Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на мицеларни води
  Поръчай сега
 • -25% на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • -20% на козметика КАНАДЕРМ
  Поръчай сега
 • до -30% нa слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • ЮПРИМА СУБЛ.ТАБЛ. 3МГ Х 1

  • ЮПРИМА СУБЛ.ТАБЛ. 3МГ Х 1 0,00 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка за пациента

  Uprima® 3 mg (Юприма® 3 mg)
  Апоморфин хидрохлорид Apomorphine hydrochloride

  Прочетете цялата листовка внимателно, преди да започнете да приемате този лекарствен продукт.
  - Запазете тази листовка. Може да имате нужда да я прочетете отново.
  - Ако имате допълнителни въпроси, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Този лекарствен продукт е предписан лично за Вас и не бива да го отстъпвате на други. Тои може да е вреден за тях, дори и ако те имат същите симптоми като Вашите.

  В тази лекарствена информация:
  1. Какво е Юприма и за какво се използва
  2. Преди да започнете да вземате Юприма
  3. Как да се взема Юприма
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Съхранение на Юприма
  6. Допълнителна информация

  Юприма 3 mg сублингвални таблетки
  Апоморфин хидрохлорид
  Всяка таблетка съдържа 3 mg апоморфин хидрохлорид.
  Другите съставки са: микрокристална целулоза, хипромелоза, лимонена киселина, магнезиев стеарат, аскорбинова киселина, динатриев ЕДТА, силиконов диоксид, червен железен оксид (Е 172), калиев ацесулфам, портокал мента овкусител (WONF WL-28499) и манитол.

  Притежател на разрешението за употреба и производител на Юприма е:
  Abbott Laboratoratories Limited Qeenbrough KentMEll 5EL United Kingdom

  1. Какво е Юприма и за какво се използва
  Таблетките Юприма са сублингвални таблетки, всяка от които съдържа 3 mg апоморфин (като хидрохлорид). Таблетките от 3 mg се пр опаковки от 1, 2 и 4 сублингвални таблетки. Възможно е да не се маркетират всички видове опаковки.

  Юприма е предназначена за лечение на еректилната дисфункция при мъже (понякога наричана ЕД или импотентност). Това е състояние, при което не може да се постигне или поддържа ерекцията в достатъчна степен за задоволително сексуално изпълнение.

  2. Преди да започнете да вземате Юприма
  Не вземайте Юприма ако:
  някога сте имали алергични реакции спрямо апоморфина или някоя от съставките на Юприма. Възможни признаци на алергична реакция са: обриви, сърбеж, оток на лицето или устните, задух. Съобщете на Вашият лекар ако имате някой от горе изброените симптоми, имате тежка нестабилн ангина, пресен миокарден инфаркт, тежка сърдечна недостатъчност, хипотония (ниско кръвно налягане) и други медицински състояния, които биха могли да направят сексуалната активност опасна за Вас.
  Винаги се консултирайте с вашия лекар за Вашата медицинска история.

  Вие трябва да съобщте на Вашият лекар, ако:
  Имате деформации или заболявания на пениса, тъй като това може да изисква специално внимание при употреба на лекарствени продукти като Юприма.
  Почувствате силно замайване или почувствате отпадналост след прием на Юприма, особено ако имате силно гадене или повръщане, изпотяване, пребледняване или Ви стане необичайно горещо. В тези случаи не се опитвайте да се изправяте. Ако почувствате такива симптоми или отпадналост легнете и повдигете краката си на високо. Чувството на отпадналост ще отмине.
  Вие вземате нитрати (често се използват за облекчаване на ангина или болка в гърдите) или някои лекарствени продукти за високо кръвно налягане.
  Вие имате чернодробни или бъбречни проблеми. Вашият лекар тряба да прецени дали е подходящо за приемате Юприма и в каква доза. Вие имате отклонения от нормалните стойности на кръвното налягане (ниско или високо) или сте склонни към пристъпи на замайване или отпадналост.
  Вие прилагате някакво друго лечение на еректилната дисфункция Юприма не трябва да се използва съвместно с никакво друго лечение на еректилната дисфункция.
  Юприма не трябва да се дава на деца под 18 години. Не се изисква корекция на дозата при стари хора.

  Съвместен прием на Uprima с храна и алкохол:
  Приемането на алкохол съвместно с Юприма може да усили някои нежелани реакции, особено понижението на кръвното налягане. В добавка, приемането на алкохол може да затрудни постигането на ерекция.

  Бременност и кърмене:
  Да не се използва от жени.
  Шофиране или използване на машини:
  Тъй като някои пациенти може да почувстват замайване, световъртеж и рядко отпадналост, се препоръчва да не шофирате или управлявате машини поне два часа след като сте взели Юприма или докато евнтуални подобни проблеми отминат.

  Приемане на други лекарствени продукти: Моля информирайте Вашият лекар ако:
  Вземате нитрати (често се използват за облекчаване на ангина
  или болка в гърдите) или някои лекарствени продукти за високо кръвно налягане.
  Приемате лекарствени продукти, които повлияват допаминовата система (често използвани при лечението на Паркинсоновата болест, психични разстройства или за предотвратяване на повръщане).
  Вие също така трябва да уведомите Вашият лекар или фармацевт, ако сте употребявали напоследък някакви други лекарствени продукти, дори и такива без рецепта.

  3. Как да се приема Юприма
  Вашият лекар ще определи дозата на Юприма, подходяща за Вас. Не вземайте повече таблетки, отколкото са Ви предписани. Всички пациенти трябва да започнат с таблетка от 2 мг. Ако ерекцията не е достатъчна за задоволителна сексуална активност при тази доза и Вие нямате някоя нежелана реакция може да повишите дозата на 3 мг (таблетка от 3 мг), след консултация с Вашия лекар. Не трябва да приемате повече от 3 мг за 8 часов период.
  Когато приемате Юприма:
  Пийнете малко вода, за да овлажните устата си;
  Поставете една таблетка Юприма под езика си. Таблетката няма да действа, ако я глътнете;
  Оставете таблетката да се разтвори под езика Ви - това обикновено отнема около 10 минути (ако има някакъв остатък от таблетката след 20 минути, може да го глътнете).
  Сексуалната активност може да започне щом се постави таблетката Юприма под езика и може да преминете към нея щом Вие и Вашият партньор сте готови за това.
  Най-често ерекция се постига за по-малко от 20 минути, въпреки че има известни вариации от човек до човек.
  Вие не трябва да вземате повече от 3 мг Юприма за 8 часов период.
  Ако не постигате задоволителна степен на ерекция, съобщете на Вашия лекар, дозата може би се нуждае от корекция.
  Вие трябва да приемате Юприма само по начина, по който е предписана. Ако вземете твърде много таблетки или грешна доза, свържете се с Вашия лекар.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както и всички останали лекарствени продукти Юприма може да има нежелани реакции. Те обикновено са леки и преходни по същността си.
  Често срещани нежелани реакции са: гадене, главоболие, замайване, прозяване, сънливост, инфекция, възпалено гърло, божа, засилено кашляне, ринит, почервеняване на лицето, вкусови смущения, киселини в стомаха и изпотяване.
  Рядко може да се срещне отпадналост. Ако Вие почувствате такава, следвайте препоръките, дадени под "Вие трябва да съобщте на Вашият лекар, ако:".
  Редки нежелани реакции са повръщане, реакции в устата като стоматит (възпаление на лигавицата на устата) и язви на устата. Много редки нежелани реакции са алергични реакции включващи ангиоедем (оток на лицето и лигавицата, обхващащ лицето, устните и/или езика), замаяност и необичайни усещания (като звънтене, горене или болка), предимно в устата, устните и езика.
  Рядко са съобщавани нежелани реакции от партньорите на пациентите, приемащи Юприма.
  Ако усетите болка в гърдите по време на сексуалната си активност, трябва да спрете веднага и да се обадите на Вашия лекар.
  Ако почувствате някоя нежелана реакция, която е силна или продължителна, или ако забележите някоя нежелана реакция, която не е отбелязана в тази лекарствена информация, съобщете на Вашият лекар.

  5. Съхранение на Юприма
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

  Да се съхранява в оригиналната опаковка. Да не се използва след изтичане на срока на годност, отбелязан на опаковката. Да не се използва, ако опаковката е повредена или отваряна.

  6. Допълнителна информация
  За допълнителна информация, моля обърнете се към представителството на притежателя на разрешението за употреба в България на адрес: Т.П. "Абот Лабораторис" СА. София, ул. "Оборище" 45 тел: 02/946 15 51

  Последна редакция на текста
  Март, 2005

  Описание на ЮПРИМА СУБЛ.ТАБЛ. 3МГ Х 1

  ЮПРИМА СУБЛ.ТАБЛ. 3МГ Х 1 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 0,00 лв.
  ЮПРИМА СУБЛ.ТАБЛ. 3МГ Х 1 се произвежда от n/a и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,00 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  ЮПРИМА СУБЛ.ТАБЛ. 3МГ Х 1 - подобни продукти

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа