Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ВИНБЛАСТИН Тева 10 мг. прах и разтворител за инжекционен разтвор x 1

  • ВИНБЛАСТИН Тева 10 мг. прах и разтворител за инжекционен разтвор x 1 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор

  винбластинов сулфат (vinblastine sulphate)

  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Винбластин Тева и за какво се използва
  2. Преди да Ви бъде приложен Винбластин Тева
  3. Как да Ви прилагат Винбластин Тева
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Винбластин Тева
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВИНБЛАСТИН ЗА ИНЖЕКЦИОНЕН РАЗТВОР И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Група лекарствени продукти
  Винбластиновият сулфат принадлежи към групата на цитостатиците (продукти за борба с рака). Винбластиновият сулфат действа така, че спира растежа на раковите клетки, което постепенно ги убива.
  Употреба
  - за някои форми на рак на лимфните възли (като болест на Ходжкин и неходжкинови лимфоми)
  - напреднал рак на тестисите
  - рецидивиращ или метастатичен рак на гърдата (когато другите методи за лечение са неуспешни)
  - хистиоцитоза X (хистиоцитоза на Лангерхансовите клетки)

  2. ПРЕДИ ДА ВИ БЪДЕ ПРИЛОЖЕН ВИНБЛАСТИН ТЕВА 10 mg ПРАХ И РАЗТВОРИТЕЛ ЗА ИНЖЕКЦИОНЕН РАЗТВОР
  Не прилагайте Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор:
  • ако имате недостиг на бели кръвни клетки (левкопения, която не е свързана с основното заболяване)
  • ако имате неконтролирана бактериална инфекция; инфекцията трябва да бъде поставена под контрол посредством антисептици или антибиотици преди да се започне терапията
  • ако сте свръхчувствителен (алергичен) към винбластин, други продукти от групата на винка-алкалоидите или някое от помощните вещества на лекарството (вижте раздел 6 "Какво съдържа Винбластин Тева")
  Консултирайте се с Вашия лекар, ако някое от гореизброените е валидно за Вас или е било валидно в миналото.

  Обърнете специално внимание при приложението на Винбластин Тева 10 mg прах и
  разтворител за инжекционен разтвор
  Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор трябва да бъде прилаган само под ръководството на лекар, който има опит в използването на цитостатици (противоракови лекарства).
  Винбластин Тева 10 mg прах и ратворител за инжекционен разтвор трябва да бъде прилаган само интравенозно. Другите пътища на въвеждане могат да бъдат фатални.
  Трябва да се избягва контакт на винбластинов сулфат с очите. Ако винбластин влезе в контакт с очите, Вие трябва незабавно да измиете очите си с обилно количество вода и да се консултирате с Вашия лекар, ако чувството за дразнене продължава.
  - ако след приложение на една доза винбластин се появи дефицит на бели кръвни клетки (левкопения); трябва да бъдете внимателно наблюдавани до възстановяване на белите кръвни клетки до безопасен брой, защото в противен случай съществува риск от инфекция
  - ако имате ракови клетки в костния мозък; продукцията на кръв в костния мозък в някои случаи е силно намалено вследствие приложението на винбластин
  - ако сте в детеродна възраст; винбластин може да наруши способността Ви да имате деца. Мъжете и жените трябва да вземат предпазни мерки за предотвратяване на бременност по време на лечението и до 3 месеца, за предпочитане до 6 месеца след спиране на лечението с винбластин
  - ако черният Ви дроб не функционира добре; екскрецията на винбластин може да бъде забавена. В такива случаи, Вашият лекар ще адаптира дозата на винбластин
  - ако Ви е предписан и митомицин С; ще се повиши риска от внезапен пристъп на задух (вижте също "Употреба на Винбластин Тева с други лекарствени продукти")
  - избягвайте интензивното слънчево облъчване по време на лечението с Винбластин Тева
  - ако Ви ваксинират по време на лечението с Винбластин Тева, ваксинацията с някои видове ваксини (т.нар. живи ваксини) може да доведе до сериозно заболяване. Лекарят ще използва т.нар. инактивирани ваксини или ще отложи ваксинацията
  - ако станете внезапно след продължителен период на почивка. Това може да предизвика внезапно спадане на кръвното налягане (ортостатична хипотония), особено при пациенти в старческа възраст.
  - ако имате сърдечно заболяване като напр. исхемична болест на сърцето (проблеми със сърцето и кръвообръщението).

  Употреба на други лекарства: Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали някакви лекарства, включително и такива отпускани без рецепта. Внимание! Следните бележки са приложими за лекарства, които са приемани наскоро или предстои да бъдат приемани в близкото бъдеще.
  Лекарствата, споменати в тази раздел може да са Ви известни под друго име, често търговско име. В този раздел се споменават само имената на активната съставка или на групата активни съставки на лекарствата, но не и търговски имена. Проверете върху опаковката или в листовката за това, коя е активната съставка на лекарството, което използвате.
  Взаимодействие означава, че когато (лекарствени) продукти се използват заедно могат да повлияят взаимно ефектите си и нежеланите реакции. Взаимодействие може да се появи при едновременната употреба на това лекарство с:
  - лекарства, които предотвратяват съсирването на кръвта (антикоагуланти), може да се налага по-често контролиране на кръвните показатели
  - лекарствени продукти, които потискат разграждането на лекарства от черния дроб; едновременната употреба може да доведе до по-ранна поява на нежелани реакции и/или по-тежки нежелани реакции
  - фенитоин (продукт за епилепсия); ефектът на фенитоин може да бъде намален от винбластинов сулфат, което да предизвика по-чести пристъпи. Ако се налага, дозата на фенитоин може да бъде адаптирана на база неговата кръвна концентрация
  - митомицин С (продукт за лечение на рак); повишен е шансът за вредни ефекти по отношение на белите дробове. Вижте също секция "Нежелани лекарствени реакции"
  - цисплатин (лекарство за борба с рака) или интерферон (продукт използван за лечение на рак, хепатит С или автоимунни болести); нежеланите реакции на цисплатин и интерферон върху нервната система могат да станат по-изразени
  - блеомицин (продукт за лечение на рак); комбинацията може да доведе до съдови нарушения като феномен на Рейно
  - други лекарствени продукти, които се използват при рак (цитостатици) или потискат Вашата имунна система; ефектите и нежеланите реакции могат да станат по-изразени.
  - Дигитоксин (продукт използван за лечение на различни сърдечни състояния); ефекта на дигитоксин може да бъде отслабен
  - еритромицин (вид антибиотик); може да се увеличат нежеланите реакции на винбластин
  - ваксини (ваксинации); винбластин потиска имунната система на организма и може да има ефект върху способността на тялото да реагира на ваксината
  Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта.

  Бременност и кърмене
  Не трябва да Ви бъде прилаган Винбластин Тева по време на бременност, освен ако това не е категорично необходимо според Вашия лекар. Информацията за използването на винбластин през време на бременността при хора е ограничена. Като се има предвид действието на Винбластин Тева, все пак е възможно да се очакват вредни ефекти върху фетуса. При проучванията при животни е било очевидно, че продуктът е опасен.
  Не трябва да кърмите, докато Ви лекуват с Винбластин Тева. Не е известно дали винбластин преминава в кърмата.
  Ако сте жена в детеродна възраст, трябва да използвате ефективни средства за предпазване от забременяване по време на лечението и до 3, за предпочитане до 6 месеца след прекратяване на лечението с винбластин. Ако забременеете по време на лечението, незабавно информирайте Вашия лекар. Ако сте бременна или забременеете по време на лечението, препоръчва се да потърсите генетична консултация.
  Ако сте мъж, не трябва да ставате баща по време на и до 6 месеца след спиране на лечението с Винбластин Тева.
  Съществува риск терапията с винбластин да увреди оплодителната способност при мъжете и жените. Затова мъжете се съветват да потърсят възможност за криоконсревация на семенна течност преди лечението.
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да започнете да приемате някакво лекарството.

  Шофиране и работа с машини
  Няма данни за ефектите на този лекарствен продукт върху способността за шофиране и работа с машини. Все пак, понякога този продукт може да предизвика световъртеж или припадъци (вижте "Нежелани лекарствени реакции"). Ако получите някои от тези ефекти, не шофирайте и не работете с машини, които изискват цялото Ви внимание.

  Важна информация относно някои от съставките на този продукт:
  Този лекарствен продукт съдържа 9 mg натрий в 1 ml инжекционен разтвор. Да се има предвид от пациенти, които са на диета с контролиран прием на сол.
  Този лекарствен продукт съдържа бензилов алкохол и не трябва да се прилага при недоносени
  и новородени. Възможни са токсични и алергични реакции при кърмачета и деца до 3 години.

  3. КАК ДА ВИ ПРИЛАГАТ ВИНБЛАСТИН ТЕВА 10 mg ПРАХ И РАЗТВОРИТЕЛ ЗА ИНЖЕКЦИОНЕН РАЗТВОР
  Дозировка и начин на приложение
  Доза
  Винбластин се прилага интравенозно от Вашия лекар като инжекция или под формата на венозно вливане.
  Понякога винбластин се използва самостоятелно, но обикновено се прилага в комбинация с други лекарства за борба с рака.
  Дозата на винбластин и колко пъти ще Ви бъде приложен се определя от Вашия лекар и може да се различава между отделните пациенти. Дозата може да бъде повишавана на едноседмични интервали до постигане на желания ефект върху раковото заболяване или до спадане на белите кръвни клетки до определена стойност (левкопения). Във връзка с този ефект върху кръвта се препоръчва винбластин да не се използва по-често от веднъж на всеки седем дни. Като правило, на всеки 7 до 14 дни се прилага доза, която е максимално висока, но дотолкова, че да не предизвиква спадане на белите кръвни клетки до опасно ниски стойности (левкопения).
  Ако в началото на лечението Вашият черен дроб не функционира добре е възможно да се наложи Вашият лекар да адаптира дозата или да спре лечението.
  Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако имате усещането, че Винбластин Тева има твърде силно действие или не действа достатъчно.

  Начин на приложение
  Винбластин трябва да се прилага само от лекар с опит в употребата на лекарства за борба с рака.
  Винбластин може да се прилага само интравенозно под формата на инжекция или инфузия.
  Ако по време на лечението се появи левкопения или получите инфекция, лечението с винбластин се спира или ще Ви бъде приложено лекарство против инфекция (антибиотик).
  Трябва да се предотврати непосредствен контакт с кожата, очите или лигавиците. Ако все пак се получи подобен контакт, мястото трябва веднага да се промие с голямо количество вода.

  Ако Ви е приложена по-голяма от необходимата доза Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор

  Ако Ви е приложена твърде висока доза винбластин, нежеланите реакции (намаляване на белите кръвни клетки, което може да доведе до повишена податливост към инфекции, прояви на периферна невропатия като изтръпване, боцкане, схващане на кожата без видима причина) както са споменати в раздел "Нежелани лекарствени реакции" може да бъдат по-изразени. Незабавно предупредете Вашия лекар, ако считате, че Ви е приложена по-висока от необходимата доза.

  Ако сте пропуснали приложението на Винбластин тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор
  Ако пропуснете доза, тя трябва да Ви бъде приложена колкото е възможно по-скоро. Обадете се веднага на Вашия лекар, за да обсъдите кога може да Ви бъде приложена пропуснатата доза. Ако имате допълнителни въпроси по отношение на употребата на това лекарство, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
  Ако спрете приложението на Винбластин Тева
  Винаги се консултирайте с Вашия лекар, ако обмисляте да спрете приложението на винбластин. Ако спрете употребата на това лекарство внезапно, симптомите, които сте имали преди това може да се появят отново.

  4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор
  може да предизвика нежелани реакции, въпреки,че не всеки ги получава.
  Следните нежелани реакции може да се проявят с показаната приблизителна честота:
  Много чести (при повече от I на 10 потребители) Чести (при повече от 1 на 100, но по-рядко от 1 на 10 потребители) Нечести (при повече от 1 на 1 000, но по-малко от 1 на 100 потребители) Редки (при повече от 1 на 10 000, но по-рядко от 1 на 1 000 потребители) Много редки (при по-малко от 1 на 10 000 потребители)
  С неизвестна честота (честотата не може да бъде оценена от наличните данни)
  Кръв
  Много чести
  Нарушения на кръвта (намален брой бели кръвни клетки), включително повишена податливост
  на инфекции (левкопения).

  Чести
  Анемия, нарушение на кръвта (недостиг на кръвни плочки), водещо до поява на синини и склонност към кървене (тромбоцитопения), намалена функция на костния мозък, която може да се прояви със симптоми като отпадналост и честа поява на инфекции, вследствие намален имунитет.

  С неизвестна честота
  Анемия вследствие повишено разграждане на червени кръвни клетки (хемолитична анемия).
  Хормонален метаболизъм

  Редки
  Тежко нарушение, при което се задържа голямо количество течност,вследствие повишена секреция на хормон на надбъбречните жлези (синдром на неадекватна секреция на антидиуретичен хормон). Това може да се наблюдава както при обичайна, така и при по-висока доза.

  Нервна система
  Чести
  Наблюдавани са боцкане, сърбеж, изтръпване без видима причина за това (парестезии),
  отслабени рефлекси.

  Нечести
  Депресия

  Редки
  Инсулт (мозъчно-съдов инцидент, МСИ) при пациенти лекувани с комбинация от блеомицин, цисплатин и винбластин, чувство за недочуване, неврит с болкови прояви, емоционални разстройства и понякога възпаление на нервните тъкани на крайниците (периферен неврит), което се проявява с болка, чувство за изтръпване, мравучкане и схващане на кожата без наличие на физическа причина за това, главоболие, припадъци (конвулсии), световъртеж.
  С неизвестна честота
  Невритна болка на лицето и челюстта, неврит с болка, емоционално разстройство и понякога понижена функция на нервите на крайниците (периферна невропатия), парализа на гласните струни, тежко психично заболяване, при което се нарушава контрола върху поведението на личността и действията (психоза).
  Очи
  Сериозно увреждане на роговицата, придружено от спазми на клепачите (блефароспазъм), оток на клепачите и на лимфните възли разположени пред ушите (преаурикуларни лимфни възли) след контакт на окото с винбластин.

  Уши и равновесие
  Редки
  Частична или пълна глухота, която може да е временна или трайна (ототоксичност) и може да се прояви с нарушено равновесие, световъртеж, неволеви движения на очите. С неизвестна честота Шум в ушите (тинитус).

  Сърце
  Редки
  Ускорена сърдечна дейност (тахикардия), болка в гърдите поради недостатъчно снабдяване с кръв на сърдечния мускул (стенокардия), сърдечна аритмия. С неизвестна честота
  Инфаркт на миокарда при пациенти, които са получавали лечение с комбинация от блеомицин, цисплатин и винбластин.

  Кръвоносни съдове
  Намалено кръвоснабдяване на крайниците (феномен на Рейно) при пациенти лекувани с комбинация от блеомицин, цисплатин и винбластин.
  Може да се наблюдава инцидентно повишаване на кръвното налягане (хипертония) или много ниско кръвно налягане (хипотония).
  Кръвното налягане спада например при рязко изправяне от седнало или легнало положение, като понякога се придружава от световъртеж (ортостатична хипотония).

  Дихателна система
  Нечести
  Понякога възниква възпаление на гърлото (фарингит). Може да се появи внезапен пристъп на задух поради спазми на мускулите на дихателните пътища (бронхоспазъм). При едновременно или предшестващо лечение с митомицин С, скоро след това или до две седмици след спиране на лечението с това лекарство могат да се появят учестено дишане, шумове, които се чуват по време на дишане (хрипове) и нарушена белодробна функция. Приложението на винбластин и митомицин трябва да бъдат веднага преустановени от лекаря, вижте също и раздел "Употреба на Винбластин Тева с други лекарствени продукти".

  Стомашно-чревен тракт
  Много чести Гадене, повръщане Чести
  Запек, забавена или липсваща перисталтика на тънките черва (илеус), кървене от стомашна или дуоденална язва, тежък кръвоизлив, възпаление на лигавицата на тънките черва (хеморагичен ентероколит), кръвозагуба през ануса, загуба на апетит (анорексия), диария. С неизвестна честота
  Възпаление на лигавицата на устата, стомаха и коремна болка, болезненост на слюнчените жлези.
  Запекът се повлиява добре от някои обичайни средства,като клизми или лаксативни лекарства.

  Черен дроб и жлъчка
  Тежко чернодробно заболяване (чернодробна фиброза), характеризиращо се с трайна увреда на чернодробната тъкан.
  Кожа
  Много чести
  Косопад, обикновено не е тотален и косата пониква отново по време на поддържащата терапия. Докладвано е за образуване на мехурчета в устата и по кожата. С неизвестна честота
  Възпаление на кожата (дерматит), свръхчувствителност към светлина или слънчева светлина (фототоксичност).

  Мускули и кости
  Намаляване обема на скелетната мускулатура (мускулна атрофия). Бъбреци и пикочни пътища
  Задържане на урината в пикочния мехур като резултат от нарушеното му изпразване (ретенция на урина), заболяване на кръвоносните съдове (тромботична микроангиопатия) с бъбречна недостатъчност.

  Полови органи
  Намалена възпроизводителна способност (инфертилитет) при мъжете и жените.

  Други
  Нечести
  Понякога възниква туморна болка, чувство за дискомфорт (отпадналост). С неизвестна честота
  Слабост, повишена температура, болка, възпаление на вените, кожата и подкожната тъкан и некроза на кожата, ако винбластин Т случайно попадне извън вената, болка на мястото на приложение.

  Ако някоя от тези нежелани реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт.

  5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ВИНБЛАСТИН ТЕВА 10 mg ПРАХ И РАЗТВОРИТЕЛ ЗА ИНЖЕКЦИОНЕН РАЗТВОР
  Не използвайте Винбластин Тева след изтичане срока на годност отбелязан върху картонената кутия, след "Не използвайте след" или "Годен до". Срокът на годност отговаря на последния ден от посоченият месец.
  Да се съхранява в хладилник (2°-8°С). Да не се замразява.
  Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина.
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор
  - Активното вещество е винбластинов сулфат 10 mg (във вид на прах за инжекционен разтвор).
  - Другите съставки са сярна киселина, натриев хидроксид и вода за инжекции. Разтвор за разреждане:
  Всеки флакон/ампула съдържа: бензилов алкохол, натриев хлорид, вода за инжекции.
  Как изглежда Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор и какво съдържа опаковката:
  Прах за инжекционен разтвор.

  Размери на опаковката:
  1 флакон от съдържа 10 mg винбластинов сулфат. 1 флакон или ампула от 10 ml с разтворител.
  Комбинирана опаковка, съдържаща 1 флакон винбластинов сулфат 10 mg и 1 флакон или ампула разтворител от 10 ml.

  Не всички видове опаковки могат да се пуснат в продажба.
  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Притежател на разрешението за употреба
  Тева Фармасютикълс България ЕООД ул. "Н.В. Гогол" № 15, ex. 1 1124 София България

  Производител
  Pharmachemie B.V. Swensweg 5, P.O. Box 552 2003 RN Haarlem, Холандия

  Дата на последно одобрение на листовката
  Февруари 2010

  Посочената по-долу информация е предназначена само за медицински специалисти:

  Ръководство за употреба на Винбластин Тева 10 mg прах и разтворител за инжекционен разтвор:
  Важно е да прочетете целия текст на това ръководство за приготвяне на винбластин.
  Трябва да се вземат стриктни мерки за предпазване от инхалиране на частици и излагане на кожата на действието на винбластин.

  Както при всички цитотоксични лекарства, трябва да се вземат следните специални предпазни мерки за безопасна работа с лекарството и изхвърляне на отпадъците:
  1. Само обучен персонал трябва да приготвя лекарството. Бременни жени не трябва да се допускат да работят с него.
  2. Приготовянето трябва да се извършва в специално предназначена за целта зона, в идеалния случай във вертикален ламинарен бокс (биологически обезопасен кабинет -клас II) с работна повърхност покрита с абсорбираща хартия за еднократна употреба, с подплатен с пластмасова материя гръб, която да се подменя след работа.
  3. Трябва да се носи съответно предпазно облекло, т.е. ръкавици от PVC, предпазни очила, престилки и маски за еднократна употреба, които да се подменят след работа. В случай на инцидентно попадане на лекарството върху кожата, да се измие обилно със сапун и топла вода; в случай на контакт с очите, незабавно да се приложи стандартната техника на промиване с обилно количество вода и/или физиологичен разтвор.
  4. Да се използват приспособленията Luer-Lock за всички спринцовки и набори от инструменти. Възможното образуване на аерозоли може да бъде намалено чрез използване на големи игли сонди и игли с клапани.
  5. Всички неизползвани материали - игли, спринцовки, флакони и други вещи, които са били в контакт с цитотоксичните лекарства трябва да бъдат отделени и поставени в двойноподплатени полиетиленови торби и изгорени при температура 1000° С или над 1000°С. Екскретите трябва да бъдат третирани по същия начин. Течните остатъци трябва да бъдат отмити с изобилно количество вода.

  Препоръки при употреба
  Разтваряне на винбластинов сулфат прах за инжекционен разтвор
  Неотворените флакони трябва да се съхраняват в хладилник при температура от 2-8°С. За разтваряне трябва да се добави течността от 10 милилитровия флакон или ампулата с разтворителя. Приготвеният разтвор трябва да бъде внимателно огледан визуално преди да бъде използван. Да се използват само бистри разтвори без видими частици.
  Приготвеният разтвор трябва да бъде бистър и безцветен до леко жълтеникав.
  След приготвянето инжекционният разтвор трябва да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 30 дни.
  Да не се използва след изтичане на срока на годност, означен върху опаковката.

  Описание на ВИНБЛАСТИН Тева 10 мг. прах и разтворител за инжекционен разтвор x 1

  ВИНБЛАСТИН Тева 10 мг. прах и разтворител за инжекционен разтвор x 1 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ВИНБЛАСТИН Тева 10 мг. прах и разтворител за инжекционен разтвор x 1 се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ВИНБЛАСТИН Тева 10 мг. прах и разтворител за инжекционен разтвор x 1 - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа