Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти при гъбички на краката и ноктите
  Поръчай сега
 • 25% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • До 15% ОТСТЪПКА на анти-ейдж грижа DIFA COOPER MAGISTRALI
  Поръчай сега
 • До 25% OТСТЪПКА на продукти DANHSON
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  ЕЪР УИК БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО 205гр. AIR WICK Scented candle CARIBBEAN VETIVER AND SANDALWOOD 205gr.

  Кат. №: 72287
  ЕЪР УИК БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО 205гр. 11,90 лв. от Apteka.puls.bg
  Продуктът не е наличен.
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 100.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Описание на ЕЪР УИК БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО 205гр.

  ЕЪР УИК / AIR WICK БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО описание:

  Внимателно подбрани естествени съставки. Прекрасен аромат от първото до последното запалване. Издържа до 40 часа. Естествено получена свещ с палмов (74%) и парафимов восък (26%), с фитил без метал. Стъкленият буркан и капакът могат да се рециклират.
  Внимателно подбрани естествени съставки. Прекрасен аромат от първото до последното запалване. Издържа до 40 часа. Естествено получена свещ с палмов (74%) и парафимов восък (26%), с фитил без метал. Стъкленият буркан и капакът могат да се рециклират.

  ЕЪР УИК / AIR WICK БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО Употреба:

   Поставете върху равна, устойчива на топлина повърхност, далече от места, където става течение. Не палете свещи върху или близо до нещо, което може да се запали. Дръжте свещта в изправено положение. Не използвайте върху големи повърхности, както и върху телевизори. Не местете ине накланяйте свещта докато гори или преди течността да сеевтвърдила. Не допускайте огънят да докосва стъклената част. Стъклото ще бъде горещо по време и след използването на свещта. Не използвайте свещта, ако стъклото е повредено. Изгасете свещта с внимателно подухване. Винаги оставяйте минимум 20 см разстояние между запалените свещи. Капакът не трябва да се използва за гасене на свещта. Избягвайте директното вдишване на дим.

  ЕЪР УИК / AIR WICK БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО състав:

  Линалол, Естествено получена свещ с палмов (74%) и парафимов восък (26%), с фитил без метал.

  Да се съхранява извън обсега на деца. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Съхранявайте далеч от други предмети (напр. кибрит). Hе добавяйте етерични масла. Може да предизвика алергична реакция. Поддържайте фитила с дължина до 1 см, за да се избегне създаване на пушек. Никога не оставяйте запалена свещ без надзор, близо до лесно запалими предмети или за повече от 4 часа. Не използвайте свещта, когато вече е достигнала по-малко от 1 см и никога не я изгаряйте до самия й край. ВНИМАНИЕ: МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ИНСТРУКЦИИТЕ ЗA БЕЗОПАСНОСТ И ПРЕВАНТИВНИ МЕРКИ ПРЕДИ УПОТРЕБА. ЗАПАЗЕТЕ ЗА БЪДЕЩИ СПРАВКИ. ВНИМАНИЕ: НЕСПАЗВАНЕТО НА ИНСТРУКЦИИТЕ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО РИСК ОТ ПОЖАР, НАРАНЯВАНЕ ИЛИ СЧУПВАНЕ НА СТЪКЛОТО. Поставете върху равна, устойчива на топлина повърхност, далече от места, където става течение. Не палете свещи върху или близо до нещо, което може да се запали. Дръжте свещта в изправено положение. Не използвайте върху големи повърхности, както и върху телевизори. Не местете и не накланяйте свещта докато гори или преди течността да се е втвърдила. Не допускайте огънят да докосва стъклената част. Стъклото ще бъде горещо по време и след използването на свещта. Не използвайте свещта, ако стъклото е повредено. Изгасете свещта с внимателно подухване. Винаги оставяйте минимум 20 см разстояние между запалените свещи. Капакът не трябва да се използва за гасене на свещта. Избягвайте директното вдишване на дим. Проветрете помещението след употреба. Хора, страдащи от чувствителност към парфюми, трябва да бъдат внимателни при използването на този продукт. Ароматизаторите не заменят добрите хигиенни практики. Рециклирайте след изразходване на продукта.

  ЕЪР УИК БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО 205гр. се предлага в apteka.puls.bg на цена от 11,90 лв. Както всички други продукти от Парфюми и дезодоранти, този също може да бъде доставен до вашата врата бързо и евтино.
  ЕЪР УИК БОТАНИКА Ароматна свещ КАРИБСКИ ВЕТИВЕР И САНДАЛОВО ДЪРВО 205гр. се произвежда от Reckitt Benckiser и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 1,19 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  подобни продукти