лекарства, които може да нарушат електролитния баланс (ниски нива на калий или магнезий) като диуретици ("водни хапчета") или някои антибиотици (лекарства за лечение на инфекции)
  Преди да спрете приема на което и да е от Вашите лекарства, моля консултирайте се с Вашия лекар.
  Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване с храна, напитки и алкохол
  • Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване може да бъде повлиян от храна, затова Вие трябва да приемате таблетките най-малко един час преди хранене или преди лягане.
  • Внимавайте какво количество алкохол приемате. Това е важно, защото комбинирания ефект на Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване и алкохол може да Ви направи сънливи.
  • Не пийте сок от грейпфрут, докато приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване. Той може да промени начина, по който действа лекарството.
  Бременност и кърмене
  Ако сте бременна, опитвате се да забременеете или кърмите, кажете на Вашия лекар преди да приемете Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване. Вие не трябва да приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване по време на бременност, освен ако това предварително не е обсъдено с Вашия лекар. Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено
  освобождаване не трябва да се приема, ако кърмите.
  Следните симптоми може да се наблюдават при новородени бебета, чиито майки ,са приели кветиапин през последния триместър от бременността (последните три месеца от
  бременността): треперене, мускулна скованост и/или слабост, сънливост, възбуда, дихателни проблеми и проблеми с храненето. Ако Вашето бебе развие който и да е от тези симптоми, Вие трябва да се свържете с Вашия лекар.
  Шофиране и работа с машини
  Вашите таблетки може да доведат до сънливост. Не шофирайте или не работете с машини, докато не разберете как Ви действа това лекарство.
  Ефект върху скриниигово изследване за лекарства в урината
  Ако приемате кветиапин и Ви се прави скриниигово изследване за лекарства в урината, някои методи на изследване може да покажат фалшиво положителни резултати за метадон или ТЦА (лекарства за лечение на депресия наречени трициклични антидепресанти), дори Вие да не приемате метадон или ТЦА. Ако това се случи, препоръчва се потвърждаване на тези резултати с по-специфичен тест.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ТЕВАКВЕЛ XR 300 mg ТАБЛЕТКИ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ
  Винаги приемайте това лекарствоточно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Вашият лекар ще прецени каква ще е Вашата начална доза. Поддържаща доза (дневна доза) зависи от Вашето заболяване и нужди, но обикновено е между 150 mg и 800 mg.
  • Приемайте таблетките веднъж дневно.
  • Не разделяйте, дъвчете или разтрошавайте таблетките.
  • Поглъщайте таблетките цели с чаша вода.
  • Приемайте таблетките на гладно (поне един час преди храна или преди лягане, Вашият лекар ще Ви препоръча кога).
  • Не пийте сок от грейпфрут, докато приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване. Той може да промени начина, по който действа лекарството.
  • Не спирайте приема на Вашите таблетки, дори и ако се чувствате по-добре, освен ако Вашия лекар не Ви е казал.
  Проблеми е черния дроб
  Ако имате проблеми с черния дроб, Вашия лекар може да промени дозата Ви. Пациенти в старческа възраст
  Ако сте в старческа възраст, Вашия лекар може да промени дозата Ви. Употреба при деца и юноши под 18-годишна възраст
  Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване не трябва да се използва от деца или юноши под 18 години.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  Ако сте приели повече от предписаната Ви от Вашия лекар доза Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване, Вие може да почувствате сънливост, замаяност и неравномерна сърдечна дейност. Обадете се на Вашия лекар или отидете до най-близката болница веднага. Вземете останалите таблетки със себе си.
  Ако сте пропуснали да приемете Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  Ако сте пропуснали да вземете доза, вземете я веднага след като си спомните, освен ако не наближава времето за Вашата следваща доза. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
  Ако сте спрели приема на Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване
  Ако внезапно спрете приема на Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване може да заспивате трудно (инсомния), може да имате гадене или главоболие, диария, повръщане, замаяност или раздразнителност. Вашият лекар може да Ви предложи постепенно намаляване на дозата преди да спрете лечението.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Ако някоя от тези нежелани реакции стане сериозна или забележите други нежелани реакции, които не са описани в тази листовка, моля кажете на Вашия лекар или фармацевт.
  Много чести (засягат повече от 1 на 10 пациенти):
  • замаяност (може да доведе до падане), главоболие, сухота в устата
  • сънливост (това може да изчезне с времето, ако продължите да приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване) (може да доведе до падане)
  • симптоми на отнемане (симптоми, които се появяват, ако внезапно спрете да приемате Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване) включват невъзможност за заспиване (безсъние), гадене, главоболие, диария, повръщане, замаяност и раздразнителност. Препоръчва се постепенно спиране за период от поне 1-2 седмици.
  • покачване на телесното тегло
  Чести (засягат 1 до 10 пациенти на 100):
  • ускорена сърдечна дейност
  • чувствате сърцето си да бие много силно, препуска или прескача определени удари
  • запек, стомашно разстройство (нарушено храносмилане)
  • подуване на ръцете или краката
  • ниско кръвно налягане при изправяне. Това може да Ви накара да се чувствате замаяни или да припаднете (може да доведе до падане)
  • повишено ниво на кръвната захар
  • замъглено виждане
  • необичайни сънища или кошмари
  • необичайни мускулни движения. Те включват затруднение при започване на мускулно движение, треперене, усещане за безпокойство или схващане на мускулите без болка.
  • повишен апетит
  • раздразнителност
  • нарушения на речта и езика
  • мисли за самоубийство и влошаване на депресията
  • задъхване
  • повръщане (предимно при пациенти в старческа възраст)
  • треска
  Нечести (засягат 1 до 10 пациенти на 1 000):
  • гърчове или припадъци
  • алергични реакции, които може да включват надигнати бучки (уртики), подуване на кожата и подуване около устата
  • неприятни усещания в краката (наречени още синдром на неспокойните крака)
  • затруднено преглъщане
  • неконтролируеми движения предимно на лицето и езика
  • сексуални нарушения
  • влошаване на предшестващ диабет
  • промени в електрическата активност на сърцето, установени на ЕКГ (удължаване на QT-интервала)
  • отпадналост, загуба на съзнание (може да доведе до падане)
  • запушен нос
  Редки (засягат 1 до 10 пациенти на 10 000):
  • комбинация от висока температура (треска), изпотяване, мускулна скованост, сънливост или припадане (заболяване наречено „невролептичен малигнен синдром")
  • пожълтяване на кожата и очите (жълтеница)
  • възпаление на черния дроб (хепатит)
  • продължителна и болезнена ерекция (приапизъм)
  • подуване на гърдите и неочаквано отделяне на мляко (галакторея)
  • менструални нарушения
  • образуване на съсирени във вените и особено на краката (симптомите включват оток, болка и зачервяване на краката), които може да се придвижват по съдовете до белите дробове и да предизвикат болка в гърдите и затруднено дишане. Ако забележите такива симптоми, незабавно потърсете лекарска помощ.
  • ходене, говорене, хранене или други дейности по време на сън.
  • понижаване на телесната температура (хипотермия)
  • възпаление на задстомашната жлеза
  Много редки (засягат по-малко от 1 на 10 000 пациенти):
  • тежък обрив, образуване на мехури или червени плаки по кожата
  • тежка алергична реакция (наречена анафилаксия), която да е причина за задъхване или шок
  • бързо подуване на кожата, обикновено около очите, устните и гърлото (ангиоедем)
  • неадекватна секреция на хормона, който контролира обема на урината разпадане на мускулни влакна и болка в мускулите (рабдомиолиза)
  С неизвестна честота (не може да бъде установена от наличните данни):
  • кожен обрив с неравномерни червени петна (еритема мултиформе)
  • сериозна, внезапно появяваща се алергична реакция със симптоми като повишена температура и образуване на мехури по кожата и излющване на кожата (токсична епидермална некролиза)
  Този клас лекарства, към които принадлежи и Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване може да предизвика проблеми със сърдечния ритъм, които да са тежки, а в някои случаи и фатални.
  Някои нежелани реакции са наблюдавани само при изследване на кръвта. Те включват промени в количеството на някои мазнини (триглицериди и общ холестерол) или кръвната захар, промени в количеството на хормоните на щитовидната жлеза в кръвта, повишение на чернодробните ензими, намаляване броя на някои видове кръвни клетки, понижение броя на червените кръвни клетки, повишение на креатин фосфокиназата в кръвта ( , намалено количество на натрий в кръвта и повишено ниво на хормона пролактин в кръвта. Повишаването на пролактина би могло в редки случаи да доведе до следното:
  • Подуване на гърдите и неочаквано отделяне на мляко при мъже и жени.
  • Жените нямат месечен цикъл или го получават на нередовни интервали от време. Вашият лекар може да назначи периодично изследване на кръвта.
  Деца и юноши
  Може да се наблюдават същите нежелани реакции, които са наблюдавани и при възрастни.
  Следните нежелани реакции са били наблюдавани само при деца и юноши: Много чести (засягат повече от 1 на 10 пациенти):
  • повишено кръвно налягане
  Следните нежелани реакции са били наблюдавани при деца и юноши с по-голяма честота: Много чести (засягат повече от 1 на 10 пациенти):
  • повишено ниво на хормона пролактин в кръвта. Повишеното ниво на пролактин може в редки случаи да доведе до:
  Уголемяване на гърдите при момчета и момичета и отделяне на мляко. Момичетата нямат или имат нередовен месечен цикъл.
  • повишен апетит
  • повръщане
  Чести (засягат 1 до 10 пациенти на 100):
  • отпадналост, загуба на съзнание (може да доведе до падане)
  • запушен нос
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.
  Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да
  съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване в
  Изпълнителна агенция по лекарствата
  ул. „Дамян Груев" № 8
  1303 София
  Тел.:+359 2 8903417
  уебсайт: www.bda.bg
  Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5.КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ТЕВАКВЕЛ XR 300 mg ТАБЛЕТКИ С УДЪЛЖЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ
  Да се съхранявана място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка, след "Годен до:". Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване не изисква специални условия на съхранение.
  спомогнат за опазване на околната среда.

  6.СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване таблетки с удължено освобождаване
  Активното вещество е кветиапин. Всяка таблетка съдържа 300 mg кветиапин (като кветиапинов фумарат). Другите съставки са:
  Ядро на таблетката: хигтромелоза, микрокристална целулоза, безводен натриев цитрат, магнезиев стеарат.
  Филмово покритие: титанов диоксид (Е171), хипромелоза, макрогол/PEG 400, полисорбат 80, жълт железен оксид (Е172), червен железен оксид (Е172), черен железен оксид (Е172).
  Как изглежда Теваквел XR 300 mg таблетки с удължено освобождаване и какво съдържа опаковката
  Всички таблетки с удължено освобождаване са с форма на капсула филмирани таблетки. Таблетките от 300 mg таблетки са светложълти, с вдлъбнато релефно означение "Q 300" от едната страна на таблетката и гладки от другата.
  Опаковки от 10, 20, 30, 50, 50 х 1 (болнична опаковка), 56 (календарна опаковка), 60, 90 и 100 таблетки за всички количества на активната съставка. Не всички видове опаковки може да бъдат пуснати на пазара.
  Притежател на разрешението за употреба Тева Фармасютикълс България ЕООД ул. Н.В. Гогол № 15, ет. 1 София 1124 България
  Тел.: +359 2 489 95 82 Производители
  TEVA Pharmaceutical Works Private Limited Company Pallagi ut 13,4042 Debrecen Унгария
  TEVA UK Ltd.
  Brampton Road, Hampden Park, Eastbourne East Sussex, BN22 9AG Обединено кралство
  Pharmachemie B.V. Swensweg 5 2031GA Haarlem Нидерландия
  TEVA Czech Industries s.r.o. Ostravska 29, c.p. 305, 747 70 Opava -Komarov Чешка република
  Teva Operations Sp. z.o.o. ul. Mogilska 80.31-546, Krakow Полша
  TEVA PHARMA S.L.U.
  С/С, n. 4, Poligono Industrial Malpica, 50016 Zaragoza Испания
  Merckle GmbH
  Ludwig-Merckle-StraBe 3, 89143 Blaubeuren Германия
  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните членки на ЕИП под следните имена:
  Австрия: Quetiapin ratiopharm
  Белгия: Quetiapine Retard Teva 300 mg Tabletten met verlengde afgifte
  България: Теваквел XR 300 mg таблетки c удължено освобождаване
  Чехия: Quetiapine Teva 300 mg Retard
  Германия: Quetiapin-ratiopharm 300 mg Retardtabletten
  Дания: Quetiapine Teva
  Естония: Quetiapine Teva
  Гърция: QUETIAPINE/TEVA XR
  Испания: Quetiapina Teva EFG
  Финландия: Quetiapin ratiopharm
  Унгария: Quetiapin XR Teva
  Ирландия: Tevaquel XL
  Исландия: Quetiapin ratiopharm
  Италия: Quetiapina Teva Italia
  Литва: Quetiapine Teva 300 mg Pailginto atpalaidavimo tabletes Латвия: Quetiapine Teva 300 mg IlgstoSas darbibas tabletes Люксембург: Quetiapin-ratiopharm 300 mg Retardtabletten Нидерландия: Quetiapine Retard 300 mg Teva Норвегия: Quetiapin ratiopharm Полша: Kwetaplex XR Португалия: Quetiapina Teva
  Румъния: Quetiapinu Teva 300 mg comprimate cu eliberare prelungitu Словения: Loquen SR 300 mg tablete s podaljsanim sproScanjem Словакия: Quetiapin Teva 300 mg Обединено кралство: SONDATE XL
  Дата на последно одобрение на листовката

  Описание на ТЕВАКВЕЛ XR ТАБЛ 300МГ

  ТЕВАКВЕЛ XR ТАБЛ 300МГ се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ТЕВАКВЕЛ XR ТАБЛ 300МГ се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ТЕВАКВЕЛ XR ТАБЛ 300МГ - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа