Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на продукти за подобряване на паметта и тонуса
  Поръчай сега
 • -25% на козметика URIAGE
  Поръчай сега
 • до 30% на продукти за Интимна хигиена
  Поръчай сега
 • -20% на продукти против косопад ADENOSIL
  Поръчай сега
 • ЦИПРАЛЕКС ДИСП. В УСТАТА ТАБЛ 20МГ Х 100

  • ЦИПРАЛЕКС ДИСП. В УСТАТА ТАБЛ 20МГ Х 100 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Cipralex 10 mg orodispersible tablets
  Cipralex 20 mg orodispersible tablets

  Ципралекс 10 mg таблетки, диспергиращи се в устата
  Ципралекс 20 mg таблетки, диспергиращи се в устата

  Escitalopram (есциталопрам)

  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Можете да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка;
  1. Какво представлява Ципралекс и за какво се използва
  2. Преди да приемете Ципралекс
  3. Как да приемате Ципралекс
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Ципралекс
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЦИПРАЛЕКС И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Ципралекс съдържа есциталопрам и се използва за лечение на депресия (голям депресивен епизод) и тревожни разстройства (като паническо разстройство с или без агорафобия, социално тревожно разстройство, генерализирано тревожно разстройство и обсесивно-компулсивно разстройство).
  Есциталопрам принадлежи към група антидепресанти, наречени селективни инхибитори на обратното поемане на серотонина (СИОПС). Тези лекарства действат на серотониновата система в мозъка като увеличават нивата на серотонин. Разстройствата на серотониновата система се считат за важен фактор при развитие на депресия и свързани с нея заболявания.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ЦИПРАЛЕКС Не приемайте Ципралекс
  • Ако сте алергичен (свръхчувствителен) към есциталопрам или към някое от помощните вещества на Ципралекс (вижте точка 6 "Допълнителна информация").
  • Ако приемате други лекарства, които принадлежат към група, нареччена MAC инхибитори, включително сележилин (използван при лечение на Паркинсоновата болест), моклобемид (използван при лечение на депресия) и линезолид (антибиотик).

  Обърнете специално внимание при употребата на Ципралекс
  Моля, уведомете Вашия лекар, ако страдате от каквото и да е друго състояние или заболяване, тъй като Вашият лекар би могъл да го вземе под внимание. По-специално информирайте Вашия лекар:
  • ако страдате от епилепсия. Лечението с Ципралекс трябва да бъде спряно, ако се появят припадъци или се наблюдава повишение на честотата на припадъците (моля вижте също точка " Възможни нежелани реакции").
  • ако страдате от нарушена чернодробна или бъбречна функция. Вашият лекар може да трябва да коригира дозата Ви.
  • ако имате диабет. Лечението с Ципралекс може да промени контрола върху кръвната захар. Може да се наложи корекция на инсулина и/или дозата на пероралните хипогликемични средства.
  • ако имате намалено ниво на натрий в кръвта.
  • ако имате склонност към лесно кървене или получаване на синини.
  • ако сте подложени на електроконвулсивна терапия.
  • ако имате коронарна болест на сърцето.

  Моля, имайте предвид
  Някои пациенти с манийно-депресивно заболяване биха могли да навлязат в манийна фаза. Това се характеризира с необичайни и често променящи се идеи, неадекватно чувство за щастие и прекомерна физическа активност. Ако изпитате подобни усещания, свържете се с Вашия лекар.
  Симптоми като неспокойствие или трудност да се седи или стои прав на едно място също могат да се проявят през първите седмици от лечението. Съобщете на Вашия лекар незабавно, ако усетите тези симптоми.

  Мисли за самоубийство и влошаване на Вашата депресия или тревожно разстройство.
  Ако сте депресирани и/или имате тревожно разстройство понякога може да имате мисли за самонараняване или самоубийство. Тези мисли може да се засилят, когато за първи път приемате антидепресанти, тъй като при всички тези лекарства е необходимо време, за да започнат да действат - обикновено около две седмици, но понякога и по-дълго. Вие може да бъдете по-предразположени да мислите по този начин:
  • Ако и преди сте имали мисли за самоубийство или самонараняване.
  • Ако сте млад човек. Данни от клинични проучвания показват повишен риск от поведение, свързано със самоубийство при млади хора (под 25 години) с психични заболявания, които са лекувани с антидепресант.
  Ако по което и да е време у Вас се появят мисли за самонараняване или самоубийство, свържете се с Вашия лекар или незабавно отидете в болница.

  Може да прецените, че е полезно да споделите с роднина или близък приятел, че сте
  депресирани или имате тревожно разстройство и да ги помолите да прочетат тази листовка. Можете да ги помолите да Ви кажат, ако мислят, че Вашата депресия или тревожност се влошават или са обезпокоени от промени в поведението Ви.

  Употреба при деца и юноши на възраст под 18 години
  Ципралекс обикновено не трябва да бъде използван при деца и юноши на възраст под 18 години. Също така е необходимо да знаете, че при приемане на този клас лекарства от пациенти под 18 години, съществува увеличен риск от странични ефекти като опити за самоубйство, мисли за самоубийство и враждебност (преобладаващо агресия, противопоставяне и гняв Независимо от това, Вашият лекар би могъл да предпише Ципралекс на пациенти под 18 години, тъй като той/тя може да прецени, че това е в техен интерес. Ако Вашият лекар е предписал Ципралекс на пациент под 18 години и Вие бихте желали да обсъдите това, моля срещнете се отново с Вашия лекар. Вие трябва да информирате Вашия лекар, ако които и да е от от симптомите, изброени по-горе се появи или влоши, когато пациенти под 18 години приемат
  Ципралекс. В допълнение, не са описани дългосрочните ефекти по отношение на безопасността, касаещи растежа, съзряването, когнитивното и поведенческо развиттие при приемане на Ципралекс в тази възрастова група.
  Прием на други лекарства
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.

  Информирайте Вашия лекар, ако приемате някое от следните лекарства:
  • "Неселективни инхибитори на моноаминооксидазата (МАО-инхибитори) съдържащи фенелзин, ипрониазид, изокарбоксазид, ниаламид и транилципромин като активна съставка. Ако сте приемали някое от тези лекарства ще трябва да изчакате 14 дни преди да започнете приема на Ципралекс. След прекратяване приема на Ципралекс трябва да изчакате 7 дни преди да започнете което и да е от тези лекарства.
  • "Обратими селективни МАО-А инхибитори", съдържащи моклобемид (използван за лечение на депресия).
  • "Необратими МАО-В инхибитори", съдържащи сележилин (използван за лечение на Паркинсонова болест). Това увеличава риска от нежелани лекарствени реакции.
  • Антибиотика линезолид
  • Литий (използван за лечение на манийно-депресивна болест) и триптофан
  • Имипрамин и дезипрамин (и двата използвани за лечение на депресия)
  • Суматриптан и подобни лекарства (използвани за лечение на мигрена) и трамадол (използван срещу силна болка). Те увеличават риска от нежелани реакции.
  • Симетидин и омепразол (използвани за лечение на стомашна язва), флувоксамин (антидепресант) и тиклопидин (предназначен за намаляване на риска от мозъчен удар). Тези лекарства могат да предизвикат повишени кръвни нива на Ципралекс.
  • Жълт кантарион (hypericum perforatum) - билков продукт, използван при депресия
  • Ацетилсалицилова киселина и нестероидни противовъзпалителни средства (лекарства, използвани като болкоуспокояващи или за разреждане на кръвта, така наречените анти-коагуланти).
  • Варфарин, дипиридамол и фенпрокумон (лекарства, използвани за разреждане на кръвта, така наречените анти-коагуланти). Вашият лекар вероятно ще провери коагулационното време на кръвта Ви, когато започва или прекратява лечението с Ципралекс, за да провери дали дозата антикоагулант, която приемате все още е адекватна.
  • Мефлокин (използван за лечение на малария), бупропион (използван за лечение на депресия) и трамадол (използван за лечение на силна болка) поради възможен риск от снижаване на гърчовия праг.
  • Невролептици (лекарства за лечение на шизофрения, психози) и антидепресанти, поради възможен риск от снижаване на гърчовия праг.
  • Флекаинид, пропафенон и метопролол (използвани при сърдечно-съдови заболявания), кломипрамин и нортриптилин (антидепресанти) и рисперидон, тиоридазин и халоперидол (антипсихотици). Може да се наложи дозата на Ципралекс да бъде коригирана.

  Прием на Ципралекс с храни и напитки
  Ципралекс може да бъде приеман с или без храна (виж точка 3 "Как да приемате Ципралекс").
  Както при много лекарства, съчетаването на Ципралекс с алкохол не е препоръчително, макар да не се очаква Ципралекс да взаимодейства с алкохол.

  Бременност и кърмене
  Информирайте Вашия лекар, ако сте бременна или смятате да забременеете. Не приемайте Ципралекс, ако сте бременна, освен ако не сте обсъдили с Вашия лекар рисковете и ползите, които произтичат от това.
  Ако приемате Ципралекс през последните 3 месеца от Вашата бременност, необходимо е да знаете , че следните нежелани реакции биха могли да се наблюдават у Вашето новородено:
  затруднение при дишане, синкава кожа, припадъци, промени в телесната температура, затруднения при хранене, повръщане, ниска кръвна захар, вдървени или отпуснати мускули, живи рефлекси, тремор, нервност, раздразнителност, летаргия, постоянен плач, сънливост и затруднен сън. Ако Вашето бебе има някой от тези симптоми, моля свържете се с Вашия лекар незабавно.
  Уверете се, че Вашата акушерка и/или лекар знаят, че приемате Cipralex. Когато се приемат по време на бременността, особено през последните 3 месеца от бременността, лекарствата подобни на Cipralex биха могли да увеличат риска от появата на сериозно състояние при бебетата, нарачено персистентна белодробна хипертония при новородените (PPHN), при което бебето диша учестено и посинява. Тези симптоми обикновено започват през първите 24 часа след раждането на бебето. Ако това се случи с Вашето бебе, трябва незабавно да се свържете с Вашата акушерка и/или личен лекар.
  Ако Ципралекс бъде използван по време на бременност, той никога не трябва да бъде прекъсван внезапно.
  Не приемайте Ципралекс, ако кърмите, освен ако сте обсъдили с Вашия лекар рисковете и ползите, които произтичат от това.
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

  Шофиране и работа с машини
  Не се препоръчва да шофирате или да работите с машини преди да установите как Ви действа Ципралекс.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ ЦИПРАЛЕКС
  Ципралекс се приема ежедневно като еднократна дневна доза. Може да приемате Ципралекс с или без храна. Поставете таблетката на езика си.Таблетката бързо ще се разпадне и може да бъде погълната без вода.
  Винаги приемайте Ципралекс точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  Възрастни Депресия
  Обичайно препоръчваната доза на Ципралекс е 10 mg дневно, приемана еднократно. Дозата може да бъде увеличена от Вашия лекар до максимално 20 mg дневно.

  Паническо разстройство
  Началната доза на Ципралекс е 5 mg еднократно дневно през първата седмица, преди да бъде увеличена на 10 mg дневно. Вашият лекар може да увеличи максимално дозата до 20 mg дневно.

  Социално тревожно разстройство
  Обичайно препоръчваната доза на Ципралекс е 10 mg еднократно дневно. В зависимост от това как реагирате на лечението с това лекарство, Вашият лекар може или да намали дозата Ви до 5 mg или да я повиши максимално до 20 mg дневно.

  Генерализирано тревожно разстройство:
  Обичайно препоръчваната доза на Ципралекс е 10 mg еднократно дневно. Дозата може да бъде увеличена от Вашия лекар максимално до 20 mg дневно.
  Обсесивно-компулсивно разстройство
  Обичайно препоръчваната доза на Ципралекс е 10 mg еднократно дневно. Дозата може да бъде увеличена от Вашия лекар максимално до 20 mg дневно.

  Пациенти в напреднала възраст (над 65 години)
  Обичайно препоръчваната начална доза на Ципралекс е 5 mg еднократно дневно.

  Деца и юноши (под 18 години)
  Ципралекс обикновено не трябва да се дава на деца или юноши. За допълнителна информация, моля вижте точка 2 "Преди да приемете Ципралекс".
  Ципралекс таблетки, диспергиращи се в устата се приемат ежедневно като еднократна дневна доза. Вие можете да приемате Ципралекс с или без храна. Поставете таблетката върху езика си. Таблетката бързо ще се разпадне и така може да се преглътне без вода.

  Продължителност на лечението
  Могат да минат няколко седмици преди да почувствате подобрение. Продължете да приемате Ципралекс, дори и ако мине известно време преди да почувствате подобрение в състоянието си.
  Никога не променяйте дозата преди да сте разговаряли за това с Вашия лекар.
  Продължавайте да приемате Ципралекс толкова дълго, колкото Ви е препоръчал лекарят. Ако прекъснете лечението си твърде рано, симптомите могат да се появят отново. Препоръчва се лечението да продължи поне 6 месеца след като отново се почувствате добре.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Ципралекс
  Ако сте приели повече от предписаната Ви доза Ципралекс, свържете се незабавно с Вашия лекар или най-близкия център за спешна медицинска помощ. Направете това дори ако нямате признаци на дискомфорт. Някои от признаците на предозиране могат да бъдат замаяност, тремор, ажитираност (възбуда), конвулсии (гърчове) и кома, гадене, повръщане, промяна на сърдечния ритъм, намалено кръвно налягане и нарушаване електролитно-солевия баланс. Вземете с Вас кутийката/ банката Ципралекс, за да я покажете на лекаря или в болницата.

  Ако сте пропуснали да приемете Ципралекс
  Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Ако забравите да вземете своята доза и се сетите преди да си легнете, незабавно я вземете. На другия ден продължете да приемате дозата си както обикновено. В случай, че се сетите за пропусната доза през нощта или на следващия ден, не приемайте дозата, а след това продължете както обичайно.

  Ако сте спрели приема на Ципралекс
  Не спирайте приема на Ципралекс докато Вашият лекар не ви каже да го направите. Когато завършите курса на лечение, обикновено се препоръчва дозата на Ципралекс да се намали постепенно в продължение на няколко седмици.
  Когато спрете да приемате Ципралекс, особено ако това стане внезапно, възможно е да почувствате симптоми на отнемане. Те са обичайни при спирането на лечението. Рискът от това е по-голям, когато Ципралекс е бил употребяван за по-дълго време или в по-високи дози, или когато дозата бъде намалена твърде бързо. Повечето хора намират тези симптоми за леки и самозатихващи в рамките на две седмици. Въпреки това при някои пациенти те могат да са тежки по интензивност или по-продължителни (2-3 месеца или повече). Ако изпитате тежки симптоми на отнемане, когато прекратите приема на Ципралекс, моля свържете се с Вашия лекар. Той или тя може да поиска от Вас да започнете отново при приема на Вашите таблетки и да ги спрете по-бавно.
  Симптомите на отнемане включват: усещане на замаяност (нестабилност или загуба на равновесие), усещания за иглички, усещане за парене и (по-рядко) за удар от електрически ток, включително в главата, смущения на съня (прекомерно ярки сънища, кошмари, невъзможност да се спи), усещане за безпокойство, главоболия, повдигане (гадене), потене (включително нощни изпотявания), усещане за нервност и ажитираност (възбуда), тремор (треперене), усещане за обърканост и дезориентация, свръхемоционалност или раздразнителност, диария (редки изпражнения), визуални смущения, колеблив или тежък пулс (палпитации).
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Ципралекс може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Нежеланите лекарствени реакции най-често отзвучават след няколко седмици лечение. Моля да имате предвид, че някои от реакциите могат да бъдат също така симптоми на Вашето заболяване и поради това да изчезнат, когато започнете да се подобрявате.
  Посетете Вашия лекар, ако по време на лечението получите някои от следните нежелани реакции:
  Нечести (при 1 до 10 души на 1 000):
  • Необичайно кървене, включително на стомашно-чревния тракт
  Редки (при 1 до 10 души на 10 000):
  • Ако усетите подуване на кожата, езика, устните или лицето, или имате затруднения при дишане или преглъщане (алергична реакция), свържете се с Вашия лекар или отидете в болница незабавно
  • Ако имате висока температура, ажитираност (възбуда), обърканост, треперене и внезапни свивания на мускулите, това могат да бъдат признаци на рядкото състояние, наречено серотонинов синдром. Ако се почувствате така, свържете се с Вашия лекар.
  Ако почувствате следните нежелани реакции вие трябва да се свържете с Вашия лекар или да отидете в болница незабавно:
  • Трудности при уриниране
  • Припадъци (пристъпи, гърчове), виж също раздел "Обърнете специално внимание при употребата на Ципралекс"
  • Пожълтяването на кожата и бялото на очите са признаци на нарушена чернодробна функция/хепатит
  В допълнение на горното следните нежелани реакции са били докладвани:
  Много чести (при повече от 1 на 10 души):
  • Повдигане (гадене)
  Чести (при повече от 1 на 100 души):
  • Запушен нос или секреция от носа (синузит)
  • Намален или увеличен апетит • Тревога, безпокойство, необичайни сънища, трудности при заспиване, сънливост, замаяност, прозяване, тремор, настръхване на кожата • Диария, запек, повръщане, сухота в устата
  • Увеличено потене
  • Болка в мускулите и ставите (артралгия и миалгия)
  • Сексуални смущения (забавена еякулация, проблеми при ерекция, намалено сексуално желание, жените могат да изпитват трудности при достигане на оргазъм)
  • Умора, треска
  • Увеличено тегло
  Нечести (при повече от 1 на 1 000 души):
  • Копривна треска (уртикария), обрив, сърбеж (пруритус)
  • Скърцане със зъби, ажитираност (възбуда), нервност, панически пристъп, обърканост
  • Смущения на съня, вкусови аномалии, припадъци (синкоп)
  • Разширени зеници (мидриаза), визуални смущения, звънене в ушите (тинитус)
  • Загуба на коса
  • Вагинално кървене
  • Намалено тегло
  • Забързан сърдечен ритъм
  • Подуване (отоци) на ръцете или краката
  • Кървене от носа
  Редки (при повече от 1 на 10 000 души):
  • Агресия, деперсонализация, халюцинации
  • Забавен сърдечен ритъм

  Някои пациенти са докладвали (неизвестна честота):
  Мисли за самонараняване или мисли за самоубийство, виж също раздел "Обърнете специално внимание при употребата на Ципралекс"
  Намалени нива на натрий в кръвта (симптомите са чувство на гадене и дискомфорт с мускулна слабост или обърканост)
  Замайване при изправяне поради ниско кръвно налягане (ортостатична хипотензия) Абнормни стойности на чернодробния функционален тест (увеличени количества на чернодробни ензими в кръвта)
  Двигателни разстройства (несъзнателни движения на мускулите) Болезнени ерекции (приапизъм)
  Разстройства, свързани с кървене, включително на кожата и лигавиците (екхимоза) и ниско ниво на тромбоцитите (тромбоцитопения) Внезапно подуване на кожата и лигавиците (ангиоедема) Увеличаване количеството на екскретираната урина (неадекватна секреция на антидиуретичен хормон)
  Изтичане на мляко от гърдите при жени, които не кърмят Мания
  Увеличен риск от костни фрактури е наблюдаван при пациентите приемащи този вид лекарства

  В допълнение, известни са определен брой нежелани реакции, които се случват при лекарствадействащи по сходен на есциталопрам начин (активната съставка на Ципралекс). Те са:
  • Моторно безпокойство (акатизия) i
  • Анорексия

  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ЦИПРАЛЕКС
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Ципралекс след срока на годност, отбелязан върху банката или опаковката след Годен до/ ЕХР:
  Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Да не се съхранява над 30°С.
  Да се съхранява в оригиалната опаковка, за да се предпази от светлина.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Какво съдържа Ципралекс
  Активното вещество е есциталопрам. Всяка таблетка Ципралекс съдържа 10 mg или 20 mg есциталопрам.
  Другите съставки са:
  Манитол, микрокристална целулоза, натриева кроскарамелоза, калиев ацесулфам, неохесперидин дихидрохалкон, ментов прах (аромат), грейпфрут прах (аромат) и магнезиев стеарат.

  Как изглежда Ципралекс и какво съдържа опаковката
  Ципралекс се предлага като 10 mg и 20 mg таблетки, диспергиращи се в устата. Таблетките са описани по-долу:
  10 mg: Овална, необвита, бяла таблетка с вдлъбнатина от двете страни.
  20 mg: Кръгла, необвита, бяла таблетка.
  Ципралекс се предлага в следните опаковки:
  Полиетиленова банка с полипропенова капачка и десикант 10 и 20 mg: 100 таблетки

  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Притежател на Разрешението за употреба
  Lundbeck Export A/S
  Ottiliavej 9
  DK-2500 Copenhagen-Valby Дания

  Производител
  H. Lundbeck A/S Ottiliavej 9
  DK-2500 Copenhagen-Valby Дания

  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните членки на ЕИП със следните свободно избрани имена:
  Австрия:
  Cipralex 5mg, 10mg, 20 mg Schmelztablette
  Белгия:
  Sipralexa 5-10-20 mg
  Comprime orodispersible / Orodispergeerbare tablet
  България
  Ципралекс 5mg, lOmg, 20mg Таблетка, диспергираща се в устата
  Чехия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Tableta dispergovatelna v ustech
  Дания:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Smeltetablet
  Естония:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Suus dispergeeruv tablett
  Финландия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Tabletti, suussa hajoava
  Франция:
  Seroplex 5mg, lOmg, 20mg Comprime orodispersible
  Германия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Schmelztabletten
  Унгария:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Szajban diszpergalodo tabletta
  Исландия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Munndreifitafla
  Ирландия:
  Lexapro 5mg, lOmg, 20mg Orodispersible tablet
  Италия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Compressa orodispersibile
  Латвия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Mute dispergejamas tabletes
  Литва:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Burnoje disperguojamoji tabiete
  Люксембург:
  Sipralexa 5mg, lOmg, 20mg
  Comprime orodispersible / Orodispergeerbare tablet
  Малта:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Pillola li tinhall fil-halq
  Норвегия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Smeltetablett
  Полша:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg
  Tabletka ulegajaca rozpadowi w jamie ustnej
  Португалия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Comprimido orodispersivel
  Румъния:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Comprimate orodispersabile
  Словакия:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Orodispergovatel'na tableta
  Словения:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg orodisperzibilne tabiete
  Испания:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Comprimido bucodispersable
  Швеция:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Munsonderfallande tablett
  Великобритания:
  Cipralex 5mg, lOmg, 20mg Orodispersible tablet

  Описание на ЦИПРАЛЕКС ДИСП. В УСТАТА ТАБЛ 20МГ Х 100

  ЦИПРАЛЕКС ДИСП. В УСТАТА ТАБЛ 20МГ Х 100 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ЦИПРАЛЕКС ДИСП. В УСТАТА ТАБЛ 20МГ Х 100 се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ЦИПРАЛЕКС ДИСП. В УСТАТА ТАБЛ 20МГ Х 100 - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа